Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
σεντερφοραρα χρειαζεσαι, δε γινονται στο ελληνικο πρωταθλημα οι αλχημειες με Μακ μπροστα
εκει θες καποιον ν ανοιγει τις αμυνες, σε 2-3 ματς μονο αν παιξεις στην κοντρα..
παρε κι ενα σεντερ μπακ να κατεβαζει μπαλα κι εκλεισες
εκει θες καποιον ν ανοιγει τις αμυνες, σε 2-3 ματς μονο αν παιξεις στην κοντρα..
παρε κι ενα σεντερ μπακ να κατεβαζει μπαλα κι εκλεισες
Οπωσδήποτε χρειάζεται στόπερ που να ξέρει το τόπι. Δεν είναι δυνατόν ο Βίτορ να κατεβάζει την μπάλα.
Επίσης, τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε φορά που υπάρχει pressing στον Κόστα. Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που γράφει ο zoomgr παραπάνω.
Επίσης, τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε φορά που υπάρχει pressing στον Κόστα. Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που γράφει ο zoomgr παραπάνω.
Sera4 έγραψε:μην ξανακουσω δεν θελουμε σεντερ μπακ...
βιτορ και τσιχλοφουσκας ουτε σαν δευτερες επιλογες...αν ειναι δυνατον με 50 λαθος πασες σε καθε παιχνιδι, κοντρολ με καλαμια στα 2 μετρα, γυρισματα κινδυνος θανατος και μαρκαρισματα με τα ματια...για να μη μιλησω για κουβαλημα μπαλας που μετα το ενα μετρο περδικλωνονται...
σεντερ μπακ οπωσδηποτε και μετα σεντερ φορ...
Έτσι είναι, κ οι τρεις πετυχαίνουν ένα κοντρόλ στα τρία. Για γρήγορη πάσα ούτε λόγος. Η ομάδα σήμερα έχασε πολύ σε ανάπτυξη γτ όταν ζητούσαν μπάλα τα χαφ μας κ οι 3 είτε μπερδεύονταν με τα μπούτια τους είτε χρειάζονταν καμιά 4 επαφές είτε απλά λάθος πάσα. Ούτε ευθεία, ούτε στα πλάγια δεν πέρασαν μία πάσα με τη μία να τους πιάσουμε απροετοίμαστους. Πάσα ο ένας στον άλλον, λάθος κοντρόλ, Όλσεν ή γιόμα. Ο Τζιόλης για να τους πάρει την μπάλα έφτανε έξω από την περιοχή μας.
Μπακ που να βλέπει γήπεδο κ να ξέρει τα βασικά για να παίξει με το Στέλιο
Ιγκορ μιλησες μονο για επιθετικο και κατα τα αλλα οτι το ροστερ σε καλυπτει.Εισαι σιγουρος; Εισαι οκ με την αμυνα; Δεν σου λειπει παικτης στον αξονα να κανει το κατι παραπανω; Υπαρχει περιπτωση να εχουμε κλεισει τους 2 και να μενει ο φορ; Εγω παντως θεωρω τον φορ αναγκαιο αλλα εχουμε κενα σε εμπειρια και ποιοτητα και στις αλλες 2 γραμμες.
- koylispontios
Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε υπομονή σε πλάνα 3τίας με νέα παιδιά,ντεμέκ ταλέντα...........κλπ
Εγώ λέω ότι η ομάδα θέλει ποιότητα και εμπειρία.(ο Γκαρσία όταν ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν 29 ετών)
Επίσης καλό θα ήταν οι μεταγραφές μας να ήταν από μεγάλα πρωταθλήματα π.χ. Ισπανία Γαλλία......
Ποιος Σάμπο από το πρωτάθλημα της Σλοβακίας θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του
Αυτός είναι ένα επίπεδο κάτω από τον Γκολάσα.
