Ειναι σαν κατι να το τιμωρει για τα φουμαρα που μας εχει φλομωσει.
Το ασχημο στη προκειμενη περιπτωση ειναι οτι ο Σουηδος ειναι καλος και δεν πρεπει να τον γκαντεμιασει και αυτον.
Αρχιστε τα βουντου να σπασει η καταρα του Πετρωτου.
Δυστυχώς για να νικήσεις πρέπει και να βάλεις γκολ... Γιατί αυτό δεν ειναι τόσο προφανες;ΑποστόληςΑ έγραψε:Όπως έγραψαν παραπάνω και κάποιοι άλλοι αδελφοί, η ομάδα φέτος ξαναγεννιέται. Φτιάχνεται από την αρχή δηλαδή. και όπως ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις: "κάθε αρχή και δύσκολη". Το να λέμε ότι θέλουμε τους περισσότερους παίκτες στην βασική προετοιμασία είναι ευσεβής πόθος, δηλαδή μια ευχή ΔΕΝ πρόκειται να υλοποιηθεί. Όπως έγραψα και σε άλλες σελίδες υπάρχουν 16 συμβόλαια σε εκκρεμότητα + οι νέοι παίκτες που θα έρθουν, επομένως μιλάμε για καμιά 25αριά συμβόλαια με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει φέτος να περιμένουμε πολλά - πολλά. Ίσως ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα καλά, επειδή θα έχουμε ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία, αλλά σταδιακά, όταν και οι άλλες ομάδες θα βρίσκουν τη φόρμα τους η - όποια - διαφορά θα πριονιστεί.
Εγώ θα είμαι πολύ ευχαριστημένος εάν στην προετοιμασία θα έχουμε τον βασικό τερματοφύλακα, τους βασικούς stoppers, ένα χαφ στον άξονα και ένα εξτρέμ (από νέους).
διεθνης μονο ενας ειναι ο νομποα και αυτον κιολας τον μπερδεψε οτι ειναι απο βενεζουελα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο βοηθός προπονητή μίλησε για 3 μεγάλα ονόματα (διεθνείς) που βρήκε στον ΠΑΟΚ.
υπομονη τελος .....αρκετα περιμεναμε ......paokpantou έγραψε:οταν διαβαζεις δηλωσεις του λεκο βοηθου προπονητη πλεον του ΠΑΟΚ και λεει πως υπαρχουν τοπ παιχτες ηδη στην ομαδα και μιλαει για τον μαντουρο( τον νομποα) και τον σαλπιγγιδη ε τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο...μακαρι ειλικρινα να φτιαξουν μια μεγαλη ομαδα ο αρνεσεν ο τουντορ και ο λεκο..εβαλα τον νομποα σε παρενθεση διοτι εγω περιμενω απο αυτον φετος να μας δειξει πραγματικα ποιος ειναι!!!
bane1980 έγραψε:Εάν θέλεις να ξεφορτωθείς Μαντούρο και Σάλπι, θα τους απαξίωνες δημόσια μπροστά σε όποιο υποψήφιο μελλοντικό εργοδότη τους;
εσυ τωρα τι μας το παιζεις να ουμε...ειρωνας??εσυ αμα βλεπεις οτι κανει ο σαλπι να ουμε εχεις μαυρα μεσανυχτα απο ποδοσφαιροche4 έγραψε:bane1980 έγραψε:Εάν θέλεις να ξεφορτωθείς Μαντούρο και Σάλπι, θα τους απαξίωνες δημόσια μπροστά σε όποιο υποψήφιο μελλοντικό εργοδότη τους;
Τωρα τι θες εσυ ναουμε μαρκετιγκ θα μας μαθεις εμεις αφου εχουμε μαγκια και ο 14 δε κανει επειδη οποτε ας κατσει εξεδρα να μην λεμε ποσες συμετοχες εχει στην πετυχημενη εθνικη ελλαδας για να φυγει ελευθερος και με αποζημιωση ναουμε ξερει ο ζβ εσυ θα μας μαθεις τοσα χρονια πηγαινε τον ΠΑΟΚ απο μια επιτυχια μαρκετιγκ στην αλλη
ο μαντουρος γιατι να λεμε οτι ηταν απ τα μεγαλυτερα ταλεντα της γενιας του και ειχε ατυχιες η δεν ταιριαξε αφου εμεις ειπαμε ειναι χειμωνιατικη παλτουδια να ουμε ξερουμε εμεις