Στέλιος Ηλιάδης
σύμφωνο και εγώ με τον δημοτικό στα περισσότερα.
να προσθέσω ότι κατά τι γνώμη μου στα ανασταλτικά δεν είναι τόσο καλός όσο το θεωρούν γιατί τα περισσότερα μαρκαρίσματα του είναι miss-timed τάκλιν η φάουλ.μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό σε mats A εθνικής η με τι lazio κτλ αλλα όχι σε mats με αντιπαλους 3ής εθνικής. μπορεί να φταίει βεβαια ότι έχει χάσει το ρυθμό του μετά τα πειράματα που κάναν πάνω του.
αλλα από την άλλη αν θέλω να βρω δικαιολογίες για κάτι μπορώ να βρω δεκάδες. πάντως είναι πραγματικά ανεξήγητο για πιο λόγο έχει παίξει ο μουμίν περισσότερες φορες αμυντικό half από τον ηλιάδη
να προσθέσω ότι κατά τι γνώμη μου στα ανασταλτικά δεν είναι τόσο καλός όσο το θεωρούν γιατί τα περισσότερα μαρκαρίσματα του είναι miss-timed τάκλιν η φάουλ.μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό σε mats A εθνικής η με τι lazio κτλ αλλα όχι σε mats με αντιπαλους 3ής εθνικής. μπορεί να φταίει βεβαια ότι έχει χάσει το ρυθμό του μετά τα πειράματα που κάναν πάνω του.
αλλα από την άλλη αν θέλω να βρω δικαιολογίες για κάτι μπορώ να βρω δεκάδες. πάντως είναι πραγματικά ανεξήγητο για πιο λόγο έχει παίξει ο μουμίν περισσότερες φορες αμυντικό half από τον ηλιάδη
-
εγω παλι πιστευω οτι ο ηλιαδης μαζι με τον βαγγελη ειναι απο τους παικτες που εχουν κανει τον κυκλο τους στην ομαδα..πηρανε πολλες ευκαιριες και δεν τις εκμετταλευτηκανε,μιλαω για τα προηγουμενα χρονια...ενταξει ο βαγγελης ειναι φετος τραυματιας αλλα και να γυρισει δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη...οσο για τον στελιο εχει ποσα 3 η 4 χρονια στην ομαδα δεν θυμαμαι, αιωνιο ταλεντο εμεινε..πολλοι θα βγειτε και θα με κραξετε αλλα αυτη ειναι η αποψη μου...

Εγω που τον εβλεπα με την εθνικη δηλαδη να καρφωνει τα γκολακια αλλο ματς εβλεπα? Μια χαρα δν αλλαζε πασες εκει? Ο Ηλιαδης, και καθολου αρετες επιθετικες να μην ειχε(που εχει) τοσο σκυλι που ειναι παλι κατι εχει να δωσει. Εχουμε κανει θεο τον Garcia και εχουμε απαξιωσει εναν παιχτη που θα μπορουσε να ειναι το παρον αλλα κυριως το μελλον του ΠΑΟΚ. Να δειτε που θα φυγει και θα κανει παπαδες, καλα θα κανει ομως.
χεχε μπα δεν νομίζω.
Παλι να σταξει ο βγενο??τον εχουν φαει κατω...
Δεν ξερω εγω δεν τους εχω δει ουτε σε προπονήσεις μονο σε αγώνες.
πιστευω ο ηλιαδης και ο αραμπατζής αν έπαιζαν με αλους διπλα (γιατι εχθες ηταν ολες οι αλλαγες) ισος έδειχναν κατι παραπάνω (πιο πολυ για αραμπατζή γιατι ο στελιος και μενα με απογοητεύει)
Για μαπλαφα δεν λεω νταξ τον εχουμε δει εδω και καιρο εχου σχηματίσει γνωμη για τον μπαλαφα για τους αλους οχι ακομα 8)
ΠΣ.τωρα που το ξανασκέφτομαι για τα 10 μυρια....καλα ειναι και για τους 3
Παλι να σταξει ο βγενο??τον εχουν φαει κατω...
Δεν ξερω εγω δεν τους εχω δει ουτε σε προπονήσεις μονο σε αγώνες.
πιστευω ο ηλιαδης και ο αραμπατζής αν έπαιζαν με αλους διπλα (γιατι εχθες ηταν ολες οι αλλαγες) ισος έδειχναν κατι παραπάνω (πιο πολυ για αραμπατζή γιατι ο στελιος και μενα με απογοητεύει)
Για μαπλαφα δεν λεω νταξ τον εχουμε δει εδω και καιρο εχου σχηματίσει γνωμη για τον μπαλαφα για τους αλους οχι ακομα 8)
ΠΣ.τωρα που το ξανασκέφτομαι για τα 10 μυρια....καλα ειναι και για τους 3

-
Το παληκαρακι καλυτερα θα ειναι γι αυτον να φυγει.Γιατι αν περιμενει απο τον πορτογαλο να παιξει μαλλον αριστερο εξτρεμ θα τον βαλει ή στην καλυτερη τερματοφυλακα.Για καποιους λογους που δεν γνωριζουμε δεν τον γουσταρει κανενας μεσα στην ομαδα.Κατα καιρους εχουμε δει:
τον προεδρο να παραπαιει σαν αμυντικο χαφ, τον Βαγγελή να παιρνει ευκαιριες και να τις "πεταει",τον Μουμιν να περπαταει,τον Μπιζερα χωρις λογο υπαρξης στο ποδοσφαιρικο στερεωμα,τον Γκαρσια που σωνει και καλα προσπαθουν να μας πεισουν οτι το πραγμα που παιζει ειναι μπαλα,τον σβουρα (ασχολιαστος),τον μεγα Ιβιτς (ΑΚΑ τομασεβιτς του ποδοσφαιρου) κτλ κτλ.
