Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σεντερφοραρα χρειαζεσαι, δε γινονται στο ελληνικο πρωταθλημα οι αλχημειες με Μακ μπροστα
εκει θες καποιον ν ανοιγει τις αμυνες, σε 2-3 ματς μονο αν παιξεις στην κοντρα..
παρε κι ενα σεντερ μπακ να κατεβαζει μπαλα κι εκλεισες
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Οπωσδήποτε χρειάζεται στόπερ που να ξέρει το τόπι. Δεν είναι δυνατόν ο Βίτορ να κατεβάζει την μπάλα.
Επίσης, τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε φορά που υπάρχει pressing στον Κόστα. Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που γράφει ο zoomgr παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sera4 έγραψε:μην ξανακουσω δεν θελουμε σεντερ μπακ...

βιτορ και τσιχλοφουσκας ουτε σαν δευτερες επιλογες...αν ειναι δυνατον με 50 λαθος πασες σε καθε παιχνιδι, κοντρολ με καλαμια στα 2 μετρα, γυρισματα κινδυνος θανατος και μαρκαρισματα με τα ματια...για να μη μιλησω για κουβαλημα μπαλας που μετα το ενα μετρο περδικλωνονται...

σεντερ μπακ οπωσδηποτε και μετα σεντερ φορ...

Έτσι είναι, κ οι τρεις πετυχαίνουν ένα κοντρόλ στα τρία. Για γρήγορη πάσα ούτε λόγος. Η ομάδα σήμερα έχασε πολύ σε ανάπτυξη γτ όταν ζητούσαν μπάλα τα χαφ μας κ οι 3 είτε μπερδεύονταν με τα μπούτια τους είτε χρειάζονταν καμιά 4 επαφές είτε απλά λάθος πάσα. Ούτε ευθεία, ούτε στα πλάγια δεν πέρασαν μία πάσα με τη μία να τους πιάσουμε απροετοίμαστους. Πάσα ο ένας στον άλλον, λάθος κοντρόλ, Όλσεν ή γιόμα. Ο Τζιόλης για να τους πάρει την μπάλα έφτανε έξω από την περιοχή μας.
Μπακ που να βλέπει γήπεδο κ να ξέρει τα βασικά για να παίξει με το Στέλιο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ιγκορ μιλησες μονο για επιθετικο και κατα τα αλλα οτι το ροστερ σε καλυπτει.Εισαι σιγουρος; Εισαι οκ με την αμυνα; Δεν σου λειπει παικτης στον αξονα να κανει το κατι παραπανω; Υπαρχει περιπτωση να εχουμε κλεισει τους 2 και να μενει ο φορ; Εγω παντως θεωρω τον φορ αναγκαιο αλλα εχουμε κενα σε εμπειρια και ποιοτητα και στις αλλες 2 γραμμες.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε υπομονή σε πλάνα 3τίας με νέα παιδιά,ντεμέκ ταλέντα...........κλπ

Εγώ λέω ότι η ομάδα θέλει ποιότητα και εμπειρία.(ο Γκαρσία όταν ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν 29 ετών)
Επίσης καλό θα ήταν οι μεταγραφές μας να ήταν από μεγάλα πρωταθλήματα π.χ. Ισπανία Γαλλία......

Ποιος Σάμπο από το πρωτάθλημα της Σλοβακίας θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του :evil:
Αυτός είναι ένα επίπεδο κάτω από τον Γκολάσα.

Ξέρω ξέρω γκρινιάζω,κάτω τα χέρια από τον Αρνεσεν......23 έχει ο μήνας :evil:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ισχυει αυτο για τους στοπερ.
Κακα κοντρολ συνεχεια και καθυστερουν το παιχνιδι. Με σοβαρο στοπερ ανεβαινει επιπεδο ολη η ομαδα.

Παντως θελουμε και κουμανταδορο, οργανωτη, δεκαρι πως το λεν! Εκει που καιει η μπαλα να περασει καμια μπαλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 23 Αύγ 2015, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το ματς δεν το δα αλλα σε τετοια ματς να χεις μείον παικτες σε ανάπτυξη κοστίζει

Ακομα και ο κατσουρ τωρα θα βοηθούσε πισω στην ανάπτυξη

Με Δανούς που το Ξαναδα αυτος που κινήθηκε περισσοτερο μπροστα ήταν ο μαλε παντως

Ενα Μπακ που να χει και τα του έξαρχου να τον εχουμε πισω
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

CB κοντρολαρισμενο παιχταρα ΟΠΩΣ κ ΔΗΠΟΤΕ
και τον Ola

Και θαμαστε καλα..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

koylispontios έγραψε:Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε υπομονή σε πλάνα 3τίας με νέα παιδιά,ντεμέκ ταλέντα...........κλπ

Εγώ λέω ότι η ομάδα θέλει ποιότητα και εμπειρία.(ο Γκαρσία όταν ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν 29 ετών)
Επίσης καλό θα ήταν οι μεταγραφές μας να ήταν από μεγάλα πρωταθλήματα π.χ. Ισπανία Γαλλία......

