Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Karelias »

Όχι, δεν το έβαλα για σένα, μάλιστα, ακόμα μια φορά, εξηγώ από κάτω γιατί το έβαλα.

και
Dinos_Liverpool έγραψε: 'Εγω σε έχω προσβάλει ποτέ;

......

τη ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ που είπε ο Καρέλιας.
Εικόνα

αναρωτιέμαι, αν μπορώ να σχολιάσω έτσι κι εγώ τα γραφόμενα των ''μπλε'' χωρίς να τους προσβάλω...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Trilofiotis έγραψε:Καλο πάσχα Καρέλια και σ'εσένα.

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να αποδομήσεις ένα τόσο σωστό post όσο αυτό του mpouJr. Και μάλιστα με αστείες επιθέσεις για λεξικά, επιχειρήματα της 1 γραμμής της πλάκας, ότι νάναι φωτογραφίες και άκρων ξερολισμό.

Πιο πολύ όμως αδυνατώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτός ο ζήλος να συνεχιστεί η αντιπαλλότητα. Για να ανοιξεις τα μάτια στα αρνιά του γαλλατικού χωριού που κοιμόμαστε; Μαλώνουμε για να μαλώνουμε πλέον, πάντα στην πλάτη της ομάδας;

Τις ίδιες απορίες έχω και για σένα Sera4. Δε μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπείτε στο να μας πάτε κραξίδι στο κραξίδι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ως την κορυφή...;
καταρχην οντως ξεχασα να ευχηθω μερες που ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να εχουμε...

αδερφε τριλοφιωτη η "σωστοτητα" του παλικαριου του mpou ειναι πολυ υποκειμενικη καθως επιχειρει ενα γενικο τσουβαλιασμα πραγματων και καταστασεων (θεμα κοντου, θεμα "τζαβελλα", οπαδικα, αδειες κερκιδες) υπο τον μανδυα των λεφτων που εχει επενδυσει ο σαββιδης και του δινουν την οποια ασυλια...

το ολο θεμα ξεκιναει απο ενα λαθος του υιου σαββιδη...αυτο ανεφερε ο καρελιας τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο...αλλα τα παντα που αναφερονται και αγγιζουν το σαββιδη πρεπει να περνανε απο το μικροσκοπιο...εκανε ενα λαθος (ο υιος σαββιδη για να μην παρεξηγηθω)...το κριτικαραμε τελος...γιατι πρεπει συνεχεια να μπαινουν μετα τα θελετε να διωξετε το σαββιδη που εβαλε τοσα λεφτα ο ενας ο αλλος ο ετσι και και και ή να μπαινουμε σε κατι συγκρισεις σαββιδη/ανωνυμου οπαδου (λες και μιλαμε για ιδιες οντοτητες)...ολα αυτα αποπροσανατολιζουν και τσουβαλιαζουν τα παντα...και εκει "υπερασπιζομαι" τον καρελια...

θελεις να συζητησουμε το προβλημα του ΠΑΟΚ???ειναι πολυδιαστατο θα μας παρει παρα πολυ ωρα αλλα προσωπικα δεν εχω προβλημα να μπω σε μια τετοια διαδικασια...

εντιτ ντινο τωρα ειδα και το δικο σου...νομιζω σε καλυπτω ομως με το ποστ...αν εχεις μελανα σημεια ενημερωσε με...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 08 Απρ 2015, 10:42, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Συγχαρητήρια που τσάτισες κάποιον Καρέλια τρολάρωντας τον στα όρια των κανόνων μέχρι εκείνος να τους σπάσει πρώτος και μετά να κοκορευτείς.

