Τον πρότεινε στην Τσέλσι πριν φύγει και τον είδε και στο euro u21 το 2011 που πήγε για ''μάτι'' πριν πάει στο Αμβούργο......Φρανκ ξαναθυμίσου τον

σορρυ αν παραννοησες...δεν πηγαινε προσωπικα για σενα αυτο που εγραψα,ηταν κατι γενικο γιατι βλεπω οτι πολλοι καθονται και κρινουν παικτες βαση του μανατζερvs40 έγραψε:desperando έγραψε: υγ: Ποιος σου είπε ότι κρίνω από το μάνατζερ παίκτες? Μπορεί να με εξιτάρει το μάνατζερ να ψάξω ένα wonderkid και να δω βιντεάκια, αλλά με τίποτα δεν κρίνω από το μάνατζερ. Όπως έχω τονίσει σε ποστ μου μόνο τοπ παίκτες (word class) σκιαγραφούν σχετικά καλά. Τέτοια ποστ νιώθω ότι με μειώνουν και δεν είναι 1η φορά που μου το κάνεις φιλαράκι. Δηλαδή επειδή δε μου αρέσει ο παίκτης που εσύ γουστάρεις, θα μου πετάξεις πράγματα που δεν ισχύουν?
Ο ενας εκλεισε μπουρσασπορ.gergeo4 έγραψε:jorgensen-kchacheridi-dzudzak
και κλεισαμε
δεν νομιζω ετσι κι αλλιως οι ιταλοι ειναι μεγαλυτεροι αρδ απο τους δικους μαςgergeo4 έγραψε:Νέο δημοσίευμα αυτή την φορά απο την ιταλική ιστοσελίδα tuttosport κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Κατάνια για την απόκτηση του Ροσίνα
Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφιος για να αποκτήσει τον Alessandro Rosina (31). Η ελληνική ομάδα έχει ήδη επικοινωνήσει με την Κατάνια και έχει αρχίσει επαφές με τον παίκτη. Η αίσθηση είναι ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα.
ενταξει το τι προτιμαει ο καθενας ειναι τελειως υποκειμενικο ειτε για ποδοσφαιριστες ειτε για γκομενες.vs40 έγραψε:Δεκτόν Ντέσπε. έκανα αρκετά Edit στο ποστ μου. Διάβασέ το αν δε σε κάνει κόπο. Είναι λίγο μεγάλο, αλλά εκεί γράφω ολοκληρωμένα τους φόβους μου για τον παίκτη. Γενικά προτιμώ παίκτες με το γράφημα προς τα πάνω - σαν αυτούς που παίρνουμε και σε καλή ηλικία.
Ακόμη πιθανότερο μου φαίνεται να είναι ΠΑΠΑΣ, μπας και τσιμπήσουν κανένα κλικ τα σάιτ, γιατί πολλή νέκρα έπεσε εκεί και πόσο ακόμη να γράψεις για τις τριάρες ανά δεκάλεπτο του ενός και για τα φιλικά του άλλου.ron-swanson έγραψε:Πάντως για να έχουν προταθεί ο Μπερμπατοφ στην κουλα και ο Γκουρκιφ στον βαζελο (όπως γράφει η sportday σημερα), μάλλον ψάχνουν ομάδα σαν τρελοί και έριξαν το κασε τους, γιατί φαντάζομαι ότι οι ατζεντηδες θεωρούν κουλα και βαζελο ένα σκαλί κάτω από μας και τον γαυρο, οπότε για να τους πρότειναν και σ αυτούς...
Υπεγραψε ο τζουτζακ στη μπουρσα;paoktzis έγραψε:Ο ενας εκλεισε μπουρσασπορ.gergeo4 έγραψε:jorgensen-kchacheridi-dzudzak
και κλεισαμε
χατσεριδη δεν νομιζω να παιζει με τιποτα
για jorgensen δεν ξερω