και
Dinos_Liverpool έγραψε: 'Εγω σε έχω προσβάλει ποτέ;
......
τη ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ που είπε ο Καρέλιας.

αναρωτιέμαι, αν μπορώ να σχολιάσω έτσι κι εγώ τα γραφόμενα των ''μπλε'' χωρίς να τους προσβάλω...
Dinos_Liverpool έγραψε: 'Εγω σε έχω προσβάλει ποτέ;
......
καταρχην οντως ξεχασα να ευχηθω μερες που ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να εχουμε...Trilofiotis έγραψε:Καλο πάσχα Καρέλια και σ'εσένα.
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να αποδομήσεις ένα τόσο σωστό post όσο αυτό του mpouJr. Και μάλιστα με αστείες επιθέσεις για λεξικά, επιχειρήματα της 1 γραμμής της πλάκας, ότι νάναι φωτογραφίες και άκρων ξερολισμό.
Πιο πολύ όμως αδυνατώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτός ο ζήλος να συνεχιστεί η αντιπαλλότητα. Για να ανοιξεις τα μάτια στα αρνιά του γαλλατικού χωριού που κοιμόμαστε; Μαλώνουμε για να μαλώνουμε πλέον, πάντα στην πλάτη της ομάδας;
Τις ίδιες απορίες έχω και για σένα Sera4. Δε μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπείτε στο να μας πάτε κραξίδι στο κραξίδι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ως την κορυφή...;
Μπραβο ρε φιλε.Σωστος.mpouJr έγραψε:Βλεπω εδω αναλυσεις για τα παντα,εγραψε ο γιος του ιβαν οτι γουσταρει τον τζαβελλα κ πειραξε τον καθε οπαδο,το οτι ο καθε οπαδος κραζει οποιον αυτος δεν γουσταρει δεν σε πειραξε?
Δηλαδη εσυ σαν οπαδος τι παραπανω εχεις κ μπορεις να κατηγορεις κ να κραζεις ανοικτα τον οποιονδηποτε χωρις φοβο κ παθος?αυτος στο πηγαδι κατουρησε?η σε πειραξε επειδη εχει αντιθετη γνωμη απο εσενα?αν ελεγε δηλαδη τζαβελλα τον μπουλο θα σου αρεσε κ θα γουσταρες?
Χαλαρωστε λιγακι με τους συνδεσμιτες κ το τι εχει κανει ο ιβαν για αυτους,η καθε πλευρα εχει κανει λαθη απλα δεν τα παραδεχονται ολοι.
Εφοσον εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να κραζει κ να ζητας αποπομπες παικτων υπαρχουν τυποι που παιρνουν μηνιατικο για να κρινουν αν πρεπει να φυγει η να μεινει καποιος στην ομαδα,το οτι οι αποπομπες τζανδαρη/κατσικα εγιναν σε χρονο ντετε δειχνει οτι η ομαδα εχει σωστα αντανακλαστικα τωρα το ποιον εμεις γουσταρουμε να φυγει δεν εχει καμμια σχεση.
Βαρεθηκα να ακουω σεναρια επιστημονικης φαντασιας κ ιντριγκες που αναπαραγουμε απο τα ραδιωφονα κ τους ΑΡΔ.
Βαρεθηκα να βλεπω τον κοσμο να διχαζεται με την καθε μαλακια που θα πει ο καθε μ@λ@κ@ς αρδ.
27/4 15 μυρια θα χωσει για να ειμαστε πλεον ελευθεροι απο οποιαδηποτε μαλακια εκανε ο καθε ενας που περασε απο την ομαδα,δεν θα χρωσταμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ κ ουτε θα εχουμε εξαρτηση απο κανεναν εξαιτιας του ιβαν κ εμεις δεν μπορουμε να γεμισουμε το γηπεδο,τι οραμα δηλαδη να σου δωσει ο μεγαλομετοχος κ τι κινητρο για να πας στο γηπεδο?αν αυτο δεν σου δινει οραμα κ κινητρο οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομαδα δεν ειναι δεσμιος κανενος τι θα σου δωσει κινητρο?
