Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτο το ρεπορταζ :lol: του Πετρωτου πολυ με ανησυχησε,ο τυπος εκτος απο ασχετος ειναι και γκαντεμης ποτε δεν εχει επιβεβαιωθει σε τιποτα απο οσα εχει γραψει για μεταγραφες.
Ειναι σαν κατι να το τιμωρει για τα φουμαρα που μας εχει φλομωσει.
Το ασχημο στη προκειμενη περιπτωση ειναι οτι ο Σουηδος ειναι καλος και δεν πρεπει να τον γκαντεμιασει και αυτον.
Αρχιστε τα βουντου να σπασει η καταρα του Πετρωτου. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όπως έγραψαν παραπάνω και κάποιοι άλλοι αδελφοί, η ομάδα φέτος ξαναγεννιέται. Φτιάχνεται από την αρχή δηλαδή. και όπως ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις: "κάθε αρχή και δύσκολη". Το να λέμε ότι θέλουμε τους περισσότερους παίκτες στην βασική προετοιμασία είναι ευσεβής πόθος, δηλαδή μια ευχή ΔΕΝ πρόκειται να υλοποιηθεί. Όπως έγραψα και σε άλλες σελίδες υπάρχουν 16 συμβόλαια σε εκκρεμότητα + οι νέοι παίκτες που θα έρθουν, επομένως μιλάμε για καμιά 25αριά συμβόλαια με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει φέτος να περιμένουμε πολλά - πολλά. Ίσως ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα καλά, επειδή θα έχουμε ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία, αλλά σταδιακά, όταν και οι άλλες ομάδες θα βρίσκουν τη φόρμα τους η - όποια - διαφορά θα πριονιστεί.
Εγώ θα είμαι πολύ ευχαριστημένος εάν στην προετοιμασία θα έχουμε τον βασικό τερματοφύλακα, τους βασικούς stoppers, ένα χαφ στον άξονα και ένα εξτρέμ (από νέους).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει το ότι πήραμε εναν απο τους καλύτερους στο είδος του παγκοσμίως δεν σημαίνει ότι σε 1 εβδομάδα θα κάνουμε όσα δεν έγιναν 3 και βάλε χρόνια.

και μην κοιτάτε μόνο το δάχτυλο (μεταγραφές) κοιτάξτε το φεγγάρι λίγο (γενικότερο πλάνο ανάπτυξης του κλαμπ).

η ομάδα θα δεχτεί τις όποιες αλλαγές κρίνουν οι υπεύθυνοι ότι χρειάζονται, αλλά αυτό δεν μπορεί και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει σε μια εβδομάδα αλλιώς καταργούμε αμέσως το όποιο μονοετές, 2ετές, 3ετές πλάνο έχει στηθεί.

2 παροιμίες για αυτή τη νέα εποχή που προσπαθούν οι διοικούντες να μας βάλουν.

όποιος βιάζεται σκοντάφτει

φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι.

ΠΑΟΚ.

