ρειν φυσικα και δεν εννοουσα εσενα ως αγγελοσκυλο
απο κει και περα για τις περισσοτερες ερωτησεις σου υπαρχουν απαντησεις για μενα.
Ακόμα και το ζήτημα Αναστασιάδη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ μια ομάδα να πετάει μέχρι το Γενάρη και μετά να καταρρέει απολύτως και να σφάζονται όλοι μεταξύ τους, χωρίς να έχει δοθεί σοβαρή απάντηση, θέλετε τώρα να αποδεχθούμε πως πρέπει να κλείσει απλά με μια δήλωση περί Παναγιάς; Ε τι τον πήρες ρε φίλε Σαββίδη αμα είναι τόσο τρελός; Πλάκα μου κάνεις;
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσυ και πολλοι αλλοι θεωρειτε τοσο παραλογο αυτο που εγινε περσι?
και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ευκολο γινετε να ξεκαθαρισει καποιος τα περσινα.
ειναι λογικο οταν αναλαμβανουν ερασιτεχνες την ομαδα να γινονται αυτα που εγιναν.
κακη προετοιμασια με αποτελεσμα η ομαδα μετα απο τρεις μηνες να κλαταρει
τεχνικο τιμ που δεν ειχε ιδεα τι σημαινει ροτεισον και πως διαχειριζεσαι μια ομαδα που συμμετεχει σε τρεις διοργανωσεις.
και φυσικα αστεια προσεγγιση στα προσωπικα προβληματα με καποιους παικτες.
τωρα οσο γι αυτο που ρωτας ΄΄γιατι τον πηρε΄΄ ο ιβαν πιστευω οτι εδωσε την απαντηση.
ειπε ΄΄Ο Αναστασιάδης είναι πιστός στον ΠΑΟΚ, αγαπάει την ομάδα, το λάθος μου είναι ότι εγώ πίστεψα πως μπορώ να τον ανεβάσω στον θρόνο του ΠΑΟΚ΄΄. εγω απο αυτο καταλαβαινω οτι γνωριζοντας την αγαπη του αγγελου για τον ΠΑΟΚ ηθελε να του δωσει την ευκαιρια ειναι αυτος ο καπετανιος στο τιμονι σε μια νεα αποχη.
λαθος του σαν σκεψει αλλα με αυτους που εχει διπλα του ως συμβουλατωρες που να γνωριζει οτι ο αλλος ειναι ψυχοπαθης.
Θυμήστε μου μόνο, ποιός είναι ο μ.ο εισιτηρίων μας το τελευταίο εξάμηνο (οχι οτι πριν ήταν τίγκα, αλλά τόσο ξεφτίλα μόνο επί Βουλινού ήμασταν). Δεν είναι δείγμα της απογοήτευσης του κόσμου όλο αυτό; Δεν ασχολείται κανείς να το βελτιώσει; Δεν θέλει ο Ιβάν να βελτιώσει το κλίμα στο κοινό; Με αερολογίες και ελλιπώς μεταφρασμένες ΝΤΕΜΕΚ συνεντεύξεις θα το πετύχει;
δεν πιστευω οτι ο κυριος λογος της απαγοητευσης μας ειναι ο Ιβαν. το στραβο μας το κεφαλι ειναι και ο νεοπλουτισμος που μας επιασε.
καταφεραμε μονοι μας και καταστρεψαμε την περσινη ομαδα η οποια ηταν πολυ καλη ( και αυτο φανηκε και απο τα παιχνιδια στην ευρωπη οπου δεν καταφερες να αποκλεισεις την σαλκε για δεκα ποντους.αλλα ειχαμε καποιοιυς εκεινη την εποχη που ελεγαν ποια σαλκε)μονο και μονο γιατι δενμπορουσε να ακολουθησει τον γαυρο ο οποιος στον δεν εχανε πουθενα και ειχε μολις δυο χαμενους βαθμους σε ολοκληρο πρωτο γυρο,ειτε με κορακια,ειτε με παραρτηματα,ειτε και γιατι ειχε ηταν και καλη εκεινη η ομαδα.
εμεις ομως θελαμε πρωταθλημα εδω κι τωρα και οποιαδηποτε λογικη φωνη κοβοταν λεγοντας πως ο Ιβαν μας υποσχεθηκε ποναλντινιο (σαν τα κακομαθημενα παιδακια δημοτικου).
και αυτον τον κοσμο βρηκαν ευκαιρια και τον γλενταν και ολα τα αρδ.
και αντε και καταλαβαινω οτι στο τελευταιο εξαμηνο υπαρχουν πολλες δικαιολογιες για να ειναι ο κοσμος απογοητευμενος και να απεχει, μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι αυτος ο κοσμος απειχε κα οταν η ομαδα ηταν στο +5? και μην μου πει κανεις οτι καταλαβαινε οτι αυτο δεν θα συνεχιστει για πολυ γιατι θα ειναι ψεμα.
το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ ειμαστε πανω απ ολα εμεις γιατι ειμαστε με διαφορα ο πιο κουτος λαος.
ενας λαος που δεν εχει παρει χαμπαρι τι εχει γινει γυρο του τα τελευταια τρια χρονια και ποσο τυχαιρος ειναι και δεν θελω να δωσω παραδειγματα και να μας παρομοιασω με τι μοιαζουμε γιατι θα ειναι πολυ σκληρα αυτα που θα πω.
γι αυτο αφηστε τον Ιβαν με τα στραβα του και τα καλα του και ας κοιταχτουμε στον καθρεφτη γιατι εκει θα δουμε το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟΚ.
υγ αυτοι που φωναζαν ΄΄καντε καμια μεταγραφη΄΄ ειναι οι ιδιοι που φωναζαν ΄΄που πηγαν τα λεφτα θοδωρακη΄΄