ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Σαν πολύ σίγουρα τα έχουμε τα playoff βλέπω. 

Δεν σχολιάζω κάτι που δεν είδα, αλλά, όσοι γκρινιάζουν και μηδενίζουν τα πάντα σήμερα, θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να βγάλουν εισιτήριο για γκέι και Ντόρτμουντ στερώντας από άλλους που γουστάρουν ΠΑΟΚ να πάνε γήπεδο.
- aisiodoksos
ΠΑΟΚ στα ευκολα , ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα...ποσο ευκολα το ξεχναμε...
Κακη εμφανιση απο Ολσεν (ξανα) και σαμπο ..αλλα και απο Τουντορ που μας κοστισαν δυστυχως...
Τρομερα αστοχοι και πραγματικα ειναι επιτακτικη η ενισχυση με ενα φορ...
στον ζαιρο για την ανοητη αποβολη του.
Οαση ο Πελκας , καλος ο λεοβατς .
Βλεπουμε το επομενο παιχνιδι .. μην ξενερωνετε ρε με μια ηττα και μην ψηλωνετε μετα απο μια νικη.
Φετος η χρονια θα εχει σκαμπανεβασματα...
Παρολαυτα η ομαδα σημερα δεν ηταν κακη και εγω το κραταω αυτο...Δεν γινεται να ειναι κακη και ο βελλιδης να ειναι mvp ..και μιλαμε για 3 τουλαχιστον επεμβασεις που ηταν μισο γκολ...
υγ. για τις αλχημειες που λετε για τουντορ..να θυμισω οτι τα ιδια εκανε και ο χουμπ (ναι βρε ο τουριστας)..δειγμα οτι υπαρχει τελειως διαφορετικη αντιληψη του ποδοσφαιρου απο αυτα που βλεπουμε εμεις. Αυτη τη στιγμη δεν ειναι πρωταρχικος στοχος το αποτελεσμα αλλα το δεσιμο της ομαδας και το να περασει η φιλοσοφια του προπονητη. Νικες και ηττες θα κανουμε , το θεμα ειναι το πως θα τις διαχειριστουμε!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Κακη εμφανιση απο Ολσεν (ξανα) και σαμπο ..αλλα και απο Τουντορ που μας κοστισαν δυστυχως...
Τρομερα αστοχοι και πραγματικα ειναι επιτακτικη η ενισχυση με ενα φορ...

Οαση ο Πελκας , καλος ο λεοβατς .
Βλεπουμε το επομενο παιχνιδι .. μην ξενερωνετε ρε με μια ηττα και μην ψηλωνετε μετα απο μια νικη.
Φετος η χρονια θα εχει σκαμπανεβασματα...
Παρολαυτα η ομαδα σημερα δεν ηταν κακη και εγω το κραταω αυτο...Δεν γινεται να ειναι κακη και ο βελλιδης να ειναι mvp ..και μιλαμε για 3 τουλαχιστον επεμβασεις που ηταν μισο γκολ...
υγ. για τις αλχημειες που λετε για τουντορ..να θυμισω οτι τα ιδια εκανε και ο χουμπ (ναι βρε ο τουριστας)..δειγμα οτι υπαρχει τελειως διαφορετικη αντιληψη του ποδοσφαιρου απο αυτα που βλεπουμε εμεις. Αυτη τη στιγμη δεν ειναι πρωταρχικος στοχος το αποτελεσμα αλλα το δεσιμο της ομαδας και το να περασει η φιλοσοφια του προπονητη. Νικες και ηττες θα κανουμε , το θεμα ειναι το πως θα τις διαχειριστουμε!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
- Black&White
pgetsos έγραψε:Άλλο ΚΡΙΤΙΚΉ, άλλο ΜΗΔΕΝΙΣΜΌΣ που βλέπω σε διάφορα σχόλια στο άλλο θέμα
Αυτά είναι μαλακίες και τα γράφουν για τρολάρισμα. Αλλά να μην πούμε για τον Ολσεν για παράδειγμα; Τι σχόλια και παραλειπόμενα γράφει το τόπικ; Μόνο ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ και υπομονή.
