ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
- Kostas_Peraia4
Re: ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Παιδια ετσι ειναι η μπαλα.Εχθες ο κωλογαυρος κερδισε με 2 γκολ που μπαινουν μια φορα στις 1000.Σημερα ειμασταν καλυτεροι ειχαμε τις φασεις αλλα δεν ειχαμε την τυχη με το μερος μας.Στηριξη ρε.Αυτη η ομαδα μπορει να παει μπροστα,αλλα για να γινει αυτο χρειαζεται την καθολικη στηριξη μας
Γιουβέντους (0 βαθμούς) και ΠΑΟΚ (1 βαθμό) πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό, αύριο πρωτοσέλιδο στον γαύρο, κράξτε ελεύθερα όλοι.
ΠΑΟΚΑΡΑ , ασπάζομαι την φιλοσοφία του Ιβάν, τέλεια και παύλα.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
καλησπέρα σε όλους δεν είχα την ανάγκη να γράψω τόσο καιρό ( μου αρκεί που σας διαβάζω ) αλλά ρε μάγκες απλά ήθελα να πω για τον αγώνα ότι δεν γίνονται αυτά μόνο εμείς θα μπορούσαμε να τα κάναμε λείπει το φορ ναι δίνουμε βούτυρο στο ψωμί του γιάχου ναι αλλά μου γύρισε τα μυαλά με το φάουλ στον κάτσε που ήταν σαν να μην έγινε τίποτα δεν είναι αυτό το θέμα μου επικεντρώνομε στον τούντορ είτε βάλει γλυκό είτε όλσεν τον κρεμάει να βγαίνουν κάθετες μέσα στο κουτί και να μην έχεις άτομο να της τελειώσει βάζει τζιόλη λίμπερο σαμπό σε θέση του να βοηθήσει λίγο την κυκλοφορία από πίσω του βάζει αυτογκολ ο σαμπό τι να κάνει ο άνθρωπος θα υπερβάλλω αρκετά τώρα αλλά είμαστε 9/10 και μας λειπεί το 10 που είναι η ουσία
τι να πει κανεις σε τετοια ματς...
αντί για 3-5 λήγει 3-1...
τεσπα.
αρχή ειναι και προσωπικά αναμένω τετοια πράγματα.
το θέμα ειναι να έχουμε το ψυχικό σθένος να αντέξουμε ενα πρωτο γύρο φωτιά, με ομάδα που θα πρέπει να δέσει, με προπονητή που θα πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του αλλά και με ένα πρόγραμμα φωτιά.
ότι και να γίνει το κλειδί ειναι να μην χάνουμε το στόχο απο τα μάτια μας . και στόχος είναι η δημιουργία ομάδας σε πρώτη φάση.
στα των παιχτών σάμπο πολύ κακός, φουλ ψαρωμένος, και κατα τα άλλα φάνηκε ποσο λείπει το φορ (Κλάους)...
ΑΑΑ και δεν ξεχναω 2 πεναλτι ενα μετα απο καθε γκολ των ιωαννίνων. να τα λεμε και αυτά.
αντί για 3-5 λήγει 3-1...
τεσπα.
αρχή ειναι και προσωπικά αναμένω τετοια πράγματα.
το θέμα ειναι να έχουμε το ψυχικό σθένος να αντέξουμε ενα πρωτο γύρο φωτιά, με ομάδα που θα πρέπει να δέσει, με προπονητή που θα πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του αλλά και με ένα πρόγραμμα φωτιά.
ότι και να γίνει το κλειδί ειναι να μην χάνουμε το στόχο απο τα μάτια μας . και στόχος είναι η δημιουργία ομάδας σε πρώτη φάση.
στα των παιχτών σάμπο πολύ κακός, φουλ ψαρωμένος, και κατα τα άλλα φάνηκε ποσο λείπει το φορ (Κλάους)...
ΑΑΑ και δεν ξεχναω 2 πεναλτι ενα μετα απο καθε γκολ των ιωαννίνων. να τα λεμε και αυτά.
Ένας ένας για στήριξη μη σπρώχνεστε
Στόχος ξεκάθαρος είσοδος στα πλει οφ και κλοπή πρωτιάς
Συν υπεραξία ρόστερ