Ας σκεφτουμε ομως και οτι:
1 Καποια στιγμη δεν αποκτηθηκε ο Εστογιανωφ αλλα πηραμε τον Μπιζερα
2 Στη θεση του Γεωργιου παιζει ο σβουρας.Αν δεν παιξει αυτος τοτε παιζει ο Σναουτσερ(ο πιο αξιοπιστος αμυντικος της ομαδας με διαφορα) και δεξια οποιος να'ναι.
3 Εχουμε 17 σεντερ μπακ
4 Εχουμε τον λακη
5 Ο πιο γρηγορος ποδοσφαιριστης μας κανει τα 100 μετρα σε 20 δευτ.
Μεσα σε ολο αυτο δεν εχει θεση ο Ηλιαδης γιατι δεν εχει τριπλα (ενω ολοι οι αλλοι ειναι απο Μεσι και πανω) γιατι οταν τον βαζουν σε λαθος θεση δεν αποδιδει (ας δω τον Μουσλι αριστερο μπακ και μετα τα λεμε) και γιατι με το Μακεδονικο σερνοτανε (σε μια ομαδα που ο πορτογαλος κατεβασε για να μην του ξαναζητησουν αλλαγες).
Συγνωμη που σας κουρασα.
τον προεδρο να παραπαιει σαν αμυντικο χαφ, τον Βαγγελή να παιρνει ευκαιριες και να τις "πεταει",τον Μουμιν να περπαταει,τον Μπιζερα χωρις λογο υπαρξης στο ποδοσφαιρικο στερεωμα,τον Γκαρσια που σωνει και καλα προσπαθουν να μας πεισουν οτι το πραγμα που παιζει ειναι μπαλα,τον σβουρα (ασχολιαστος),τον μεγα Ιβιτς (ΑΚΑ τομασεβιτς του ποδοσφαιρου) κτλ κτλ.
2 Στη θεση του Γεωργιου παιζει ο σβουρας.Αν δεν παιξει αυτος τοτε παιζει ο Σναουτσερ(ο πιο αξιοπιστος αμυντικος της ομαδας με διαφορα) και δεξια οποιος να'ναι.
3 Εχουμε 17 σεντερ μπακ
4 Εχουμε τον λακη
Μεσα σε ολο αυτο δεν εχει θεση ο Ηλιαδης γιατι δεν εχει τριπλα (ενω ολοι οι αλλοι ειναι απο Μεσι και πανω) γιατι οταν τον βαζουν σε λαθος θεση δεν αποδιδει (ας δω τον Μουσλι αριστερο μπακ και μετα τα λεμε) και γιατι με το Μακεδονικο σερνοτανε (σε μια ομαδα που ο πορτογαλος κατεβασε για να μην του ξαναζητησουν αλλαγες).
Συγνωμη που σας κουρασα.
Δηλαδη ρε φιλε σε χαλαει ο Γκαρσια απο τι καταλαβα ετσι???Πανθεσσαλονι έγραψε:Το παληκαρακι καλυτερα θα ειναι γι αυτον να φυγει.Γιατι αν περιμενει απο τον πορτογαλο να παιξει μαλλον αριστερο εξτρεμ θα τον βαλει ή στην καλυτερη τερματοφυλακα.Για καποιους λογους που δεν γνωριζουμε δεν τον γουσταρει κανενας μεσα στην ομαδα.Κατα καιρους εχουμε δει:
3 Εχουμε 17 σεντερ μπακ
4 Εχουμε τον λακη
Συγνωμη που σας κουρασα.
Και αμα θες να μαθεις ο Εστογιανοφ δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ γιατι ηδη ειχαμε ξεπερασει κατα πολυ το μπατζετ...
συγνωμη κιολας ρε φιλε αλλα αυτο που σε νοιαζει περισσοτερο ειναι να παιξει ο ηλιαδης μπαλα ή να παιζουν στην ομαδα μας οι καλυτεροι του ροστερ?φτανει πια με την προσωπολατρεια μας..Πανθεσσαλονι έγραψε:Το παληκαρακι καλυτερα θα ειναι γι αυτον να φυγει.Γιατι αν περιμενει απο τον πορτογαλο να παιξει μαλλον αριστερο εξτρεμ θα τον βαλει ή στην καλυτερη τερματοφυλακα.Για καποιους λογους που δεν γνωριζουμε δεν τον γουσταρει κανενας μεσα στην ομαδα.Κατα καιρους εχουμε δει:
3 Εχουμε 17 σεντερ μπακ
4 Εχουμε τον λακη
Συγνωμη που σας κουρασα.
εκτος αν πιστευεις οτι με ηλιαδη αντι για βερον η γκαρσια θα ημασταν δευτεροι..