Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Trilofiotis έγραψε:Ευτυχώς υπάρχουν οι "κριτικοί συνεντεύξεων" και μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι αν ευστόχησε ή αστόχησε...

Μιλάει, άστοχος
Δε μιλάει, δειλός

Ίσως σε κάποιους δεν αρεσαν όσα είπε, δεν πειράζει, άλλοι τα άκουσαν.
Κατά την γνώμη μου η συνέντευξή του είναι άστοχη.
Και σε αυτά που είπε και για την χρονική στιγμή που τα είπε.

Το δικό σου πρόβλημα με τη γνώμη μου, ποιό είναι ακριβώς;
Χαρακτήρισα ειρωνικά κάτι που είπες εσύ; Το κάνεις για δεύτερη φορά.

Είπα ότι είναι δειλός επειδή δεν έβγαινε να μιλήσει;

Αν αυτή είναι η αιτιολόγησή του για την περυσινή καταστροφή που την πληρώνουμε ακόμα και σήμερα, τότε συγνώμη, αλλά δεν μου αρκεί. Αυτά τα <<εγώ ήθελα αλλά ο (κάθε) κακός Άγγελος-Βρύζας δεν ήθελε>> δεν μου λένε τίποτα, ειδικά απ τη στιγμή που ο Σαββίδης κάνει κουμάντο κι είναι το απόλυτο αφεντικό. Δεν ξέρω τι έγινε, πως έγινε, αλλά αυτό σαν δικαιολογία είναι άστοχη.

Το ξέρουμε ότι οι γαύροι είναι νιαμού, το θέμα είναι να κάνουμε κάτι γι αυτό. Αλλά όταν λες, ξανά, δεν φέρνω καλούς παίχτες γιατί οι άλλοι ξεκινάνε με 30 βαθμούς καβάτζα ενώ μόλις έχεις καταταγεί 5ος και καταϊδρωμένος,
με αρνητικά ρεκόρ παντού, λογικό είναι να σε ταράξουν στην καζούρα οι άλλοι. <<Πίστευα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν καθαρό,>> από που κι ως που; Ποιός σου το είπε, ο Γκαγκάτσης ο Μάκης;

<< Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική".>>
Για ποιό λόγο να είναι διαφορετική;
Υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις;
Υπάρχουν κάποια πράγματα που έγιναν; Ξέρω, ξέρω, <<δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνεται στο παρασκήνιο>>.
Καλά, ναι, σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δυστυχώς η συνέντευξη ήταν μια απογοήτευση.

Ένα θλιβερό ανθυποκάναλο (Ναι λυπάμαι μα η ΕΡΤ3 επαναλειτούργησε με υποδομή 1995), με απαράδεκτους παρουσιαστές, προέβαλε ένα πετσοκομένο βίντεο ενός μέτριου μονόλογου.

Κατ αρχάς ακόμα να καταλάβει ο Ιβάν οτι πρέπει να αλλάξει μεταφραστή; Μπορεί να τον εμπιστεύεται αλλά μόνο και μόνο λόγω της κάκιστης απόδοσης των λεγομένων του στα Ελληνικά, χάνει επικοινωνιακούς πόντους αφού ΠΑΝΤΑ υπάρχουν φράσεις που μένουν μπερδεμένες.

Απο εκεί και πέρα αυτό δεν ήταν συνέντευξη. Δυο τρεις ερωτήσεις απαντημένες με γενικολογίες ήταν. Ήμουν άλλωστε σίγουρος ακόμη και ΠΡΙΝ τη μετάδοσή της, πως αυτή η φήμη πως "είπε πράγματα που θα συζητηθούν" ήταν μια μπούρδα. Και όντως, πέρα απο κάνα δυο ψιλοαστείες ατάκες για τα "λεφτά στη θάλασσα", "άμυνα η Παναγιά" και τα λοιπά περί Μαρινάκη, ο μεγαλομέτοχος κατάφερε να απωλέσει την ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ως τώρα ευκαιρία του να επαναπροσεγγίσει το κοινό του ΠΑΟΚ, αφού δεν είπε τίποτα ουσιαστικό για τα όσα μας έφεραν ως εδώ, δεν είπε τίποτα για την επόμενη μέρα, δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ για το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, για το γήπεδο, για, για για...