στα αμιγώς μεταγραφικά και στο...άγχος μερικών περι προετοιμασίας, είναι ηλίου φαεινότερον ότι μέχρι τότε θα κλείσουν τα....περυσινά κενά που είχε το ρόστερ (άμυνα, τέρμα, εξτρέμ) και μετά θα αρχίσουν να βλέπουν το τι θα πρέπει να αλλάξει στο αγωνιστικό και στα πρόσωπα που το απαρτίζουν.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όπως έγραψαν παραπάνω και κάποιοι άλλοι αδελφοί, η ομάδα φέτος ξαναγεννιέται. Φτιάχνεται από την αρχή δηλαδή. και όπως ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις: "κάθε αρχή και δύσκολη". Το να λέμε ότι θέλουμε τους περισσότερους παίκτες στην βασική προετοιμασία είναι ευσεβής πόθος, δηλαδή μια ευχή ΔΕΝ πρόκειται να υλοποιηθεί. Όπως έγραψα και σε άλλες σελίδες υπάρχουν 16 συμβόλαια σε εκκρεμότητα + οι νέοι παίκτες που θα έρθουν, επομένως μιλάμε για καμιά 25αριά συμβόλαια με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει φέτος να περιμένουμε πολλά - πολλά. Ίσως ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα καλά, επειδή θα έχουμε ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία, αλλά σταδιακά, όταν και οι άλλες ομάδες θα βρίσκουν τη φόρμα τους η - όποια - διαφορά θα πριονιστεί.
Εγώ θα είμαι πολύ ευχαριστημένος εάν στην προετοιμασία θα έχουμε τον βασικό τερματοφύλακα, τους βασικούς stoppers, ένα χαφ στον άξονα και ένα εξτρέμ (από νέους).
Δυστυχώς για να νικήσεις πρέπει και να βάλεις γκολ... Γιατί αυτό δεν ειναι τόσο προφανες;
Με ανυσηχεί ακόμα και τώρα, και είναι αυτό που ο ΖΒ οοοολα αυτά τα χρόνια δεν πρόσεξε με
αυτούς που έφερε, το ότι δεν έχουμε γκολ από τους κεντρικούς (άσε για τους κεντρικούς και
πλάγιους μπακ δεν το συζητάω). Για να κερδίσεις παιχνίδια θα χρειαστείς και γκολ από το
κέντρο (δηλαδή Τζιόλη, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα, Μαντούρο, Τζανδάρη κλπ φετινούς).
Ολοι αυτοί μαζί δεν βάλανε όσα έβαλε ο Φακούντο η ο ... Παπ. Κάθε κανονική ομάδα έχει παίκτη
που έρχεται απ το κέντρο και σκοράρει. Δεν μιλάμε για Λαμπαρντ και Γιαγια Τουρέ, αλλά για κάποιον
να βάζει 7,8 γκολ τη σαιζόν. Γι αυτούς που έφεραν τα προηγούμενα 3 χρόνια ΞΕΡΑΝΕ τα στατιστικά
τους (Τζιόλης πχ), άρα δεν πρέπει να παραξενεύει κανέναν η δυστοκία πέραν και της γνωστής
έλλειψης δημιουργίας (κάθετες πάσες κλπ). Ηταν απλά απαράδεκτος και καταστροφικός ο σχεδιασμός.

Περιμένω να δώ λοιπόν τουλάχιστον 2 δημιουργικά χαφ με κάποια γκολ στα στατιστικά τους και
ένα κανονικό φορ, γιατί δεν μπορώ να δω πως αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκοράρει.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

οταν διαβαζεις δηλωσεις του λεκο βοηθου προπονητη πλεον του ΠΑΟΚ και λεει πως υπαρχουν τοπ παιχτες ηδη στην ομαδα και μιλαει για τον μαντουρο( τον νομποα) και τον σαλπιγγιδη ε τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο...μακαρι ειλικρινα να φτιαξουν μια μεγαλη ομαδα ο αρνεσεν ο τουντορ και ο λεκο..εβαλα τον νομποα σε παρενθεση διοτι εγω περιμενω απο αυτον φετος να μας δειξει πραγματικα ποιος ειναι!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο βοηθός προπονητή μίλησε για 3 μεγάλα ονόματα (διεθνείς) που βρήκε στον ΠΑΟΚ.
paokpantou

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο βοηθός προπονητή μίλησε για 3 μεγάλα ονόματα (διεθνείς) που βρήκε στον ΠΑΟΚ.
διεθνης μονο ενας ειναι ο νομποα και αυτον κιολας τον μπερδεψε οτι ειναι απο βενεζουελα... :opaokara: :opaokara: σαλπιγγιδη θα φαμε παλι στην μαπα παρτε το χαμπαρι δεξι εξτρεμ σπεσιαλε!!!!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν θέλεις να ξεφορτωθείς Μαντούρο και Σάλπι, θα τους απαξίωνες δημόσια μπροστά σε όποιο υποψήφιο μελλοντικό εργοδότη τους;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Ρόμπιν Όλσεν αυτοσυστήνεται...

