Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Δημοσίευση από eorptol »

aquila έγραψε:
Odi έγραψε:
aquila έγραψε:[quote="Sera4"]η βεροια ειναι δυο κλικ μπροστα στη μπαλα και αυτο ειναι φυσιολογικο με τις διπλες προπονησεις που φαγανε οι παιχτες μεσα στη βδομαδα...μετα το ημιωρο που αρχισανε τα ποδια να ανοιγουν λιγο κρατησαμε και λιγο μπαλα...

επισης μεγαλη λαλακια της παε να κλεινει φιλικο σε τετοιο γηπεδο...το ματς επρεπε να γινει στην τουμπα...πρωτη μεριμνα και των ποδοσφαιριστων πρεπει να ειναι να μην τραυματιστουν και πολυ καλα κανουν και δε βαζουν τα ποδια τους στη φωτια οπως οι ταγαροβλαχοι της βεροιας που δεν εχουν τιποτα να χασουν...

απο εκει και περα ο αγωνας δεν εχει καμια αξια...καποια συγκεκριμενα πραγματα να δει ο τουντορ μονο και να αγγιξουν λιγο μπαλα οι παιχτες...

Ως ταγαροβλαχος εκ βεροιας σου λέω καλο θα ήταν να είσαι προσεκτικοτερος με τους χαρακτηρισμούς.

Στους παίκτες της Βέροιας αναφέρεται ο Sera αδερφέ.

Το ξέρω, αλλά αν εγώ χαρακτηριζα ταγαροποντιους τους παίκτες της Βέροιας θεωρείς ότι δε θα ήμουν προσβλητικός απέναντι στους ποντιους;[/quote]
φυσικα δεν ειναι τωρα εκφρασεις αυτες ταγαροβλαχοι ταγαροποντιοι κλπ. κλπ. του ξεφυγε πιστευω .....
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

sal έγραψε:Δεν ηθελε να τους κακομαθει στο 11 εναντιον 11 και ειπε να βγαλει εναν δικο μας...

:lol: :lol: :lol:

Μου άρεσε ο Ζάιρο, που δείχνει ότι μπορεί να ξεχάσουμε τον Λούκας, ο Πούγγουρας που έκανε όλα τα βασικά σωστά και δείχνει και καλούτσικη τεχνική, ο Σαββίδης για την τεχνική και το μυαλό του (επιτέλους ρε ένας παίκτης που εκμεταλλεύεται τον κενό χώρο στο κέντρο και προχωράει με την μπάλα όσο είναι αμαρκάριστος) και ο Δεληγιαννίδης για το άγγιγμα της μπάλας. Δεν μου άρεσαν ο Τζαβέλας και ο Μυστακίδης. Ο Μαντούρο αυτός είναι, έτσι παίζει πάντα στον ΠΑΟΚ, απλώς όταν έχεις πολλές απαιτήσεις σου φαίνεται κακός και όταν τις μειώνεις σου φαίνεται παικταράς.
Χάιλαιτ η φάση που βγαίνει στην κόντρα αυτός με τον Σαλπιγγίδη, ο κοντός κλασικά κλείνεται και στο τέλος χάνει και την μπάλα, κάτι που έγινε αρκετές φορές. Παρ' όλα αυτά, είχε και δυό καλά γυρίσματα εντός περιοχής που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.
Κακή αντίδραση στο κόρνερ από Όλσεν ΚΑΙ Βίτορ (αν είναι δυνατόν να αφήνουμε επιθετικό να πηδάει μισό μέτρο από το τέρμα), κακή αντίδραση από Γλύκο στη σέντρα του Γεωργιάδη, δύο γκολ δώρο στον ΓΧ, να χαρεί κι αυτός λίγο (γιατί δύσκολα τη σώζει την κατηγορία η Βέροια).
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Εεεεε ταγάρια και ΠΟΝΤΙΟΙ δεν συμβαδίζουν :mrgreen:αυτά είναι για άλλες ράτσες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

koylispontios έγραψε:Εεεεε ταγάρια και ΠΟΝΤΙΟΙ δεν συμβαδίζουν :mrgreen:αυτά είναι για άλλες ράτσες :mrgreen:

Κανεις λάθος δεν ταιριάζουν σε καμια ράτσα γιατί όπως δε σου αρέσει εσένα ο χαρακτηρισμός ταγαροποντιος και σωστά νιώθεις προσβεβλημένος έτσι δε μου αρέσει κ εμένα το ταγαροβλαχος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω θα κανω την εξαιρεση και θα μιλησω πρωτα για εναν σημερινο αντιπαλο
αυτο το παιδακι ο γιαννουλης πιστευω οτι πολυ κακως δοθηκε δανεικος. εγω ειδα εναν ετοιμο ποδοσφαιριστη παρα πολυ καλο (καλυτερο απο τον κοροβεση ως αριστερο μπακ) ο οποιος θα μπορουσε πολυ ανετα απο φετος να ειναι στελεχος της ομαδας και να δωσει τιπς οποιες ανασες στον λεοβατς.
ενας παικτης που φοβαμαι μην χασει μια χρονια με τους γχδες και τους ζησηδες.

παμε στα δικα μας τωρα
κατ αρχας θελω να πω οτι υπαρχει θεμα,θεμα σοβαρο. οταν οι μαντουρο και σαββιδης ειναι πολυ καλυτεροι των τζιολη και κατσε υπαρχει θεμα.
δυστυχως ο τζιολης πρωτα και ο κατσε επειτα μου δειχνουν οτι δεν μπορουν να παιξουν το καθετο και επιθετικο ποδοσφαιρο που θελει ο τουντορ , σε αντιθεση με τους αντικαταστατες τους σημερα οι οποιοι εκαναν πολυ καλο παιχνιδι. και επειδη σιγουρα καποια χαφ απο την ομαδα θα αποτελεσουν παρελθον ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιοι θα ειναι.
επισης οσο και να μου ειναι συμπαθης ο τζιολης βαρεθηκα και κουραστηκα να δεινει 9/10 πασες προς τα πισω.

παμε τωρα στους υπολοιπους
ολσεν δυστυχως εχει τεραστιο προβλημα αντιληψεις της πορειας της μπαλας απο σεντρες ή στημενα.ελπιζω με την προπονηση να βελτιωθει αλλα δυσκολο ποτε να φτασει σε υψηλα στανταρ σε αυτον τον τομεα.

ροντριγκες... ατζαγκουνοφερνει. γρηγορος,καλη τεχνικη αλλα κολλαει. θα βοηθησει βεβαια

μαλεζας αρχοντας τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
και επειδη στο πρωτο ματς τουλαχιστον θα παμε με τετραδα στα στοπερ επιβαλεται να ειναι διδυμο με κοστα.

ζαιρο...θα κανει πολλες κηδειες αυτος και θα φερει καλα φραγκα για την ομαδα.
ψαχνω ειδη να βρω την καλυτερη αποδοση στο οτι θα κανει το νταμπλ νταμπλ φετος

σαββιδης... αν ηταν καμια απο τις μεταγραφες του φρανκ σημερα ολοι θα μιλουσαν για τον τεραστιο φρανκ και το ποδοσφαιρικο ματι του. αλλα το παιδι ειναι απο τις ακαδημιες μας και ειχε την ατυχια να εχει στην καλυτερη του ηλικια μια χρονια χαμενη εξαιτιας ενος ασχετου προπονητικα τιμ
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

εμένα το 4-2-3-1 δεν μου άρεσε καθόλου....χαλαρά είμαστε πολύ χειρότεροι απ το 3-4-2-1 και αυτό γιατί θεωρώ οτί ούτε σπουδαία εξτρέμ έχουμε ούτε σπουδαίο φόρ ούτε ακόμα μεγάλο 10ρι..
Αντίθετα στο 3-4-2-1 το φόρ παίρνει βοήθειες απο 2 παίκτες και η μπάλα ανεβαίνει πιο εύκολα απ την τετράδα στο κέντρο + τους 3 στην άμυνα...
Βέβαια η τριάδα πίσω θα είναι βοήθα με...αλλά ας ελπίσουμε τουλ 1 παικτάρα πίσω με κόστα και μαλεζά να το σώσουμε κάπως
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Αυτό το συνήθειο μετά από ένα φιλικό ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ και αφιέρωσης αγωνιστικών λεπτών σε νεοαποκτηθέντες για αναζωογόνηση ,κατα το δυνατόν, αγωνιστικών ρυθμών να πραγματοποιούνται υπεραναλύσεις είναι τόσο μα τόσο άστοχο και περιττό και δημιουργεί άσκοπη εσωστρέφεια.