Καλά απο το Μίνο δε περιμέναμε και τίποτα καλύτερο (Είναι και... αρχισυντάκτης...) . Σε λίγο όμως θα πάψουμε να περιμένουμε κι απ τον Ιβάν. Αν οι συνεντεύξεις είναι για να δίνονται ως χατίρι σε κανάλια ή απλά για να μη γκρινιάζει ο κόσμος, τότε δε κάνουμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως απο χθες, μετα και τα περι Άγγελου, οι γνωστοί άγνωστοι αρδ έχουν ορμίσει να τον φανε τον Ιβανάκο... τι ήθελε και μίλησε απορώ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν η πρώτη και μοναδική του ευκαιρία να επαναπροσεγγισει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ήταν μια συνέντευξη,αποβάλλοντας κάποιοι από το μυαλό τους ότι μόνο λίγους μήνες πριν καθάρισε την ομάδα από Ρον μεγαλύτερο της βραχνά λυπάμαι αλλά αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να δει χαΐρι.

υγ τώρα θα καταλάβει και αυτός τι σημαίνει να είσαι στο στόχαστρο των αγγελοσκυλων, θα τον κατασπαράξουν που τόλμησε να δώσει στεγνά και να ειρωνευτει τον '' ήρωα ''
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Επικοινωνιακή προσέγγιση εννοώ, δεσπεράνδο. Μη ξεχνάς οτι πάντα οι πρώτοι που βάζω στο στόχαστρο είμαστε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν έχουμε κάνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ θετικό εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά ζητήματα της ομάδας.

Επιπλέον, ελπίζω τα περί αγγελόσκυλων να μη με αφορούν γιατί απλά θα γελάσω μέχρι δακρύων. Καμία σχέση δεν έχω με οτιδήποτε -σκυλο. Ούτε αγγελόσκυλο, ούτε λυκόσκυλο.

Γενικώς η επικοινωνιακή στρατηγική και πορεία του Ιβάν που τόσο στήριξα εξ αρχής, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ να άγεται και να φέρεται απο παλαιολιθικά κριτήρια και να τη χειρίζονται άτομα ανάξια. Εκτός αν ο ίδιος το αποφασίζει, οπότε ΠΑΛΙ κάποιος απο όλους αυτούς τους κοντινούς, πρέπει να του το ξεκαθαρίσει οτι κάτι πάει στραβά.

ΧΑΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΙΒΑΝ, χωρίς λόγο!
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Παιδιά, ο Ιβάν δεν έχει ιδέα από επικοινωνία ο άνθρωπος, ας μην κοροϊδευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

rainmaker έγραψε:Επικοινωνιακή προσέγγιση εννοώ, δεσπεράνδο. Μη ξεχνάς οτι πάντα οι πρώτοι που βάζω στο στόχαστρο είμαστε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν έχουμε κάνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ θετικό εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά ζητήματα της ομάδας.

Επιπλέον, ελπίζω τα περί αγγελόσκυλων να μη με αφορούν γιατί απλά θα γελάσω μέχρι δακρύων. Καμία σχέση δεν έχω με οτιδήποτε -σκυλο. Ούτε αγγελόσκυλο, ούτε λυκόσκυλο.

Γενικώς η επικοινωνιακή στρατηγική και πορεία του Ιβάν που τόσο στήριξα εξ αρχής, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ να άγεται και να φέρεται απο παλαιολιθικά κριτήρια και να τη χειρίζονται άτομα ανάξια. Εκτός αν ο ίδιος το αποφασίζει, οπότε ΠΑΛΙ κάποιος απο όλους αυτούς τους κοντινούς, πρέπει να του το ξεκαθαρίσει οτι κάτι πάει στραβά.

ΧΑΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΙΒΑΝ, χωρίς λόγο!
Θα έπρεπε να χάνει πόντους για τα χρέη που δεν ξεχρεωσε τι; τα ξεχρεωσε; και πάλι χάνει πόντους; είναι μεγάλο κοροιδο τελικά σε ξεχρεωνει και τον φερεσε σαν τον γουμενο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

!!!!!

