Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δε θυμαμαι απο ποτε εχουμε να βαλουμε 4 γκολ
τοσα γκολ απο στημενα δε βαλαμε ολη τη χρονια παντως...
λιγο την αναπτυξη καλυτερα θελουμε
λειπει ο παιχτης στο 8-10 που θα παιξει καθετα και θα κανει την τελικη πασα
επισης μια σεντερφοραρα
και ενα σεντερ μπακ
αυτες οι 3 καλες κινησεις ,σε ανεβαζουν κατα πολυ
μετα μπορεις πιο ανετα να ενισχυθεις και στα πλαγια αναλογα και με αποδεσμευσεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:Το ΜΑΗ θα μαστε καλα
ποιας χρονιας ? :):)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:geek: :mrgreen: δυσκολα ρωτας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομαδ δειχνει οτι ποναει αρκετα στην αμυνα...πολλα μα πολλα λαθη.στο δευτερο μειωθηκαν αλλα και ο αντιπαλος επαιξε με πολλες αλλαγες.

Δεν με καλυπτει η παρουσια του κοστα,ο βιτορ ξερουμε οτι εχει σκαμπανεβασματα και ο τζαβελλας τις γνωστες τσαπατσουλιες.λεγαμε οτι ο κοστα με προετοιμασια θα δειξει αλλα πραγματα και οτι θα ηγηθει της αμυνας.δε θελω να ηγηθει με τετοιες εμφανισεις.

Στο κεντρο που πολυσυζηταμε για τα χαφ βλεπω οτι ο χαριης μπορει να βοηθησει και ο νομποα δεν εχει μπει ακομα.η παρουσια ενος τριγωνου φακ-πελκα-λουκας βοηθα πολυ στην κυκλοφορια εφοσον βεβαια η μπαλα φτασει εκει.

Οι νεαροι χαρισης μυστακιδης δειξανε πολυ καλα στοιχεια.μ αρεσει ο αερας του μυστακιδη και η αρχοντια του χαριση και οτι δειχνει μεγαλη εμπιστοσυνη στον εαυτο του.

Δεν παρασυρομαστε απο ενα φιλικο.θελει πολυ δουλεια και μεταγραφες η ομαδα...συνεχιζουμε δυνατα και υπομονετικα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Η ομάδα για το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται ταυτόχρονα με την αλλαγή συστήματος και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές προσώπων ενός καταστροφικού δεύτερου γύρου έχει πάρα πολύ ικανοποιητική εικόνα.

Χωρίς αλλά................

Άρα μόνο καλλίτερη θα γίνει η ομάδα
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ariskatiforos έγραψε:Παρά πολυ ελπιδοφόρα εμφάνιση σ ένα δυνατό φιλικό !εχουμε το κατάλληλο υλικό για 3 5 2..όλοι μου άρεσαν άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο ..θα ξεχωρίσω και εγω τον Μυστακίδη τον οποίο ξεχώρισα απο τη πρώτη φάση σημερα που κέρδιςε το κόρνερ ..πολυ ελπιδοφόρος κορμί τεχνική έκρηξη αντίληψη χώρου μπράβο!!απο τις ακαδημίες;πως και δεν τον είχαμε δει ως τωρα ;μπράβο είμαστε σε καλο δρομο
Δεν είναι από ακαδημίες. Ηταν περσινή ελεύθερη μεταγραφή ο οποίος ήρθε από Γερμανία όπου έπαιζε στην β ομάδα της Φραιμπουργκ, έκανε αρκετές δοκιμαστικές προπονήσεις στο Ελατοχώρι, απεχώρησε και επέστρεψε μέσα Αυγούστου να υπογράψει και να φύγει δανεικός στον Πιερικό μαζί με Γιαννούλη
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ekatnetworkltd έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:Τό τρίτο γκόλ είναι ποιήμα απλά Παρακολουθήστε το από την αρχή της φάσης!
Καλή η ενέργεια και του Κοροβέση που δεν κάνει σέντρα, αλλά πρώτα βλέπει την κίνηση Μυστακίδη και μετά του δίνει τη πάσα.
Και ό Πέλκας που την έσπασε ωραία στον Κοροβέση!
Σωστός ο Κατερινιώτης.
Βασικά όλη η ομάδα κινείται με σκοπό να βγει η επίθεση όπως βγήκε, ακόμη και αυτοί που δεν ακούμπησαν μπάλα (π.χ. Μάρτενς και Χαρίσης), είναι αυτό που ονομάζω «αυτοματισμός». Φυσικά είναι πιο εύκολο να σου βγει αυτοματισμός σε φιλικό και απέναντι σε ομάδα που δεν σε ξέρει, οπότε μένει να δούμε αν θα βγάλουμε τέτοιες φάσεις και στα επίσημα.
Στα συν τα τρία γκολ από στημένη μπάλα. Μάλλον δεν τα δουλεύει καθόλου ο Τούντορ (όπως δεν τα δούλευε και ο Χουμπ), απλώς μπαίνουν με κάποιο μαγικό τρόπο. :)
Ελπιδοφόρα εμφάνιση του Μυστακίδη, ελπίζω να μήν καβαλήσει καλάμι και να συνεχίσει τη δουλειά.