Κέρδισες το Ίντερνετ.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Θα πιαστω απο τη λεξη παρανοια του δασκαλου και θα παραθεσω ενα ρητο που λεει οτι παρανοια ειναι να κανεις το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα και περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα..
Ε λοιπον,παροτι ολοι αναγνωριζουμε οτι χωρις το οικονομικο μεγεθος του κ.Σαββιδη θα ειχαμε την τυχη ομαδων γειτονιας, δεν μπορω και να παραβλεψω το γεγονος οτι 3 χρονια τωρα γινεται το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα στην ομαδα..
Καπου διαβασα (αν ισχυει βεβαια) οτι ο κ.Σαββιδης χρεωνει την απουσια του κοσμου στις ηττες της ομαδας,κοινως ελλειψη φορμας,παρα στα προσωπα που λιμενονται την ΠΑΕ..
Μαλλον ακομα δεν εχει καταλαβει τις "ιδιαιτεροτητες" αυτου του συλλογου..
Οποτε ας συνεχισει να πεταει τα λεφτα του στα σκουπιδια,εξαλλου δικα του ειναι,μεχρι να βαρεθει..
Η τελευταια μου ελπιδα βρισκεται στην αποπληρωμη των χρεων με οτι αυτο συνεπαγεται..
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

mpouJr έγραψε:Βλεπω εδω αναλυσεις για τα παντα,εγραψε ο γιος του ιβαν οτι γουσταρει τον τζαβελλα κ πειραξε τον καθε οπαδο,το οτι ο καθε οπαδος κραζει οποιον αυτος δεν γουσταρει δεν σε πειραξε?
Δηλαδη εσυ σαν οπαδος τι παραπανω εχεις κ μπορεις να κατηγορεις κ να κραζεις ανοικτα τον οποιονδηποτε χωρις φοβο κ παθος?αυτος στο πηγαδι κατουρησε?η σε πειραξε επειδη εχει αντιθετη γνωμη απο εσενα?αν ελεγε δηλαδη τζαβελλα τον μπουλο θα σου αρεσε κ θα γουσταρες?
Χαλαρωστε λιγακι με τους συνδεσμιτες κ το τι εχει κανει ο ιβαν για αυτους,η καθε πλευρα εχει κανει λαθη απλα δεν τα παραδεχονται ολοι.
Εφοσον εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να κραζει κ να ζητας αποπομπες παικτων υπαρχουν τυποι που παιρνουν μηνιατικο για να κρινουν αν πρεπει να φυγει η να μεινει καποιος στην ομαδα,το οτι οι αποπομπες τζανδαρη/κατσικα εγιναν σε χρονο ντετε δειχνει οτι η ομαδα εχει σωστα αντανακλαστικα τωρα το ποιον εμεις γουσταρουμε να φυγει δεν εχει καμμια σχεση.
Βαρεθηκα να ακουω σεναρια επιστημονικης φαντασιας κ ιντριγκες που αναπαραγουμε απο τα ραδιωφονα κ τους ΑΡΔ.
Βαρεθηκα να βλεπω τον κοσμο να διχαζεται με την καθε μαλακια που θα πει ο καθε μ@λ@κ@ς αρδ.
27/4 15 μυρια θα χωσει για να ειμαστε πλεον ελευθεροι απο οποιαδηποτε μαλακια εκανε ο καθε ενας που περασε απο την ομαδα,δεν θα χρωσταμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ κ ουτε θα εχουμε εξαρτηση απο κανεναν εξαιτιας του ιβαν κ εμεις δεν μπορουμε να γεμισουμε το γηπεδο,τι οραμα δηλαδη να σου δωσει ο μεγαλομετοχος κ τι κινητρο για να πας στο γηπεδο?αν αυτο δεν σου δινει οραμα κ κινητρο οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομαδα δεν ειναι δεσμιος κανενος τι θα σου δωσει κινητρο?
Αν δεν γεμισεις ρε οπαδε το γηπεδο μετα απο αυτο ποτε θα το γεμισεις?αυτος δεν ειναι ο νταλκας μας τοσα χρονια?δηλαδη εσυ τι οραμα κ τι εικονα δειχνεις οταν ο ιβαν βλεπει αδειες κερκιδες?ετσι τον αναγκαζεις να χωσει πιο πολλα για να σε φερει στο γηπεδο η τον ξενερωνεις?
Δηλαδη αυτος χωνει τα λεφτα του για την ομαδα κ εμεις κανουμε τι του γυρναμε την πλατη επειδη δεν διωχνει τον σαλπι κ τον τζαβελλα?παμε καλα?στα @@ μου ο σαλπι στα @@ μου κ ο τζαβελλας εγω ΠΑΟΚ ειμαι κ ο τυπος τα χωνει χοντρα κ επιτελους θα μας ξεχρεωσει κιολας ποιος σαλπι κ ποιος τζαβελλας μου λετε τωρα....
Αιντε συνελθετε λιγακι κ αφηστε τους κομπλεξισμους στην ακρη κ ελατε γηπεδο η ομαδα μας χρειαζετε πιο πολυ απο ποτε.
Μπραβο ρε φιλε.Σωστος.
Ακομη και τα αυτονοητα εχουν χασει την σημασια τους σ αυτην την ομαδα.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

