Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Gewlogos έγραψε:

P.S. Exw eidiki adeia apo ton filo-karntasi-aderfo-aima Yianko gia ta Greeklish..
Ρε αλητήριε .. επειδή ξέρεις που μένω θα συνεχίσεις να γράφεις greeklish;
Δεν γίνεται να αλλάξουμε τους κανόνες επειδή βαριέσαι να γράψεις Ελληνικά .. κάνε μία προσπάθεια τουλάχιστον ρε συ!
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

και εγω χτεσ το ακουσα αλλα δεν ειχα καταλαβει τι λενε,απλα ΓΑΜΑΤΟ

δεν χερο αλλα πρεπει να το πουμε οτι κ να γινει ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Godfevour έγραψε:
Godfevour έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος για τους τελευταίους στοίχους. Ήμουν στην απέναντι κερκίδα και δεν μπορούσα να το ακούσω καθαρά. Ακουγόταν πολύ γαματό όμως.
Αν διαβάζεις σωστά τα ποστ, δεν θα μπερδεύεσαι. Εξήγησα πως δεν είμαι σίγουρος για τους τελευταίους στοίχους.

Το Club της Κατερίνης το ξεκίνησε και έπειτα το τραγουδούσε με την Θύρα 4.
Σε ποιο σημείο ήσουν ρε τρελέ?
Πολύ καλό σύνθημα..
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Εμπρός Αητέ και μια ζωή μαζί σου
Εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Δικέφαλε για σένα μόνο ζούμε
Όπου κι αν παίζεις θα σ' ακολουθούμε
ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ (χωρίς παλαμάκια η μία κερκίδα στην άλλη)
Κι όταν στον τάφο ΠΑΟΚ θα με πάνε
Όλοι από πάνω θα μου τραγουδάνε
ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ (με παλαμάκια και οι 2 κερκίδες μαζί)

ολόκληρο και σωστό. Συνθηματάρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Σάβ 18 Οκτ 2008, 07:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Godfevour έγραψε:.Agave σ' ευχαριστώ για την διόρθωση.
Τίποτα φιλαράκι! ΠΑΟΚ είσαι!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δίκοπο μαχαίρι η πρόσθεση τυμπάνων. Εαν δεν συντονιστούν τα ήδη υπάρχοντα τύμπανα, δε χρειάζονται και άλλα. Θα τρελαθούμε και θα αποδιοργανωθούμε τελείως μετά..

Οσο για το σύνθημα, δεν είναι όλο μαστούρα, ας πούμε και κάτι μη μηνύσιμο!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μη λες πολλά για ρετσίνες γιατί το βλέπω να απαγορεύουμε κι εδώ τη συγκεκριμένη λέξη μέχρι να συνετιστούν μερικοί μερικοί.. :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

ΠΑΟΚ Θεέ μου, οοοοο
Δικεφαλέ μου, οοοοο
Για σένα μόνο, οοοοο
Εγώ τελειώνω, οοοοο

Το 'παμε με Λεβαδειακό.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Το περνάω τώρα στον υπολογιστή και το ανεβάζω.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

PAOK-Levadeiakos (PAOK thee mou - neo synthima)
http://www.youtube.com/watch?v=focHUeuE0uE
Άβαταρ μέλους
SılaXım

Δημοσίευση από SılaXım »

Μετά το διπλό του τέλη με το λαγό αφιερώνω το παρακάτω σύνθημα στους απανταχού βάζελους

Της Ευρώπης, η πουτ@ν@
πήρε άδεια και ήρθε στην Ελλάδα,
και γ@μιέται στο ΟΑΚΑ
με προπόνητη και πρόεδρο μαλάκα.

Στης Ευρώπης, τα μπουρδέλα
σου γ@μούσανε τη πράσινη φανέλα,
στην Ελλάδα, μεσ΄την έδρα
σε γ@μ@ει η επαρχία όλο τρέλα.

όποιος θέλει το συνεχίζει............................
chrisgsasha

νεο συνθημα για το πουστογαυρο

Δημοσίευση από chrisgsasha »

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ REMIX ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΨΑΧΝΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΟΥ ΛΙΜΑΝΙ
Τ @@ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΟΟΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΛΕΩΩΩΩΩ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Αδέρφια, μια δυο παρατηρήσεις για τα συνθήματα και τη γενικότερη συμπεριφορά της κερκίδας.

