ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
11
15%
Βίτορ
4
5%
Τζιόλης
4
5%
Κόστα
1
1%
Σάμπο
3
4%
Κάτσε
2
3%
Κων/νιδής
1
1%
Λέοβατς
3
4%
Πέλκας
42
56%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάιρο
1
1%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Μυστακίδης
2
3%

Σύνολο ψήφων: 75

παοκαρα23

Re: ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

stephanos έγραψε:Το χθεσινό χειρουργείο όμως δεν το κατάλαβε κανείς. Έχει γίνει επιστήμη και δεν έγινε φέτος. Συμβαίνει κατά καιρούς εδώ και χρόνια, κυρίως όμως τα τελευταία δύο.
+++
οπως τα λες ειδικα απο περσι μας σκιζουν τα κορακια.κι η πουστια ειναι οτι στην Ελλαδα δεν θα γινουν απλως 3,4,5 χοντρα λαθη εναντιον σου οπως εγιναν πχ με την σπαρτακ.σε παιζει 100-0 το κορακι κοντρα στα φαουλ και δεν σε αφηνει να παιξεις.επιστημη η διαιτησια.σου γαμανε το ρυθμο,δεν σ αφηνουν να κλεψεις μπαλες και παπαλα.δεν ειναι και τηλεοπτικα τα λαθη τους κι ετσι ομορφα κι αντικειμενικα παιρναν σ ολη την Ελλαδα οτι ο ΠΑΟΚ εχασε γιατι εχει αθλια ομαδα και αδικως φωναζουν οι κομπλεξικοι οπαδοι του για την διαιτησια..
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Ας πουμε πεντε πραγματα για χθες.Στο χθεσινο παιχνιδι οποιος σκοραρε πρωτος θα ειχε σοβαρο προβαδισμα για την νικη.Σκοραρε ο Πας μ αυτον τον απιθανο τροπο(τεραστιο λαθος του τερματοφυλακα που δειχνει εως τωρα να φοβαται να βγει παροτι τα πλουσια σωματικα προσοντα),μετα 11 πισω απο την σεντρα και παρολο τις δυσκολιες να παιξεις το ποδοσφαιρο που μαθαινει να παιζει η ομαδα σ αυτο το χωραφι,η ομαδα εβγαλε πολλες επιθεσεις με πολυ καλες προοπτικες. :o που δεν ειδε(???) το απλωμενο χερι ο εποπτης μπροστα του να καταλογιστει το πεναλτυ και να ερθει το παιχνιδι αμεσως στα ισα.Επισης πιστευω πως καποιες εκτελεσεις επρεπε να τις παρει και ο Πελκας,χαραμιστηκαν καποια κορνερ απο κακα εκτελεσμενα χτυπηματα του Κατσε που ετρεχε απο την μια πλευρα στην αλλη να εκτελεσει.Εδω και χρονια στο παιχνιδι του ΠΑΟΚ λειπει ενα σεντερ φορ να κρεμονται και τα δυο σεντερ μπακ απο πανω του,πιστευω πως εχει παιξει το ρολο του που δεν καναμε το κατι παραπανω ολα αυτα τα χρονια και θα καθορισει και σε μεγαλο βαθμο την φετινη μας πορεια.Και θα ναι μεγαλο κριμα φετος που παιζουμε και με ταχυτητα να μην ειμαστε πληρης σαν ομαδα.(ισως να χωρανε και 2 ακομα παικτες αυτου του στυλ στο σημερινο μας ροστερ).Οσο για τα σεντερ μπακ νομιζω και τα κορυφαια σεντερ μπακ στον κοσμο τις γκελες και μαλιστα σε καθε ματς θα τις κανουν.Ειμαι αισιοδοξος για την φετινη πορεια και στις τρεις διοργανωσεις. Και ας ξεκινησαμε με 1 μολις βαθμο,εγω πιστευω πως μπορουμε να το παρουμε.Ας κανουμε ταμειο στο τελος,καποιοι παικτες και καλοι να ειναι χρειαζονται χρονο να προσαρμοστουν και να δεσει το συνολο.Πιστεψτε με θα δουμε αλλο ΠΑΟΚ με κανονικα σεντερ φορ!
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