- Caballo Viejo
Πάλι καλά που δεν πήγα σήμερα στα Γιάννενα. Όχι πώς δεν έχω φάει την πίκρα με το κουτάλι τόσα χρόνια Παοκτσής αλλά δεν θα άντεχα να δω μια ακόμα χρονιά να χάνεται από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπως και τα απαράδεκτα επεισόδια πριν την έναρξη του ματς. Ε, λοιπόν δεν πάει καλά το πράγμα και η μεγαλύτερη στήριξη στην ομάδα είναι να το λες ψύχραιμα και χωρίς μπινελίκια.
MANIAKOS έγραψε:
Στόχος ξεκάθαρος είσοδος στα πλει οφ και κλοπή πρωτιάς
Συν υπεραξία ρόστερ
Το ότι ξέρουμε φέτος για που πάμε και τι στόχο έχουμε είναι πολύ μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ατάκες του τύπου ¨ο ΠΑΟΚ έχει στο DNA του τον πρωταθλητισμό και είναι καταδικασμένος να κυνηγάει το πρωτάθλημα".
Φέτος η ομάδα εκτός από το γεγονός ότι χτίζεται καιι είναι καινούργια έχει και να αποβάλλει νοοτροπίες και βαρίδια όλων των προγούμενων ετών. Απόδειξη πως ακόμα παλεύουμε να ξεφορτωθούμε συμβόλαια και παίκτες που ποτέ δεν προσαρμόστηκαν ή δεν ήθελαν να το κάνουν με το σύλλογο. Το αγωνιστικό τμήμα δεν χτίζεται σε μια ημέρα, ούτε σε ένα μήνα, ούτε σε μια χρονιά.
Μετά λοιπόν την οικονομική εξυγίανση που αποτελεί ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ θα έλθει και η αγωνιστική. Αλλά θα πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο. Σκεφτείτε μόνο πότε ήταν η τελευταία φορά που λειτούργησε η ομάδα όπως έπρεπε και πόσα χρόνια αρρώστιας πρέπει να αποβληθούν. Επειδή όμως στις θεσεις και στα πόστα υπάρχουν άνθρωποι με ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένη ιστορία προσωπικά πρώτη φορά μετά από καιρό νιώθω ασφάλεια και έχω πίστη αλλά και εμπιστοσύνη, άσχετα με το πόσα λάθη θα γίνουν, που θα γίνουν πολλά.
Τα πράγματα είναι απλά. Αν θέλεις να φτιάξεις ομάδα έχεις δύο τρόπους. Ο ένας είναι αυτός της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρι. Για τα ελληνικά δεδομένα να κάνουμε ομάδα με μπάτζετ πάνω από 50-60 εκατομμύρια αγοράζοντας παικταράδες. Αν μπορεί να το κάνει ο Σαββίδης καλώς αλλά δεν νομίζω να το κάνει.
Ο άλλος είναι αυτός που ακολουθούμε τώρα ο οποίος όμως προϋποθέτει υπομονή. Μεγάλη υπομονή. Πολύ μεγάλη υπομονή. Και δεν είναι και σίγουρος άλλα είναι η μόνη μας ελπίδα.
Το λέω από τώρα πως πιστεύω ότι μετά την ένατη αγωνιστική θα είμαστε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Αν υπό την πίεση των αποτελεσμάτων απολυσουμε τον προπονητή τότε του χρόνου το καλοκαίρι θα ψάχνουμε τον τρίτο προπονητή μετά τον Τουντορ, θα διώξουμε με αποζημιώσεις τους μισούς παίκτες και θα φέρουμε άλλους δεκαπέντε για να τους διώξουμε και αυτούς το μεθεπόμενο και η ζωή συνεχίζεται. Αν κάνουμε την έκπληξη και ακολουθήσουμε το πλάνο μέχρι τέλους τότε νομίζω πως τον Μάη του 17 θα 'μαστε καλά.
Ο άλλος είναι αυτός που ακολουθούμε τώρα ο οποίος όμως προϋποθέτει υπομονή. Μεγάλη υπομονή. Πολύ μεγάλη υπομονή. Και δεν είναι και σίγουρος άλλα είναι η μόνη μας ελπίδα.