Ποιος Σάμπο από το πρωτάθλημα της Σλοβακίας θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του :evil:

ο γκαρσια αδερφε στον ΠΑΟΚ ηρθε πατημενα 31 (προς 32 δηλαδης)...ετσι ενημερωτικα...

τον σαμπο απο που τον πηρες γραμμη??απο το 1 ματς που τον ειδες με μια βδομαδα προπονησεων??
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

3ετη πλάνα και παπαριες, ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ειναι για αυτα..ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει παπατζήδες να του λένε ότι πανε για πρωτάθλημα όπως πέρυσι και να παραμυθιαζεται....να του φέρνουν 30αρηδες ξεζουμισμενους παίχτες που φεύγουν σαν αποτυχημένοι αλλα να πανηγυρίζουν γιατι τους ξέρουν απο το FB....θέλει να γκρινιάζεις για οτιδήποτε γιατι ακούει τους μιζερους ΑΡΔ και ασπάζεται την μιρλα τους άσχετα αν ταχα μου στα οπαδικα site τους βρίζει...οταν δεν του φέρνουν παίχτες γκρινιάζει και οταν του φέρνουν τους απαξιώνει....θέλει να βρίζει τον γαύρο και τον Πειραιά και το βρωμικο πρωτάθλημα αλλα οταν κάνει καμία γκέλα τα ξεχνάει ολα αυτα...
Αποφασίστε εσεις οι γκρινιάρηδες τι ΠΑΟΚ θέλετε. Σας υποσχέθηκε ο Αρνεσεν πρωτάθλημα η είπε ότι πρωταρχικός σκοπός ειναι η δημιουργία ομάδας; Έχετε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου ομάδα να εχει 12 νέους παίχτες ( και να ακολουθούν και άλλοι) και να ειναι έτοιμη τον Αύγουστο η να εχει super χρονια;; Εκτός αν πιστεύετε κάποιοι ότι παίζοντας το γάμο¥?£$? FB τα ξέρετε ολα;
Τώρα,όν τοπικ, επειδή ζω στο εξωτερικό και με την Νοβα με βλέπω μονο να ακούω τα φετινά παιχνίδια, πιστεύω ότι για το πρωτάθλημα μας, χρειάζεται ενα βαρβάτο φορ. Χρειαζόμαστε και ενα παιχτρια στα χάφ, για στόπερ δεν ξέρω...ελπίζω να την κάνει ο Κοστα μετα την μείωση που του πρότειναν και να φέρουμε κανά σοβαρό στόπερ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εμένα δεν με νοιάζει φέτος το πρωτάθλημα,ο σαμπο με άρεσε και ο χαιρο που είναι ταυρι η ομάδα με ένα φορ τύπου τοιβονεν θα είχε κερδίσει σημερα ,υπομονή θα κάνω γιατί βλεπω ότι κάτι χτίζεται και ειμαι έτοιμος για πολλές τέτοιες Κυριακές κάποιοι φίλοι όχι όλοι έχουν την αποψη τους και ειναι σεβαστή.Για μένα η χρονια θα είναι επιτυχημένη με μια καλή πορεία στην Ευρώπη και στο κυππελο δεν με νοιάζει η φαταουλ λίγκ και να βλέπουμε όσο γίνεται καλό ποδόσφαιρο και να γίνεται ομάδα ΠΑΟΚαρα μας
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

koylispontios έγραψε:Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε υπομονή σε πλάνα 3τίας με νέα παιδιά,ντεμέκ ταλέντα...........κλπ

:lol:
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

δεν μπορω να καταλαβω την γκρινια μερικων, ολη η χρονια κρινεται στους 6 αγωνες play off, ο βαζελος για αυτους τους αγωνες προετοιμαζεται. τα περι πρωταθληματος σε εμας και σε ολους τους αλλους πλην του γαυρου ειναι απλα ουτοπιες. Αν ξαφνικα ο σαββιδης ειχε χωσει 50 εκατομυρια μπατζετ εκει να την δεχθω την γκρινια αλλα παιδια οχι τωρα.

Υπομονη, ολα θα πανε καλα.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

CB center back CENTER BACK C E N T E R B A C K
ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. :D