24. Garry Rodrigues
Re: Garry Rodrigues
Καλως ήρθες στην Παοκάρα, μακριά από τραυματισμούς, από δημοσιογράφους και από τον Θεοδωρίδη του γάβρου μετά το διπλό
Καλώς ήρθες.
Αν παίζεις στο 50% του top Βιεϊρίνια θα λατρευτείς.
Με την ελπίδα να μην είσαι Καμαρά-Ολίσε σε καλωσορίζω.
Αν παίζεις στο 50% του top Βιεϊρίνια θα λατρευτείς.
Με την ελπίδα να μην είσαι Καμαρά-Ολίσε σε καλωσορίζω.
- Dimitris_L4
οι μανατζερικοί πάντως θα γουστάρουν. αυτό είναι δεδομένο. τέτοιο εξτρέμ στον ΠΑΟΚ χρόνια εχουμε να δούμε... (και στο τέρμα με όλσεν τα ίδια)...

Καλωσήρθες στον ΠΑΟΚ. Σιδερένιος! Έχω να προσθέσω κάτι για τον παίκτη που ίσως δεν ειπώθηκε: Δείτε προσεκτικά τα στατιστικά του εδώ http://www.transfermarkt.com/garry-rodr ... ler/170895
Φαίνεται ότι ο παίκτης παίζει μπάλα από τα 21-22 του τη σεζόν 2012/13. Δεν έχει πολλές χρονιές. Το βιογραφικό του μου δείχνει ότι ο παίκτης είναι σαν 22 στα 23 και όχι 24 στα 25 που είναι τώρα. Τι σημαίνει αυτό? ---> Σημαίνει ότι ο παίκτης έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και διάθεση μεγάλη για εξέλιξη!!! Ποδοσφαιρικά νιώθει 22χρονος. Αντίστοιχα σε μεγαλύτερο βαθμό είχε αυτό το αίσθημα ο Λίνο και για αυτό έπαιξε μπάλα χωρίς να χάσει δυναμική μέχρι την τελευταία του σεζόν στον ΠΑΟΚ που βγήκε και MVP. Ήταν ένας παίκτης που είχε όρεξη σαν να ήταν 5 χρόνια νεότερος. Πιο ακραία η περίπτωση του Λίνο, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πραγματικά περιμένω πολλά από αυτόν τον ταχύτατο και ευέλικτο παίκτη! Μπράβο στον Φρανκ που τον έφερε - ήταν ψαγμένη περίπτωση και τον πήραμε και τσαμπέ!
Φαίνεται ότι ο παίκτης παίζει μπάλα από τα 21-22 του τη σεζόν 2012/13. Δεν έχει πολλές χρονιές. Το βιογραφικό του μου δείχνει ότι ο παίκτης είναι σαν 22 στα 23 και όχι 24 στα 25 που είναι τώρα. Τι σημαίνει αυτό? ---> Σημαίνει ότι ο παίκτης έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και διάθεση μεγάλη για εξέλιξη!!! Ποδοσφαιρικά νιώθει 22χρονος. Αντίστοιχα σε μεγαλύτερο βαθμό είχε αυτό το αίσθημα ο Λίνο και για αυτό έπαιξε μπάλα χωρίς να χάσει δυναμική μέχρι την τελευταία του σεζόν στον ΠΑΟΚ που βγήκε και MVP. Ήταν ένας παίκτης που είχε όρεξη σαν να ήταν 5 χρόνια νεότερος. Πιο ακραία η περίπτωση του Λίνο, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πραγματικά περιμένω πολλά από αυτόν τον ταχύτατο και ευέλικτο παίκτη! Μπράβο στον Φρανκ που τον έφερε - ήταν ψαγμένη περίπτωση και τον πήραμε και τσαμπέ!
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- hasio_john
Τελικά από ότι είδα έχουμε και στην Ελλάδα εμπειρία από Πράσινο Ακρωτήριο.
Ντανιέλ Μπατίστα και Νόνι Λίμα που έπαιξαν στην Ελλάδα, είναι από εκεί.
Τον δεύτερο δεν το θυμάμαι καθόλου, αλλά για τον πρώτο νομίζω ότι όλοι
έχουμε μια άποψη. Αν κι εγώ να πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος ότι ήταν
Βραζιλιάνος.
Ντανιέλ Μπατίστα και Νόνι Λίμα που έπαιξαν στην Ελλάδα, είναι από εκεί.
Τον δεύτερο δεν το θυμάμαι καθόλου, αλλά για τον πρώτο νομίζω ότι όλοι
έχουμε μια άποψη. Αν κι εγώ να πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος ότι ήταν
Βραζιλιάνος.