kotsidas9 έγραψε:Θα πιαστω απο τη λεξη παρανοια του δασκαλου και θα παραθεσω ενα ρητο που λεει οτι παρανοια ειναι να κανεις το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα και περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα..
Ε λοιπον,παροτι ολοι αναγνωριζουμε οτι χωρις το οικονομικο μεγεθος του κ.Σαββιδη θα ειχαμε την τυχη ομαδων γειτονιας, δεν μπορω και να παραβλεψω το γεγονος οτι 3 χρονια τωρα γινεται το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα στην ομαδα..
Καπου διαβασα (αν ισχυει βεβαια) οτι ο κ.Σαββιδης χρεωνει την απουσια του κοσμου στις ηττες της ομαδας,κοινως ελλειψη φορμας,παρα στα προσωπα που λιμενονται την ΠΑΕ..
Μαλλον ακομα δεν εχει καταλαβει τις "ιδιαιτεροτητες" αυτου του συλλογου..
Οποτε ας συνεχισει να πεταει τα λεφτα του στα σκουπιδια,εξαλλου δικα του ειναι,μεχρι να βαρεθει..
Η τελευταια μου ελπιδα βρισκεται στην αποπληρωμη των χρεων με οτι αυτο συνεπαγεται..

Ευγε ;)
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονταν όπως ο mpouJr η μοίρα του ΠΑΟΚ δεν θα χρειαζόταν να αλλάξει με την έλευση του Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε περιέλθει ποτέ, στην μετά το 1985 κατάντια!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Sera4 έγραψε:...
θελεις να συζητησουμε το προβλημα του ΠΑΟΚ???ειναι πολυδιαστατο θα μας παρει παρα πολυ ωρα αλλα προσωπικα δεν εχω προβλημα να μπω σε μια τετοια διαδικασια...
Βασικά θα ήθελα να συζητήσω με κάποιον σαν κ εσένα, που έχει δηλαδή αντίθετη άποψη μεμένα για το ζήτημα αλλα ειναι και ήρεμος όπως φαίνεται εσύ τώρα.

Κατ αρχάς όπως ειπες υποκειμενική την άποψη του mpouJr, έτσι υποκειμενικό ειναι και το "λάθος" του Σαββιδάκου κατ εσέ. Για μένα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ φάουλ. Προστάτεψε την επένδυση του για ένα παίχτη που ειναι χρησιμότατος αυτή τη στιγμή και βγάζει και διάθεση στο γήπεδο. Το ότι δεν τον πάνε ορισμένοι δε λέει τίποτα και δε θα έπρεπε να λέει τίποτα.

