Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από agios »

Και τώρα που το έψαξα λίγο μια χαρά τον ξέρει ο Φρανκ την κάψα μου :o :o
Τον πρότεινε στην Τσέλσι πριν φύγει και τον είδε και στο euro u21 το 2011 που πήγε για ''μάτι'' πριν πάει στο Αμβούργο......Φρανκ ξαναθυμίσου τον :idea:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

O Nicolaj Jorgensen είναι πολύ γνωστος σε όσους παίζουν FM και είναι παίχτης επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:
desperando έγραψε: υγ: Ποιος σου είπε ότι κρίνω από το μάνατζερ παίκτες? Μπορεί να με εξιτάρει το μάνατζερ να ψάξω ένα wonderkid και να δω βιντεάκια, αλλά με τίποτα δεν κρίνω από το μάνατζερ. Όπως έχω τονίσει σε ποστ μου μόνο τοπ παίκτες (word class) σκιαγραφούν σχετικά καλά. Τέτοια ποστ νιώθω ότι με μειώνουν και δεν είναι 1η φορά που μου το κάνεις φιλαράκι. Δηλαδή επειδή δε μου αρέσει ο παίκτης που εσύ γουστάρεις, θα μου πετάξεις πράγματα που δεν ισχύουν?
σορρυ αν παραννοησες...δεν πηγαινε προσωπικα για σενα αυτο που εγραψα,ηταν κατι γενικο γιατι βλεπω οτι πολλοι καθονται και κρινουν παικτες βαση του μανατζερ

οσο γι αυτο που λες οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που σε μειωνω,μαλλον το βλεπεις λιγο στραβα.
ουτε τωρα σε μειωνω ,ουτε στο παρελθον θυμαμαι να σε εχω μειωσει.
τωρα οταν ανταλασουμε αποψεις ειναι λογικο να υπαρχει μια καποια αντιπαραθεση,ε δεν γινετε να μιλαμε και με ορους ζαμπουνη μεσα σε ενα οπαδικο φορουμ.

ΠΑΟΚ ειμαστε ρε γαμωτο...ας μην ειμαστε τοσο ευθικτοι (και αυτο παλι δεν ειναι προσωπικο,αλλ μια γενικη εικονα που εχω)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 14 Αύγ 2015, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Αυτόν τον Φαν Βολφσβίνκελ δεν τον θέλω.
Δεν τον είδα σε βιντεάκι, πόσο μάλλον σε ολόκληρο ματς, δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά του, ή αν ταιριάζει με την ομάδα, ούτε το χαρακτήρα του, ούτε πόσα ζητάει για να έρθει (και ΑΝ θέλει να έρθει).

Αλλά πες ότι τον αποκτάμε, δεν παίζει τρία-τέσσερα ματς μέχρι να προσαρμοστεί και το πρώτο ντέρμπι στην Τούμπα, με 25000 κόσμο, μπαίνει και σκοράρει. Και φωνάζει από τα μεγάφωνα «ο Ρίικιιιιιι», ε, άντε να πεις «ΦανΒολφσβίνκελ» τρεις φορές, χωρίς να στραμπουλήξεις γλώσσα.
Εκτός αν φωνάζει το επώνυμο και εμείς λέμε «Ρίιικιιιιι», έτσι στρέχω.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

jorgensen-kchacheridi-dzudzak

και κλεισαμε
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεκτόν Ντέσπε. έκανα αρκετά Edit στο ποστ μου. Διάβασέ το αν δε σε κάνει κόπο. Είναι λίγο μεγάλο, αλλά εκεί γράφω ολοκληρωμένα τους φόβους μου για τον παίκτη. Γενικά προτιμώ παίκτες με το γράφημα προς τα πάνω - σαν αυτούς που παίρνουμε και σε καλή ηλικία.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

gergeo4 έγραψε:jorgensen-kchacheridi-dzudzak

και κλεισαμε
Ο ενας εκλεισε μπουρσασπορ.
χατσεριδη δεν νομιζω να παιζει με τιποτα
για jorgensen δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Νέο δημοσίευμα αυτή την φορά απο την ιταλική ιστοσελίδα tuttosport κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Κατάνια για την απόκτηση του Ροσίνα

Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφιος για να αποκτήσει τον Alessandro Rosina (31). Η ελληνική ομάδα έχει ήδη επικοινωνήσει με την Κατάνια και έχει αρχίσει επαφές με τον παίκτη. Η αίσθηση είναι ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

gergeo4 έγραψε:Νέο δημοσίευμα αυτή την φορά απο την ιταλική ιστοσελίδα tuttosport κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Κατάνια για την απόκτηση του Ροσίνα

Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφιος για να αποκτήσει τον Alessandro Rosina (31). Η ελληνική ομάδα έχει ήδη επικοινωνήσει με την Κατάνια και έχει αρχίσει επαφές με τον παίκτη. Η αίσθηση είναι ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα.
δεν νομιζω ετσι κι αλλιως οι ιταλοι ειναι μεγαλυτεροι αρδ απο τους δικους μας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:Δεκτόν Ντέσπε. έκανα αρκετά Edit στο ποστ μου. Διάβασέ το αν δε σε κάνει κόπο. Είναι λίγο μεγάλο, αλλά εκεί γράφω ολοκληρωμένα τους φόβους μου για τον παίκτη. Γενικά προτιμώ παίκτες με το γράφημα προς τα πάνω - σαν αυτούς που παίρνουμε και σε καλή ηλικία.
ενταξει το τι προτιμαει ο καθενας ειναι τελειως υποκειμενικο ειτε για ποδοσφαιριστες ειτε για γκομενες.
απο κει και περα η μοναδικη μου αντιδραση ειναι στο γεγονος οτι επειδη ο Χ παικτης δεν πετυχε σε μια ομαδα να τον βγαζουμε αχρηστο.

οι παικτες αλλα και οι ομαδες κανουν παρα πολλες φορες τραγικα λαθη στις επιλογες τους και αντε οι ποδοσφαιριστες επειδη τις περισσοτερες φορες κοιτανε το οικονομικο εν μερη διακιολογουνται,οι ομαδες ομως με τιποτα.
δεν μπορει να εισαι πχ μια φυση σκληροτραχιλη ομαδα που παιζεις με βαθειες μπαλιες και σεντρες και να μου σκας 10 μυρια για να παρεις τον Χ βονσβιγκελ ο οποιος ειναι 20 κιλα κατω απο το μποι του.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

http://www.transfermarkt.co.uk/haris-vu ... eler/76560
τι γνωμη εχετε? αντι-Lucas
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ron-swanson έγραψε:Πάντως για να έχουν προταθεί ο Μπερμπατοφ στην κουλα και ο Γκουρκιφ στον βαζελο (όπως γράφει η sportday σημερα), μάλλον ψάχνουν ομάδα σαν τρελοί και έριξαν το κασε τους, γιατί φαντάζομαι ότι οι ατζεντηδες θεωρούν κουλα και βαζελο ένα σκαλί κάτω από μας και τον γαυρο, οπότε για να τους πρότειναν και σ αυτούς...
Ακόμη πιθανότερο μου φαίνεται να είναι ΠΑΠΑΣ, μπας και τσιμπήσουν κανένα κλικ τα σάιτ, γιατί πολλή νέκρα έπεσε εκεί και πόσο ακόμη να γράψεις για τις τριάρες ανά δεκάλεπτο του ενός και για τα φιλικά του άλλου. :lol:
niks

Δημοσίευση από niks »

Αυτος ο Φολκσβαγκεν θα μπορουσε να οδηγησει σε παραιτηση, αν οχι ολους, αλλα σιγουρα τους περισσοτερους απο τους κορυφαιους συνθετες και λογοτεχνες τις κερκιδας μας....

Ειδα αρκετα βιντεακια απο το νεο(;) καγκουρο μας. Πολυ ντελικατος και τεχνιτης για αυστραλος.Μαλιστα ο τροπος που πασσαρει θυμιζει εντονα Χατζηπαναγη. Καπως φοβιζουν οι τραυματισμοι του.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

θα εχει ενδιαφερον το βραδυ να δουμε τι θα γινει μετα το τελος του αγωνα της σαραγιεβο με την ζρινιεσκι.
21:00 ειναι το παιχνιδι δυστυχως λογο ποντιακου πανηγυριου δεν θα μπορεσω να δω το ματς
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

paoktzis έγραψε:
gergeo4 έγραψε:jorgensen-kchacheridi-dzudzak

και κλεισαμε
Ο ενας εκλεισε μπουρσασπορ.
χατσεριδη δεν νομιζω να παιζει με τιποτα
για jorgensen δεν ξερω
Υπεγραψε ο τζουτζακ στη μπουρσα;
Κλειδωμένο