Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Μπορεί εμείς να μην είμαστε ξετρελαμένοι με την επιλογή Τούντορ. Μπορεί να θέλαμε κάτι άλλο, κάτι θεωρητικά μεγαλύτερο.
Ωστόσο, αυτή η επιμονή του Άρνεσεν προς το πρόσωπό του κάτι σημαίνει. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Και σίγουρα αυτός ο άνθρωπος γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς.
Ωστόσο, αυτή η επιμονή του Άρνεσεν προς το πρόσωπό του κάτι σημαίνει. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Και σίγουρα αυτός ο άνθρωπος γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς.
Ετςι ακριβώς.Μαυρο Χιονι έγραψε:Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ επιτέλους νέος προπονητής,νέες ιδέες! Τόπο στα νιάτα. Όρεξη για δουλειά να υπάρχει και θα δούμε όμορφα πράγματα! Μπράβο στην ΠΑΕ!
Νέος ελπιδοφόρος και ίσως προπονητης λαβράκι. Ότι επιτάσσει η εποχή.
Και είμαι σιγούρος οτι ο Αρνεσεν τον εχει καρατσεκαρισμενο.
Ψήθηκα τρελά με Τουντορ.
- GiorgosAtha
Τουντορ αλανι...γ@μα το λιμανι...
Ταιριαζει και το συνθημα...
ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ...

Ταιριαζει και το συνθημα...
ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ...

- desperando
- Επικοινωνία:
μαλλον εγω θα πρεπει να εχω προβλημα που ειμαι ξετρελαμενος με την επιλογη τουντορ
αν δεν ηταν και κροατης ( δεν τους παω μια ) θα εκανα τουμπες
αν δεν ηταν και κροατης ( δεν τους παω μια ) θα εκανα τουμπες
Οποιος και να ειναι Ντεσπε...εμας η δουλεια μας ειναι αλλη...

ΧΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

ΧΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
μη ξεχναμε οτι ο Κροατης επαιζε βασικος και στο αληστου μνημης 7-0 υπο της οδηγιες του μεγαλου δασκαλου Μαρτσελο Λιπι!!
- buffalobill4
Κι εγω τον θελω τοσο που οταν σημερα ξανακουσα για λαουντρουπ ισα που ξενερωσα.
- john4serres
κατι για τον Τούντορ που ισως σας να μην ξερατε ( αρδ μην κλεψετε τον κόπο μου
) :
σταματησε το ποδοσφαιρο στα 30 λογω συνεχων τραυματισμων στο γονατο
ετσι στα 31 ηταν βοηθος προπονητη στην Χαιντουκ
στα 34 του εγινε προπονητης της Χαιντουκ κ17
ακολουθησαν σεμιναρια στην Γιουβεντους, παρουσια Αντόνιο Κόντε στον παγκο των Μπιανκονέρι
στα 35 του , απριλιος 2013 , αναλαμβανει την 1η ομαδα της Χαιντουκ , τον επομενο μηνα σηκωνει το κυπελλο Κροατίας
φεβρουαριος 2015 , στα 37 του ο Τουντορ ακομη πολυ νεος , παραιτείται απο την Χαιντουκ λογω προβληματων για την μη λειτουργια του συλλογου , οπως θα ηθελε ο ιδιος

σταματησε το ποδοσφαιρο στα 30 λογω συνεχων τραυματισμων στο γονατο
ετσι στα 31 ηταν βοηθος προπονητη στην Χαιντουκ
στα 34 του εγινε προπονητης της Χαιντουκ κ17
ακολουθησαν σεμιναρια στην Γιουβεντους, παρουσια Αντόνιο Κόντε στον παγκο των Μπιανκονέρι
στα 35 του , απριλιος 2013 , αναλαμβανει την 1η ομαδα της Χαιντουκ , τον επομενο μηνα σηκωνει το κυπελλο Κροατίας
φεβρουαριος 2015 , στα 37 του ο Τουντορ ακομη πολυ νεος , παραιτείται απο την Χαιντουκ λογω προβληματων για την μη λειτουργια του συλλογου , οπως θα ηθελε ο ιδιος
- buffalobill4
οι ανακοινωσεις θα ειναι καταιγιστικες μετα την ελευση του τουντορ.
παιρνουμε και βουκιτς για ακαδημιες λεει ο κολκας
παιρνουμε και βουκιτς για ακαδημιες λεει ο κολκας
Αν ειναι τελικα ο Τουντορ ο νεος προπονητης,καταρρεουν πολλα παραμυθακια των τελευταιων ημερων.
Σε συνεργασια με τον Φρανκ περιμενουμε να φτιαξετε τον νεο ΠΑΟΚ.
Δυστυχως η πιθανοτητα να παιξουν τα κολοβαζελια στους ομιλους δεν μ αφηνει να χαρω τις εξελιξεις στην ομαδα.
Σε συνεργασια με τον Φρανκ περιμενουμε να φτιαξετε τον νεο ΠΑΟΚ.
Δυστυχως η πιθανοτητα να παιξουν τα κολοβαζελια στους ομιλους δεν μ αφηνει να χαρω τις εξελιξεις στην ομαδα.
Πάντως εφόσον προσληφθεί ο Κροάτης, θα έχουμε και την 1η μεγάλη μεταστροφή της νοοτροπίας Σαββίδη, που δεν κάνει πλέον του κεφαλιού του αλλά εμπιστεύεται τον άνθρωπο στον οποίο έχει αναθέσει το ρόλο του ΤΔ.
δεν ειδα φατσα αλλα ..ονομα ειναι αυτο που εχει? στραμπουληξα το ματι μου να το διαβασωMīngus έγραψε:Μόνο τη φάτσα του να δεις θα πεθάνεις στα γέλια.obanebane79 έγραψε:αυτον τον Χάιν Βανχαεζεμπρουκ που λεει το λολαπαοκ τον εχετε ξανακουσει??? πρωτη φορα το βλεπω σαν ονομα!
Ρε παιδια αν περνάει κανείς απο την Μοναστηριού ας πάει στο Filoxenia να πει στον κρυμμένο Προπονητή να βγει, παίρνουμε Τουντορ.
Να δεις που θα τον ξέχασε ο Φρανκ με τα τρεξίματα σημερα....
Να δεις που θα τον ξέχασε ο Φρανκ με τα τρεξίματα σημερα....
Θα πρεπει να εισαι πολυ χαζος να δινεις σε καποιον 1,2 μυρια για να κανεις στο τελος αυτο που εχεις στο μυαλο σουMīngus έγραψε:Πάντως εφόσον προσληφθεί ο Κροάτης, θα έχουμε και την 1η μεγάλη μεταστροφή της νοοτροπίας Σαββίδη, που δεν κάνει πλέον του κεφαλιού του αλλά εμπιστεύεται τον άνθρωπο στον οποίο έχει αναθέσει το ρόλο του ΤΔ.