SDNA – 24.06.2015 – 10:17

Ο Ρόμπιν Όλσεν αναμένεται να είναι ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και το SDNA σας παρουσιάζει μια διαφορετική συνέντευξη του μακριά από την... εστία του!

Μια έρευνα της εταιρίας Gallup σε 124 χώρες το 2012 είχε δείξει πως κάτι... τρέχει με τους Σκανδιναβούς. Από τη μία πλευρά, οι χώρες τους παρουσιάζουν τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών και, από την άλλη, οι ίδιοι δηλώνουν «πανευτυχείς» και στέλνουν τις πατρίδες τους στην κορυφή της λίστας με τις πιο «ευτυχισμένες χώρες του κόσμου»!

Στην πρώτη θέση των «ευτυχισμένων» ήταν η Δανία και στη δεύτερη η Σουηδία. Τι να πει για αυτό και ο Ρόμπιν Όλσεν που έχει Δανούς γονείς και ζει στη Σουηδία; Πάντως, ο τερματοφύλακας που είναι κοντά στον ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως έχει δύο προσωπικότητες....

Ο Σουηδός τερματοφύλακας με δανέζικο διαβατήριο είναι πολύ ήρεμος εκτός αγωνιστικών χώρων, αν και μέσα στο γήπεδο έχει δείξει πολλές φορές το πάθος του.

Η κοκορομαχία και το γάβγισμα...

Ο Όλσεν είχε κοκορομαχία με τον Μπερνάντ της Σπάρτα Πράγας όταν πέρσι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο αντίπαλος επιθετικός διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ...

«Μάλλον έχω δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Η μια περίπτωση είναι όταν πρέπει να δείξω ποιος είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Θα... γαβγίσω και θα ουρλιάξω! Ομως, δεν είμαι έτσι εκτός ποδοσφαίρου, αν και δεν θα έλεγα ότι είμαι ντροπαλός», είπε ο 25χρονος πορτιέρο αγναντεύοντας ήρεμα τη θάλασσα.

«Υποθέτω ότι είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Κάνω παρέα με τη φίλη μου και άλλους φίλους. Μου αρέσει να βγάζω βόλτα το σκύλο και να παίζω FIFA και NBA στο PlayStation. Δεν είναι υπερβολικό, αλλά όταν έχω χρόνο το κάνω», τόνισε ο Σουηδός γκολκίπερ για τον εαυτό του όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο.

Το... οικογενειακό τατουάζ

Ο Ρόμπιν Όλσεν στο αριστερό του χέρι έχει «χτυπήσει» ένα τεράστιο τατουάζ, αποκαλύπτοντας πως του πήρε όλο τον χειμώνα για να το ολοκληρώσει: «Δεν χρειάζεται να είσαι ένας σκληρός τύπος για να το κάνεις (σ.σ. τατουάζ). Το Swan είναι το εθνικό πουλί της Δανίας και έχω πάνω τα ονόματα της γιαγιάς μου, της μαμάς μου και των τριών αδερφών μου», ήταν τα λεγόμενα του Σκανδιναβού.

Από... άγνωστος σε βασικός!

Το όνομα Ρόμπιν Όλσεν δεν έλεγε τίποτα στους φίλους της Μάλμε, αλλά τον έμαθαν για τα καλά όταν τραυματίστηκε το 2013 ο βασικός πορτιέρο Γιόχαν Νταχλίν: «Δεν ήμουν καν θέμα συζήτησης στα φόρουμ των οπαδών. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να σκεφτώ από τότε. Είχα όμως την αίσθηση μετά το τέλος του αγώνα ότι τα πήγα καλά. Είναι πολύ διασκεδαστικό να αισθάνομαι την υποστήριξη των φιλάθλων».

Το εντός έδρας άγχος

Ο διεθνής τερματοφύλακας μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, όμως, το δυσκολότερο ήταν το επόμενο ματς, αφού ήταν εντός έδρας απέναντι στην Κάλμαρ: «Ηταν μεγάλη πρόκληση το εντός έδρας ματς. Το προηγούμενο ματς ήταν με την Ατβίνταμπεργκ εκτός έδρας, αλλά τότε έπρεπε να προετοιμαστώ ψυχικά, αφού όταν τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω μου».