Γενικά Sera θα ήθελα να μου πεις τι σκέφτεσαι πάνω σ'αυτά:
Σε τι αποκοπεί ο τρόπος σκέψης σου (και των υπολοίπων παιδιών με παρόμοιες) και εκδήλωσης αυτης της σκέψης με τον τρόπο που γίνεται, εντός και εκτός γηπέδων. Σε τι αποσκοπεί αυτή τη στιγμή το πέσιμο σε παίχτες, παράγοντες και προπονητή εντός και εκτός γηπέδου (για μικρά ή μεγάλα θέματα...); Δε βλέπετε ότι επιρρεάζει όλη την ομάδα αυτό; Δεν πιστευετε ότι αν τους σπρώξουμε μπορούμε να σώσουμε κάπως τη χρονιά, αντί να τους πηδάμε την ψυχολογία κάθε κυριακή και κάθε μέρα σε φόρουμς κλπ;

Δε καταλαβαίνω ρε φίλε πως βοηθάς τον ΠΑΟΚ με τη στάση σου. Αν εισαι τόσο τσατισμένος περίμενε να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά go nuts...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Καρέλια, αυτό με την κασέτα στο αντιστρέφω και διερωτώμαι γιατί το έβαλες.

Για μένα το έγραψες; Απάντησέ μου, είναι σημαντικό! 'Εγω σε έχω προσβάλει ποτέ;

Για δες πόσοι άλλοι έχουν καταπιεί κασέτα, σε παρακαλώ πολύ.

Σέρα, πες μου που ακριβώς συμφωνείς, γιατί όταν λες τον παλίκαρο σε μια διαφωνία που έχει μαζί μου και μάλιστα σε σχόλιο που με χαρακτηρίζει "κασετόφωνο", σημαίνει ότι συνυπογράφεις και συ τη ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ που είπε ο Καρέλιας.

Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω να ανέχομαι τις προσβολές σας εδώ μέσα. Όσοι δεν γουστάρετε να συνομιλείτε με τον άλλο με ευπρέπεια και σεβασμό, σε άλλη παραλία σας παρακαλώ πολύ. Αφού δεν σας αρέσει, να μην μπαίνετε. Όταν αποχωρήσω εγώ από το site, τότε επανέρχεστε.

Απαντήστε μου και οι δύο, παρακαλώ πολύ!
Ντινο...πνευμα και ηθική."Αλλα μας ελεγες "πριν λιγο :twisted: :lol:

Ale έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Η Τουμπα πρεπει να ξαναγινει εδρα. Εχουμε αναλωθει στα φορουμ και στα ραδιοφωνα και εχουμε γινει σκατα.
Σωστότατος. Άψογος, θα έλεγα.

Ειλικρινά το πιστεύετε ρε παιδιά οτι μπορεί να ξαναγίνει κατι τέτοιο?Η γενιά του iphone νομίζω δεν ασχολείται με τετοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Karelias έγραψε:Όχι, δεν το έβαλα για σένα, μάλιστα, ακόμα μια φορά, εξηγώ από κάτω γιατί το έβαλα.

και
Dinos_Liverpool έγραψε: 'Εγω σε έχω προσβάλει ποτέ;

......

τη ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ που είπε ο Καρέλιας.
αναρωτιέμαι, αν μπορώ να σχολιάσω έτσι κι εγώ τα γραφόμενα των ''μπλε'' χωρίς να τους προσβάλω...
Χαίρομαι που λες ότι δεν το έβαλες για μένα, αλλά επίτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου!

Όχι, δεν μπορείς να σχολιάσεις εσύ έτσι τα λεγόμενα των "μπλε"!

Ούτε ο "μπλε" έχει ξανασχολιάσει έτσι σχόλια αλλουνού! Μάλλον κάτι του είπες... Και ο "μπλε" προτίμησε ο εκνευρισμός του να φτάσει μέχρι εκεί... σε λεκτικό επίπεδο, δηλαδή.