Αν δεν γεμισεις ρε οπαδε το γηπεδο μετα απο αυτο ποτε θα το γεμισεις?αυτος δεν ειναι ο νταλκας μας τοσα χρονια?δηλαδη εσυ τι οραμα κ τι εικονα δειχνεις οταν ο ιβαν βλεπει αδειες κερκιδες?ετσι τον αναγκαζεις να χωσει πιο πολλα για να σε φερει στο γηπεδο η τον ξενερωνεις?
Δηλαδη αυτος χωνει τα λεφτα του για την ομαδα κ εμεις κανουμε τι του γυρναμε την πλατη επειδη δεν διωχνει τον σαλπι κ τον τζαβελλα?παμε καλα?στα @@ μου ο σαλπι στα @@ μου κ ο τζαβελλας εγω ΠΑΟΚ ειμαι κ ο τυπος τα χωνει χοντρα κ επιτελους θα μας ξεχρεωσει κιολας ποιος σαλπι κ ποιος τζαβελλας μου λετε τωρα....
Αιντε συνελθετε λιγακι κ αφηστε τους κομπλεξισμους στην ακρη κ ελατε γηπεδο η ομαδα μας χρειαζετε πιο πολυ απο ποτε.
kotsidas9 έγραψε:Θα πιαστω απο τη λεξη παρανοια του δασκαλου και θα παραθεσω ενα ρητο που λεει οτι παρανοια ειναι να κανεις το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα και περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα..
Ε λοιπον,παροτι ολοι αναγνωριζουμε οτι χωρις το οικονομικο μεγεθος του κ.Σαββιδη θα ειχαμε την τυχη ομαδων γειτονιας, δεν μπορω και να παραβλεψω το γεγονος οτι 3 χρονια τωρα γινεται το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα στην ομαδα..
Καπου διαβασα (αν ισχυει βεβαια) οτι ο κ.Σαββιδης χρεωνει την απουσια του κοσμου στις ηττες της ομαδας,κοινως ελλειψη φορμας,παρα στα προσωπα που λιμενονται την ΠΑΕ..
Μαλλον ακομα δεν εχει καταλαβει τις "ιδιαιτεροτητες" αυτου του συλλογου..
Οποτε ας συνεχισει να πεταει τα λεφτα του στα σκουπιδια,εξαλλου δικα του ειναι,μεχρι να βαρεθει..
Η τελευταια μου ελπιδα βρισκεται στην αποπληρωμη των χρεων με οτι αυτο συνεπαγεται..
Βασικά θα ήθελα να συζητήσω με κάποιον σαν κ εσένα, που έχει δηλαδή αντίθετη άποψη μεμένα για το ζήτημα αλλα ειναι και ήρεμος όπως φαίνεται εσύ τώρα.Sera4 έγραψε:...
θελεις να συζητησουμε το προβλημα του ΠΑΟΚ???ειναι πολυδιαστατο θα μας παρει παρα πολυ ωρα αλλα προσωπικα δεν εχω προβλημα να μπω σε μια τετοια διαδικασια...
Ντινο...πνευμα και ηθική."Αλλα μας ελεγες "πριν λιγοDinos_Liverpool έγραψε:Καρέλια, αυτό με την κασέτα στο αντιστρέφω και διερωτώμαι γιατί το έβαλες.
Για μένα το έγραψες; Απάντησέ μου, είναι σημαντικό! 'Εγω σε έχω προσβάλει ποτέ;
Για δες πόσοι άλλοι έχουν καταπιεί κασέτα, σε παρακαλώ πολύ.
Σέρα, πες μου που ακριβώς συμφωνείς, γιατί όταν λες τον παλίκαρο σε μια διαφωνία που έχει μαζί μου και μάλιστα σε σχόλιο που με χαρακτηρίζει "κασετόφωνο", σημαίνει ότι συνυπογράφεις και συ τη ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ που είπε ο Καρέλιας.
Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω να ανέχομαι τις προσβολές σας εδώ μέσα. Όσοι δεν γουστάρετε να συνομιλείτε με τον άλλο με ευπρέπεια και σεβασμό, σε άλλη παραλία σας παρακαλώ πολύ. Αφού δεν σας αρέσει, να μην μπαίνετε. Όταν αποχωρήσω εγώ από το site, τότε επανέρχεστε.
Απαντήστε μου και οι δύο, παρακαλώ πολύ!
Ale έγραψε:Σωστότατος. Άψογος, θα έλεγα.Dimg4 έγραψε:Η Τουμπα πρεπει να ξαναγινει εδρα. Εχουμε αναλωθει στα φορουμ και στα ραδιοφωνα και εχουμε γινει σκατα.
Χαίρομαι που λες ότι δεν το έβαλες για μένα, αλλά επίτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου!Karelias έγραψε:Όχι, δεν το έβαλα για σένα, μάλιστα, ακόμα μια φορά, εξηγώ από κάτω γιατί το έβαλα.
και
αναρωτιέμαι, αν μπορώ να σχολιάσω έτσι κι εγώ τα γραφόμενα των ''μπλε'' χωρίς να τους προσβάλω...Dinos_Liverpool έγραψε: 'Εγω σε έχω προσβάλει ποτέ;
......
Αν αυτό δεν ειναι τσουβάλιασμα, τότε τι ειναι; Ο Ζαγορ έφυγε, ο Βρύζας έφυγε, ο Άγγελος έφυγε, ήρθε ο Αγγελίδης ο οποίος ειναι απέξω και τεχνοκράτης όπως ζητούσαμε τόσο καιρό. Θα φέρει ΤΔ ΑΥΤΟΣ και ο ΤΔ θα φέρει προπονητή, όπως είπε η ίδια η διοίκηση. Λυκοφιλίες και άλλα διάφορα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, με επιχειρήματα έστω ειναι στη φαντασία σου πλέον, εκτός αν έχεις κάποια στοιχεία να μου δείξεις. Σε λίγους μήνες θα έχουμε ξεχρεώσει και θα αρχίσει μια νέα σελίδα στην ομάδα με νέο team.Sera4 έγραψε:η ουσια ειναι οτι οσο δεν κατανοουμε και καλυπτουμε τα λαθη μας μπροστα σε καποιο βραχυπροθεσμο στοχο τοσο αυτα θα επαναλαμβανονται...οσο ο ΠΑΟΚ ειναι ερμαιο στις ορεξεις ενος μεγαλομετοχου που διοικει με "ερασιτεχνικο" τροπο και με προσωπα αποδεδειγμενα επικινδυνα τοσο θα γινομαστε μαρτυρες της κατηφορας μας...ο κοσμος κουραστηκε...τον κουρασαν τα παχια λογια, οι λαμογιες, η ανικανοτητα, οι λυκοφιλιες, τα κολλητιλικια, το δουλεμα και ολο αυτο το "μπουρδελο" που λεγεται παε ΠΑΟΚ...
Όσα γράφεις ίσως είναι αλήθεια, ίσως και όχι. Ίσως ειναι και η μισή αλήθεια.Sera4 έγραψε: ας παρουμε για παραδειγμα την περιπτωση τζαβελα...εχω εναν παιχτη ο οποιος επεδειξε σε ποδοσφαιρικο αγωνα "υποπτη" συμπεριφορα ενω σε αλλον κρισιμο αγωνα παριστανε τον τραυματια...με τον τροπο του βεβαια αλλα το εκανε...ενας παιχτης ο οποιος δε σεβεται τον συλλογο και τον αντιμετωπιζει αναλογα με τις ορεξεις και τις προτιμησεις του δεν αντιπροσωπευει σε κανενα βαθμο τον ΠΑΟΚ και δεν εχει θεση μεσα σε αυτον κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες...απο εκει και περα δεν υπαρχουν τα "ελα μωρε να βγουμε πρωτοι και μετα" ή τιποτα τετοιο...