σε δύο χρόνια όμως θα ήθελα να εχω διδυμο στα μπακ σταφυλίδη... βιερίνια...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
μια χαρά παίχτης είναι ο μικρός. αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο το να συζητάμε για επιστροφή του στις παρούσες συνθήκες.

- pisakaipoupoula
Δε θέλουμε μεγάλα ονόματα.
6 άγνωστους 20χρονους που ξεχώρισαν στο τάδε πρωτάθλημα νέων μπορεί να φέρει?Αυτό θέλουμε.
Και οι 3 απ τους 6 να είναι μεσοεπιθετικοί, επιτέλους δηλαδή
6 άγνωστους 20χρονους που ξεχώρισαν στο τάδε πρωτάθλημα νέων μπορεί να φέρει?Αυτό θέλουμε.
Και οι 3 απ τους 6 να είναι μεσοεπιθετικοί, επιτέλους δηλαδή
Θα παρουμε 6 20χρονους οταν εχουμε τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και απο τις καλυτερες στα βαλκανια?
Και με 6 20χρονους θα χτυπησουμε πρωταθλημα ?
Δεν παει αλλο χωρις τιτλο φιλαρακι , το ξερεις και εσυ και ολοι οι αλλοι και ο ιβαν που εχει πεταξει καμια 40αρια εκατομυρια και δεν εχει παρει ουτε ενα κυπελο.
Φανταζομαι οτι θα παρει τουλαχιστον ενα καλο ονομα και αρκετους ακομα πολυ καλους, απ'οτι εχουν αφησει να βγει η ομαδα παει για ξηλωμα...
Δεν παει αλλο χωρις τιτλο φιλαρακι , το ξερεις και εσυ και ολοι οι αλλοι και ο ιβαν που εχει πεταξει καμια 40αρια εκατομυρια και δεν εχει παρει ουτε ενα κυπελο.
Φανταζομαι οτι θα παρει τουλαχιστον ενα καλο ονομα και αρκετους ακομα πολυ καλους, απ'οτι εχουν αφησει να βγει η ομαδα παει για ξηλωμα...
- pisakaipoupoula
Φίλε μου οι ξένοι 20χρονοι όμως θα ναι έτοιμοι για την ανδρική ομάδα γιατί ήδη θα χουν εμπειρίες, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά..Και οι Κουλούρης και Πόζογλου ξέσκιζαν με τη Κ-20 και βλέπεις τώρα αν μπορούν να σταθούν σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού.Swordfire έγραψε:Θα παρουμε 6 20χρονους οταν εχουμε τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και απο τις καλυτερες στα βαλκανια?
Ο Τσιλιανίδης ας πούμε του Ηρακλή είναι 20 κ έχει δυό χρονιές που 'ναι βασικός στη Β εθνική, δυνατό πρωτάθλημα όπως και να το κάνεις...ο δικός μας ο Κάκκο μπορεί να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, λέμε τώρα, αλλά αν παίξουν μαζί ο Τσιλιανίδης το πιθανότερο να κάνει παπάδες τουλάχιστον να ναι αξιοπρεπής στη θέση του και ο Κάκκο να ψάχνεται.
ΥΓ. Εκτιμώ ότι θα κάνουν καριέρα και οι δύο αυτοί, ίσως και πολύ καλή καριέρα.
Αδερφε σορρυ αλλά ο τσιλιανιδης έκανε 1xronia στη δ, μια στην γ κ 2 στην β!!!! Και ειναι 21 ετών ενώ ο κακκο 17 κ ο κουλουρης 18! Σε 3 χρονακια θα μπορείς να κάνεις σύγκριση!
Η λύση υπάρχει κ ειναι ΠΑΟΚ β'
Η λύση υπάρχει κ ειναι ΠΑΟΚ β'
- mitsotakis
Έχετε μπερδέψει τα καλοκαίρια. Για την Κ20 μιλούσαμε πέρυσι που μειώθηκε το μπάτζετ. Φέτος έχει άλλα γούστα...
