Υ.Γ.: Δεν συμπεριλαμβάνω το Κόσοβο γιατί το θεωρώ κομμάτι της Σερβίας, καθώς και Σκόπια για ευνόητους λόγους.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Χααχαχαχ.Τον ρωτησε καποιος αν ειναι να ανοιξουμε νεο topic στο forum για τις μεταγραφες ή θα παει τζαμπα ο κοπος και του απαντησε να ανοιξουμε
Aμαν καποιος μας παρακολουθει...che4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Χααχαχαχ.Τον ρωτησε καποιος αν ειναι να ανοιξουμε νεο topic στο forum για τις μεταγραφες ή θα παει τζαμπα ο κοπος και του απαντησε να ανοιξουμε
ενω εσυ ρωτας σωστα πραγματα![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ που έχω avatar τον Mitko με φανέλα του ΠΑΟΚ από προχτές δίνω 6 νούμερα αν θεςfarmak76 έγραψε:Εχθες βραδυ, ενα τεταρτο πριν σκασει, ανεφερα την αισθηση μου οτι ειμαστε πολυ κοντα. Εφαγα κ ειρωνια απο κανα δυο ΠΑΟΚτσακια. Λεω να παιξω κ κανενα λοττο σημερα. Ψηνεται κανεις?
Ευχαριστουμε Ιβαν κ λοιποι, καλως ηρθες παιχταρα. Καλως να ορισει ο επομενος...
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι να παρακολουθησεις kostas-peraia4 ειναι και αλλοςKostas_Peraia4 έγραψε:Aμαν καποιος μας παρακολουθει...che4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Χααχαχαχ.Τον ρωτησε καποιος αν ειναι να ανοιξουμε νεο topic στο forum για τις μεταγραφες ή θα παει τζαμπα ο κοπος και του απαντησε να ανοιξουμε
ενω εσυ ρωτας σωστα πραγματα![]()
![]()
![]()
![]()
HELLO BIG BROTHER
Σου εστειλα μια ερωτηση πριν και δε ξέρω αν προλαβα να πατησω send γιατί με τη κοιλια μου κατι πατησα και εκλεισε η σελιδα