Επειδή είσαι άριστος χειριστής της ελληνικής και δη του δηκτικού λόγου που λέγεται αποκλειστικά και μόνο για να πικάρει τον άλλο, θέλω να το προσέξεις λίγο αυτό! Κανείς δεν έφυγε από εδώ μέσα για τις απόψεις του! Για τη συμπεριφορά του έφυγε! Και το δικό μου το "κουμπί", που πολύ σωστά έχεις βρει, είναι η συμπεριφορά. Σου εφιστώ και πάλι, για άλλη μία φορά, την προσοχή! Γράφεις υπέροχα, αλλά αρκετές φορές δεν ελέγχεις τον εαυτό σου και φτάνεις τον άλλο στα όρια. Χωρίς λόγο, ουσιαστικά... ίσως για να τρολάρεις λίγο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κοιτα να δεις τριλοφιωτη παλι μπαινεις σε μια διαδικασια γενικου τσουβαλιασματος για να σε κανω να καταλαβεις...

ας παρουμε για παραδειγμα την περιπτωση τζαβελα...εχω εναν παιχτη ο οποιος επεδειξε σε ποδοσφαιρικο αγωνα "υποπτη" συμπεριφορα ενω σε αλλον κρισιμο αγωνα παριστανε τον τραυματια...με τον τροπο του βεβαια αλλα το εκανε...ενας παιχτης ο οποιος δε σεβεται τον συλλογο και τον αντιμετωπιζει αναλογα με τις ορεξεις και τις προτιμησεις του δεν αντιπροσωπευει σε κανενα βαθμο τον ΠΑΟΚ και δεν εχει θεση μεσα σε αυτον κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες...απο εκει και περα δεν υπαρχουν τα "ελα μωρε να βγουμε πρωτοι και μετα" ή τιποτα τετοιο...

για ποια χρονια μιλαμε??βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος...τι να βγω πρωτος στα πελυ ωχ(με τις ελαχιστες τελος παντων πιθανοτητες που εχω)?και μετα τι?δεν βλεπεις καθε χρονο τι γινεται στον ΠΑΟΚ??τεχνικο διευθυντη δεν εχω...προπονητη δεν εχω...ποιο πλανο?ποιο σχεδιο?παλι στα ιδια θα μαστε τελευταια μερα να τρεχουμε και να μην φτανουμε...

η ουσια ειναι οτι οσο δεν κατανοουμε και καλυπτουμε τα λαθη μας μπροστα σε καποιο βραχυπροθεσμο στοχο τοσο αυτα θα επαναλαμβανονται...οσο ο ΠΑΟΚ ειναι ερμαιο στις ορεξεις ενος μεγαλομετοχου που διοικει με "ερασιτεχνικο" τροπο και με προσωπα αποδεδειγμενα επικινδυνα τοσο θα γινομαστε μαρτυρες της κατηφορας μας...ο κοσμος κουραστηκε...τον κουρασαν τα παχια λογια, οι λαμογιες, η ανικανοτητα, οι λυκοφιλιες, τα κολλητιλικια, το δουλεμα και ολο αυτο το "μπουρδελο" που λεγεται παε ΠΑΟΚ...

υγ η βοηθεια προς τον ΠΑΟΚ ειναι υποκειμενικη...για αλλους βοηθεια ας πουμε ηταν η καταληψη στα γραφεια καποτε ενω αλλοι εκραζαν...για αλλους βοηθεια ειναι η γουχα στον τζαβελα και για αλλους το χειροκροτημα...για αλλους ειναι η πρωτη θεση στα πλευ ωχ και για αλλους αυτο δε σημαινει τιποτα...οπως εχω πει τον ΠΑΟΚ τον βλεπουμε ολοι μας απο διαφορετικες σκοπιες...το μονο κοινο σημειο ειναι οτι θελουμε να τον δουμε πρωταθλητη...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