Ήταν ένα φιλικό μετά από διπλές ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ προπονήσεις προετοιμασίας, καθώς ασχέτως αν αρχίσαμε τα "επίσημα" νωρίς, βρισκόμαστε ακόμη σε αυτό το στάδιο .

Δεν βγαίνει κανένα ασφαλές συμπέρασμα για τρεις απλούς λόγους: Γήπεδο, (λογικότατη) διάθεση αυτοπροστασίας από τραυματισμούς και δοκιμές.

Μία φορά ας πούμε τ αυτονόητα. ΕΙΔΙΚΑ φέτος η δική μας δουλειά είναι μόνο μία. Ασταμάτητη Στήριξη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

desperando έγραψε:παμε στα δικα μας τωρα
κατ αρχας θελω να πω οτι υπαρχει θεμα,θεμα σοβαρο. οταν οι μαντουρο και σαββιδης ειναι πολυ καλυτεροι των τζιολη και κατσε υπαρχει θεμα.
δυστυχως ο τζιολης πρωτα και ο κατσε επειτα μου δειχνουν οτι δεν μπορουν να παιξουν το καθετο και επιθετικο ποδοσφαιρο που θελει ο τουντορ , σε αντιθεση με τους αντικαταστατες τους σημερα οι οποιοι εκαναν πολυ καλο παιχνιδι. και επειδη σιγουρα καποια χαφ απο την ομαδα θα αποτελεσουν παρελθον ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιοι θα ειναι.
επισης οσο και να μου ειναι συμπαθης ο τζιολης βαρεθηκα και κουραστηκα να δεινει 9/10 πασες προς τα πισω.

Ε βεβαια για να παιξεις καθετα πρεπει να μπορεις να πας και προς τα μπροστα! Το highlight για εμενα ηταν μια φαση που περνει τη μπαλα ο Τζιολης ΠΑΝΩ απο τη γραμμη του κεντρου, δεν εχει κανενα κοντα του και μπορει να δει οτι εχει χωρο μπροστα...και αυτος κανει στροφη 180 ΜΟΙΡΕΣ και και πεταει τη μπαλα στον τερματοφυλακα...

Ο Κατσε ειναι ενα καλο εργαλιο στο κεντρο αλλα ειναι μεσος μεσος, δεν ειναι 6αρι. Δεν μπορει να προωθησει την μπαλα κατω απο πιεση. Ο Τζιολης εχει συγκεκριμενες γνωστες δυνατοτητες και αδυναμιες.

Το εχω πει 100 φορες, δεν γινεται αυτοι οι δυο στην ιδια ενδεκαδα μαζι ως αμυντικα χαφ. Κανουν ο ενας τον αλλο χειρωτερο μιας και χρειαζονται αλλο παικτη διπλα.

Τεσπα, ερχοντε παικτες και δεν θα χρειαστει να το υποφερουμε πολυ ακομα αυτο.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