Το λέω από τώρα πως πιστεύω ότι μετά την ένατη αγωνιστική θα είμαστε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Αν υπό την πίεση των αποτελεσμάτων απολυσουμε τον προπονητή τότε του χρόνου το καλοκαίρι θα ψάχνουμε τον τρίτο προπονητή μετά τον Τουντορ, θα διώξουμε με αποζημιώσεις τους μισούς παίκτες και θα φέρουμε άλλους δεκαπέντε για να τους διώξουμε και αυτούς το μεθεπόμενο και η ζωή συνεχίζεται. Αν κάνουμε την έκπληξη και ακολουθήσουμε το πλάνο μέχρι τέλους τότε νομίζω πως τον Μάη του 17 θα 'μαστε καλά.
Ο Τούντορ στην προετοιμασία μόνο τον Όλσεν είχε από μεταγραφές. Λογικό να κάνει πειράματα.
Βγαίνει ο άλλος ο ΑΡΔ, και μου γράφει ότι η ομάδα δεν έκανε φάσεις. Έγινε.
Βγαίνει ο άλλος ο ΑΡΔ, και μου γράφει ότι η ομάδα δεν έκανε φάσεις. Έγινε.
παιδια οταν ολα σε μια ομαδα ειναι νεα, οταν ακομα και η φιλοσοφια ειναι καινουρια, ειναι λογικο να εχεις και σκαμπανεβασματα αλλα και μετριοκακη αποδοση γιατι θα πρεπει να βρεθει και η φορμουλα για την ομαδα αλλα και οι σταθερες της. αυτα θελουν ΜΟΝΟ χρόνο.
το θεμα ειναι οτι αυτο μας καθεται σε μια συγκυρια που εχουμε το πιο δυσκολο προγραμμα ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (πιο δυσκολο δεν θυμαμαι ποτε πραγματικα!) και συν εχουμε τους ομιλους.
θα ειναι δυσκολα τα πραγματα και ειχα πει οτι μπορει ο χειμωνας να μας βρει και μειον 15 απο τη κορυφη.
αλλα για να βρεις την θαλασσα, θελει να ανεβεις το βουνο. παντα ετσι παει ευτυχως η δυστυχως.
το θεμα ειναι οτι αυτο μας καθεται σε μια συγκυρια που εχουμε το πιο δυσκολο προγραμμα ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (πιο δυσκολο δεν θυμαμαι ποτε πραγματικα!) και συν εχουμε τους ομιλους.
θα ειναι δυσκολα τα πραγματα και ειχα πει οτι μπορει ο χειμωνας να μας βρει και μειον 15 απο τη κορυφη.
αλλα για να βρεις την θαλασσα, θελει να ανεβεις το βουνο. παντα ετσι παει ευτυχως η δυστυχως.
Off topic, αλλά που θα μπορέσουμε να το δούμε το ματς?
- Black&White
nico4 έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά. Αν θέλεις να φτιάξεις ομάδα έχεις δύο τρόπους. Ο ένας είναι αυτός της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρι. Για τα ελληνικά δεδομένα να κάνουμε ομάδα με μπάτζετ πάνω από 50-60 εκατομμύρια αγοράζοντας παικταράδες. Αν μπορεί να το κάνει ο Σαββίδης καλώς αλλά δεν νομίζω να το κάνει.
Για να κερδίσω τα Γιάννενα, που το καλοκαίρι τους πήρα τους καλύτερους παίκτες τους και σνόμπαρα τον Τσάβες και καλά έκανα , πόσο πρέπει να περιμένω; Τι σχέση έχει η Σίτι και η Παρί; Τα Γιάννενα και τους ήρωες της Καμπάλα με τα πράσινα ,που προχθές ειρωνευόμουνα , θέλω να κερδίζω.
Εντάξει σήμερα στράβωσε το ματσάκι και το είδαν όλοι. Συμβαίνουν αυτά. Αλλά στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος ο πολύς κόσμος περιμένει να δει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Αυτά τα μείον 15 και -20 κανένας δε θα τα δεχτεί. Ούτε αυτοί που τα γράφουν. Εγώ πιστεύω πως μετά τη διακοπή θα γυρίσει ο τροχός...