κακοπροαιρετη κριτικη στον σαββιδη ειναι σαν να πυροβολεις τα ποδια σου..
η καλοπροαιρετη και με μετρο κριτικη ειναι παντα χρησιμη..
επι ζαγορακη υπηρξε συσπειρωση,γιατι ομως?
γιατι υπηρχε η αισθηση οτι ειμαστε ολοι ισοι.
απο τον ζαγορακη τον δημοσιογραφο μεχρι τον τελευαιο οπαδο.
ολοι ισοι απεναντι σε τι ομως?απεναντι στον ΠΑΟΚ αλλα πιο συγκεκριμενα απενατι στο καλο του ΠΑΟΚ
υπηρχε η αισθηση δηλαδη οτι ολοι βαζουμε πανω απο ολα το καλο του ΠΑΟΚ
και οχι το ατομικο..
αυτο εσπασε..ολοι ξερουμε πως και τι..παραιτησεις εναλλαγες προεδρων κρυφα χρεη μαλωματα σαχπατζιδοφλωριδηδες κλπ..
χασανε και τα μμε με το που ειδαν χρημα τελειως την οποια αθωοτητα τους
και εμεις δηλητηριαστηκαμε,αλλα οχι με φανταστικο δηλητηριο,το δηλητηριο υπηρξε..ισως να χαθηκε και το μετρο..
υπαρχουν υπηρξαν ατομα μεσα και γυρω στο ΠΑΟΚ που δημιουργουν υποψιες..οτι δεν ειναι το καλο του ΠΑΟΚ πρωτο απ ολα και παντα στο μυαλο τους,οτι δεν υπαρχει τιμιοτητα και δικαιοσυνη,οπως τοτε τα χρονια της αθωοτητας.
οποτε ο σαββιδης αν κατι πρεπει να κανει ειναι να επαναφερει αυτο..
και σιγουρα ο παικτης τζαβελας πχ ασχετα απο την αγωνιστικη του συμπεριφορα,εσπασε και αυτος ενα απο τα εναπομειναντα λιθαρακια αισθησης του ΠΑΟΚ πανω απ ολα..θυμομαστε ολοι πως δεν ετρεξε ,στο γνωστο στιγμιοτυπο..εκει το ΠΑΟΚ πανω απ ολα πηγε περιπατο..αν δε του αρεσει ο επομενος προπονητης μπορει να το ξανακανει..
το ηδη διαλυμενο μας ηθικο απο την εποχη θζ βζ μετα την ελευση σαββιδη διαλυθηκε περισσοτερο..
πρεπει να καθαρισει το κλιμα στον ΠΑΟΚ και σιγουρα αυτο δε γινεται με εμφανως μεροληπτικες κριτικες απο μμε,με ανιση αντιμετωπιση παικτων προπονητων κλπ

