Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Μετά τον Μάρτενς, τον Τζαβέλλα, τον Σπυρό, τους δημοσιογράφους, τα κουμπιά της Παναγιάς και της Αλέξαινας, την εξόστωση του Μήτσου, την ποσόστωση του Βρύζα, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και ό,τι άλλο χαριτωμένο ακούσαμε ως δικαιολογία για τα χάλια μας, προστέθηκε και μια ακόμα.

Η μουρμούρα :?

Εικόνα

Η συνέντευξη τύπου μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ έχει γίνει η πιο cult εκπομπή. Αραλίκι, ποτάκι και Άγγελος να στηλιτεύει συνοφρυωμένος τα αίτια της κακοδαιμονίας μας, ακροβατώντας μεταξύ πραγματικότητας και μεταφυσικού :geek: (ούτε ο Μπακογιαννόπουλος δεν θα το προλόγιζε καλύτερα :mrgreen: ). Είναι το μόνο που αξίζει πλέον από τους αγώνες μας και το μόνο που προκαλεί χαμόγελα. :cry:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

prist64 έγραψε:ΔΕν σε προβληματιζει οτι πλεον ,δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στον προπονητη?
Οτι δεν εισακούονται οι οδηγιες που δινει?
αντε τα άλλα, αλλά αυτο απο που απορεει; και πλζ, μη μου πεις απο τη χθεσινη (μια) φαση που εδειξε η νοβα να λεει ανεβειτε, γιατι αν ειδες τη συνεχεια, οντως οι παιχτες εκεινο το διαστημα πηγαν να παρουν μετρα.

εγω δεν εχω καποιο προβλημα ουτε στο πως εκφραζεται ουτε αν εχει αμπελια ουτε τπτ.

εχω μεγαλο προβλημα με την προπονητικη του ικανοτητα. τα υπολοιπα νομιζω πατερ μου ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

θελουμε να κανουμε ενα ομορφο και ουσιαστικο διαλογο; ας μεινουμε στο μπαλιστικο κομματι -οπως και πρεπει- , τα υπολοιπα και δεν αξιζουν αλλα και μονο οξυνουν τα πνευματα. εκτος αν αυτο θελεις. να οξυνεις τα πνευματα, κατι που δεν το πιστευω ομως.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

από prist64 » Κυρ Μαρ 15, 2015 5:24 pm

Dinos_Liverpool έγραψε:Εμένα, εκτός από την ομάδα που με στεναχωρεί αφάνταστα εδώ και πολύ καιρό, με στεναχωρείτε εξίσου και ορισμένοι που, αν και γνωριζόσαστε τόσα χρόνια εδώ μέσα, υποτιμάτε τον άλλον και τον μειώνετε χωρίς λόγο ουσιαστικά. Βέβαια, τα βρίσκετε εν τέλει, αλλά αφού πρώτα καταφέρνετε να χαλάσετε τις καρδιές σας. Γιατί, ρε γμτ;

Ρε συ παπά, έλεος! Στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται ως οινοποιός. Ως προπονητής βρίσκεται! Καλός, κακός αυτός είναι! Ας περιοριστούμε σε κριτική και όχι σε ευτελισμούς, σε παρακαλώ πολύ και είμαι βέβαιος ότι συνεννοηθήκαμε.

Να τον κρινω λοιπον σαν προπονητη.

Ακομα μια φορα τον πιο παραγωγικο σου παικτη στον ασβεστη.
Πότε αριστερα,πότε δεξια.

Ακομα μια φορα τον Περέιρα,1.70 υψος και 70(?) κιλα,
κορυφη διπλα σε διμετρο σεντερ μπακ.
Και να παιζεις με σεντρες,τραγικος.

Προπονητης που δηλωνει,λογιστης,εκτιμητης και πολλα -ης,τραγικος.

Προπονητης που εχασε τα αποδυτηρια,τραγικος.

Προπονητης που άλλα λεει κι άλλα κανει,τραγικος ή πριγκηπεσα.

Προπονητης που εχει κανει high score σε γκολ καια,τραγικος

Προπονητης που σε εχει εκτος κυπελλου και Ευρωπης απο τον Δεκεμβριο,τραγικος.

Προπονητης που δεν μπορει να συνενοηθει με τον ΤΔ για μεταγραφες,τραγικος.

