24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από stelyk »

Sera4 έγραψε:ειναι η μονη μεταγραφη που δεν μου γεμιζει το ματι...

ανοιχτα κοντρολ, φοβαται πολυ το ενας με εναν, κακες επιλογες, κακες κινησεις...βεβαια ειναι και πολυ νωρις ακομα αλλα αυτο με το κοντρολ κυριως και με το ενας με εναν με απογοητευει πολυ..

μακαρι να διαψευστω πανηγυρικα αλλα δεν τον πολυπιστευω :?

Βασικα νομιζω πως ειναι η μονη μεταγραφη μαζι με Αντωνη που δεν εκαναν προετοιμασια, γιαυτο επαιξε και στο ευρωπαικο προχτες :mrgreen: 8-)
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Λάθος επιλογή η τοποθέτηση του στα δεξιά αντί κάποιου εκ των Κίτσιου, Κων/νίδη.
Δεν είναι δυνατό, ο Βίτορ να καλείται να γίνει δεξί μπακ. Σαν δεύτερος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο με την ταχύτητα του. Η θέση εκεί στα δεξιά, χρειάζεται και αμυντική υποστήριξη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυο φασεις που είδα παντως εκπληκτική έκρηξη ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ακάλυπτος έγραψε:Λάθος επιλογή η τοποθέτηση του στα δεξιά αντί κάποιου εκ των Κίτσιου, Κων/νίδη.
Δεν είναι δυνατό, ο Βίτορ να καλείται να γίνει δεξί μπακ. Σαν δεύτερος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο με την ταχύτητα του. Η θέση εκεί στα δεξιά, χρειάζεται και αμυντική υποστήριξη.
θα σχολιάσω μόνο αυτά που τόνισα.

είναι δυνατό, βασικά είναι η τακτική μας συμπεριφορά βάση του πως η ομάδα είναι στημένη και σχεδιασμένη να λειτουργήσει. το τρίτο σεντερ μπακ να γίνεται ακραίο μπακ σε φάση άμυνας όπου έχω παρατηρήσει ότι προσαρμοζόμαστε ανάλογα το σύστημα του αντιπάλου και το πως θέλουμε να βγούμε στο τρανζισιον.

πχ με μπρόντμπι 4132 και με ξάνθη 433...

:roll:
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

Εμένα ο Ροντρίγκεζ μου φαίνεται κλασσικός ακραίος μεσοεπιθετικός... δεν νομίζω ότι ούτε ως φορ ούτε ως μπακ-χαφ μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα. Εκτός αν ο σκοπός του Άρνεσεν είναι να μάθει να παίζει μια καινούρια θέση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήραμε τέτοιου είδους παίκτη φέτος που θα παίζουμε με 3 στην άμυνα.

Ίσως ταιριάξει ως μπακ χαφ με τον Σκόνδρα σε ρόλο δεξιού κεντρικού αμυντικού αλλά πόσες φορές θα κάτσει αυτό το σχήμα μέσα στην χρονιά...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται τα καθήκοντά της θέσης στην οποία έπαιξε εψές.
Τον βρήκα πολύ καλύτερο ως δεύτερο επιθετικό.
Νομίζω έπρεπε να παίξει ο Κίτσιου.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

K_geo έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:Λάθος επιλογή η τοποθέτηση του στα δεξιά αντί κάποιου εκ των Κίτσιου, Κων/νίδη.
θα σχολιάσω μόνο αυτά που τόνισα.

είναι δυνατό, βασικά είναι η τακτική μας συμπεριφορά βάση του πως η ομάδα είναι στημένη και σχεδιασμένη να λειτουργήσει. το τρίτο σεντερ μπακ να γίνεται ακραίο μπακ σε φάση άμυνας όπου έχω παρατηρήσει ότι προσαρμοζόμαστε ανάλογα το σύστημα του αντιπάλου και το πως θέλουμε να βγούμε στο τρανζισιον.

πχ με μπρόντμπι 4132 και με ξάνθη 433...

:roll:
Δεν το είπα με αυτή την έννοια.
Είναι συνηθισμένο στο 3-5-2, ο ακραίος σέντερ μπακ να προωθείται και να γίνεται εν δυνάμει ακραίος μπακ. Το'χω δει να το κάνει πολλές φορές ο Κιελίνι στο σύστημα του Κόντε.
Ωστόσο, ο Βίτορ και όλοι οι αμυντικοί μας -πλην των γνωστών δύο πρώην μπακ- δεν έχουν την απαραίτητη ποιότητα ώστε να ανεβαίνουν τόσο ψηλά. Δεν μπορεί να προσφέρει ο Βίτορ όταν προωθείται με την μπάλα κάτω, ενώ ενδέχεται να αφήσει και την άμυνα εκτεθειμένη. Πραγματικά η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη θέση.

Όσον αφορά τον Garry, ας έχουμε υπομονή. Χρειάζεται χρόνο για να δείξει τις δυνατότητες του. Έχει κάποια καλά στοιχεία που βγάζουν ήδη μάτι.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Τον Γκαρι η ομάδα τον έφερε να παίξει όλη την πλευρά. Το παιδί είναι χωρίς προετοιμασία. Λογικά την θέση την ξέρει. Δεν μπορεί να έχει γίνει τέτοια γκέλα...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αλλο ενα παιχνιδι που δεν μου αρεσες
Άβαταρ μέλους
j.t.r

Δημοσίευση από j.t.r »

Ως τωρα μου θυμιζει εντονα τον φουτσινι...τρεχει..τρεχει..τρεχει......και μετα παλι τρεχει και ουσια μηδεν....μακαρι να βελτιωθει δραματικα και να διαψευστω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν και μικρός, θυμάμαι καλά λόγια για τον Φουτσινι :P
Άβαταρ μέλους
j.t.r

Δημοσίευση από j.t.r »

pgetsos έγραψε:Αν και μικρός, θυμάμαι καλά λόγια για τον Φουτσινι :P
Μωρε φιλοτιμο παλικαρι ητανε ...αλλα τρεχαλατζης με ελαχιστη ουσια στο παιχνιδι του
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

νωρις για να κριθεις αλλα δε δειχνεις και τιποτα
εχει ταχυτητα ναι, για εγχρωμος ειναι και πιστος στην τακτικη αλλα...
ουσια μηδεν, τσαπατσουλης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν θυμάμαι καλά είναι χωρίς προετοιμασία. Εγώ θα τον κρίνω από Οκτώβρη και μετά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ξεκολλατε ...ειδατε 2 ματς (το ενα δεξι μπακ χαφ) τον παικτη,χωρις προετοιμασια και βγαλατε πορισμα....
το προσον του ειναι η ταχυδυναμη και χωρις να ειναι ετοιμος 100% δεν μπορει να βγαλει τα προσοντα του στ χορταρι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”