επειδη το ειδα μονο στα highlights και δεν το ειδα σε καμια ειδηση , με τον Μυστα τι ακριβως εγινε πριν το 2ο γκολ???
Τον πεταξε εξω απο το παιχνιδη για μια λαθος ενεργεια ή επαιζε το πουλι του σε ολο τον αγωνα???
παντως οτι και να εκανε ηταν χοντραδα να το πεταξει εξω απο τον αγωνα τοσο στεγνα ...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Σε όλο τον αγώνα ήταν κακός. Στο 90' έχει επιλογή πάσας αριστερά στον Τζαβέλλα που ανέβηκε, δεξιά στον Ζάιρο που πήγαινε για περιοχή και - στην χειρότερη - σέντρα στο δεύτερο δοκάρι που βρισκόταν ο Σαλπιγγίδης. Έκανε ένα ξεψυχισμένο σουτ πάνω στον γκολκήπερ. Στο καπάκι ο Τούντορ του φωνάζει για οδηγίες και αυτός δεν πάει στον προπονητή, αλλά γυρίζει στην άμυνα. Για μένα αντίδραση χειρότερη από το «what f@ck off?» του Στοχ.
Κάπου εκεί τρελάθηκε ο Κροάτης.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

desperando έγραψε:εγω θα κανω την εξαιρεση και θα μιλησω πρωτα για εναν σημερινο αντιπαλο
αυτο το παιδακι ο γιαννουλης πιστευω οτι πολυ κακως δοθηκε δανεικος. εγω ειδα εναν ετοιμο ποδοσφαιριστη παρα πολυ καλο (καλυτερο απο τον κοροβεση ως αριστερο μπακ) ο οποιος θα μπορουσε πολυ ανετα απο φετος να ειναι στελεχος της ομαδας και να δωσει τιπς οποιες ανασες στον λεοβατς.
ενας παικτης που φοβαμαι μην χασει μια χρονια με τους γχδες και τους ζησηδες.

παμε στα δικα μας τωρα

παμε τωρα στους υπολοιπους
ολσεν δυστυχως εχει τεραστιο προβλημα αντιληψεις της πορειας της μπαλας απο σεντρες ή στημενα.ελπιζω με την προπονηση να βελτιωθει αλλα δυσκολο ποτε να φτασει σε υψηλα στανταρ σε αυτον τον τομεα.

ροντριγκες... ατζαγκουνοφερνει. γρηγορος,καλη τεχνικη αλλα κολλαει. θα βοηθησει βεβαια

μαλεζας αρχοντας τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
και επειδη στο πρωτο ματς τουλαχιστον θα παμε με τετραδα στα στοπερ επιβαλεται να ειναι διδυμο με κοστα.

ζαιρο...θα κανει πολλες κηδειες αυτος και θα φερει καλα φραγκα για την ομαδα.
ψαχνω ειδη να βρω την καλυτερη αποδοση στο οτι θα κανει το νταμπλ νταμπλ φετος

σαββιδης... αν ηταν καμια απο τις μεταγραφες του φρανκ σημερα ολοι θα μιλουσαν για τον τεραστιο φρανκ και το ποδοσφαιρικο ματι του. αλλα το παιδι ειναι απο τις ακαδημιες μας και ειχε την ατυχια να εχει στην καλυτερη του ηλικια μια χρονια χαμενη εξαιτιας ενος ασχετου προπονητικα τιμ

κανα μπαρμπαδελάκι να κανει υποκλιση γιατί δεν εχει το φορουμ;

συμφωνω μεχρι κεραίας (εκτος του ολσεν, νομιζω θα στρώσει αλλα δεν θα γίνει και σμαιχελ) και προσθετω οτι κατα την γνώμη μου ο σαββίδης ΑΝ αποφασίσει να βγαλει ενεργεια ειναι 2 κλασεις επανω τουλάχιστον απο τον κάτσε!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thracian την Σάβ 15 Αύγ 2015, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

stephanos έγραψε:
Μου άρεσε ο Ζάιρο, που δείχνει ότι μπορεί να ξεχάσουμε τον Λούκας,

Ποιόν Λούκας;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Υπαρχει κπ να κτβαςουμε το ματς;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το έγραψε κανείς στο βίντεο το ματσάκι ;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

MANIAKOS έγραψε:Υπαρχει κπ να κτβαςουμε το ματς;

Υπαρχει στο youtube ενα καναλι με τιτλο freepaok4. Γενικα 3-4 μερες μετα τα ματς, ανεβαζει ολοκληρα τα παιχνιδια. Φετος το ανακαλυψα. Το φιλικο παντως δεν το χει ανεβασει ακομα. Μπορει αυριο ή μεθαυριο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”