Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από john4serres »

η πληρωμη ενος μισθου μπορει να γινει και στην τραπεζα της χωρας του ή οπου αλλου θελει σε οτι νομισμα θελει.
αυτη ειναι η γνωμη μου και νομιζω ετσι ειναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε: Αρχίστε να ψάχνετε παίκτες που οι ομάδες τους δεν ανήκουν στην ευρωζώνη. :lol: Για να βοηθησω, από ΕΕ αυτές είναι: Βουλγαρία, Βρετανία, Δανία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία, Τσεχία.
Υπάρχει και η Νορβηγία που δεν ανήκει καν στην ΕΕ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Από Δευτέρα δε θα προλαβαίνουμε τα μπαμ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

συμπερασμα:
λυσσα κακια με την 7

και την 8 γαμω τον ολυμπιακο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Βλεπω του Σουηδία Δανία αλλα ψιλό σούπα .. Κπ καλα παικτακια υπάρχουν βεβαια
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Παντως αν κολλαν στην οικονομικη κατασταση ζηταν και μερικα μηνιατικα μπροσταντζα και ερχονται... λυσεις υπαρχουν και θα ερθουν σιγα σιγα... Δεν αγχωνομαι για τους παικτες που θα φερει ο Φρανκ

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ρούντβενς,
Φιμπόγκασσον
Τοιβόνεν
και τελευταιο το ονομα....
Τζον Γκουιντέτι
ολοι ειναι σε επαφες με Αρνεσεν αλλα κανενας δεν θα ερθει...
ψαξτε ψαξτε δεν θα τον βρειτε ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο γκουιντετι αλλο επίπεδο σιγουρα εμενα μ άρεσε και ο λεβικι απο τη μαλμε .. Εξάρι ταυρακι να παρουμε πακέτο ολσεν λεβικι
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

http://real-sociedad.diariovasco.com/no ... 408-v.html

Αυτό το είδατε?λέει οοτι κλείνει ο φινγκμπανοσον
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δε θα θελα παικτες που ναι απίθανο να μεινουνε
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

MANIAKOS έγραψε:Δε θα θελα παικτες που ναι απίθανο να μεινουνε
Ισως να είναι πιο εύκολο αυτή τη στιγμή να πάρουμε καλούς δανεικούς γιατί
είναι δύσκολο να έρθει κάποιος με 2 η 3 χρόνια συμβόλαιο με την κατάσταση
στη χώρα. Δεν ξέρω αν θα στρώσουν τα πράγματα σύντομα, αλλά η εικόνα
στους έξω δεν είναι καλή.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εγω εντυπωσιαστηκα απο τον Τοιβονεν...τι παικταρα ρε παιδια, τι παθος....αν ειναι ετσι οπως στα βιντεακια μπορει να γκρεμισει την θυρα 7... :opaokara: :opaokara:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Καλήμερα παιδιά θέλω να γράψω λίγο γιατί με αυτά που βλέπω στα σίτε θα γεράσω στα 23 μου.Λοιπόν έχουμε κ λέμε οι αρδ προφανώς επειδή τόσο καιρό γράφανε για κλεισμένους παίχτες χωρίς να έχουν ενημέρωση κ δεν ανακοινώθηκε κανείς για να μην γίνουν ρόμπα γράφουν καινούργιο έργο ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα οι παίχτες δεν έρχονται μάλιστα αυτά γίνονται μόνο στον Π.Α.Ο.Κ στον παναθηναϊκό πχ που συμφώνησε με τον σαντσεθ δεν γίνεται είναι από άλλη χωρά,να μου πεις αυτή είναι η δουλειά σας να λέτε ψέματα στον κόσμο και να γράφεται ότι να ναι γιατί μ κάνει εντύπωση.Λοιπον επειδή κόπηκαν οι πληροφορίες από τν ΠΑΕ κ δεν έχετε τι να γράψετε δείτε λίγο το φόρουμ εδώ μπας κ νιώσετε η μητέρα μ είναι δικηγόρος κ είχε καθηγητή στο πανεπιστήμιο τον κ Βενιζέλο ο οποίος είναι συνταγματολογος κ ξέρω τι παίζει όταν μια χώρα είναι στα πρόθυρα να καταρρεύσει η να πτωχεύσει κάποιος ο οποίος έρχεται από άλλη χώρα για εργασία πχ ο ραικοβιτς μπορεί να διασφαλίσει τα χρήματα του για πλάκα κ ειδικά όταν έρχεται σε μια επιχείρηση που ο εργοδότης δεν έχει ελληνική υπηκοότητα όποτε δεν τον αγγίζει κανένα πολιτικό-οικονομικό θέμα τς χώρας λέει για παράδειγμα θέλω τν μισθό μ σε αυτή τν τράπεζα τς Ελβετίας σε ευρώ ευχαριστώ κ άντε γεια όλα τα άλλα π γράφεται είναι να είχαμε να λέγαμε ο μόνος λόγος π μπορεί να καθυστερεί κάποια μεταγραφή είναι ότι μπορεί να περιμένει ο τάδε ποδοσφαιριστης καλύτερη πρόταση όχι οικονομική άλλα από ανταγωνιστικο πρωτάθλημα αυτό είναι θεμιτό για αυτό παιδιά μν ακούτε κ μν διαβάζετε αερολογίες ευχαριστώ......
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