buffalobill4 έγραψε:Το οτι ειμαστε πανηγυρτζηδες δε σημαινει οτι ο Σαντος με τον Ζαγορακη δε λεγανε καθ ολη τη χρονια "χαμηλα τη μπαλα". Και για φετος ειπα "χαμηλοτερα και απο τοτε". Τελοσπαντων, δε θα τα χαλασουμε σ αυτο.
Σε παρακαλώ μην τσουβαλιάζεις.
Στη δεύτερη χρονιά του Σάντος είχαν έρθει στην ομάδα παίχτες αξίας που από τότε τους ψάχνουμε και καλύτερους δεν έχουμε βρει. Οι προσδοκίες τότε ήταν πολύ υψηλότερες απ τις φετινές.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Κατι τετοια στραβοπατηματα με πορωνουν ακομα περισσοτερο :nairepaok:
Η ομαδα θελει χρονο(δεν ειναι το κλασσικο κλισε,ειναι η σκληρη πραγματικοτητα που τη γνωριζουμε ολοι μας πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα)και η διακοπη μας ευνοει αλλα ηδη βλεπεις ταχυτητα και προσπαθεια για ορθολογικο ποδοσφαιρο.Σιγουρα ομως θελουμε 1 με 2 μεταγραφες για να πουμε πως ειμαστε πληρεις και να μπορει να λειτουργει η ομαδα συμφωνα με τις δυνατοτητες που πραγματικα εχει και να μη μενουν ημιτελεις οι προσπαθειες της και αδικει τον εαυτο της.

ΥΓ ΠΕΛΚΑΑΑΑΣΣΣΣΣ
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Εγώ το μονο που βλέπω είναι ότι η ομάδα μας παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από τον γαύρο,βαο και κουλά απλα η διαφορα είναι ότι εμείς απαγορεύεται να κάνουμε λάθη η να μην τη βάζουμε στο πλεχτό πανεύκολα σε αντίθεση με τον γαύρο που έπαιξε 2 παιχνίδια με ομάδες που έπρεπε να χάσουν και όταν στην πρωτη δεν τα κατάφερνε να βάλει γκολ είχαμε υποδοχή γκαρα πασα κουρνετα σε πρώτο χρόνο στον φορτουνη και γκολ, χτες δυο οφσαιτ κομμένα κάνα μετρο πίσω για τον Ολυμπιαλεβαδειακο......από τη την άλλη ο ΒΑΟ κέρδισε μεσα στον παναιτωλικο με δυο λαθάκια ασχολίαστα και χτες έπαιζε με την ομάδα που επέλεξε να πέσει μονη της φέτος....

