Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
η πληρωμη ενος μισθου μπορει να γινει και στην τραπεζα της χωρας του ή οπου αλλου θελει σε οτι νομισμα θελει.
αυτη ειναι η γνωμη μου και νομιζω ετσι ειναι.
αυτη ειναι η γνωμη μου και νομιζω ετσι ειναι.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει και η Νορβηγία που δεν ανήκει καν στην ΕΕstephanos έγραψε: Αρχίστε να ψάχνετε παίκτες που οι ομάδες τους δεν ανήκουν στην ευρωζώνη.Για να βοηθησω, από ΕΕ αυτές είναι: Βουλγαρία, Βρετανία, Δανία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία, Τσεχία.
Βλεπω του Σουηδία Δανία αλλα ψιλό σούπα .. Κπ καλα παικτακια υπάρχουν βεβαια
- Kostomanolis
Παντως αν κολλαν στην οικονομικη κατασταση ζηταν και μερικα μηνιατικα μπροσταντζα και ερχονται... λυσεις υπαρχουν και θα ερθουν σιγα σιγα... Δεν αγχωνομαι για τους παικτες που θα φερει ο Φρανκ
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρούντβενς,
Φιμπόγκασσον
Τοιβόνεν
και τελευταιο το ονομα....
Τζον Γκουιντέτι
ολοι ειναι σε επαφες με Αρνεσεν αλλα κανενας δεν θα ερθει...
ψαξτε ψαξτε δεν θα τον βρειτε ΑΡΔ
Φιμπόγκασσον
Τοιβόνεν
και τελευταιο το ονομα....
Τζον Γκουιντέτι
ολοι ειναι σε επαφες με Αρνεσεν αλλα κανενας δεν θα ερθει...
ψαξτε ψαξτε δεν θα τον βρειτε ΑΡΔ
Ο γκουιντετι αλλο επίπεδο σιγουρα εμενα μ άρεσε και ο λεβικι απο τη μαλμε .. Εξάρι ταυρακι να παρουμε πακέτο ολσεν λεβικι
-
http://real-sociedad.diariovasco.com/no ... 408-v.html
Αυτό το είδατε?λέει οοτι κλείνει ο φινγκμπανοσον
Ισως να είναι πιο εύκολο αυτή τη στιγμή να πάρουμε καλούς δανεικούς γιατίMANIAKOS έγραψε:Δε θα θελα παικτες που ναι απίθανο να μεινουνε
είναι δύσκολο να έρθει κάποιος με 2 η 3 χρόνια συμβόλαιο με την κατάσταση
στη χώρα. Δεν ξέρω αν θα στρώσουν τα πράγματα σύντομα, αλλά η εικόνα
στους έξω δεν είναι καλή.
εγω εντυπωσιαστηκα απο τον Τοιβονεν...τι παικταρα ρε παιδια, τι παθος....αν ειναι ετσι οπως στα βιντεακια μπορει να γκρεμισει την θυρα 7...

Καλήμερα παιδιά θέλω να γράψω λίγο γιατί με αυτά που βλέπω στα σίτε θα γεράσω στα 23 μου.Λοιπόν έχουμε κ λέμε οι αρδ προφανώς επειδή τόσο καιρό γράφανε για κλεισμένους παίχτες χωρίς να έχουν ενημέρωση κ δεν ανακοινώθηκε κανείς για να μην γίνουν ρόμπα γράφουν καινούργιο έργο ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα οι παίχτες δεν έρχονται μάλιστα αυτά γίνονται μόνο στον Π.Α.Ο.Κ στον παναθηναϊκό πχ που συμφώνησε με τον σαντσεθ δεν γίνεται είναι από άλλη χωρά,να μου πεις αυτή είναι η δουλειά σας να λέτε ψέματα στον κόσμο και να γράφεται ότι να ναι γιατί μ κάνει εντύπωση.Λοιπον επειδή κόπηκαν οι πληροφορίες από τν ΠΑΕ κ δεν έχετε τι να γράψετε δείτε λίγο το φόρουμ εδώ μπας κ νιώσετε η μητέρα μ είναι δικηγόρος κ είχε καθηγητή στο πανεπιστήμιο τον κ Βενιζέλο ο οποίος είναι συνταγματολογος κ ξέρω τι παίζει όταν μια χώρα είναι στα πρόθυρα να καταρρεύσει η να πτωχεύσει κάποιος ο οποίος έρχεται από άλλη χώρα για εργασία πχ ο ραικοβιτς μπορεί να διασφαλίσει τα χρήματα του για πλάκα κ ειδικά όταν έρχεται σε μια επιχείρηση που ο εργοδότης δεν έχει ελληνική υπηκοότητα όποτε δεν τον αγγίζει κανένα πολιτικό-οικονομικό θέμα τς χώρας λέει για παράδειγμα θέλω τν μισθό μ σε αυτή τν τράπεζα τς Ελβετίας σε ευρώ ευχαριστώ κ άντε γεια όλα τα άλλα π γράφεται είναι να είχαμε να λέγαμε ο μόνος λόγος π μπορεί να καθυστερεί κάποια μεταγραφή είναι ότι μπορεί να περιμένει ο τάδε ποδοσφαιριστης καλύτερη πρόταση όχι οικονομική άλλα από ανταγωνιστικο πρωτάθλημα αυτό είναι θεμιτό για αυτό παιδιά μν ακούτε κ μν διαβάζετε αερολογίες ευχαριστώ......