Ελπίζω επίσης να περιοριστεί κάπως η γκρίνια και να επανέλθει η πίστη στην ομάδα από τους φιλάθλους της. Ok, ψιλοπιασμένοι ήταν οι άλλοι, χωρίς διάθεση να ρισκάρουν κανένα τραυματισμό και με τερματοφύλακα αναγκαστικά τον «αδερφό» του Γκορμπούνοφ :lol: , αλλά δεν παύουν να είναι οι φιναλίστ του Γιουρόπα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Για το Μυστακίδη υπάρχει thread εδώ; Δεν ξέρω τίποτα για το παληκάρι και με άφησε άναυδο...

Κοντρολ με το δεξί - σακούλα στον αμυντικό και αμέσως σουτάρα με το αριστερό;;; :o :shock:
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

κάθε χρόνο σκέφτομαι τον Κατσικά στην προετοιμασία και το πόσο καλά έπαιζε και λέω χαμηλά την μπάλα ειδικά με τους πιτσιρικάδες!
Η ομάδα θέλει τουλάχιστον έναν ακόμα Σέντερ μπάκ + 1 φόρ για να είσαι σίγουρος και οι δύο βασικοί παικταράδες! Επίσης ένα 10ρί χάφ γιατί άμα λείπει ο λούκας ο άξονας γίνεται λίγο προβλέψιμος!

Επίσης δεδομένα οτί θα παίζουμε με 2 χαφ- έχεις 4 παίκτες εκεί. Τζιόλης-Νομπόα-Κάτσε-Χαρίσης- και ίσως μαντούρο-γκολάσα!

Το τζιόλης-Νομπόα μου φαίνεται βαρύ. Το Νομπόα κάτσε δεν έχεις παίκτη στο 6 και οι δύο είναι ψιλό στα οχτάρια..Ο χαρίσης θα κάνει παπάδες αλλα μην τον κάψουμε!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε μπορουν τα παλικαρια ειναι γεγονος.Ειναι γεγονος οτι δε μπορουν στο 3-5-2 γιατι επιμενει ο Θοδωρας?
Με ποιο χωριο ειπαμε οτι παιζαμε?

