σε δύο χρόνια όμως θα ήθελα να εχω διδυμο στα μπακ σταφυλίδη... βιερίνια...

Φίλε μου οι ξένοι 20χρονοι όμως θα ναι έτοιμοι για την ανδρική ομάδα γιατί ήδη θα χουν εμπειρίες, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά..Και οι Κουλούρης και Πόζογλου ξέσκιζαν με τη Κ-20 και βλέπεις τώρα αν μπορούν να σταθούν σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού.Swordfire έγραψε:Θα παρουμε 6 20χρονους οταν εχουμε τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και απο τις καλυτερες στα βαλκανια?
Και με 6 20χρονους θα χτυπησουμε πρωταθλημα ?
Δεν παει αλλο χωρις τιτλο φιλαρακι , το ξερεις και εσυ και ολοι οι αλλοι και ο ιβαν που εχει πεταξει καμια 40αρια εκατομυρια και δεν εχει παρει ουτε ενα κυπελο.
Φανταζομαι οτι θα παρει τουλαχιστον ενα καλο ονομα και αρκετους ακομα πολυ καλους, απ'οτι εχουν αφησει να βγει η ομαδα παει για ξηλωμα...
Κοιτα να δεις που συμφωνουμε.Dimg4 έγραψε:Εγω λεω ας αφησουμε να δουλεψουν αυτοι που πλεον σιγουρα ξερουν καλυτερα. Κανει μπαμ οτι μπηκαμε σε μεγαλη εποχη και ο Ιβαν το κανει πραξη. Σταφυλιδης και ο καθε σταφυλιδης θα ερθουν αφου κριθουν απαραιτητοι απο τους αρμοδιους. Ας παρουμε την θεση που μας αρμοζει... του οπαδου αντι του ξερολα.
Η αδεια τουμπα μετα απο ξεχρεωμα ηταν μεγαλη σφαλιαρα στον ιβαν παντως.
Σε αυτο θα ησουν παραλογος αν διαφωνουσες. Στα αλλα εχεις την γνωμη σου αλλα σε αυτο δεν υπαρχει αλλη γνωμη. Το σωστο ειναι επιτελους να νιωσουμε τι εχει γινει τον τελευταιο μηνα και να ηρεμησουμε λιγο.prist64 έγραψε:Κοιτα να δεις που συμφωνουμε.Dimg4 έγραψε:Εγω λεω ας αφησουμε να δουλεψουν αυτοι που πλεον σιγουρα ξερουν καλυτερα. Κανει μπαμ οτι μπηκαμε σε μεγαλη εποχη και ο Ιβαν το κανει πραξη. Σταφυλιδης και ο καθε σταφυλιδης θα ερθουν αφου κριθουν απαραιτητοι απο τους αρμοδιους. Ας παρουμε την θεση που μας αρμοζει... του οπαδου αντι του ξερολα.
Η αδεια τουμπα μετα απο ξεχρεωμα ηταν μεγαλη σφαλιαρα στον ιβαν παντως.![]()