TheCursed έγραψε:Καλήμερα παιδιά θέλω να γράψω λίγο γιατί με αυτά που βλέπω στα σίτε θα γεράσω στα 23 μου.Λοιπόν έχουμε κ λέμε οι αρδ προφανώς επειδή τόσο καιρό γράφανε για κλεισμένους παίχτες χωρίς να έχουν ενημέρωση κ δεν ανακοινώθηκε κανείς για να μην γίνουν ρόμπα γράφουν καινούργιο έργο ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα οι παίχτες δεν έρχονται μάλιστα αυτά γίνονται μόνο στον Π.Α.Ο.Κ στον παναθηναϊκό πχ που συμφώνησε με τον σαντσεθ δεν γίνεται είναι από άλλη χωρά,να μου πεις αυτή είναι η δουλειά σας να λέτε ψέματα στον κόσμο και να γράφεται ότι να ναι γιατί μ κάνει εντύπωση.Λοιπον επειδή κόπηκαν οι πληροφορίες από τν ΠΑΕ κ δεν έχετε τι να γράψετε δείτε λίγο το φόρουμ εδώ μπας κ νιώσετε η μητέρα μ είναι δικηγόρος κ είχε καθηγητή στο πανεπιστήμιο τον κ Βενιζέλο ο οποίος είναι συνταγματολογος κ ξέρω τι παίζει όταν μια χώρα είναι στα πρόθυρα να καταρρεύσει η να πτωχεύσει κάποιος ο οποίος έρχεται από άλλη χώρα για εργασία πχ ο ραικοβιτς μπορεί να διασφαλίσει τα χρήματα του για πλάκα κ ειδικά όταν έρχεται σε μια επιχείρηση που ο εργοδότης δεν έχει ελληνική υπηκοότητα όποτε δεν τον αγγίζει κανένα πολιτικό-οικονομικό θέμα τς χώρας λέει για παράδειγμα θέλω τν μισθό μ σε αυτή τν τράπεζα τς Ελβετίας σε ευρώ ευχαριστώ κ άντε γεια όλα τα άλλα π γράφεται είναι να είχαμε να λέγαμε ο μόνος λόγος π μπορεί να καθυστερεί κάποια μεταγραφή είναι ότι μπορεί να περιμένει ο τάδε ποδοσφαιριστης καλύτερη πρόταση όχι οικονομική άλλα από ανταγωνιστικο πρωτάθλημα αυτό είναι θεμιτό για αυτό παιδιά μν ακούτε κ μν διαβάζετε αερολογίες ευχαριστώ......
Φίλε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Συμφωνώ οτι τα ΑΡΔ δεν έχουν τι να γράψουν, αλλά ο ξένος
παίκτης σκέφτεται και την καθημερινή ζωή στην χώρα που θα παίζει. Μπορεί να φέρει την οικογένειά
του ή γκομενα ή τον σκύλο του ... Εγώ δεν θα ήθελα πιθανές αναταραχές, βία, κλοπές κλπ που όσο
και αν δεν είναι και τόσο πιθανά, όταν είσαι έξω σε κάτι Γερμανίες και Β.Ευρώπη, το σκέφτεσαι το
βηματάκι στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά θα περίμενα αν ήμουν ένας απο αυτούς που ακούγονται...
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

blackjack80 έγραψε:http://real-sociedad.diariovasco.com/noticias/201506/28/finnbogason-medio-paok-salonica-20150628005408-v.html

Αυτό το είδατε?λέει οοτι κλείνει ο φινγκμπανοσον
Αναφέρει κιόλας ότι ο δανεισμός θα είναι με option αγοράς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”