ΥΓ Περα απ το χαβαλε καλυτερα να χαναμε.Τη φοβαμαι την ομαδα οταν κερδιζει ανετα.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Νταξ, κατά την γνωμη μου οι Ουκρανοι έδειξαν πιο σφιγμένοι από εμάς,γι αυτό άλλωστε κατέρρευσαν σχεδόν μετα το 60.Φιλικό είναι δεν θέλει και πολλά συμπεράσματα,αλλά δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ότι παρά τα κενά η ομάδα παρουσιαστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι με την μποχουμ.
Σαν να γίνετε κάτι καλό.... :pano:

Ο Χαρισης έχω την εντύπωση οτι θα εξελιχθεί σε πουλέν.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Pr.Jon έγραψε:κάθε χρόνο σκέφτομαι τον Κατσικά στην προετοιμασία και το πόσο καλά έπαιζε και λέω χαμηλά την μπάλα ειδικά με τους πιτσιρικάδες!
Η ομάδα θέλει τουλάχιστον έναν ακόμα Σέντερ μπάκ + 1 φόρ για να είσαι σίγουρος και οι δύο βασικοί παικταράδες! Επίσης ένα 10ρί χάφ γιατί άμα λείπει ο λούκας ο άξονας γίνεται λίγο προβλέψιμος!

Επίσης δεδομένα οτί θα παίζουμε με 2 χαφ- έχεις 4 παίκτες εκεί. Τζιόλης-Νομπόα-Κάτσε-Χαρίσης- και ίσως μαντούρο-γκολάσα!

Το τζιόλης-Νομπόα μου φαίνεται βαρύ. Το Νομπόα κάτσε δεν έχεις παίκτη στο 6 και οι δύο είναι ψιλό στα οχτάρια..Ο χαρίσης θα κάνει παπάδες αλλα μην τον κάψουμε!
Χρειαζονται απλα διαχειριση οι πιτσιρικαδες. Δεν μπορουμε να εχουμε την απαιτηση να σηκωσουν στις πλατες τους την ομαδα για ολοκληρη τη χρονια. Ουτε ο Μεσσι δεν το εκανε αυτο, οταν ηταν πιτσιρικας. Ο προπονητης που θα τους δωσει χρονο, οταν πρεπει, και θα τους προφυλαξει, οταν πρεπει, θα παρει απ αυτους τη βελτιστη δυνατη αποδοση, αυτην που παρουσιαζουν δηλαδη στην προετοιμασια, κι ακομη καλυτερη.

Ο Νομποα, κατα την γνωμη μου, ειναι καθαρο εξαρι. Πιστευω οτι στο οκτω δεν αποδιδει οσο θα απεδιδε στο εξι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:
Εγώ επιμένω σε ότι έγραψα. Δεν αλλάζω ούτε κόμμα. Αν εγώ κάνω εικασίες εσύ τι κάνεις για τον Άγγελο? Δηλ ο Κλάους με 10000 τατουάζ δεν έπαιζε, ή μήπως δεν έβαζε τον Καφέ με μακρύ μαλλί όταν ήταν μόλις 20 ετών? Ο Τζαβέλλας πόσταρε στο facebook για τον προπονητή του ότι έχει μικρό μυαλουδάκι, και σε 2ο ποστ είπε να δούμε τελικά ποιος θα μείνει στον ΠΑΟΚ, προτιμώντας να μείνει στην Κ20, παρά να πάει για δανεισμό στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ήταν ποιο φιλόδοξο να αντιμετωπίζεις τον Μέσι, από το να φας τον Άγγελο? Ε για τον Τζαβέλλα που είχε εξασφαλισμένη θέση από το παρεάκι, προτίμησε να φάει τον Άγγελο. Δικαιώθηκε. Στον 1ο αγώνα με ΓΧ έπαιξε βασικός μετά από απραξία. Πραγματικά ντρέπομαι για αυτό που συνέβη στον ΠΑΟΚ και φταίει κατά 90% ο ΖΒ και μετά ο κάθε βλαχοπαίκτης που είναι φαν του Θέμου Αναστασιάδη. Το ήθος ενός ανθρώπου το βλέπεις από τις επιλογές του και τη στάση ζωής του. Ο Τζαβέλλας μέχρι και την τσίχλα τη μασάει σαν κλαρινογαμπρός. Δεν πειράζει όμως και δεν ανησυχώ πλέον. Έχω Άρνεσεν και οι βλαχόμαγκες το αργότερο μέχρι το Γενάρη προβλέπω να μένουν.

