Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16
Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16
Παλι τα κανει ο Σαββιδης αλλα κατα τα αλλα να φυγει δανεικος και μην τυχον και πουμε κακη κουβεντα για τους παικταραδες Κατσε και Τζιολη. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ να βλεπω τον Σαββιδη παρα αυτους τους δυο, ειδικα μαζι.
Εγω θα το πω και γελαστε εσεις. Οση μπαλα ξερει ο Σαββιδης, δεν την ξερουν Κατσε και Τζιολης μαζι.
Εγω θα το πω και γελαστε εσεις. Οση μπαλα ξερει ο Σαββιδης, δεν την ξερουν Κατσε και Τζιολης μαζι.
- pisakaipoupoula
ο Σαββιδάκος πέρσι είχε φύγει δανεικός?πως βελτιώθηκε έτσι
Ποσο Θεος εισαι ρε Ιγκορ!
Υ.Γ. Ε γαμω, ενα καλο πραγμα ειπα να γραψω, και στο δευτερολεπτο το τρωμε
Υ.Γ. Ε γαμω, ενα καλο πραγμα ειπα να γραψω, και στο δευτερολεπτο το τρωμε
Θα πω βαρια κουβεντα για καποιους αλλα ειναι κριμα να δωθει δανεικος ο Σαββιδης αν μπορουμε να πουλησουμε τον Κατσε,το κεντρο στο δευτερο ημιχρονο ειναι σαφως καλυτερο απο το πρωτο.
-
paokpantou
τον εβγαλε επειδη επαιξε πολλες φορες ατομικαrainmaker έγραψε:Πέταξε έξω Μυστακίδη ή νομίζω;
Ειμουνα ετοιμος να γραψω οτι σε αντιθεση με τον Δελληγιαννιδη, ο Μυστακιδης ηταν πολυ κακος σημερα.
Δεν ηθελε να τους κακομαθει στο 11 εναντιον 11 και ειπε να βγαλει εναν δικο μας...
-
Luigi Vampa
- The_Stalker
Δύο μ@λ@κίες από Όλσεν και Γλύκο, 2 γκολ.
Όλα τα λεφτά ο Σαββίδης, θετικός ο Μαντούρο, πολύ καλός ο Μαλεζάς. Το βραζιλιάνικο πουλέν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, όλα τα καλά που είδαμε στα βιντεάκια. Κακός ο Μυστακίδης εκνεύρισε τον Τούντορ.
Όλα τα λεφτά ο Σαββίδης, θετικός ο Μαντούρο, πολύ καλός ο Μαλεζάς. Το βραζιλιάνικο πουλέν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, όλα τα καλά που είδαμε στα βιντεάκια. Κακός ο Μυστακίδης εκνεύρισε τον Τούντορ.
Ξανάγραφτο ...lamosas έγραψε:Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και μόνο. Μη βγάζετε συμπεράσματα. Για εμένα αυτή η εμφάνιση είναι δείγμα ότι στις προπονήσεις γίνεται δουλειά και όχι σαχλαμάρες...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G920F μου