Και εσύ οπαδέ του ΠΑΟΚ κράξε τους παντες και τα πάντα...παίχτες προπονητές τεχνικούς διευθυντές προεδρους μεγαλομετοχους πούλμαν αποδυτήρια πλακάκια και καθαρίστριες γιατί η ομάδα σου παρόλο που έκανε 2 λάθη ολκής (λες και στο ποδόσφαιρο απαγορεύεται) δεν κατάφερε να σκοράρει στις 15 τελικές και στα 3 τετ α τετ. Γιατί δεν της δωθηκε πεναλτρυ μαρς που ο γαύρος και ο βαζελος θα το έπαιρναν και γιατί στο δεύτερο γκολ η φάση ξεκινάει από κοντρόλ χέρι...τι να κάνουμε αυτός είναι ο ΠΑΟΚ...θα φάμε και τον τουντορ και τον αρνενσεν....ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....και γιατί ακούμε τον κάθε ΑΡΔ να βρίζει παίχτη του ΠΑΟΚ επειδή έχει αφήσει έξω το φιλαράκι μας και να χαρακτηρίζει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ τον ΤΔ και τον προπονητή του ΠΑΟΚ αν δεν κάνουν μεταγγραφη φορ και δεκαριού επειδή το φιλαράκι του πηρε μπουλο και πρέπει να χρυσώσουμε το χάπι για τον μπουλο που έφαγε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanix την Δευ 31 Αύγ 2015, 08:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Και ηρθαν και τα δυσκολα που ολος ο λαος του ΠΑΟΚ (και καλα) θα εδειχνε υπομονη αφου υπαρχει πλανο και και και και...Λοιπον παιζοντας καμια 25αρια χρονια το ακατανομαστο επιχειρουσα κ εγω απο τρελα, ξεσκασταρισματα στην ομαδα που ειχα..το αποτελεσμα..στις αρχες να φλερταρω με απολυση.. :mrgreen: Μεχρι και στο ηλεκτρονικο δλδ ΟΜΑΔΑ δεν φτιαχνεις με τετοιες συνθηκες απο τον πρωτο μηνα..ΞΕΧΑΣΤΕ το..Καναμε ξεσκαρταρισμα απιστευτο και ηρθαν παιχτες που πρεπει να δουλευτουν ολοι μαζι και να δεσουν..
Οι διοικουντες στην ομαδα δια στοματος Φρανκ μας ειπανε οτι ξεκιναει τριετες πλανο..Οποιος νοιωθει οτι δεν μπορει να κανει υπομονη ας μη βλεπει φετος την ομαδα..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι οσο σκληρο και αν ακουγεται...Η χρονια θα παει ετσι και θα παλεψουμε να βγουμε ευρωπη..Και μη μου πειτε οτι ο ΠΑΟΚ παει παντα για πρωταθλημα και αλλα τετοια...Εγω ειμαι 30 χρονων (περιπου) πρωταθλημα δεν εχω δει μονο 2 κυπελλακια..ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ δεν εγινα γι αυτο..οπως ΠΑΟΚτσακια συνεχιζουν να γινονται για κατι αλλο εκτος απο τιτλους..
Ιβαν στηριξε Φρανκ και Ιγκορ για να εκπονησουν το πλανο τους...
ΜΒΠ κανενας...
nikosb

Δημοσίευση από nikosb »

Μου αρέσει που οι περισότεροι δείχνουν μια οριμότητα
απέναντι στο κακό αποτέλεσμα θέλω να γράψω κάτι για την
προσπάθεια του Τούντορ να βάλει καινούργιους παίχτες
στην ομάδα δυστηχώς αυτό είναι μονόδρομος από την στιγμή
που αυτοί ήρθαν καθυστερημένα.
Δεν υπάρχει χρόνος να μοντάρει ομάδα σε προπονήσεις πρέπει
να χρησιμοποιήσει και τους αγώνες γι αυτό, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
Άρα θα συνεχίσουμε για δυό τρία τέσσερα ματς να βλέπουμε
μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα δεν γίνετε αλλιώς σταθεροποίηση
απόδοσης τον Οκτώμβριο και η ομάδα θα αρχίσει να ρολάρει από
Νοέμβριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μα το παραπονο η τρελα και το μπινελικι πεφτει για το αυτονοητο, οχι για την ανικανοτητα.

Ως ποτε θα εχουμε λειψη ομαδα που σε καποιες θεσεις πρεπει να σκασουμε τον μοναδικο παιχτη που έχουμε;

Ποσο δε μαλλον οταν ο προπονητης αντιμετωπισε το 1/8 της χρονιάς χωρις CF.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Asimos έγραψε:
Ως ποτε θα εχουμε λειψη ομαδα που σε καποιες θεσεις πρεπει να σκασουμε τον μοναδικο παιχτη που έχουμε;
Αν και αυτό που λες είναι ολόσωστο, απλά σου θυμίζω ότι μερικοί απολογητές των πάντων <<βαφτίζουν>> κάποιους παίχτες μας από επιθετικό μέχρι σέντερ μπακ, ανάλογα με τις ελλείψεις κάθε χρονιάς.

Κι έτσι, όχι μόνο δεν έχουμε ελλείψεις αλλά (στο μυαλό τους) έχουμε κι υπεροπλία. Άσχετο που στο χορτάρι μας γλεντάει ο κάθε πικραμένος με παίχτες που εμείς, ο μεγάλος ΠΑΟΚ, δεν έχουμε.

Τι να πεις...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν εχω παραπονο απο δεσιμο/απόδοση/επιτυχιες/θεαμα/γκολ/πουλεν/ιντριγκες.