Στόχος ξεκάθαρος είσοδος στα πλει οφ και κλοπή πρωτιάς
Συν υπεραξία ρόστερ
ο ΠΑΟΚ σημερα ηταν παρα πολυ καλος αλλα χωρις σεντερ φορ και δεχτηκε γκολ που μπαινουν μια φορα στα χιλια χρονια
5 κλασικες ευκαιριες για γκολ που και ο σαλπιγγιδης να ηταν μια θα εβαζε
με κλαους σημερα θα ειχαμε κερδισει για πλακα
5 κλασικες ευκαιριες για γκολ που και ο σαλπιγγιδης να ηταν μια θα εβαζε
με κλαους σημερα θα ειχαμε κερδισει για πλακα
Οι ομάδα θα δουλέψει στην διακοπή και θα δούμε αλλον ΠΑΟΚ.
Βασικά και σήμερα για μεγάλο χρονικο διαστημα παίξαμε αρκετα καλά αλλα η ελλειψη φορ και η ατυχια μας, μας στέρησαν την νίκη.
Εγώ προσωπικά εχω αποφασισει να στηρίξω μεχρι τέλους!
η ομαδα θελει στηριξη στα δύσκολα και οχι οταν κερδιζουμε 6 και 5- 0
Βασικά και σήμερα για μεγάλο χρονικο διαστημα παίξαμε αρκετα καλά αλλα η ελλειψη φορ και η ατυχια μας, μας στέρησαν την νίκη.
Εγώ προσωπικά εχω αποφασισει να στηρίξω μεχρι τέλους!
η ομαδα θελει στηριξη στα δύσκολα και οχι οταν κερδιζουμε 6 και 5- 0
Ένας Πέλκας ήμασταν σήμερα.
Η πεντάρα στα γκαρσόνια από την Δανία, μάλλον κακό έκανε.
Βάλσαμο η διακοπή.
Η πεντάρα στα γκαρσόνια από την Δανία, μάλλον κακό έκανε.
Βάλσαμο η διακοπή.
- Black&White
pilotos έγραψε:Γιουβέντους (0 βαθμούς) και ΠΑΟΚ (1 βαθμό) πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό, αύριο πρωτοσέλιδο στον γαύρο, κράξτε ελεύθερα όλοι.
Κούρασες. Όλοι στηρίζουν. Και ο ΓΧ να έρθει πάλι θα στηρίζουμε γιατί ΠΑΟΚ είμαστε αφού.
Να κάνουμε και καμιά κριτική τώρα ή απαγορεύεις;
Άλλο ΚΡΙΤΙΚΉ, άλλο ΜΗΔΕΝΙΣΜΌΣ που βλέπω σε διάφορα σχόλια στο άλλο θέμα
- kataramenos5
Ειπαμε με τοσες μεταγραφες ΠΑΟΚ θα δουμε απο Νοεμβρη κι οποιος αντεχει.Οι αλλοι ας βλεπουν γαυρο που δε χανει ποτε.ΣΤΑ @@@@@@@ ΜΑΣ.
Epic.

από DC » Κυρ Αύγ 30, 2015 11:29 pm
Μετά το σημερινό, η Ντόρτμουντ έχει χάσει τον ύπνο της ......

επίσης να εχουμε κατα νου οτι σε αγώνα που χάσαμε 3-1 μβπ ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας. κάτι λεει αυτό.
Ο λογος που δεν με πειραξε τοσο το σημερινο ματς,ειναι το οτι με το συστημα των πλευ-οφ μπορεις να κανεις πειραματα ολη την χρονια και να κλεψεις την δευτερη θεση τον Μαιο οπως κανει εδω και 2 χρονιες ο βαζελος.
Απο κει και περα τραγικο ματς κυριως σε ατομικο επιπεδο και με φοβιζει το γεγονος οτι ειδα παικτες που ειχαν ερασιτεχνικη προσεγγιση στο ματς.Ελπιζω να χουνε συνηδειτοποιησει οτι 15 Σεπτεμβριου θα τους βλεπει ολη η Ευρωπη στους ομιλους του Europa και τον Οκτωβριο θα παιξουν ενα απτα κορυφαια ματς της χρονιας με Ντορνμουντ....
ελπιζω να βαλουν μυαλο συντομα,γιατι οι ομαδες στο Europa αλλα ακομα και ομαδες οπως ο ΠΑΣ δεν ειναι μπυραριες τυπου Μπροντμπι....
Απο κει και περα τραγικο ματς κυριως σε ατομικο επιπεδο και με φοβιζει το γεγονος οτι ειδα παικτες που ειχαν ερασιτεχνικη προσεγγιση στο ματς.Ελπιζω να χουνε συνηδειτοποιησει οτι 15 Σεπτεμβριου θα τους βλεπει ολη η Ευρωπη στους ομιλους του Europa και τον Οκτωβριο θα παιξουν ενα απτα κορυφαια ματς της χρονιας με Ντορνμουντ....
ελπιζω να βαλουν μυαλο συντομα,γιατι οι ομαδες στο Europa αλλα ακομα και ομαδες οπως ο ΠΑΣ δεν ειναι μπυραριες τυπου Μπροντμπι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 30 Αύγ 2015, 23:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ο τροπος που χασαμε ηταν πραγματικα σοκαριστικος γιατι η ομαδα δημιουργησε ολα πηγαν στραβα μεχρι και ο πουστογιαχος εβαλε ο χερακι του για το αποτελεσμα ........βγαινει ο βελλιδης mvp του αγωνα αυτο τα λεει ολα .....ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