Παιδιά συνέλθετε!! Ποιό Γούμενο; Έχει τρία χρόνια που γράφω προσωπικά θετικά πράγματα για τον Ιβάν. Ε πρέπει να μπει ένα τέλος και στην κατηφορά της ομάδας όμως ε; Κι όσο τα κρύβουμε κάτω απ το χαλάκι δεν έχει γιατρειά! Δεν ζήτησα το κεφάλι του επί πίνακι. Να κοπούν οι βλακείες ζήτησα!
Ποιά συνέντευξη;
Ποιά ΕΡΤ3?
Ποιός Μίνος;
Κοροιδευόμαστε; Υπάρχουν χιλιάδες, ΧΙΛΙΑΔΕΣ πράγματα που συνέβησαν τόσα χρόνια και τα αφήσαμε απλώς πίσω γιατί κανείς δεν έδωσε σοβαρές απαντήσεις. Ακόμα και το ζήτημα Αναστασιάδη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ μια ομάδα να πετάει μέχρι το Γενάρη και μετά να καταρρέει απολύτως και να σφάζονται όλοι μεταξύ τους, χωρίς να έχει δοθεί σοβαρή απάντηση, θέλετε τώρα να αποδεχθούμε πως πρέπει να κλείσει απλά με μια δήλωση περί Παναγιάς; Ε τι τον πήρες ρε φίλε Σαββίδη αμα είναι τόσο τρελός; Πλάκα μου κάνεις;

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Στον ΠΑΟΚ που όντως τόσα λεφτά έχει ρίξει, αυτά μοιάζουν με κακό όνειρο.
Αλλά όντως εγώ είμαι κακός και Αγγελόσκυλο. Θυμήστε μου μόνο, ποιός είναι ο μ.ο εισιτηρίων μας το τελευταίο εξάμηνο (οχι οτι πριν ήταν τίγκα, αλλά τόσο ξεφτίλα μόνο επί Βουλινού ήμασταν). Δεν είναι δείγμα της απογοήτευσης του κόσμου όλο αυτό; Δεν ασχολείται κανείς να το βελτιώσει; Δεν θέλει ο Ιβάν να βελτιώσει το κλίμα στο κοινό; Με αερολογίες και ελλιπώς μεταφρασμένες ΝΤΕΜΕΚ συνεντεύξεις θα το πετύχει;

Ποιός χέστηκε για τον Αναστασιάδη; Ο ΠΑΟΚ είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρειν φυσικα και δεν εννοουσα εσενα ως αγγελοσκυλο
απο κει και περα για τις περισσοτερες ερωτησεις σου υπαρχουν απαντησεις για μενα.

Ακόμα και το ζήτημα Αναστασιάδη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ μια ομάδα να πετάει μέχρι το Γενάρη και μετά να καταρρέει απολύτως και να σφάζονται όλοι μεταξύ τους, χωρίς να έχει δοθεί σοβαρή απάντηση, θέλετε τώρα να αποδεχθούμε πως πρέπει να κλείσει απλά με μια δήλωση περί Παναγιάς; Ε τι τον πήρες ρε φίλε Σαββίδη αμα είναι τόσο τρελός; Πλάκα μου κάνεις;
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσυ και πολλοι αλλοι θεωρειτε τοσο παραλογο αυτο που εγινε περσι?
και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ευκολο γινετε να ξεκαθαρισει καποιος τα περσινα.
ειναι λογικο οταν αναλαμβανουν ερασιτεχνες την ομαδα να γινονται αυτα που εγιναν.
κακη προετοιμασια με αποτελεσμα η ομαδα μετα απο τρεις μηνες να κλαταρει
τεχνικο τιμ που δεν ειχε ιδεα τι σημαινει ροτεισον και πως διαχειριζεσαι μια ομαδα που συμμετεχει σε τρεις διοργανωσεις.
και φυσικα αστεια προσεγγιση στα προσωπικα προβληματα με καποιους παικτες.

