Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Toumpa-4-

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Toumpa-4- »

Karelias έγραψε: Η Τούμπα ήταν αυτό που ήταν για μερικούς ξεκάθαρους λόγους.
Ο ένας ήταν, πως αυτοί που κάναν τα κουμάντα στην κερκίδα, ήξεραν τι γινόταν στο χορτάρι και έδιναν τον παλμό.
Αυτό.
Toumpa-4-

Δημοσίευση από Toumpa-4- »

Karelias έγραψε: Η Τούμπα ήταν αυτό που ήταν για μερικούς ξεκάθαρους λόγους.
Ο ένας ήταν, πως αυτοί που κάναν τα κουμάντα στην κερκίδα, ήξεραν τι γινόταν στο χορτάρι και έδιναν τον παλμό.
Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μην ταίζετε τα τρολ που τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

αλε απορω πως περασε τετοιο σχολιο ετσι.........θα μας πει κ ο καθε πικραμενος τι να κανουμε στο ναο......οτι να ναι
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Eγω παλι,διακρινω μια νωθροτητα γενικως,απο ολες τις θυρες,
τηρουμενων των αναλογιων.
Ετσι οπως εχει εξελιχθει η κοινωνια σημερα,αφηνει τον αντικτυπο της και στα γηπεδα.
Θυμαμαι την ατμοσφαιρα των γηπεδων το 70κατι και το 80 και δεν μπορω να βρω κατι κοινο ,
με τα σημερινα γηπεδα.
Για την ΤΟΥΜΠΑ ειδικα,οποιος δεν εχει βιωσει,κερκιδα εκεινης της εποχης,οτι και να του πουνε,
οσο και να προσπαθησει,δεν μπορει να το νοιωσει.
Και χωρις ιδιαιτερη οργανωση,οπως γινοταν αργοτερα.Ηταν αυθορμητο.Ενα καζανι που εβραζε,
το βουιτο που ειπε ο Αγγελος το καλοκαιρι.
Στο γηπεδο πηγαιναμε οικογενειακως συχνα.Και η τρελα για την ομαδα,ηταν ιδια για ολους.
Θυμαμαι πριν το 75,πηγαμε στον Βολο,ο πατερας μου,η μαννα μου,και τα δυο αδελφια μου.
Το ματς εληξε 2-2.Η τσατιλα της μαννας μου ηταν τετοια,που στο γυρισμο,τα παιδια δε βγαλαμε κιχ.
Και στα αλλα γηπεδα ομως,υπηρχε αναλογη ατμοσφαιρα.
Τα γηπεδα οπου παιζαμε ηταν γεματα,και η μαυρη αγορα εισητηριων,συχνο φαινομενο.
Τωρα πανε στο γηπεδο για καμμια φωτογραφια,βιντεακι,για το φέισμπουκ,να την πουνε γενικως
οτι ηταν "μεσα".
Να πιουνε και καμμια μαλαματινα,λες και δεν μπορουν να την πιουνε στην ταβερνα
και πρεπει ντε και καλα να την πιουνε πριν το ματς.
Εμεις ημασταν "φτιαγμενοι",απο την προσμονη του αγωνα,να δουμε την Π.Α.Ο.Κ.αρα μας,
Δε χρειαζομασταν ουτε μαλαματινες,ουτε φουντες,ουτε σοκολατες,ουτε αλλα διαολια.

Απλα ο Π.Α.Ο.Κ. τοτε ηταν τροπος ζωης,ενω σημερα ειναι......................................
ας μου πει καποιος τι ειναι για τους πολλους,γιατι αυτο που ηταν καποτε,δυστυχως,δεν ειναι.

Και δεν προκειται να ξαναγινει,οσο κι αν θελουμε μερικοι,
γιατι ειμαστε η μειοψηφια,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ευτυχως μπορεσα και εζησα εκεινη την καλη εποχη.