Δεν εχω απαιτηση καν καλης πορειας.

Απαιτω ομως να μπουμε πλει οφ για την ευρωπαικη συγκομιδή που αν μεινουμε απεξω θα εχει μελλοντικη ζημια

και επιτελους 11 παιχτες για 11 θεσεις.

Το οτι θα τρολαρω σε ηττες σαν τη χθεσινη εξυπακουετε και επιβαλετε απο την οπαδικη μου κουλτουρα αλλα καποια πραγματα καλο ειναι να μην μπερδευονται.

Παντως τα σχολια αν τα αναλυσουμε λιγο παραπανω λενε τα ιδια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Συμφωνω και χαίρομαι με τις απόψεις της πλειοψηφίας.
ΠΑΟΚ θα δούμε τον Νοέμβρη.
Οι νεοι παίκτες και ο Τούντορ δεν εχουν καταλάβει τί θα πεί ΣουπερΚλικα.

Υπομονή. Στήριξη.
Αδιαφορία για το αμεσο αποτελεσμα.

Πρεπει να δεσει πρωτα η ομάδα και μετά να την κρίνουμε.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Α ασχετο επειδη το ξεχασα.

Πως γινεται ρε γαμ.μενο κορακι την (σωστη) κοκκινη του Ζαϊρο ΠΑΝΤΑ να την βλεπεις και το πεναλτι παντα να μην το βλεπεις;

Εγω εχω γραψει ποια ειναι η λυση με τα κορακια αλλα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είδε το χέρι του Τζιολη όμως αφού.
Πως δεν του έβγαλε και κάρτα... Περίεργο

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
passaris4

Δημοσίευση από passaris4 »

Για τα σεντερ μπακ φοβάμαι, οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πάνω από όλα θέλουν σεντερφορ να παστελώνει. Αν έχεις θηρίο μπροστά, κρατάς τους αντιπάλους πίσω αναγκαστικα και οι μπακ αναπνέουν καλύτερα.

Ο τερματάς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά ένα πράγμα μου αρέσει στον Όλσεν. Μιλάει και καθοδηγεί πολύ, αλλά αυτό με τις εξόδους είναι μεγάλο θέμα. Πιστεύω ότι φταίνε πολλά μαζί και όχι μόνο ο ίδιος. Συνέχεια έχει άλλα μπακ μπροστά του, τα οποία κάνουν και από 4 λάθη σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δέσει πρώτα η άμυνα και μετά θα τον κρίνω. Αν είχε μπροστά του Κοντρέρας - Μαλεζά δεν νομίζω να είχε τέτοια θέματα.

Δεν θέλω να κρίνω τον Σάμπο ακόμα, αλλά το παιδί φαίνεται σαν χαμένος μέσα στο γήπεδο για έναν βασικό λόγο. Δεν είναι άμπαλος αλλά ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ. Είναι έγκλημα να τον βάζεις σε μία τόσο σημαντική θέση όταν το μόνο που πρέπει να ξέρει είναι KALIMERA!!!!! Φαίνεται σαν χαμένος γερμανός τουρίστας σε χωριό της Φλώρινας. Στο αυτογκολ ποιος μου λέει ότι του μίλαγαν από πίσω και αυτός δεν κατάλαβε; Είναι τεράστιο λάθος αυτό. Αν και στο αυτογκόλ περισσότερο φταίει ο Κωνσταντινίδης ο οποίος αφήνει την μπάλα πιστεύοντας ότι δεν θα την πάρει κάποιο, παρά ο Σλοβάκος.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Πάλι είχαμε μαγικές εικόνες και χειρουργεία...
Δεν μας θέλει η μπάλλα, είμαστε γκαντέμηδες αλλά και τα κοράκια σταθερα την δουλειά τους...
Πάντως εκτος κι εαν είδσα άλλο ματς μια χαρά είχαμε και κατοχή και ευκαιρίες απλά δεν μας ήθελε...
Τώρα για τον κόρακα τι να πω...Καλός χειρούργος...
Δεν πειράζει παμε δυνατά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

MVP ο μικρός!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”