Ξέρω ξέρω γκρινιάζω,κάτω τα χέρια από τον Αρνεσεν......23 έχει ο μήνας
Εγώ λέω ότι η ομάδα θέλει ποιότητα και εμπειρία.(ο Γκαρσία όταν ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν 29 ετών)
Επίσης καλό θα ήταν οι μεταγραφές μας να ήταν από μεγάλα πρωταθλήματα π.χ. Ισπανία Γαλλία......
Ποιος Σάμπο από το πρωτάθλημα της Σλοβακίας θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του

-
Ισχυει αυτο για τους στοπερ.
Κακα κοντρολ συνεχεια και καθυστερουν το παιχνιδι. Με σοβαρο στοπερ ανεβαινει επιπεδο ολη η ομαδα.
Παντως θελουμε και κουμανταδορο, οργανωτη, δεκαρι πως το λεν! Εκει που καιει η μπαλα να περασει καμια μπαλια.
Κακα κοντρολ συνεχεια και καθυστερουν το παιχνιδι. Με σοβαρο στοπερ ανεβαινει επιπεδο ολη η ομαδα.
Παντως θελουμε και κουμανταδορο, οργανωτη, δεκαρι πως το λεν! Εκει που καιει η μπαλα να περασει καμια μπαλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 23 Αύγ 2015, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ματς δεν το δα αλλα σε τετοια ματς να χεις μείον παικτες σε ανάπτυξη κοστίζει
Ακομα και ο κατσουρ τωρα θα βοηθούσε πισω στην ανάπτυξη
Με Δανούς που το Ξαναδα αυτος που κινήθηκε περισσοτερο μπροστα ήταν ο μαλε παντως
Ενα Μπακ που να χει και τα του έξαρχου να τον εχουμε πισω
Ακομα και ο κατσουρ τωρα θα βοηθούσε πισω στην ανάπτυξη
Με Δανούς που το Ξαναδα αυτος που κινήθηκε περισσοτερο μπροστα ήταν ο μαλε παντως
Ενα Μπακ που να χει και τα του έξαρχου να τον εχουμε πισω
CB κοντρολαρισμενο παιχταρα ΟΠΩΣ κ ΔΗΠΟΤΕ
και τον Ola
Και θαμαστε καλα..
και τον Ola
Και θαμαστε καλα..
ο γκαρσια αδερφε στον ΠΑΟΚ ηρθε πατημενα 31 (προς 32 δηλαδης)...ετσι ενημερωτικα...koylispontios έγραψε:Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε υπομονή σε πλάνα 3τίας με νέα παιδιά,ντεμέκ ταλέντα...........κλπ
Ποιος Σάμπο από το πρωτάθλημα της Σλοβακίας θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του![]()
τον σαμπο απο που τον πηρες γραμμη??απο το 1 ματς που τον ειδες με μια βδομαδα προπονησεων??
3ετη πλάνα και παπαριες, ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ειναι για αυτα..ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει παπατζήδες να του λένε ότι πανε για πρωτάθλημα όπως πέρυσι και να παραμυθιαζεται....να του φέρνουν 30αρηδες ξεζουμισμενους παίχτες που φεύγουν σαν αποτυχημένοι αλλα να πανηγυρίζουν γιατι τους ξέρουν απο το FB....θέλει να γκρινιάζεις για οτιδήποτε γιατι ακούει τους μιζερους ΑΡΔ και ασπάζεται την μιρλα τους άσχετα αν ταχα μου στα οπαδικα site τους βρίζει...οταν δεν του φέρνουν παίχτες γκρινιάζει και οταν του φέρνουν τους απαξιώνει....θέλει να βρίζει τον γαύρο και τον Πειραιά και το βρωμικο πρωτάθλημα αλλα οταν κάνει καμία γκέλα τα ξεχνάει ολα αυτα...