τωρα οσο γι αυτο που ρωτας ΄΄γιατι τον πηρε΄΄ ο ιβαν πιστευω οτι εδωσε την απαντηση.
ειπε ΄΄Ο Αναστασιάδης είναι πιστός στον ΠΑΟΚ, αγαπάει την ομάδα, το λάθος μου είναι ότι εγώ πίστεψα πως μπορώ να τον ανεβάσω στον θρόνο του ΠΑΟΚ΄΄. εγω απο αυτο καταλαβαινω οτι γνωριζοντας την αγαπη του αγγελου για τον ΠΑΟΚ ηθελε να του δωσει την ευκαιρια ειναι αυτος ο καπετανιος στο τιμονι σε μια νεα αποχη.
λαθος του σαν σκεψει αλλα με αυτους που εχει διπλα του ως συμβουλατωρες που να γνωριζει οτι ο αλλος ειναι ψυχοπαθης.
Θυμήστε μου μόνο, ποιός είναι ο μ.ο εισιτηρίων μας το τελευταίο εξάμηνο (οχι οτι πριν ήταν τίγκα, αλλά τόσο ξεφτίλα μόνο επί Βουλινού ήμασταν). Δεν είναι δείγμα της απογοήτευσης του κόσμου όλο αυτό; Δεν ασχολείται κανείς να το βελτιώσει; Δεν θέλει ο Ιβάν να βελτιώσει το κλίμα στο κοινό; Με αερολογίες και ελλιπώς μεταφρασμένες ΝΤΕΜΕΚ συνεντεύξεις θα το πετύχει;
δεν πιστευω οτι ο κυριος λογος της απαγοητευσης μας ειναι ο Ιβαν. το στραβο μας το κεφαλι ειναι και ο νεοπλουτισμος που μας επιασε.
καταφεραμε μονοι μας και καταστρεψαμε την περσινη ομαδα η οποια ηταν πολυ καλη ( και αυτο φανηκε και απο τα παιχνιδια στην ευρωπη οπου δεν καταφερες να αποκλεισεις την σαλκε για δεκα ποντους.αλλα ειχαμε καποιοιυς εκεινη την εποχη που ελεγαν ποια σαλκε)μονο και μονο γιατι δενμπορουσε να ακολουθησει τον γαυρο ο οποιος στον δεν εχανε πουθενα και ειχε μολις δυο χαμενους βαθμους σε ολοκληρο πρωτο γυρο,ειτε με κορακια,ειτε με παραρτηματα,ειτε και γιατι ειχε ηταν και καλη εκεινη η ομαδα.
εμεις ομως θελαμε πρωταθλημα εδω κι τωρα και οποιαδηποτε λογικη φωνη κοβοταν λεγοντας πως ο Ιβαν μας υποσχεθηκε ποναλντινιο (σαν τα κακομαθημενα παιδακια δημοτικου).
και αυτον τον κοσμο βρηκαν ευκαιρια και τον γλενταν και ολα τα αρδ.

και αντε και καταλαβαινω οτι στο τελευταιο εξαμηνο υπαρχουν πολλες δικαιολογιες για να ειναι ο κοσμος απογοητευμενος και να απεχει, μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι αυτος ο κοσμος απειχε κα οταν η ομαδα ηταν στο +5? και μην μου πει κανεις οτι καταλαβαινε οτι αυτο δεν θα συνεχιστει για πολυ γιατι θα ειναι ψεμα.

το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ ειμαστε πανω απ ολα εμεις γιατι ειμαστε με διαφορα ο πιο κουτος λαος.
ενας λαος που δεν εχει παρει χαμπαρι τι εχει γινει γυρο του τα τελευταια τρια χρονια και ποσο τυχαιρος ειναι και δεν θελω να δωσω παραδειγματα και να μας παρομοιασω με τι μοιαζουμε γιατι θα ειναι πολυ σκληρα αυτα που θα πω.

γι αυτο αφηστε τον Ιβαν με τα στραβα του και τα καλα του και ας κοιταχτουμε στον καθρεφτη γιατι εκει θα δουμε το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟΚ.

