Torrentmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

sikatinavra
Αδερφέ σε καταλαβαίνω, αλλά δυστηχώς μόνο 1 αγώνα με τον γαύρο έχω κατεβάσει απ' το torrentmania.. οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω με seed.
Κι εγώ έχω πιο χάλια ταχύτητα από 'σένα. 786,4 kbit. Ούτε καν 1Mpbs.
Σε 1,5 μήνα θα έχω από την forthnet το πακέτο με 24Mpbs.
Κατέβαζα από ένα άλλο site το ΠΑΟΚ-Στέφανελ για 1 μήνα και το άφησα στο 86,4%, γιατί 2 άτομα seedάρουν. Περιμένω την νέα σύνδεση μπας και κατέβει.
sfu6662

Δημοσίευση από sfu6662 »

sikatinavra χαλάρωσε. από δευτέρα ξανά seeders. έχουν πάει όλοι Τούμπα.
seedarete seedarete seedareteeeeeeeeeeeeeee
έρχεται και ratio για να νιώσετε.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Πάντως ο υπολογιστής δουλεύει καλύτερα όταν είναι μόνιμα ανοιχτός.
Απλά σβήνε την οθόνη.
Τι να κάνουμε.. αφού δε seedάρει κανείς.. υπομονή!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Φίλε εμείς είμαστε μια αηδία και μισή. Είμαστε παρτάκηδες και δε μας νοιάζει τίποτα .. μόλις κατέβει το αρχείο κλείνουμε το πρόγραμμα και δεν σιντάρουμε καθόλου! Μόνο ο Θανάσης σιντάρει .. και όταν κλείνει αυτός το πισί και έρχεται Τούμπα τότε μας τρώει το μαύρο φίδι. Μάλλον δεν είμαστε άξιοι να πάρουμε αυτούς τους αγώνες ..
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

sikatinavra έγραψε:εχει κανεις τον αγωνα arsenal-ΠΑΟΚ στο χαιμπουρι?

Εγώ, στο pc.
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

Παιδιά το χθεσινό ματς με τον ρούλη θα το ανεβάσετε:
Άβαταρ μέλους
apaikto$

ΛΥΣΗ

Δημοσίευση από apaikto$ »

Μια λύση στο πρόβλημα με το σινταρισμα είναι η εξής....

Μπορούν όσα άτομα έχουν μικρό σκληρό δίσκο εγκαταστημένο στον υπολογιστή τους να αγοράσουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο μεγέθους περίπου 250GB. Κοστίζει περίπου 75 ευρώ.

Σε αυτόν λοιπόν τον σκληρό δίσκο μπορούν να αποθηκευτούν αποκλειστικά και μόνο αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να διαγράφουμε τους αγώνες.

Αυτομάτως αυτό μας δίνει το δικαίωμα να σιντάρουμε συνέχεια χωρίς διακοπές και το μόνο μέλημά μας θα είναι να σιντάρουμε.

Στην αγορά φυσικά υπάρχουν και μεγαλύτερου μεγέθους σκληροί δίσκοι οι οποίοι όμως είναι και ακριβότεροι. Ο καθένας μπορεί να συμβαδίσει ανάλογα με τη τσέπη του.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ανέβηκε ο αγώνας ΠΑΟΚ - ερπετό. αυτό το χτεσινό ρουφοκλαρινοισπανικογαργαλιαρικοτσιμπουκάκι ντε.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

ακόμα ένα βίντεο του φίλου χρηστάρα. έχει εικόνες από την κάμερα του που τράβηξε ο ίδιος ( εσύ που κοιτάς πάω να σε κράξω σε άλλο μέρος..) από τον αγώνα μπάσκετ με τον γκέι τον ΠΑΟΚ - βάζελος και εικόνες από το αεροδρόμιο και την άφιξη Κονσεισάο. Και αποκλειστικά πλάνα από το ξενοδοχείο του!!!

μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Torrentmania μακάκας

Λοιπόν έχω πει ότι τα τόρεντς από την στιγμή που τα κατεβάζουμε τα κάνουμε ότι θέλουμε. δεν με νοιάζει δικά σας είναι πια.

Αλλά όταν είναι να τα ανεβάσουμε αλλού stdev λέμε από που τα παίρνουμε. Κοιτώ τόσο καιρό που βάζεις τα παιχνίδια με την σειρά που ανεβαίνουν εδώ. Εντάξει δεν λέγαμε τίποτα.

Αλλά από την στιγμή που πας και βάζεις το βίντεο του xristara από το συλλαλητήριο στη σελίδα σου και το παρουσιάζεις σαν δικό σου είσαι μεγάλος μ@λ@κ@ς.
Στο γράφω εδώ γιατί με μπανάρατε από την σελίδα σας και σβήσατε και το σχόλιο.

Ο φίλος μας ο χρηστάρας έδωσε λεφτά για την γκάβλα του όχι για να κάνει εσένα μάγκα.
Και μη πουλάς τρελίτσα στον λαό του ΠΑΟΚ λέγοντας στα δίνουν φίλοι σου και δεν ξέρεις από που είναι. Ξέρουν οι φίλοι σου.

Δεν θέλουμε να βάλουμε σηματάκια παοκμανια στις γωνίες γιατί τα βίντεο αυτά δεν είναι δικά μας αλλά όλου του κόσμου.

Αυτά για τον μάγκα, μία αναφορά δεν βλάπτει και ειδικά σε αυτούς που ξοδεύουν χρήματα.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Η λίστα με τα torrents έχει ανανεωθεί ..κάντε κλικ εδώ για να προβάλλετε τη λίστα.
Άβαταρ μέλους
wilson

Δημοσίευση από wilson »

1-PAOK - KV Mechelen (1-1, uefa cup 91/92).
2-PAOK - Seville Fc (0-0, uefa cup 90/91).
3-PAOK - Panathinaikos (2-0, 94/95 league).
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

sikatinavra έγραψε:
midenistis έγραψε:
sikatinavra έγραψε:εχει κανεις τον αγωνα arsenal-ΠΑΟΚ στο χαιμπουρι?

Εγώ, στο pc.

Ωραια φιλε, αν δεν μπορεσω να το κατευασω γτ καθομαι μερονυχτα στον υπολογιστη και περιμενω να κατεβει και δεν κατεβενει, θα σου που να μου στηλεις/καψεις σε ενα dvd, αν δεν σου ειναι κοπος φυσικα

Δεν έχω dvd writter για να γράψω σε dvd τον αγώνα.
Να βρούμε έναν τρόπο απ' το ίντερνετ να στο στείλω.. ή αλλιώς πες κανα άλλο παιδί που το 'χει σε dvd. Τον αγώνα αυτόν οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες θα τον έχουν σίγουρα! :)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δε χρειάζεται να γράφουμε έναν έναν τους αγώνες.
Αφού ξέρουμε.
Θέλουμε όλους τους Ευρωπαικούς αγώνες του ΠΑΟΚ και όλα τα ντέρμπυ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. :lol:
akis_paok

Δημοσίευση από akis_paok »

Μια ερωτηση σχετικα με τους αγωνες που κατεβασα.Καποια αρχεια εχουν extension ".vob" (οπως το arsenal-ΠΑΟΚ). Ξερει κανεις να μου πει αν πρεπει να εχω καποιο συγκεκριμενο player η καποιο codec για το media player για να τα παιζει ?
:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”