Αποφασίστε εσεις οι γκρινιάρηδες τι ΠΑΟΚ θέλετε. Σας υποσχέθηκε ο Αρνεσεν πρωτάθλημα η είπε ότι πρωταρχικός σκοπός ειναι η δημιουργία ομάδας; Έχετε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου ομάδα να εχει 12 νέους παίχτες ( και να ακολουθούν και άλλοι) και να ειναι έτοιμη τον Αύγουστο η να εχει super χρονια;; Εκτός αν πιστεύετε κάποιοι ότι παίζοντας το γάμο¥?£$? FB τα ξέρετε ολα;
Τώρα,όν τοπικ, επειδή ζω στο εξωτερικό και με την Νοβα με βλέπω μονο να ακούω τα φετινά παιχνίδια, πιστεύω ότι για το πρωτάθλημα μας, χρειάζεται ενα βαρβάτο φορ. Χρειαζόμαστε και ενα παιχτρια στα χάφ, για στόπερ δεν ξέρω...ελπίζω να την κάνει ο Κοστα μετα την μείωση που του πρότειναν και να φέρουμε κανά σοβαρό στόπερ.
Αποφασίστε εσεις οι γκρινιάρηδες τι ΠΑΟΚ θέλετε. Σας υποσχέθηκε ο Αρνεσεν πρωτάθλημα η είπε ότι πρωταρχικός σκοπός ειναι η δημιουργία ομάδας; Έχετε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου ομάδα να εχει 12 νέους παίχτες ( και να ακολουθούν και άλλοι) και να ειναι έτοιμη τον Αύγουστο η να εχει super χρονια;; Εκτός αν πιστεύετε κάποιοι ότι παίζοντας το γάμο¥?£$? FB τα ξέρετε ολα;
Τώρα,όν τοπικ, επειδή ζω στο εξωτερικό και με την Νοβα με βλέπω μονο να ακούω τα φετινά παιχνίδια, πιστεύω ότι για το πρωτάθλημα μας, χρειάζεται ενα βαρβάτο φορ. Χρειαζόμαστε και ενα παιχτρια στα χάφ, για στόπερ δεν ξέρω...ελπίζω να την κάνει ο Κοστα μετα την μείωση που του πρότειναν και να φέρουμε κανά σοβαρό στόπερ.
- ace79grpaok
Εμένα δεν με νοιάζει φέτος το πρωτάθλημα,ο σαμπο με άρεσε και ο χαιρο που είναι ταυρι η ομάδα με ένα φορ τύπου τοιβονεν θα είχε κερδίσει σημερα ,υπομονή θα κάνω γιατί βλεπω ότι κάτι χτίζεται και ειμαι έτοιμος για πολλές τέτοιες Κυριακές κάποιοι φίλοι όχι όλοι έχουν την αποψη τους και ειναι σεβαστή.Για μένα η χρονια θα είναι επιτυχημένη με μια καλή πορεία στην Ευρώπη και στο κυππελο δεν με νοιάζει η φαταουλ λίγκ και να βλέπουμε όσο γίνεται καλό ποδόσφαιρο και να γίνεται ομάδα ΠΑΟΚαρα μας
koylispontios έγραψε:Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε υπομονή σε πλάνα 3τίας με νέα παιδιά,ντεμέκ ταλέντα...........κλπ
Ποιος Σάμπο από το πρωτάθλημα της Σλοβακίας θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του![]()

δεν μπορω να καταλαβω την γκρινια μερικων, ολη η χρονια κρινεται στους 6 αγωνες play off, ο βαζελος για αυτους τους αγωνες προετοιμαζεται. τα περι πρωταθληματος σε εμας και σε ολους τους αλλους πλην του γαυρου ειναι απλα ουτοπιες. Αν ξαφνικα ο σαββιδης ειχε χωσει 50 εκατομυρια μπατζετ εκει να την δεχθω την γκρινια αλλα παιδια οχι τωρα.
Υπομονη, ολα θα πανε καλα.
Υπομονη, ολα θα πανε καλα.
CB center back CENTER BACK C E N T E R B A C K
ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