οποιες λοιπον προσωπικοτητες εχουν ευθυνη για αυτη τη διαβρωση ηθικου γυρω απο τη ομαδα και μεσα
πρεπει η ν αλλαξουν ροτα η να παρουν ποδι
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Sera εμενα κατηγορείς για τσουβάλιασμα αλλα η παρακάτω πρόταση είναι Τανκερ γεμάτο με ότι ναναι...
Sera4 έγραψε:η ουσια ειναι οτι οσο δεν κατανοουμε και καλυπτουμε τα λαθη μας μπροστα σε καποιο βραχυπροθεσμο στοχο τοσο αυτα θα επαναλαμβανονται...οσο ο ΠΑΟΚ ειναι ερμαιο στις ορεξεις ενος μεγαλομετοχου που διοικει με "ερασιτεχνικο" τροπο και με προσωπα αποδεδειγμενα επικινδυνα τοσο θα γινομαστε μαρτυρες της κατηφορας μας...ο κοσμος κουραστηκε...τον κουρασαν τα παχια λογια, οι λαμογιες, η ανικανοτητα, οι λυκοφιλιες, τα κολλητιλικια, το δουλεμα και ολο αυτο το "μπουρδελο" που λεγεται παε ΠΑΟΚ...
Αν αυτό δεν ειναι τσουβάλιασμα, τότε τι ειναι; Ο Ζαγορ έφυγε, ο Βρύζας έφυγε, ο Άγγελος έφυγε, ήρθε ο Αγγελίδης ο οποίος ειναι απέξω και τεχνοκράτης όπως ζητούσαμε τόσο καιρό. Θα φέρει ΤΔ ΑΥΤΟΣ και ο ΤΔ θα φέρει προπονητή, όπως είπε η ίδια η διοίκηση. Λυκοφιλίες και άλλα διάφορα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, με επιχειρήματα έστω ειναι στη φαντασία σου πλέον, εκτός αν έχεις κάποια στοιχεία να μου δείξεις. Σε λίγους μήνες θα έχουμε ξεχρεώσει και θα αρχίσει μια νέα σελίδα στην ομάδα με νέο team.
Αν εσύ θες αυτή η σελίδα να ξεκινήσει με την ομάδα να τερματίζει 5η αντί για 2η και του χρόνου τους παίχτες που πάμε να πάρουμε ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους δελεάσουμε με το Τσ. Λ., τότε φίλε σόρυ αλλα εισαι κατα του ΠΑΟΚ. Βραχυπρόθεσμο σκεπτικό δεν ειναι το να θες η επόμενη χρονιά να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Βραχυπρόθεσμο σκεπτικό (και εγωιστικό) ειναι το να βρίζεις οτιδήποτε δε σαρέσει στην ομάδα, ασχέτως με το κακό που της κάνεις.

Δε βλέπετε δηλαδή ότι η ατμόσφαιρα ειναι χάλια; Ήταν τόσο σημαντικό να αναδείξετε το (κατα τη γνώμη σας) λάθος του Σαββιδάκου; ΤΟΟΟΟΣΟ σημαντικο πια;

Αν δεν έχεις υπομονή να δεις το πλάνο, δε σε φταίμε οι υπόλοιποι. Περιμένουν όλοι να ξεχρεώσουμε για να ξεκινήσει, το έχουν πει και οι ίδιοι.
Sera4 έγραψε: ας παρουμε για παραδειγμα την περιπτωση τζαβελα...εχω εναν παιχτη ο οποιος επεδειξε σε ποδοσφαιρικο αγωνα "υποπτη" συμπεριφορα ενω σε αλλον κρισιμο αγωνα παριστανε τον τραυματια...με τον τροπο του βεβαια αλλα το εκανε...ενας παιχτης ο οποιος δε σεβεται τον συλλογο και τον αντιμετωπιζει αναλογα με τις ορεξεις και τις προτιμησεις του δεν αντιπροσωπευει σε κανενα βαθμο τον ΠΑΟΚ και δεν εχει θεση μεσα σε αυτον κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες...απο εκει και περα δεν υπαρχουν τα "ελα μωρε να βγουμε πρωτοι και μετα" ή τιποτα τετοιο...
Όσα γράφεις ίσως είναι αλήθεια, ίσως και όχι. Ίσως ειναι και η μισή αλήθεια.
Θα τον στήριζε ο ΑΡΧΗΓΟΣ Κλάους αν όσα λες ειναι 100% σωστά; Εγώ πιστεύω πως όχι...

Και αυτό που γράφεις για "δεν εχει θεση μεσα σε αυτον κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες", αν εισαι τόσο τυφλωμένος απο το στράβωμα σου που δε βλέπεις ότι ειναι ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ πάω πάσο, δε γίνεται να συννενοηθούμε.

