Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Δημοσίευση από desperando »

κατι που δεν μπορω να καταλαβω στο σκεπτικο του τουντορ ειναι αν νιωθει οτι με το 3-5-2 ακυρωνει δυο απο τα πιο βαρια συμβολαια της ομαδας μιας και τα χαρακτηριστικα τους δεν ταιριαζουν με το συστημα.
και ο κοστα δεν μπορει να παιξει ως κεντρικος στην τριαδα των στοπερ μιας και η τεχνικη του ειναι μετρια αλλα πολυ περισσοτερο ουτε σαν ακραιο στοπερ αφου ειναι πολυ αργος και θα εχει τεραστιο προβλημα στις πλαγιες καλυψεις οταν το μπακ χαφ της πλευρας του θα ειναι ψηλα.

ο αλλος παικτης που εχει προβλημα με αυτον τον σχηματισμο ειναι ο ρατς
ενας παικτης που λογο ηλικιας ειναι εγκλημα να τον βαλεις να ελεγχει μονος του ολοκληρη την πλευρα,ενω δεν εχει και την τεχνικη να κουβαλησει την μπαλα .

δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος δεν μου βγαινουν τα νουμερα.
δεν βλεπω απο που θα ρθουν τα γκολ απο τα χαφ που θα πρεπει να ειναι περιπου τα μισα απο αυτα των επιθετικων.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πιστεύεις πως ο Νομπόα μπορεί να παίξει το ρόλο του "Πιρλο" σ'αυτό το σύστημα;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

πιστευω αν μεινει μονο σε αυτον τον ρολο μπορει να προσφερει αυτα που πραγματικα μπορει.
σε διαφορετικη περιπτωση η ομαδα με μια τριαδα τζιολη-κατσε-νομποα γινετε πολυ αμυντικογενεις χωρις πολυ ποιοτητα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω ειμαι βεβαιος οτι στη πορεια θα αλλαξει η διαταξη,απλα αυτη τη στιγμη κρινει oτι αυτο ειναι το καταλληλοτερο συστημα για το υπαρχον ροστερ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ισα ισα δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να παμε στα πρωτα παιχνιδια με το γνωστο σε ολους 4-3-3 και σιγα σιγα να βαζει και το αγαπημενο του 3-5-2 στην εξισωση?
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

3 βαλαμε , ουτε ενα ηταν σωστο γκολ να πεις ωραιο γκολ

για την αμυνα τι να πεις ..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

desperando έγραψε:ισα ισα δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να παμε στα πρωτα παιχνιδια με το γνωστο σε ολους 4-3-3 και σιγα σιγα να βαζει και το αγαπημενο του 3-5-2 στην εξισωση?

Σημασια δεν εχει τι πιστευω εγω και εσυ,ξαναλεω οτι παιζει αυτο που κατα τη γνωμη του ταιριαζει καλυτερα στο τωρινο ροστερ.
Μπορει να κανω και λαθος και να επιμεινει στο συγκεκριμενο συστημα και μετα την οποια αναδιαρθρωση του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

εγω το μονο που φοβαμαι ειναι να μην την πληρωσουμε οπως επι σαντος
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Δεν ξερω εσείς τι βλέπετε έως τώρα αλλά εγώ βλέπω σε επανάληψη τον περσινό ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

παππατζον,μαντουρο,μαρτενς,σκονδρας(κυριως λογω θεσης),σαλπι διωξιμο φανηκε κ σημερα(πλην μαρτενς που δεν..) οτι ειναι πολυ λιγοι

θελουμε για βασικους
2 βασικα σενετερ μπακ
,συγχρονο 8αρι μπαλαδορο
1 φορ

κ αν περισευουν λεφτα
1 αριστερ μπακ
1 εξτρεμ
περιφερειακο φορ

πχ με ολσεν-μεταγραφη,κοστα,μεταγραφη-ρατς,κιτσιου-νομποα,κατσε,μεταγραφή-λουκας,μεταγραφη σημερα θα ειμασταν πολλα(εμεις) με 0 οι αλλοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 08 Ιούλ 2015, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

paokpantou έγραψε:Δεν ξερω εσείς τι βλέπετε έως τώρα αλλά εγώ βλέπω σε επανάληψη τον περσινό ΠΑΟΚ
Το περιεργο θα ηταν να βλεπαμε διαφορετικο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

obanebane έγραψε:
desperando έγραψε:ισα ισα δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να παμε στα πρωτα παιχνιδια με το γνωστο σε ολους 4-3-3 και σιγα σιγα να βαζει και το αγαπημενο του 3-5-2 στην εξισωση?

Σημασια δεν εχει τι πιστευω εγω και εσυ,ξαναλεω οτι παιζει αυτο που κατα τη γνωμη του ταιριαζει καλυτερα στο τωρινο ροστερ.
Μπορει να κανω και λαθος και να επιμεινει στο συγκεκριμενο συστημα και μετα την οποια αναδιαρθρωση του ροστερ.
Λογικά πιστεύει πως εύκολα ή δύσκολα τους Κροάτες θα τους περάσει και με το 352 και στη συνέχεια με πιο δύσκολους αντιπάλους να επιστρέψει στο γνωστό 433

Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρία και μέχρι και το πρώτο παιχνίδι δε μπορούμε παρά να κάνουμε εικασιες
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε:κατι που δεν μπορω να καταλαβω στο σκεπτικο του τουντορ ειναι αν νιωθει οτι με το 3-5-2 ακυρωνει δυο απο τα πιο βαρια συμβολαια της ομαδας μιας και τα χαρακτηριστικα τους δεν ταιριαζουν με το συστημα.
και ο κοστα δεν μπορει να παιξει ως κεντρικος στην τριαδα των στοπερ μιας και η τεχνικη του ειναι μετρια αλλα πολυ περισσοτερο ουτε σαν ακραιο στοπερ αφου ειναι πολυ αργος και θα εχει τεραστιο προβλημα στις πλαγιες καλυψεις οταν το μπακ χαφ της πλευρας του θα ειναι ψηλα.