υγ αυτοι που φωναζαν ΄΄καντε καμια μεταγραφη΄΄ ειναι οι ιδιοι που φωναζαν ΄΄που πηγαν τα λεφτα θοδωρακη΄΄
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

3 χρονια φωναζε ο καις μεγαλυτερη μεταγραφη τα χρεη, τωρα που τα πληρωσε δρν τρεχει και τιποτα. Τελικα μηπως ηταν καλυτερα να αναλαβει στην γαμα εθνικη;
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

desperando αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα κι όχι το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

kataramenos5 έγραψε:Ερωτηση ποσο αφελης μπορει να ειναι καποιος που θελει να φερει παικταραδες αλλα παιρνει για προπονητη τον Αναστασιάδη που και οι πετρες ξερουν οτι γουσταρει να δουλευει με εργατες?Πιστευετε οτι ο Ιβαν εκανε μια αυτοκρατορια με τετοια μυαλα?Ειναι δυνατον να θες να φτιαξεις ενα καλο εστιατοριο με gourmet πιατα και ακριβα υλικα και να παρεις για μαγειρα τον Μπαμπη το σουβλατζη?Στο Μακεδονια Παλλάς πάντως ρωτησε, εψαξε και βρηκε ενα απ τους καλυτερους μαγειρες.Στο ποδοσφαιρο δεν ηξερε ο καημενος ο Ιβαν.Απο μονος του ηρθε ο Αγγελος κι αυτοπροτάθηκε.Ειναι δυνατον να θελεις να κανεις μεγαλη ομαδα, με καλες μεταγραφες, και να παιρνεις ενα εμμονικο και θρησκόληπτο προπονητη που λεει οτι "θα μας τα δωσει ολα η Παναγια"?.................................................................................................................
Διαπιστώνω ότι πολλές φορές θέλοντας να ενισχύσουμε τα γραφόμενά μας γράφουμε και πράγματα που αγνοούμε ή απλά υποθέτουμε πως έτσι έγιναν.
Με αυτή την τακτική βγαίνουν και λάθος συμπεράσματα και διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα.
Μπορεί χωρίς καμιά υστεροβουλία απλά για την αποδοχή της άποψής μας από ένα φόρουμ. Αλλά αυτό δημιουργεί εντυπώσεις που δεν ξέρεις τα αποτελέσματά τους.
Αυτό έρχεται να δέσει με αυτό που κάνουν και οι ΑΡΔ , αυτοί καθαρά υστερόβουλα, και το οποίο τόνισε ο Ιβάν, πως μάθαινε από αυτούς τι σκεφτόταν ο ίδιος.
Στο παραπανω κομμάτι της συνέντευξης δεν δόθηκε η βαρύτητα που έπρεπε.
υ.γ. ερέθισμα για τα παραπάνω αποτελεί η φράση για την επιλογή του σεφ από τον Ιβάν που μπορεί να είναι ένας από τους καλλίτερους αλλά σίγουρα δεν ασχολήθηκε ο Ιβαν, 1000%.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ ακόμη περιμένω την δεύτερη συζήτηση Ιβάν-οπαδών στο Παλατάκι... Θυμάστε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:3 χρονια φωναζε ο καις μεγαλυτερη μεταγραφη τα χρεη, τωρα που τα πληρωσε δρν τρεχει και τιποτα. Τελικα μηπως ηταν καλυτερα να αναλαβει στην γαμα εθνικη;
Τα χρέη τα ξεχάσαμε ήδη σαν να μην υπηρξαν ποτέ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Νομιζω οτι η ληθη της αποπληρωμης των χρεων ειναι κατι που το περιμεναμε...Τοσοι ΠΑΟΚαρχες υπαρχουν που βλεπουν τωρα το μαγαζι γωνια καθαρο χωρις χρεη και το λιγουρευονται...
Προσωπικα του το αναγνωριζω(δεν τον πολυνοιαζει βεβαια :D ) ως το μονο μεγαλο καλο που εχει κανει στον ΠΑΟΚ και για αυτο τα 3 ετη χωρις τιτλο του τα συγχωρω... :mrgreen:
Φετος ομως θελω πρωταθλημα... :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”