Ο προπονητής τερματοφυλάκων και τα ψώνια

Ο Όλσεν είχε πλέον και τον δικό του προπονητή τερματοφυλάκων, τον Τζόντι Φέντελ που ασχολιόταν περισσότερο με αυτόν και τον έκανε καλύτερο: «Δεν είχα ποτέ έναν πραγματικό προπονητή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου μαθαίνει συνεχώς πράγματα. Έχουν επίσης χρόνο να μιλάμε για τα ψώνια, για ρούχα, για παπούτσια, για πουκάμισα, για την έξοδο, ακόμα και για την βόλτα με το αυτοκίνητο».

Μπουφόν, το πρότυπο!

Οπως οι περισσότεροι νεαροί τερματοφύλακες έτσι και ο Ρόμπιν Όλσεν έχει ως πρότυπο τον Τζίτζι Μπουφόν που τον αντιμετώπισε πριν μερικούς μήνες στους ομίλους του Champions League: «Τον έχω δει να αγωνίζεται πολλές φορές. Εχω τσεκάρει την παρουσία του στη Serie A και το Champions League. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Πρότυπο και ηγέτης. Ενας από τους καλύτερους του κόσμου. Εμένα δεν θα με ξέρει, αλλά θα πάω να του μιλήσω», είχε πει ο υποψήφιος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πριν την πρώτη αναμέτρηση της Μάλμε με τη Γιουβέντους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paokpantou έγραψε:οταν διαβαζεις δηλωσεις του λεκο βοηθου προπονητη πλεον του ΠΑΟΚ και λεει πως υπαρχουν τοπ παιχτες ηδη στην ομαδα και μιλαει για τον μαντουρο( τον νομποα) και τον σαλπιγγιδη ε τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο...μακαρι ειλικρινα να φτιαξουν μια μεγαλη ομαδα ο αρνεσεν ο τουντορ και ο λεκο..εβαλα τον νομποα σε παρενθεση διοτι εγω περιμενω απο αυτον φετος να μας δειξει πραγματικα ποιος ειναι!!!
υπομονη τελος .....αρκετα περιμεναμε ......
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

bane1980 έγραψε:Εάν θέλεις να ξεφορτωθείς Μαντούρο και Σάλπι, θα τους απαξίωνες δημόσια μπροστά σε όποιο υποψήφιο μελλοντικό εργοδότη τους;

Τωρα τι θες εσυ ναουμε μαρκετιγκ θα μας μαθεις εμεις αφου εχουμε μαγκια και ο 14 δε κανει επειδη οποτε ας κατσει εξεδρα να μην λεμε ποσες συμετοχες εχει στην πετυχημενη εθνικη ελλαδας για να φυγει ελευθερος και με αποζημιωση ναουμε ξερει ο ζβ εσυ θα μας μαθεις τοσα χρονια πηγαινε τον ΠΑΟΚ απο μια επιτυχια μαρκετιγκ στην αλλη

ο μαντουρος γιατι να λεμε οτι ηταν απ τα μεγαλυτερα ταλεντα της γενιας του και ειχε ατυχιες η δεν ταιριαξε αφου εμεις ειπαμε ειναι χειμωνιατικη παλτουδια να ουμε ξερουμε εμεις
paokpantou

che4 έγραψε:
bane1980 έγραψε:Εάν θέλεις να ξεφορτωθείς Μαντούρο και Σάλπι, θα τους απαξίωνες δημόσια μπροστά σε όποιο υποψήφιο μελλοντικό εργοδότη τους;