Δε δίνω άλλη συνέχεια, αλλά παρουσιάζεις πάντα τα λεγόμενά σου ως facts, και των άλλων είναι αέρας. Εγώ πάντως παραδέχομαι ότι είναι προσωπική εκτίμηση δε λέω είναι facts. Έχω όμως αυτοπεποίθηση στα πιστεύω μου και σπάνια πέφτω έξω για ανθρώπους και χαρακτήρες. Αυτό εσύ δε μπορεί να το ξέρεις, ούτε μπορώ να σου το αποδείξω ακόμη και αν δικαιωθώ σε αυτή την εικασία.

Τέσπα δε ξαναμιλάω για τον Τζαβέλλα (όταν βλέπω πλέον τα παιχνίδια βλέπω μόνο 10 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο). Τέλος από μένα. Θα μιλήσω ξανά για αυτόν όταν θα με κάνει χαρούμενο... Σήμερα με έκανε χαρούμενο η ομάδα που δείχνει να έχει όρεξη. Πολύ ώριμες δηλώσεις από Τούντορ που δείχνει ότι έχει πλάνο και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και το υλικό του ΠΑΟΚ. Όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα. Μόνο με γεμάτο γήπεδο ο ΠΑΟΚ θα φτάσει εκεί που αξίζει!
τιποτα δεν γραφω ως δεδομενο, απλα εχω την τυχη που και που να βγαινω για κανα καφε με μερικους παικτες αποτην ομαδα και ειναι πιο ευκολο να μαθω πραγματα εκ των εσω που δεν βγαινουν.
και γω προσωπικα δεν τον παω τον τζαβελλα αλλα πες μου αν ειναι αυτος που λες γιατι κανενας ελληνας συμπαικτης του δεν εχει προβλημα μαζι του και ταυτοχρονα ειναι απο τους αγαπημενους του ιου σαββιδη?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:Η ομαδ δειχνει οτι ποναει αρκετα στην αμυνα...πολλα μα πολλα λαθη.στο δευτερο μειωθηκαν αλλα και ο αντιπαλος επαιξε με πολλες αλλαγες.
δεν καταλαβα καλα... η ομαδα εδειξε σημερα οτι εχει αρκετα προβληματα και ενω στο α΄ημιχρονο ( η πιο δυνατη ενδεκαδα της ντινπρο) η φιναλιστ του γιουροπα δεν σε εκανε φαση?
καλα για το β΄ημιχρονο δεν θα μιλησω γιατι θα πειτε οτι ηταν τα δευτερα της ντνιπρο λες και τα δευτερα της ειναι τιποτα κατσαπλιαδες.

την ιδια στιγμη που οι ημιεπαγγελματιες της λοκομοτιβας εχουν γινει εδω μεσα ο φοβος και ο τρομος
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Το οτι ειναι ο αγαπημενος του υιου Σαββιδη, του υιου του Θεου (ειχε την ευκαιρια, και την εχασε), ή του ιου της γριπης, δεν πρεπει να μας λεει απολυτως τιποτα. Ο Τζαβελας ειναι περα για περα αχωνευτος, τον σιχαινομαι, αλλα αυτο παλι δεν εχει καμια σημασια. Πρεπει απλα να εχουμε εμπιστοσυνη στο προπονητικο τημ, και, αν αυτο αποφασισει πως ο Τζαβελας μπορει να προσφερει στον ΠΑΟΚ, τοτε αρχικα θα τον ανεχτουμε, και στη συνεχεια θα τον χειροκροτησουμε. Δεν πρεπει να επιτρεψουμε παλι τη δημιουργια διχαστικου κλιματος αναμεσα μας. Μετα τη Σαλπιγγιδιαδα δεν θα αντεξω και μια Τζαβελιαδα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”