ΠΑΤΕΡΑ μου νασαι καλα εκει που εισαι,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με εκανες Π.Α.Ο.Κ.τση.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη αυτού του τόπικ τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Δε μπορώ επίσης να καταλάβω τα παράπονα που έχετε από την όποια οργάνωση του πετάλου όπως είναι σήμερα.
Δηλαδή αντί να επικρίνετε αυτούς που δεν πατάνε στο γήπεδο ή έρχονται μόνο σε εμπορικά παιχνίδια, "τη λέτε" στα αρρωστάκια που τραβιούνται σε κάθε παιχνίδι εδώ και χρόνια και καταθέτουν λαρύγγι επί σχεδόν 90 λεπτά σε κάθε αγώνα?
Τι θα πει δεν μου αρέσει το εκάστοτε σύνθημα.
Για αυτό το λόγο υπάρχει και ο οργανωτής, με τα καλά του και τα κακά του (άνθρωπος είναι κι αυτός).
Αν κάποιος νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από αυτό το πόστο μπορεί πολύ εύκολα να πάει να του το πει(προσοχή δεν είναι ειρωνικό αυτό που λέω. Μπορούμε να πάμε και μαζί να σας συστήσω και να κουβεντιάσετε μαζί του).
Αυτή τη στιγμή οι 2-3 χιλιάδες θαμώνες του πετάλου δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα και βρίσκονται στη θέση τους όχι για να αποδείξουν κάτι σε κάποιον αλλά απλά και μόνο λόγω έρωτα με τη φανέλα, το ασπρόμαυρο και το δικέφαλο αετό.
Ψάξ'τε αλλού λοιπόν το τι φταίει και ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τη δύναμη που θα έπρεπε από την έδρα Του.
Αυτοκριτική πρώτα απ'όλα (γιατί δε γίνεται να κράζω για άδεια Τούμπα και να έχω πατήσει μόνο σε κανένα ευρωπαϊκό ή στο ματς με βάζελο) και μετά αν είμαι εγώ σωστός, μπρίζα σε όποιον ξέρω και δεν ξέρω για επιστροφή στο γήπεδο.
Επιστροφή και παραμονή όμως ε.
Γιατί αν είναι πάλι να μας θυμηθούν σε κανένα ντέρμπι με τους απόγονους του 6ου στόλου και από κει και πέρα τίποτα, προτιμώ να αράζω μόνος με τα ρομαντικά τα αδέρφια μου και να βγάζουμε γούστα σε μισοάδεια Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ωραίοι Prist ,Kranatos και βασικά
μετά αν είμαι εγώ σωστός, μπρίζα σε όποιον ξέρω και δεν ξέρω για επιστροφή στο γήπεδο.
Δε γίνεται μονο να κάνουμε κριτική σε κάποιους που δίνουν το λαρύγγι τους καθε Κυριακή ,ασχετα αν θα μπορουσαν να το κάνουν καλύτερα.Πρεπει να προσπαθήσουμε κι εμείς οσο περνάει απ το χερι μας να βοηθήσουμε την κατάσταση.Να κινητοποιηθούμε πρωτα εμεις οι ιδιοι και να σπρώξουμε κι άλλους που ξέρουμε οτι νοιώθουν αλλα για χψζ λογους απέχουν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

[youtube]du0FcEaQgc0[/youtube]

τελευταιες αγωνιστικες εντος εδρας
τοτε που το ονειρο θα γινεται πραγματικοτητα

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αυτοί που (μπορούν) και δεν πατάνε στο γήπεδο ''από άποψη'' είναι χαμένος κόπος.
Τι να πούμε γι αυτούς;
Στο ματς με τους Γάλλους που είχε ας πούμε ικανοποιητικό κόσμο σαν ποσότητα, ισοφαρίζουμε με πέναλτι και ξαναμπαίνουμε στην πρόκριση κι έχω δει/ακούσει γκολ σε φιλικό να πανυγηρίζεται περισσότερο.
Τι να λέμε.

