ντενιρης... αδερφη του Ρομπερτ Ντενιρο;desperando έγραψε:καλα αν τον μιλησεις για μαρκετινγκ και ποδοσφαιρο θα σε κοιταει οπως κοιτουσε ο τυριον την ντενιρης οταν καβαλησε τον δρακο

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ντενιρης... αδερφη του Ρομπερτ Ντενιρο;desperando έγραψε:καλα αν τον μιλησεις για μαρκετινγκ και ποδοσφαιρο θα σε κοιταει οπως κοιτουσε ο τυριον την ντενιρης οταν καβαλησε τον δρακο
Επειδη δε μπορεις να ρθεις.Απ τη ζηλια σου τα λες.MANIAKOS έγραψε:Εγω ειμαι κατα της πρώτης , μακάρι μια φορα να μαστε της τελευταίας με χαρές και πανηγύρια και οχι κυνηγητό και κράξιμο
αδερφε νομιζω η μπουτικ θα ειναι κλειστη, την αδειαζουν γιατι απο 1 ιουλη μπαινει η macron μεσαAthens έγραψε:μεγαλη παπαρια η περσινη του Αγγελου να μην μας αφήσει να παμε στην πρωτη!!!
φετος ελπιζω να παμε μαζι με τα παοκτσακια μου, να αγορασουμε φανελες και καπελακια και να τους δειξω την θρυλικη τουμπα που πηγαινει ο μπαμπας!! ελπιζω να μην μας το στερησουν οι ξενερωτοι
Αυτο για την macron, που το ακουσες;paoktzis έγραψε:αδερφε νομιζω η μπουτικ θα ειναι κλειστη, την αδειαζουν γιατι απο 1 ιουλη μπαινει η macron μεσα
Περσι ειπες οτι πηγες στην7 .Σε ρωτησα 3 φορες αν τη βαψανε κι αυτην εσωτερικα και δεν απαντησες.Οτι τα ειδες τα ποστ ειμαι σιγουρος γιατι την ειχα στησει και σε ειδα οταν μπηκες στο τοπικ.Εμενα τουλαχιστον οποιος με ρωταγε τεοια πραγματα θα μ ειχε κανει έξαλλο. Δεν απαντησες ποτε απλα εκανες το κοροιδο.Μπορει πλεον να ρωτησες να εμαθες αλλα εμενα δε με πειθεις.Athens έγραψε:μεγαλη παπαρια η περσινη του Αγγελου να μην μας αφήσει να παμε στην πρωτη!!!
φετος ελπιζω να παμε μαζι με τα παοκτσακια μου, να αγορασουμε φανελες και καπελακια και να τους δειξω την θρυλικη τουμπα που πηγαινει ο μπαμπας!! ελπιζω να μην μας το στερησουν οι ξενερωτοι