Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από K_geo »

ο Άγγελος 80 το χρόνο δεν έπαιρνε ή 100. τελοσπάντων καπου εκεί.

εδώ έχουμε 20χ12=240, εκτός αν του πουν οτι καλοκαίρια,13οι και 14οι μισθοί κομμένοι στην Ελλάδα των...θεσμών! :) :) :)

βέβαια εξαιρετικά μικρή σημασία έχει το παραπάνω, αλλά να, κουβέντα να γίνεται που λένε... :)

υγ: ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΝΤ/ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΒΑΤΑΡ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δεν ενθουσιάζομαι με Tudor :? :? :? :? αλλά ο Frank μάλλον ξέρει καλύτερα.... :| :| :|
Εγώ απλά στηρίζω.... 8-) 8-)
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Δυστυχως ετσι ειναι.παντως κατα γενικη ομολογθια,υποαρχουν αξιολογα στελεχη,εστω και ασ ειναι εκτος ΠΑΟΚ.χαρακτηριστικο παραδειγμα ο προπονητης τερματοφυλακων του βαζελου,ο οποιος αποχωρησε προσφατα,ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους του ειδους.Νομιζω οτι μια τετοια διαδικασια στελεχωσης θα επρεπε να ειναι οσο το δυνατον πιο αμεροληπτη.Επιμενω οτι θα ηταν καλο να στελεχωθει ενα τιμ και με Ιταλους ,τους οποιους εχω σε μεγαλη εκτιμηση στον συγκεκριμενο τομεα.Σιγουρα προπονητης τακτικης,προπονητης τακτικης και ενας γυμναστης αποκαταστασης.Ιταλικες ομαδες εχουν τεχνικο τιμ 8-9 ατομων.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μικροί, φερέλπιδες και με όρεξη για δουλειά και διάκριση. Αυτούς θέλουμε!
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Τουντορ λοιπόν.Ας στελεχώσουν την ομάδα και με ένα "σωστό" τεχνικό επιτελείο και ας τους αφήσουμε ύσυχους να κάνουν την δουλειά.Κριτική στο τέλος της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nikolasf έγραψε:Δεν ενθουσιάζομαι με Tudor :? :? :? :? αλλά ο Frank μάλλον ξέρει καλύτερα.... :| :| :|
Εγώ απλά στηρίζω.... 8-) 8-)
Το λες, δε το λες, Τουντοροσκυλο(προσωπολατρη κλπ κλπ) θα σε πουν το Μαρτη. :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

K_geo έγραψε: υγ: ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΝΤ/ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΒΑΤΑΡ.
Μαζι σου με 1000 k_geo, εξαφανιστε τους
οι ιδιοι θα μπαινουν μετα στα τοπικ των μεταγραφων
θα λενε εκλεισε ο Γιοβανοβιτς
εκλεισε ο Ρικελμε και ο Ρομπινιο
και θα σπανε πλακα μετα ρουφωντας το μιλκο τους...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σιδεροκέφαλος. Στηρίζουμε την επιλογή Άρνεσεν. Ο Φρανκ ξέρει.

Μέταλλο πρωταθλητή, έφυγε από τη Χάιντουκ γιατί δεν ενισχύθηκε με μεταγραφές. Μόνο γι αυτό, μου κάνει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μικροί, φερέλπιδες και με όρεξη για δουλειά και διάκριση. Αυτούς θέλουμε!
Μπα ,εδω εισαι λαθος ,υπομονή δεν εχουμε για τετοια.Αμεσα αποτελέσματα και τιτλο εξασφαλισμενο απο Φεβρουαριο.Αυτο θελουμε.
Ουτε να σκεφτω τι θα γινει αν ερθει καμια ισοπαλία με γριες αεκουλα κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ι Σ Ο Π Α Λ Ι Α ;;;

Ε Λ Ε Ο Σ.

σε λιγο θα πεις οτι μπορεί να φαμε και γκολ.

:mrgreen: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Καταραμένε δε νομίζω να ειμαστε ΤΟΣΟ καθυστερημένοι και να ξεχασουμε τις 4άρες και 3άρες απο ΤΑ ΧΩΡΙΑ που φάγαμε φέτος, τόσο γρήγορα...

Το μόνο θετικό απτη χρονιά που μας πέρασε είναι ότι γκρεμοτσακίστηκε ο πήχης που παραείχε ανέβει.

Εγώ θέλω απλά να δώ πρόοδο τη νέα χρονιά και ένα σύνολο που να φέρνει σε ΟΜΑΔΑ.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

kataramenos5 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μικροί, φερέλπιδες και με όρεξη για δουλειά και διάκριση. Αυτούς θέλουμε!
Μπα ,εδω εισαι λαθος ,υπομονή δεν εχουμε για τετοια.Αμεσα αποτελέσματα και τιτλο εξασφαλισμενο απο Φεβρουαριο.Αυτο θελουμε.
Ουτε να σκεφτω τι θα γινει αν ερθει καμια ισοπαλία με γριες αεκουλα κλπ κλπ.

Πωπω μου έλειψε το Καυταντζόγλειο και οι κερκιδάρες μας :twisted: :twisted: :twisted:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Trilofiotis έγραψε:Καταραμένε δε νομίζω να ειμαστε ΤΟΣΟ καθυστερημένοι και να ξεχασουμε τις 4άρες και 3άρες απο ΤΑ ΧΩΡΙΑ που φάγαμε φέτος, τόσο γρήγορα...

Το μόνο θετικό απτη χρονιά που μας πέρασε είναι ότι γκρεμοτσακίστηκε ο πήχης που παραείχε ανέβει.

Εγώ θέλω απλά να δώ πρόοδο τη νέα χρονιά και ένα σύνολο που να φέρνει σε ΟΜΑΔΑ.
Είναι ότι ΣΒΗΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και ΕΦΥΓΕ Ο ΖΒ
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

*αγωνηστικά
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Η πλακα ειναι οτι χειρωτερα θα ηταν με εναν Λαουντρουπ η Ντι Ματεο. Περισσοτερη πιεση θα υπηρχε σε γκελες.

Εγω λεω ο κοσμος του ΠΑΟΚ να σταματησει να ασχολειτε με τον προπονητη γενικωτερα. Οσο λιγοτερη προσοχη τραβαει πανω του ο προπονητης τοσο το καλυτερο. Καλυτερα να παρει ολη την ευθηνη πανω του ο Αρνεσεν. Ας την πεσουν σε αυτον αμα μπορουν.

Οπως εγραψα και πριν το θεμα ειναι να υπαρχει δυνατη δοιηκηση και οργανισμος να προστατεψει και να στηριξει οπως πρεπει. Και μετα ας σκουζουν οι ασχετοι οσο θελουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”