Στέλιος Ηλιάδης
Sorry Στελάκη!!
Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη απο το Στέλιο Ηλιάδη που βρίσαμε τη μητέρα του επειδή έτυχε να είναι άτυχος να έχει σκουλίκι αδερφό...
- steliospaoknikaia
Re: Sorry Στελάκι!!
ABALAEA2 έγραψε:Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη απο το Στέλιο Ηλιάδη που βρίσαμε τη μητέρα του επειδή έτυχε να είναι άτυχος να έχει σκουλίκι αδερφό...

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

Στέλιος Ηλιάδης
Δεν υπάρχει τόπικ για το πιτμπουλ; Δεν το πιστεύω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Παρ 09 Ιαν 2009, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με το 4-3-3 του Σάντος, λογικά θα έχουμε 2 κεντρικά-αμυντικά χαφ και έναν προωθημένο-10ρι όπου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ίβιτς.
Οπότε για τις άλλες δύο θέσεις υπάρχουν οι Βερόν - Μπαλάφας - Ηλιάδης - Βαγγελής (γιατί δεν έφυγε Παναγία μου; ) και ακόμα μία μεταγραφή που όπως φαίνεται θα γίνει κεντρικού χαφ (είτε Gerard είτε Καζ)!
Άρα υπερβολικά μεγάλος συναγωνισμός .. και δεν έχω βάλει τον Πεχλιβάνη μέσα που μάλλον θα πάει δανεικός!
Οπότε για τις άλλες δύο θέσεις υπάρχουν οι Βερόν - Μπαλάφας - Ηλιάδης - Βαγγελής (γιατί δεν έφυγε Παναγία μου; ) και ακόμα μία μεταγραφή που όπως φαίνεται θα γίνει κεντρικού χαφ (είτε Gerard είτε Καζ)!
Άρα υπερβολικά μεγάλος συναγωνισμός .. και δεν έχω βάλει τον Πεχλιβάνη μέσα που μάλλον θα πάει δανεικός!
- Gerard04
Τον βλεπω ως 1η αλλαγη στο κεντρο,και ισως αλλαγη και για αλλες θεσεις οπως περσυ οταν δεν υπηρχε κανεις να παιξει.
Ειναι Και ο Βερον αδερφε... Απο κει που δεν ειχαμε κανεναν γεμισαμε... ;p
fotis52 έγραψε:Αν το κεντρο ειναι 2 χαφ και 1 δεκαρι βλεπω να ειναι Βερον- Ιβιτς και ενας ακομη.... Για πρωτη αλλαγη βλεπω Ηλιαδη,Μπαλαφα
Ειναι Και ο Βερον αδερφε... Απο κει που δεν ειχαμε κανεναν γεμισαμε... ;p
- sergio ramos
για τον ηλιαδη γνωμη μου ειναι πως αν προσπαθησει περισσοτερο θα τα καταφερει να εδρεωθει στην ενδεκαδα. το θεμα ειναι να βοηθηθει λιγο περισσοτερο απο τον προπονητη.το που θα παιξει εινα θεμα προπονητη.αυτος πρεπει να βαλει τα δυνατα του γιατι φετος με τις μεταγραφες που εγιναν κ αναμενεται αλλοι τρεις Η τεσσερεις παιχτες ο συναγωνισμος ανεβαινει ακομα περισσοτερο κ αυτο ειναι καλο για ολους γιατι θα προσπαθουν θα γινονται καλητεροι κ μαζι με αυτους κ ο ΠΑΟΚ μας.
- twoheadedphoenix
twoheadedphoenix έγραψε:Έχω ακούσει ότι είναι οπαδός άλλης "ομάδας" ισχυεί ξέρει κανείς τίποτα η είναι πίπες και προπαγανδα;
Ισχύει, αλλά τι σημασία έχει; Βλέπεις να επηρρεάζει αυτό την αγωνιστικότητά του στον ΠΑΟΚ;
Έλεος πια με την καραμέλα του τι ομάδα ήταν ο καθένας μικρός .. Αυτά έχουν τελειώσει και μόνο εμείς οι τρόμπες επανερχόμαστε!