Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16
Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16
Σε αυτό το θέμα θα μπορούμε να γράφουμε νέα για την προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες της ομάδας μας για τη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16
όντως. 26 Ιουνίου έχουν πει ότι θα πρέπει να έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς. κάτι που σημαίνει ότι μπορεί στις 27 (Σάββατο) μέχρι 29 (Δευτέρα) να έχει καθοριστεί να γίνει η πρώτη προπόνηση. φυσικά, αναμένουμε την ανακοίνωση της παε για το ακριβές χρονοδιάγραμμα της περιόδου προετοιμασίας που φέτος θα ξεκινήσει νωρίς νωρίς...
απο την άλλη, κάποιος θα σκεφτεί το αν οι εξελίξεις στην εγκλ.οργάνωση και τα στημένα μπορούν να αλλάξουν κάτι αλλά δεν το βλέπω πολύ πιθανό, τουλάχιστον για φέτος...

απο την άλλη, κάποιος θα σκεφτεί το αν οι εξελίξεις στην εγκλ.οργάνωση και τα στημένα μπορούν να αλλάξουν κάτι αλλά δεν το βλέπω πολύ πιθανό, τουλάχιστον για φέτος...

- ΑποστόληςΑ
Αφού η UEFA ανέφερε ότι θα παίξουν κανονικά και ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας και ο Ατρόμητας. Είναι γερά τα κονέ Πλατινί - Μαρινάκη για να λυθούν από μια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
(που κι αυτήν την αμφισβήτησε ευθέως ο dealer)
(που κι αυτήν την αμφισβήτησε ευθέως ο dealer)
- Kostomanolis
Να παμε στην 1η φετος να γουσταρει και ο Τουντορ και ο Αρνεσεν, να νιωσουν και καλυτερα, ανεξαρτητα απο του; νεους η παλιους παικτες
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω ειμαι κατα της πρώτης , μακάρι μια φορα να μαστε της τελευταίας με χαρές και πανηγύρια και οχι κυνηγητό και κράξιμο
- Kostomanolis
τα ειδαμε και με τον ΑΑ φετος...
- desperando
- Επικοινωνία:
λογια μεγαλων ελληνων
΄΄Χρειάζεται φρένο και στα χειροκροτήματα, δεν γίνεται να είμαστε χαζοχαρούμενοι. Φέτος ας κάνουμε τον αγιασμό όπως τον κάναμε όταν ήμουν εγώ παίκτης μπας και κάνουμε κάτι καλό τον Μάιο. Οι ομάδες οι μεγάλες πανηγυρίζουν στο τέλος. Αυτή είναι μία αλλαγή.΄΄

΄΄Χρειάζεται φρένο και στα χειροκροτήματα, δεν γίνεται να είμαστε χαζοχαρούμενοι. Φέτος ας κάνουμε τον αγιασμό όπως τον κάναμε όταν ήμουν εγώ παίκτης μπας και κάνουμε κάτι καλό τον Μάιο. Οι ομάδες οι μεγάλες πανηγυρίζουν στο τέλος. Αυτή είναι μία αλλαγή.΄΄

Καλα δε φταιει που δεν αφήσανε τον κοσμο στην πρώτη
Ελπίζω να μάθανε αυτοι που έπρεπε τι έφταιξε
Ελπίζω να μάθανε αυτοι που έπρεπε τι έφταιξε
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα αν τον μιλησεις για μαρκετινγκ και ποδοσφαιρο θα σε κοιταει οπως κοιτουσε ο τυριον την ντενιρης οταν καβαλησε τον δρακο
desperando έγραψε:καλα αν τον μιλησεις για μαρκετινγκ και ποδοσφαιρο θα σε κοιταει οπως κοιτουσε ο τυριον την ντενιρης οταν καβαλησε τον δρακο

κανονικα θα επρεπε να σε εχω μπαναρει αλλα θα σου πω οταν θα πιασουν τα... σκοταδια εκει στη Σουηδια, ξεκίνα βλέπε το game of thrones...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
K_geo έγραψε:κανονικα θα επρεπε να σε εχω μπαναρει αλλα θα σου πω οταν θα πιασουν τα... σκοταδια εκει στη Σουηδια, ξεκίνα βλέπε το game of thrones...![]()