Στο εντός παιχνίδι με τη αελ στην Τούμπα, είχα την ευκαιρία να ξαναβρεθώ στον ναό μετά από παρα πολύ καιρό, καθώς εδώ και μερικά χρονια μένω εκτος Ελλάδος. Με ενόχλησε κάτι, που κατά καιρούς το έχουν γράψει κι άλλοι εδώ μέσα. Δε μπορεί να μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ με συνθήματα για παράδειγμα του τύπου: "oeo oeo ... τη Λάρισα και κάθε Λαρισαίο"! Το ένα τρίτο των Λαρισαίων είναι Παοκτσήδες! Δείτε μονο πόσοι γραφουν εδώ στο forum. Η αελ είναι απλά μια ομάδα της Λάρισας, τίποτα παραπάνω. Το ίδιο ισχύει φυσικά για την Κρήτη (αν και αυτό νομίζω βελτιώθηκε πολύ), την Ξανθη, τα Γιάννενα κτλ, γενικά την επαρχία. Ακόμη και την Αθηνα, αν και εν μέρει τα συνθήματα κατά της Αθηνας είναι κυρίως ας πούμε "πολιτικού" χαρακτήρα. Αν δεν απατώμαι, μου φάνηκε πως κάποια στιγμή άκουσα από 4 μεριά και το περί..φόνου στη Λάρισα! Ελπίζω να παράκουσα! Νόμιζα ότι αυτό ούτε καν για αστείο δε λέγεται πλέον, νομίζω δε χρειάζεται να αναλύουμε το γιατί.

Ενοχλητικά είναι επίσης τα πολλά υβριστικά συνθήματα (και κυρίως αυτά με μάνες μέσα, απλά αηδία!), αν και γενικά νομίζω ότι ευτυχώς η πλειοψηφία των συνθημάτων που ακούγονται, έχουν να κάνουν με την ομάδα μας.

Δεν ηθικολογώ, πως θα μπορούσα άλλωστε, έχω ρίξει μπινελίκι στο γήπεδο (και αλλα χειρότερα :oops: ), και φυσικά δεν παραγνωρίζω ότι είναι γήπεδο κι όχι εκκλησια. Εννοείται ότι θα πέσει βρίσιμο! Απλά αυτό να γίνεται την κατάλληλη στιγμή κι όταν υπάρχει και πραγματικός λόγος. Τα έξυπνα συνθήματα κι αυτά που αποθεώνουν και ενισχύουν την ομάδα, είναι εκείνα που κάνουν την κερκίδα πραγματικά να γουστάρει και να τα δίνει όλα, μονο τότε βγάζει πραγματικές φώτιες (όπως στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό με τον Garcia)!

Νομίζω ότι έχουμε ωριμάσει ως οπαδοί και ίσως σιγά σιγά μπορούμε να το δούμε το ζήτημα. Δεν σας κρύβω ότι αν μου έλεγε κάποιος πριν 15-20 χρονια, "γιατί βρίζεις μάνες ή π.x. τους Λαρισαίους"...θα τον έβριζα! Πλέον όμως οι 15αρηδες και 17αρηδες είναι πιο ώριμοι και πιο πληροφορημένοι με το internet και τα σχετικά, από τη δικη μου γενιά. Ας μη περιορίζουμε λοιπόν την ΠΑΟΚAΡΑ μας και ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι παντού!

Από την άλλη τι να πει κανεις και για τους "εκπροσωπους" των 30 και πάνω, πολύ μίρλα, πολύ γκρίνια, πολύ μουρμούρα και μιζέρια. Ήμουν στην 6 και το μπινελίκι σε ίβιτς, μπάκα, σβούρα, σάντος, αναστασάκο κτλ. σύννεφο! Φωνάξτε και κανένα σύνθημα για την ομάδα ρε απίθανοι! Η 4 τραβάει κουπί σε όλο τον αγώνα, η 5-6 κατά διαστήματα και μονο εν μέρει συμμετέχει, οι επίσημοι ξεσηκώθηκαν μονο για να βρίσουν τη μάνα του Βενετίδη!
Έτσι θα κάνουμε καμίνι την Τούμπα ρε!??

Και κάτι τελευταίο τώρα που το θυμήθηκα, αυτό το ".. o θρύλος κι ο πειραιάς", ας το περιορίσουμε όπως λέει κι ο φίλος Kareena, πολύ αξια τους δίνουμε. Και γιατί θρύλος, ας φωνάζουμε γαύρος ή gay ή θρήνος ή κάτι άλλο τέλος πάντων.

αυτά.. :shock:
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

midenistis έγραψε:ΠΑΟΚ Θεέ μου, οοοοο
Δικεφαλέ μου, οοοοο
Για σένα μόνο, οοοοο
Εγώ τελειώνω, οοοοο

Το 'παμε με Λεβαδειακό.
ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ ρε..
ΟΧΙ εγω τελειώνω..
Άβαταρ μέλους
paok4a

Δημοσίευση από paok4a »

gewloge sou exw empistosuni sta sunthimata!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”