-
Dimg4
Εγω λεω ας αφησουμε να δουλεψουν αυτοι που πλεον σιγουρα ξερουν καλυτερα. Κανει μπαμ οτι μπηκαμε σε μεγαλη εποχη και ο Ιβαν το κανει πραξη. Σταφυλιδης και ο καθε σταφυλιδης θα ερθουν αφου κριθουν απαραιτητοι απο τους αρμοδιους. Ας παρουμε την θεση που μας αρμοζει... του οπαδου αντι του ξερολα.
Η αδεια τουμπα μετα απο ξεχρεωμα ηταν μεγαλη σφαλιαρα στον ιβαν παντως.
Κοιτα να δεις που συμφωνουμε.Dimg4 έγραψε:Εγω λεω ας αφησουμε να δουλεψουν αυτοι που πλεον σιγουρα ξερουν καλυτερα. Κανει μπαμ οτι μπηκαμε σε μεγαλη εποχη και ο Ιβαν το κανει πραξη. Σταφυλιδης και ο καθε σταφυλιδης θα ερθουν αφου κριθουν απαραιτητοι απο τους αρμοδιους. Ας παρουμε την θεση που μας αρμοζει... του οπαδου αντι του ξερολα.
- ΑποστόληςΑ
-
Dimg4
Σε αυτο θα ησουν παραλογος αν διαφωνουσες. Στα αλλα εχεις την γνωμη σου αλλα σε αυτο δεν υπαρχει αλλη γνωμη. Το σωστο ειναι επιτελους να νιωσουμε τι εχει γινει τον τελευταιο μηνα και να ηρεμησουμε λιγο.prist64 έγραψε:Κοιτα να δεις που συμφωνουμε.Dimg4 έγραψε:Εγω λεω ας αφησουμε να δουλεψουν αυτοι που πλεον σιγουρα ξερουν καλυτερα. Κανει μπαμ οτι μπηκαμε σε μεγαλη εποχη και ο Ιβαν το κανει πραξη. Σταφυλιδης και ο καθε σταφυλιδης θα ερθουν αφου κριθουν απαραιτητοι απο τους αρμοδιους. Ας παρουμε την θεση που μας αρμοζει... του οπαδου αντι του ξερολα.
Η αδεια τουμπα μετα απο ξεχρεωμα ηταν μεγαλη σφαλιαρα στον ιβαν παντως.![]()
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Claudio Beauvue...κυριοι...
Αν θες να λυσεις για πολυυυυυυυ καιρο..... το επιθετικο σου problem
27 χρονων.....
Φονιας...26γκολ φετος σε πρωταθλημα και Ευρωπη........και ξερει μπαλλα...τεχνιτης..
....4-6εκ. ..αυτα θεωριτικα..... .γραφτηκε οτι θελουν οι Γαλλοι.....
.....αξιζει......παικταρας....
Αν θες να λυσεις για πολυυυυυυυ καιρο..... το επιθετικο σου problem
27 χρονων.....
Φονιας...26γκολ φετος σε πρωταθλημα και Ευρωπη........και ξερει μπαλλα...τεχνιτης..
....4-6εκ. ..αυτα θεωριτικα..... .γραφτηκε οτι θελουν οι Γαλλοι.....
.....αξιζει......παικταρας....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πλεον δεν με απασχολει καθολου ποιον θα φερουμε νομιζω οτι ο τυπος που πηραμε για να ειναι υπευθυνος για αυτο ειναι κλασεις ανωτερος απο οποιονδηποτε θα μπορουσαμε να ειχαμε φανταστει (μια μικρη ματια στο τοπικ περι νεου τδ θα σας πεισει) εχω την εντυπωση οτι σιγουρα ξερει τι κανει.
Απλα περιμενω ανακοινωσεις συντομα
Απλα περιμενω ανακοινωσεις συντομα