ενας παικτης που λογο ηλικιας ειναι εγκλημα να τον βαλεις να ελεγχει μονος του ολοκληρη την πλευρα,ενω δεν εχει και την τεχνικη να κουβαλησει την μπαλα .

δεν βλεπω απο που θα ρθουν τα γκολ απο τα χαφ που θα πρεπει να ειναι περιπου τα μισα απο αυτα των επιθετικων.
Λογικά θα πάρουμε ένα στόπερ ακόμη για βασικό που πιθανόν θα παίζει αριστερά. Ο Κόστα μπορεί να μήν έχει την τεχνική, αλλά έχει την εμπειρία και μπορεί να ρυθμίζει τη θέση της αμυντικής γραμμής. Επίσης μπορεί να μήν είναι γρήγορος, αλλά επιθετικός με την μπάλα δεν τον περνάει. Αν βρούμε και έναν Κοντρέρας ακόμη καλύτερα, αλλά δεν δείχνει απαραίτητος (αν θέλεις τεχνική, έχεις ήδη δύο στα χαφ).

Ο Ρατς βγάζει άνετα ματς σε θέση μπακ-χαφ, αρκεί να μήν χρειαστεί να παίζει συνεχόμενα Κυριακή-Πέμπτη. Φέτος έχει αντικαταστάτες στη θέση, είτε τον Μακ στα μικρά ματς, είτε τον Κοροβέση που είναι ήδη καλύτερος του Σπυρόπουλου (μα τί λέω, οποιοσδήποτε είναι καλύτερος του Σπυρόπουλου).

Εγώ δεν βλέπω θέση για τον Μάρτενς και τον Σαλπιγγίδη (που είναι άλλα δύο μεγάλα συμβόλαια).
Είναι πολύ απαιτητικό σύστημα το 3-5-2 και αν δεν δουλευτεί το καλοκαίρι που υπάρχει χρόνος και δεν έχουμε και πολλά-σημαντικά ματς, δεν θα γίνει το χειμώνα. Στοιχειώδη σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και να μήν μας πηδήξει πάλι η τύχη (όπως τότε με τις καρδούλες) χρειαζόμαστε και θα περάσουμε άνετα αυτό το γύρο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μια σκέψη ειναι μα παει ο τζιολης στα Μπακ σαν λίμπερο με νομποα κατσε μετεγγραφη μπροστα

Για το συςτημα εχω προβληματισμό αλλα δεν ξερω αν το έκανε για να προσαρμοστεί στο ρόστερ η οντως αυτο θελει

Ο μακ ταιριάζει παντως στο πλάι το πρόβλημα ειναι στα Μπακ που ούτε ψηλο εχουμε ούτε γρήγορο ούτε τεχνητή :evil:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:κατι που δεν μπορω να καταλαβω στο σκεπτικο του τουντορ ειναι αν νιωθει οτι με το 3-5-2 ακυρωνει δυο απο τα πιο βαρια συμβολαια της ομαδας μιας και τα χαρακτηριστικα τους δεν ταιριαζουν με το συστημα.

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ despe. Είδα τον αγώνα και σίγουρα είναι νωρίς να κρίνουμε, αλλά δε μου βγαίνει το 3-5-2. Το κακό είναι ότι η ομάδα αρχίζει υποχρεώσεις τώρα, και δε φτάνει που το τεχνικό τιμ πρέπει να μάθει καλά το υλικό του, έχει και την ευθύνη να διδάξει ένα άλλο σύστημα που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό. Τα 4-4-2, 4-2-3-1, 4-3-3, 4-4-1-1, 4-5-1 όλα μοιαζουν κατά πολύ. Η διάταξη με 3 πίσω σαν βασική διάταξη είναι ΠΟΛΥ διαφορετική. Ο ποιο ευτυχισμένος παίκτης είναι ο Τζαβέλλας, που του πήγε γάντι η θέση στα αριστερά του κέντρου άμυνας. Ο Ρατς αν είχε πνευμόνια μόνο θα μπορούσε όλη την πλευρά. Ο Μακ σε αυτό το ρόλο υστερεί αμυντικά. Μετά λείπει ο καλός δημιουργικός μέσος. Ο Πέλκας δείχνει βέβαια να έχει μέλλον. Μετά το κέντρο άμυνας επι του συνόλου δείχνει να πελαγοδρομεί. Χρειάζεται και 2 παίκτες οπωσδήποτε να πλαισιωθούν. Δύσκολα γίνονται overlaps χωρίς κενά πίσω. Γενικά καλό σύστημα για τη Γιουβέντους που το παίζει τόσα χρόνια, και έχει τους παίκτες με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά και την τακτική παιδεία. Έχει ενδιαφέρον πάντως να ταξιδέψουμε με τον Τούντορ σε κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει όμως να αποδεχτούμε ότι φέτος μόνο χτίζουμε, και είναι πολύ πιο πιθανό να αποκλειστούμε σε κάποια φάση πριν τους ομίλους. Εγώ μαζί τους σε ότι και αν αποφασίσουν και θα κριθούν στο τέλος της διετίας σε 1η φάση. Καλό όμως είναι να ξεκαθαρίσουν στον κόσμο τι πάνε να κάνουν, για να μη πέσει κράξιμο από τον Οκτώβρη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”