Αν παίζαμε με 11 αντί για 10 (στην αλλαγή κατάλαβα ότι παίζει ο Μακ) κ είχαμε συγκεκριμένα τον αρχηγό 3 γκολ θα βάζαμε
Τα 2 γκολ που φάγαμε δεν υπάρχουν, μας κάνει φάρσες κ ο θεός. Περιμένω πολύ πιο πολλά από Κώνστα που λέει κ ο Τουντορ
Σαμπο χεσμεντεν αλλά με το που βγήκε χάθηκε το κέντρο, δεν ξαναμοιραστηκε μπάλα σε Λεοβατς Κώνστα κ έμεινε πολύ μόνος ο Πελκας. Ας μη βιαστουμε να τον κάψουμε ακόμα
Κάτσε μάθε να χτυπάς κόρνερ έλεος σήμερα
Τα 2 γκολ που φάγαμε δεν υπάρχουν, μας κάνει φάρσες κ ο θεός. Περιμένω πολύ πιο πολλά από Κώνστα που λέει κ ο Τουντορ
Σαμπο χεσμεντεν αλλά με το που βγήκε χάθηκε το κέντρο, δεν ξαναμοιραστηκε μπάλα σε Λεοβατς Κώνστα κ έμεινε πολύ μόνος ο Πελκας. Ας μη βιαστουμε να τον κάψουμε ακόμα
Κάτσε μάθε να χτυπάς κόρνερ έλεος σήμερα
-
Σωστος.K_geo έγραψε: αλλα για να βρεις την θαλασσα, θελει να ανεβεις το βουνο. παντα ετσι παει ευτυχως η δυστυχως.
Το μονο που ξεχασες ειναι οτι ο ΠΑΟΚ επειδη δεν ανηκει στο ποκ, ανεβαινοντας το βουνο πρεπει να αποφευγει και τις βομβες που πεφτουν δεξια κι αριστερα συν κατι ναρκοπεδια
Νομίζω οτι πάνω απο 4 χρόνια ο όλοι μας πανω κάτω λεμε τα εξης στη μεταγραφολογια....
1)Η ομαδα θέλει εναν στοπερ Ηγετη (σαν τον κοντρερας)
2)Η ομαδα θέλει εναν ST ακριβο παικταρα (που εισαι ρε Μιετσελ,καποιοι λενε και για Μουσλιμοβιτς)
3)Η ομαδα θέλει ενα 10αρι ή εναν τελος πάντων που απο τα πόδια του θα ξεκινανε τα πάντα.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε αποκτήσει έστω εναν απο τους 3 δε μπορω να το καταλλαβω γιατι 1)ο Κοστα μεχρι στιγμης δε μας βγηκε( αλλα για να είμαι ειλικρινης οταν ήρθε εγω θεωρουσα οτι πήραμε παικταρα αλλα ειναι γνωστο οτι ειναι αργος)
2)ο Κλαους πανω κατω θα σου προσφερει 10 γκολ ισως 15 αλλα και παλι δε θα παρει την ατομικη ενεργεια να κανει σπασει το ταμπουρι της super λιγδας
3)καλός ο πελκας αλλα θέλει ακομα
Θα καθομαστε παλι με τα ρολογια να δουμε μηπως και παρουμε καποιον τελευταια στιγμη κατι που επρεπε να ηταν προτεραιοτητα.
1)Η ομαδα θέλει εναν στοπερ Ηγετη (σαν τον κοντρερας)
2)Η ομαδα θέλει εναν ST ακριβο παικταρα (που εισαι ρε Μιετσελ,καποιοι λενε και για Μουσλιμοβιτς)
3)Η ομαδα θέλει ενα 10αρι ή εναν τελος πάντων που απο τα πόδια του θα ξεκινανε τα πάντα.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε αποκτήσει έστω εναν απο τους 3 δε μπορω να το καταλλαβω γιατι 1)ο Κοστα μεχρι στιγμης δε μας βγηκε( αλλα για να είμαι ειλικρινης οταν ήρθε εγω θεωρουσα οτι πήραμε παικταρα αλλα ειναι γνωστο οτι ειναι αργος)
2)ο Κλαους πανω κατω θα σου προσφερει 10 γκολ ισως 15 αλλα και παλι δε θα παρει την ατομικη ενεργεια να κανει σπασει το ταμπουρι της super λιγδας
3)καλός ο πελκας αλλα θέλει ακομα
Θα καθομαστε παλι με τα ρολογια να δουμε μηπως και παρουμε καποιον τελευταια στιγμη κατι που επρεπε να ηταν προτεραιοτητα.
εγω θα το δεχτω. για αυτο και το λεω.
αρκει φυσικα να δινει και η ομαδα στοιχεια οτι αναπτυσσεται.
αρκει φυσικα να δινει και η ομαδα στοιχεια οτι αναπτυσσεται.