Δεν είναι ο κάθε οργανωτής που κάνει λάθη, φυσικά κι άνθρωπος είναι. Το θέμα είναι ότι πάρα πολλές φορές μέσα στον αγώνα, άλλα γίνονται στο χορτάρι, άλλα πρέπει να γίνονται στην κερκίδα κι άλλα γίνονται τελικά, κάτι ξενερωσιές, κάτι άσχετα ή κάτι επιζήμια για την ομάδα (διακοπή μετά την ισοφάριση με βάζελο το πιο πρόσφατο)

inb4, έλα εσύ να οργανώσεις.

Ναι, καλά, δεν επωμίστικα αυτόν τον ρόλο, ούτε τον θέλω. Αλλά αυτός που είναι στις ''επάλξεις'' θα υποστεί την κριτική που του αναλογεί. Δεν κριτικάρεται επειδή πάει στο γήπεδο, η κριτική γίνεται γιατί η ''δουλειά'' που του έχει ανατεθεί ή μόνος του έχει αναλάβει δεν γίνεται σωστά.
Η Τούμπα, όταν είναι σε zone, τραγουδάει όλη. Εκεί είναι η διαφορά της απ όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Αλλά η 4 δίνει τον παλμό. Αν ο παλμός είναι ακανόνιστος, η Τούμπα έχει αρυθμία. Κι αν και άδεια, έχει μια ευθεία γραμμή για καρδιογράφημα.

Και προφανώς να πείσουμε κι άλλους να έρθουν.
Η ομάδα είναι στο +4 μετά από 30 χρόνια κι ο κόσμος δεν πατάει, τι άλλο να γίνει, εμείς που πάμε να κάνουμε πάσα τις γυναίκες και τις αδερφές μας για στριπτίζ στο ημίχρονο;
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Besuch 2 έγραψε:
chris.paok.mytilene έγραψε:Μετά το τελευταίο post και το καλοσόρισμα του Κατσουράνη καταλαβαίνουμε όλοι τι φίδι έχουμε στην ομάδα μας ,γιατί έκανε φασαρία πριν τον αγώνα με τη Καλλονή, γιατί δεν έπαιζε πως η θλάση κράτησε μέχρι το Καραισκάκι .... πως δεν αισθανόταν καλά πριν από τα Γιάννενα αφού δεν έπαιζε και ο Ρατς , και πως ένα παιχνίδι δικό μας (λειβαδιά) το κάναμε Derby επειδή ήθελε να χαριεντιστεί με τον κολλητό του από την πλατεία ....... ο ΑΑ ήθελε να τον στείλει .....το θέμα είναι ότι δεν έχει παίκτες και ακόμα δεν έχει κάνει το σοβαρό λάθος σε κρίσιμο παιχνίδι......

Συνδυαστικά διαβάστε και το αφιέρομα του Κουασιμόδου στον Κατσουράνη , και θα βγάλετε το συμπέρασμά σας γιατί είχε αποκτηθεί και πως έκανε μπουρδέλο τα αποδητήριά μας πέρυσι
Κι ολα αυτα τα καταλαβες επειδη συνεχαρη ενα φιλο και συμπαιχτη του (και στον ΠΑΟΚ και στην Εθνικη) επειδη γυρισε απο τας Ινδιας και πηγε στον......ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!!!!!;;;

Αντε, χρονιαρες μερες και γιορτινες....δεν θα το τραβηξω πολυ. Θα αρκεστω σε ενα "τετοιο μυαλο χαραμιζεται κι αλλου θα επρεπε να βρισκεται".

Τελικα ο λογος που τρωτε ΖαγοροΡαπτοπουλους στη μαπα ειναι επειδη για τοσα ειστε και αξιζετε.

