Υ.Γ.: Δεν συμπεριλαμβάνω το Κόσοβο γιατί το θεωρώ κομμάτι της Σερβίας, καθώς και Σκόπια για ευνόητους λόγους.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Είχαμε Αλβανό, πήραμε Βούλγαρο, Βόσνιο, Κροάτη και ακούγεται ότι πάμε και για Σέρβο (Ραίκοβιτς). Άρα μένει ένας Μαυροβούνιος κι ένας Σλοβένος για να συμπληρώσαμε τα Βαλκάνια.
Υ.Γ.: Δεν συμπεριλαμβάνω το Κόσοβο γιατί το θεωρώ κομμάτι της Σερβίας, καθώς και Σκόπια για ευνόητους λόγους.
- Kostas_Peraia4
Comment From Κostas_Peraia4
Aν κινηθούμε για άλλο παίκτη,αυτός θα είναι αμυντικός ή μεσοεπιθετικός?
Έχω την αίσθηση ότι μιλάμε για μεσοεπιθετικό...
Aν κινηθούμε για άλλο παίκτη,αυτός θα είναι αμυντικός ή μεσοεπιθετικός?
Έχω την αίσθηση ότι μιλάμε για μεσοεπιθετικό...
Kostas_Peraia4 έγραψε:Χααχαχαχ.Τον ρωτησε καποιος αν ειναι να ανοιξουμε νεο topic στο forum για τις μεταγραφες ή θα παει τζαμπα ο κοπος και του απαντησε να ανοιξουμε
ενω εσυ ρωτας σωστα πραγματα
Εχθες βραδυ, ενα τεταρτο πριν σκασει, ανεφερα την αισθηση μου οτι ειμαστε πολυ κοντα. Εφαγα κ ειρωνια απο κανα δυο ΠΑΟΚτσακια. Λεω να παιξω κ κανενα λοττο σημερα. Ψηνεται κανεις? 
Ευχαριστουμε Ιβαν κ λοιποι, καλως ηρθες παιχταρα. Καλως να ορισει ο επομενος...
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Aμαν καποιος μας παρακολουθει...che4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Χααχαχαχ.Τον ρωτησε καποιος αν ειναι να ανοιξουμε νεο topic στο forum για τις μεταγραφες ή θα παει τζαμπα ο κοπος και του απαντησε να ανοιξουμε
ενω εσυ ρωτας σωστα πραγματα![]()
![]()
![]()
![]()
HELLO BIG BROTHER
Εγώ που έχω avatar τον Mitko με φανέλα του ΠΑΟΚ από προχτές δίνω 6 νούμερα αν θεςfarmak76 έγραψε:Εχθες βραδυ, ενα τεταρτο πριν σκασει, ανεφερα την αισθηση μου οτι ειμαστε πολυ κοντα. Εφαγα κ ειρωνια απο κανα δυο ΠΑΟΚτσακια. Λεω να παιξω κ κανενα λοττο σημερα. Ψηνεται κανεις?
τι να παρακολουθησεις kostas-peraia4 ειναι και αλλοςKostas_Peraia4 έγραψε:Aμαν καποιος μας παρακολουθει...che4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Χααχαχαχ.Τον ρωτησε καποιος αν ειναι να ανοιξουμε νεο topic στο forum για τις μεταγραφες ή θα παει τζαμπα ο κοπος και του απαντησε να ανοιξουμε
ενω εσυ ρωτας σωστα πραγματα![]()
![]()
![]()
![]()
HELLO BIG BROTHER
εγω τουλαχιστον το χω βαλει ετσι ωστε να μην κρυβομαι αλλα να μην ειναι και μπαμ che4
Άσχετο αλλά αν πας στο transfermarkt στο squad του ΠΑΟΚ, στο ονομα του Berbatov έχει μια τελεία.
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Στην αρχή νόμισα πως έχει σκουπιδάκι ο υπολογιστής μου
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Στην αρχή νόμισα πως έχει σκουπιδάκι ο υπολογιστής μου
- Scientist@PAOK
- hasio_john
ΣΤΑΥΡΟΣ: Καλησπερα και καλο χειμωνα! Εγώ προσωπικα θεωρω επικοινωνιακη ηττα του Ολυμπιακου που ο ΠΑΟΚ πήρε τον Μπερμπατοφ. Ειμαι υπερβολικος; Θα ηθελα την αποψη σου Σταυρο. Σε ευχαριστω.
Σταύρος Γεωργακόπουλος: Δεν συμφωνώ φίλε. Ο Ολυμπιακός τον είχε στο χέρι (
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 02 Σεπ 2015, 16:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Καπετάνιος
Σου εστειλα μια ερωτηση πριν και δε ξέρω αν προλαβα να πατησω send γιατί με τη κοιλια μου κατι πατησα και εκλεισε η σελιδα
- Kostas_Peraia4
Δεν είναι Πυθία το παιδί... Χαλαρώστε.
Εσύ με βύσμα στέλνεις τις ερωτήσεις και τις περνάει;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Εσύ με βύσμα στέλνεις τις ερωτήσεις και τις περνάει;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Dimitris_L4
Καλα ρε ολο το φορουμ ειναι στο μηλιο...???παντως για γκουρκουφ ειπε ισως...μωρε λες....
Κάποιος τον ρώτησε για τον Γάλλο και απάντησε ίσως στα γαλλικά. μετά κάποιος ξαναρώτησε πάλι και είπε ότι μάλλον σήμερα θα κάνουμε μάθημα γαλλικών.