aquila έγραψε:Odi έγραψε:aquila έγραψε:[quote="Sera4"]η βεροια ειναι δυο κλικ μπροστα στη μπαλα και αυτο ειναι φυσιολογικο με τις διπλες προπονησεις που φαγανε οι παιχτες μεσα στη βδομαδα...μετα το ημιωρο που αρχισανε τα ποδια να ανοιγουν λιγο κρατησαμε και λιγο μπαλα...
επισης μεγαλη λαλακια της παε να κλεινει φιλικο σε τετοιο γηπεδο...το ματς επρεπε να γινει στην τουμπα...πρωτη μεριμνα και των ποδοσφαιριστων πρεπει να ειναι να μην τραυματιστουν και πολυ καλα κανουν και δε βαζουν τα ποδια τους στη φωτια οπως οι ταγαροβλαχοι της βεροιας που δεν εχουν τιποτα να χασουν...
απο εκει και περα ο αγωνας δεν εχει καμια αξια...καποια συγκεκριμενα πραγματα να δει ο τουντορ μονο και να αγγιξουν λιγο μπαλα οι παιχτες...
Ως ταγαροβλαχος εκ βεροιας σου λέω καλο θα ήταν να είσαι προσεκτικοτερος με τους χαρακτηρισμούς.
Στους παίκτες της Βέροιας αναφέρεται ο Sera αδερφέ.
Το ξέρω, αλλά αν εγώ χαρακτηριζα ταγαροποντιους τους παίκτες της Βέροιας θεωρείς ότι δε θα ήμουν προσβλητικός απέναντι στους ποντιους;[/quote]
φυσικα δεν ειναι τωρα εκφρασεις αυτες ταγαροβλαχοι ταγαροποντιοι κλπ. κλπ. του ξεφυγε πιστευω .....