Καλα Χριστουγεννα σερλοκ....(α, ρε κατακαυμενε ΠΑΟΚ)

Διάβασα
με προσοχή όλα σου τα ποστ φαίνεται ότι είσαι και εσύ ένας αγνός παλιός ΠΑΟΚτσής το γεγονός ότι συμφωνούμε στα περισσότερα αλλά έχουμε ριζικές διαφωνίες μεταξύ μας δε σε προβληματίζει ;
πέρυσι πχ έφταιγε ο Στέφενς ;
Ήταν σα να έβαζες στο χειρότερο τμήμα με παραβατική συμπεριφορά της Β γυμνασίου να κάνει μάθημα ένας καθηγητής από το Harvard τι θα περίμενες ;
Μάλλον να σηκωθεί να φύγει ο καθηγητής και το τμήμα να γίνει χειρότερο έχοντας περισσότερο μαθητές με χειρότερή συμπεριφορά (Τζαβέλλας ) και κάποιους άριστους να μη μπορούν να αποδόσουν ( Νέσιντ)
Επειδή αυτά δε γίναν μόνο πέρυσι και επειδή κάποιοι είχαν φοβηθεί τον άγνωστο Ρώσσο φρόντισαν να γεμίσουν την ομάδα με άχρηστους άλλα ακριβούς παίκτες ...........
Ένας από αυτούς ήταν και ο φίλος του Τζαβέλλα Κατσουράνης για τον οποίο ο Κόλκας έκανε αφιέρωμα στο οποίο εξηγεί ότι και τον κάλυπτε και αυτός έβγαλε τον συμπαθεί ολλανδό τουρίστα.......
Ο Τζαβέλας φέτος είναι περισσότερο αρνητικός παρά θετικός και υπάρχει απλά για να κάνει τον κεντρικό αμυντικό όταν παίζει ......
Το θέμα είναι ότι αυτός όπως και 2 3 άλλοι δε βοηθάνε την ομάδα και ότι αν αγωνίζονταν όπως οι υπόλοιποι δε 8α χανόταν η διαφορά και δε θα υπήρχαν αυτές οι αγωνιστικές αυξομειώσεις
Την ευθύνη για αυτά την έχει η διοίκηση της ομάδας ........
Ο κατσαουράνης ήταν ότι χειρότερο και ότι πιο ύπουλο πέρασε από την ομάδα και αποκτήθηκε για να ξεφτύσει αγωνιστικά ο Παυλάρας
Για τον κόσμο έχω να πω ότι το πρόβλημα είναι σύνθετο ....και έχει τις ρίζες του παλιά και σαφώς παίζουν το ρόλο τους οι ΑΡΔ
Εχουμε το μεγαλύτερο ιδιόκτητο γήπεδο στην Ελλάδα ...
Το πρώτο μεγάλο λάθος ήταν που δεχτήκαμε τις προσταγές του Βίκτωρα και έγινε τότε 3 φορές μείωση των θέσεων αν θυμάμε καλά τότε κουμάντο έκανε κάποιος από το Λαγκαδά στην ομάδα ..... Αλλιώς είναι να παίζεις με 42.000 κομμάτια και αλλιώς στα Derby με 20.000
Έκτοτε ο κ. Γούμενος και οι λοιπές διοικητικές δυνάμεις βάλαν στόχο να φάνε το οικόπεδο .... Και τί έκαναν....;
Το σπίτι μας ,το όπλο μας, το καμάρι μας απαξιονόταν συστηματικά από τα πρασινοκόκκινα παοκτσήδικα Μ.Μ.Ε. της πόλης .....για μια 15ετία............
Όλα αυτά άρχισαν να διχάζουν τον κόσμο ......
Από τότε που ήρθε ο Ρώσος οι διοικούντες ξέροντας ότι νομοτελειακά κάποια στιγμή ομάδα θα κάνεις προσπαθούσαν να το καθυστερήσουν φέρνοντας σαπάκια παίκτες , διώχνοντας ένα ίνδαλμα για την πλατιά μάζα ατιμωτικά , και κάνοντας οτιδήποτε είναι ενάντια στο DNA του ΠΑΟΚκτσή
Άφησαν να δημιουργηθούν επεισόδια από τον ύπουλο Βάζελο .....
Ο σημερινός προπονητής είναι ο ποιό αντιεμπορικός αφού έχει φάει τόνους λάσπης για μια δεκαετία ....όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για την εμμονή του να επικαλείται τα θεία .........
Το γεγονός ότι ο παπαναστασιακός δεν υπάρχει , άρα δεν υπάρχει οπαδικός συναγωνισμός ...
Επίσης το μάρκετινκ του συμπαθούς Τσι ήταν για 12χρονα......
Έτσι μοιραία έχουμε μία οπαδική πτώση στην προσέλευση το κόσμου
¨Αλλο σύγχρονο πρόβλημα είναι ο Ναρκισισμός της κερκίδας που ξεκίνησε επί θόδωρα
τα συνθήματα δε στρέφονται υπερ της ομάδας ή κατά των αντιπάλων αλλά υπερ των συνηθειών των οπαδών ....