Τωρα τι θες εσυ ναουμε μαρκετιγκ θα μας μαθεις εμεις αφου εχουμε μαγκια και ο 14 δε κανει επειδη οποτε ας κατσει εξεδρα να μην λεμε ποσες συμετοχες εχει στην πετυχημενη εθνικη ελλαδας για να φυγει ελευθερος και με αποζημιωση ναουμε ξερει ο ζβ εσυ θα μας μαθεις τοσα χρονια πηγαινε τον ΠΑΟΚ απο μια επιτυχια μαρκετιγκ στην αλλη

ο μαντουρος γιατι να λεμε οτι ηταν απ τα μεγαλυτερα ταλεντα της γενιας του και ειχε ατυχιες η δεν ταιριαξε αφου εμεις ειπαμε ειναι χειμωνιατικη παλτουδια να ουμε ξερουμε εμεις
εσυ τωρα τι μας το παιζεις να ουμε...ειρωνας??εσυ αμα βλεπεις οτι κανει ο σαλπι να ουμε εχεις μαυρα μεσανυχτα απο ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Οι Noboa, Maduro και Σαλπιγγίδης είναι ονόματα γνωστά στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σκέψεις για Ρούμπεν ...

paoknextgeneration - 24.06.20015 - 11;16

Στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο, πως θα κινηθούν για αριστερό μπακ (αργά ή γρήγορα μέσα στο καλοκαίρι). Στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι ένας 25χρονος ποδοσφαιριστής άγνωστος στο ευρύ κοινό. Δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο Ρούμπεν, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μαρίτιμο, με 28 συμμετοχές κι 11 ασίστ. Είναι πλέον ελεύθερος, αλλά όχι για πολύ, έχει πλεόνεκτημά του τα καλά στημένα και το αστείρευτο πνευμόνι του. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει στην θέση Ρατς και Τζαβέλλα, αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν τα έχουν. Εφόσον ο Ρατς ρίξει τις απαιτήσεις του θα παραμείνει, τον θέλει ο Τούντορ για το 3-5-2, ειδάλλως έχει ο Θεός. Η περίπτωση του Πορτογάλου είναι πάντως στη λίστα, καθώς ο Νίκολα Γιόκισιτς ο ατζέντης του έχει επαφές με τον Βλάντο Λέμιτς και κάπως έτσι έφτασε το όνομά του στα αυτιά του Φρανκ Άρνεσεν, που για την ώρα έχει άλλες προτεραιότητες, με κομβικές θέσεις του άξονα.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Ρε σεις ειστε απιστευτοι ωρες ωρες!!!!

Λες και λατρευετε την καταστροφολογια δεν γινεται αλλιως!!!

Λεει καποιος κατι και κατευθειαν ηρθε το τελος του κοσμου... αν ειναι δυνατον.. ο αλλος λεει αργησαμε , ενω δεν εχει ανοιξει ακομα μεταγραφικη περιοδος , ο αλλος λεει αν δεν εχουμε τους 9 στους 11 στο βασικο σταδιο , παει η χρονια... ολα πια τα ξερετε και για ολα εχετε βαλει ταφοπλακα.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!
Το τοπικ ειναι για μεταγραφες και οι μισες σελιδες ειναι γκρινια , μαλωματα , οχι εσυ παρεξηγηθηκες , οχι εγω προσβληθηκα , οχι εσυ εισαι αμπαλος κτλ κτλ....

Μπαινεις να δεις μια ομαδα (εισαι ξενος) και βλεπεις τα ονοματα. Ποιους γνωριζεις??

Φυσικα και θα γνωριζεις τον Σαλπι , φυσικα και θα γνωριζεις τον Μαντουρο , τον Νομποα , τον Ρατς , τον Κοστα ισως και τον κλαους..

Δεν θα γνωριζεις ας πουμε τον ΜΒΠ μας φετος ΚΑΤΣΕ... απο που κι ως που να τον γνωριζεις??? Τον κιτσιου? τον σκονδρα? τον κων/δη?? Ελεος δηλ . ο ανθρωπος ειπε ποιους γνωριζει , δεν ειπε οτι απο τον σαλπι θα ξεκιναει η 11καδα..

ΜΑς εχετε σκασει ρε γαμωτο... :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”