Για μένα ειναι ο ΠΑΟΚ πάνω απόλα. Και αν έκανε και καμια μαλακία ο Τζαβέλας, αφού τον συγχώρεσε η ομάδα, εγώ θα κάνω τον ντεμεκ προστάτη του ΠΑΟΚ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ του ΠΑΟΚ;

Ειναι ο καιρός για συναίνεση και υπομονή. Όσο δεν υπάρχουν αυτά, θα συνεχίσουμε να αργοσαπίζουμε. Καλύτερες μέρες έρχονται ρε Sera...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μου αρέσει ρε Sera που ακόμα παλεύεις να πεις τα αυτονόητα ... όσο αφορά τα του ΠΑΟΚ ... !!!
Χαρά στο κουράγιο σου ... !!!

Εγώ το έχω χάσει εδώ και καιρό ... έχουμε και παλικαράκια που χρειάζονται υποστήριξη ...

υποσ.
Ariskatiforos και εσύ ρε μάγκα τα αυτονόητα ...

Να δούμε και εσύ και ο Sera και εγώ πότε θα σταματήσουμε να γράφουμε τα αυτονόητα και θα μιλάμε για τα γούστα που βγάζουμε με την ομάδα μας ... !!! σκέφτομε πότε είναι η τελευταία φορά που βγάλαμε γούστα και με πιάνει μελαγχολία...

Σαββίδη εάν πληρώσεις το αμέσως επόμενο διάστημα τα χρέη για εμένα φεύγει το 50% του βάρους που ένοιωθα σαν οπαδός εδώ και 15-20 χρόνια ...

Μένεις στην ιστορία μόνο και μόνο για αυτό ... !!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ολοι φυγανε τριλοφιωτη και ολοι εκει ειναι...και ο ζαγορ ειναι επισημα συμβουλος του σαββιδη και ο ζησαου ειναι ΕΠΙΣΗΜΑ αυτη τη στιγμη ακομα ΤΔ και οσονουπω θα παρει θεση και αυτος ως συμβουλος του σαββιδη...κανενα τσουβαλιασμα δε γινεται οποτε οπως καταλαβαινεις...σαφως και ολα ανυποστατα ειναι (οπως και οτι ο μαρινακης ελεγχει τα παντα) οπως σαφως και ανυποστατη ειναι η ελπιδα σου γι αυτο το περιφημο νεο team...μπορουμε ευκολα οπως καταλαβαινεις να οδηγηθουμε σε ενα φαυλο κυκλο κρατωντας τα προσχηματα και εχοντας κλειστα τα ματια...ανυποστατο σιγουρα δεν ειναι οτι 3 χρονια δεν εχουμε καταφερει κατι, οτι εχουμε αλλαξει ολους τους προπονητες πριν το τελος της χρονιας, οτι ο οποιος σχεδιασμος καθε χρονια ειναι ανυπαρκτος...

στο δευτερο κομματι σου καταρχην ξεκαθαριζω πως δεν εχω βρισει προσωπικα κανεναν και ποτε στο γηπεδο...βραχυπροθεσμο ειναι να νομιζεις οτι το να βγεις πρωτος στα πλευ ωχ θα βελτιωσει τα πραγματα...ενημερωτικα αν βγεις πρωτος παιζεις ιουλιο και εισαι στους αδυναμους...ειναι απριλιος...εσυ οχι μονο δεν εχεις μεταγραφικο σχεδιασμο αλλα ουτε τεχνικο διευθυντη και προπονητη...food for thought...

μακροπροθεσμο ειναι να πεις οτι δεν με νοιαζει αν θα βγω πρωτος στα πλευ ωχ...αν καθαρισω απο τον κοπρο σαν παε (και χωρις χρεη) και κανω ενα σωστο πλανο σε 2-3 χρονακια θα εχω τον τιτλο στα χερια μου και θα χτισω δυναστεια...κατι που δεν ειδαμε να γινεται 3 χρονια τωρα...καταλαβες τωρα?

επισης ερωτημα...απου που γνωριζεις εσυ την στηριξη του αρχηγου κλαους? ;)

υγ γεια σου ρε ταντ παληκαρε...μη νομιζεις λιγα και τα δικα μου κουραγια πλεον...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”