Φίλε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Συμφωνώ οτι τα ΑΡΔ δεν έχουν τι να γράψουν, αλλά ο ξένοςTheCursed έγραψε:Καλήμερα παιδιά θέλω να γράψω λίγο γιατί με αυτά που βλέπω στα σίτε θα γεράσω στα 23 μου.Λοιπόν έχουμε κ λέμε οι αρδ προφανώς επειδή τόσο καιρό γράφανε για κλεισμένους παίχτες χωρίς να έχουν ενημέρωση κ δεν ανακοινώθηκε κανείς για να μην γίνουν ρόμπα γράφουν καινούργιο έργο ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα οι παίχτες δεν έρχονται μάλιστα αυτά γίνονται μόνο στον Π.Α.Ο.Κ στον παναθηναϊκό πχ που συμφώνησε με τον σαντσεθ δεν γίνεται είναι από άλλη χωρά,να μου πεις αυτή είναι η δουλειά σας να λέτε ψέματα στον κόσμο και να γράφεται ότι να ναι γιατί μ κάνει εντύπωση.Λοιπον επειδή κόπηκαν οι πληροφορίες από τν ΠΑΕ κ δεν έχετε τι να γράψετε δείτε λίγο το φόρουμ εδώ μπας κ νιώσετε η μητέρα μ είναι δικηγόρος κ είχε καθηγητή στο πανεπιστήμιο τον κ Βενιζέλο ο οποίος είναι συνταγματολογος κ ξέρω τι παίζει όταν μια χώρα είναι στα πρόθυρα να καταρρεύσει η να πτωχεύσει κάποιος ο οποίος έρχεται από άλλη χώρα για εργασία πχ ο ραικοβιτς μπορεί να διασφαλίσει τα χρήματα του για πλάκα κ ειδικά όταν έρχεται σε μια επιχείρηση που ο εργοδότης δεν έχει ελληνική υπηκοότητα όποτε δεν τον αγγίζει κανένα πολιτικό-οικονομικό θέμα τς χώρας λέει για παράδειγμα θέλω τν μισθό μ σε αυτή τν τράπεζα τς Ελβετίας σε ευρώ ευχαριστώ κ άντε γεια όλα τα άλλα π γράφεται είναι να είχαμε να λέγαμε ο μόνος λόγος π μπορεί να καθυστερεί κάποια μεταγραφή είναι ότι μπορεί να περιμένει ο τάδε ποδοσφαιριστης καλύτερη πρόταση όχι οικονομική άλλα από ανταγωνιστικο πρωτάθλημα αυτό είναι θεμιτό για αυτό παιδιά μν ακούτε κ μν διαβάζετε αερολογίες ευχαριστώ......
παίκτης σκέφτεται και την καθημερινή ζωή στην χώρα που θα παίζει. Μπορεί να φέρει την οικογένειά
του ή γκομενα ή τον σκύλο του ... Εγώ δεν θα ήθελα πιθανές αναταραχές, βία, κλοπές κλπ που όσο
και αν δεν είναι και τόσο πιθανά, όταν είσαι έξω σε κάτι Γερμανίες και Β.Ευρώπη, το σκέφτεσαι το
βηματάκι στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά θα περίμενα αν ήμουν ένας απο αυτούς που ακούγονται...
Αναφέρει κιόλας ότι ο δανεισμός θα είναι με option αγοράς...blackjack80 έγραψε:http://real-sociedad.diariovasco.com/noticias/201506/28/finnbogason-medio-paok-salonica-20150628005408-v.html