Για να έχεις μεγάλη ομάδα πρέπει να έχεις μεγάλη έδρα και ενωμένο λαό , δυνατό πρόεδρο και διοίκηση , γάτο προπονητή και καλή ομάδα και παίκτες

Εαν δεν έχεις κάτι από αυτά έχεις πρόβλημα !

Με την έλευση του ΑΑ και του Jack φαίνεται να υπάρχει ένα φως μετά από 30 χρόνια !!!!

Είναι ωραία να είσαι Χριστούγεννα στον κορυφή .

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. ανε3άρτητο , δυνατό , ενιαίο και Πρωταθλητή !!!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα ΠΑΟΚτσάκια !!!!!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

chris.paok.mytilene έγραψε: ¨Αλλο σύγχρονο πρόβλημα είναι ο Ναρκισισμός της κερκίδας που ξεκίνησε επί θόδωρα
τα συνθήματα δε στρέφονται υπερ της ομάδας ή κατά των αντιπάλων αλλά υπερ των συνηθειών των οπαδών ....
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.-
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Όνειρό μου, καψούρα μου, βίτσιο μου πείτε το όπως θέλετε είναι να κερδίσουμε μούφα πέναλτι, να την ψυλλιαστούμε στο πέταλο, να φωναξουμε όλοι μαζί στον εκτελεστή ''ΧΑΣ'ΤΟ" και να το χάσει επίτηδες και να τον αποθεώσουμε. Αυτή θα είναι η ανώτερη στιγμή της οπαδικής μου καριέρας, μια στιγμή που θα με γεμίσει μια ακόμα φορά περηφάνια που όταν ακόμα ήμουν πιτσιρικάς διάλεξα τα σωστά χρώματα να λατρεύω.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Και αφου φτασαμε σχεδον στο τελος κι αυτης της χρονιας,εχει κανεις διαθεση να σχολιασουμε τους λογους της πληρης παρακμης που υπεστη (ειδικα) φετος η θυρα 4 και γενικα η κερκιδα της Τουμπας?Δεν μπορω ρε αδερφια να την βλεπω αλλο ετσι.Μπορει οντως η ομαδα να μην εμπνεει αλλα ποτε αλλοτε η κερκιδα μας δεν ειχε τετοια χαλια.

Για να κανω εγω την αρχη,ενας κυριος λογος που εχουμε φτασει σε τετοια χαμηλα επιπεδα κερκιδας πιστευω οτι ειναι,το γεγονος πως δεν υπαρχει ενας οργανωτης ο οποιος να εμπνεει τον λαο μας και να τον υπακουει πιστα.Κατι σαν τον Μαναβη ή τον Μασκοφορο
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Ναι ολα τα εχουμε και μας λειπει ο οργανωτης να μας εμπνευσει λες και στο μπασκετ με βαζελο,στο χαντμπολ με χανουμι και στα τελευταια ματς του βολλευ που εγιναν κερκιδαρες,οι οργανωτες ηταν εξωγηινοι...

Μεγαλο κομματι της κερκιδας ουτε απο την τιβι δεν εχει ορεξη να δει απο τον φλεβαρη τον ΠΑΟΚ και με λες για οργανωτες...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Στο παλατάκι είχαμε επανεμφάνιση του μπιλι...πολύ καλο δείγμα για το μέλλον της κερκίδας! Για να δούμε...!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”