Προπονητης που λεει στους παικτες του στο ημιχρονο οτι θα φυγει
και στην αμεσως επομενη προπονηση,παραπονιεται οτι δεν τον στηριξαν,τραγικος.

Προπονητης που παιρνει την ομαδα να φυγει απο τον αγωνα και συνεχιζει(ευτυχως)
επειδη τον "μαζεψε" ο Τερζης,τραγικος.
Δε θα γινεις Βουλινος ποτέ,Αγγελε,Αγγελε-ε.

Προπονητης που εχει το καλυτερο τεχνικο και ιατρικο τημ,και η ομαδα σερνεται
τρεις(3) μηνες,και ειναι η χαρα του καθε πικραμενου,
οι θλασεις και οι υποτροπες πανε κι ερχονται,τραγικος.

Προπονητης που δεν ξερει να κανει ροτέισον και την πληρωνει η ομαδα
μενοντας εκτος εφικτων στοχων(κυπελο),τραγικος.

Προπονητης που παιζει δεκα(10) ματς με τον Σαλπιγγιδη τραυματια(εξοστωση)
δεξι χαφ-εξτρεμ,τραγικος.

Προπονητης που εχει 27 παικτες και παιζει με τους 15,τραγικος.

Προπονητης που εκει που φτυνει(Μαντουρο) γλυφει,τραγικος.

Προπονητης που "εθαψε" οτι ταλεντο υπηρχε(σχεδον),τραγικος.

Dino,μιά τραγωδια ζουμε ρε πουστη μου,εχουμε σαλταρει
νεοι,γεροι και παιδια,και σας πειραξε το ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ.

Σαραντα γαμημενα χρονια βλεπω Π.Α.Ο.Κ.και τετοια καταντια,
διοτι περι καταντιας προκειται,δεν εχω ξαναβιωσει.

Ο κοσμος δεν αντεχει να βλεπει τα πειραματα,δεν παει στο γηπεδο
και σας φταιει το ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ?

Ουτε τον βριζω,το ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ,ειναι τιμητικος τιτλος,
αλλωστε αυτος παινευεται οτι κανει καλο τσιπουρο.

Εγω Dino,εγινα Π.Α.Ο.Κ. για τους τιτλους.
Στα οκτω (8) μου πανηγυρισα,μεσα στο συντριβανι που υπηρχε
μπροστα στο Λευκο Πυργο,το πρωτο κυπελο του Π.Α.Ο.Κ.

Στα δεκα(10) πανηγυρισα το δευτερο κυπελο.

Στα δωδεκα(12) πανηγυρισα το πρωτο πρωταθλημα.

Δε μπορει να μας γαμαει την ψυχολογια ο καθε πικραμενος που θελει να κανει
τον προπονητη,τον γυμναστη,τον γιατρο,τον βοηθο,τον ΤΔ,τον προεδρο,
ενίοτε και τον οπαδο στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.

Χοχλιουρε μιας και θελεις να μιλησουμε ποδοσφαιρικα
το μετεφερα εδω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν πιστευω οτι εχει χασει τα αποδυτηρια αλλιως δεν θα βλεπαμε παιχτες να πανηγυριζουν γκολ μαζι με το προπον. τιμ. δεν πιστευω οτι εφτυνε το μαντουρο αλλα ειναι ενας...παπας των αρδ που φαγαμε καθως διπλα στα ξερα (μαρτενς) πηγαν να καψουν και τα χλωρα (μαντουρο). δεν με χαλαει το κυπελλο και η ευρωπη γιατι οταν κρινοντουσαν και εγω ελεγα να τα κανουμε στην ακρη για να επικεντρωθουμε στο πρωταθλημα. δεν μου αρεσει το να τον λεμε οινοποιο ή οτιδηποτε αλλο και ας μην τον παω μια σαν προπονητη, ειδικα του ΠΑΟΚ.

αυτα. πιστευω σε καλυψα. ;)

υγ: επισης δεν μου αρεσει η διαφημιση στο χοχλιουρο. εγω ρεβανι τρωω απο αλλου. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 15 Μαρ 2015, 17:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

O AA ειναι γνωστος σε ολους νομιζω.Ολοι γνωριζουν οτι ειναι ενας προπονητης που δουλευει σε στυλ προπονητη-μανατζερ.Εφοσον τον προσελαβαν δεν γινεται ν υπηρχαν απαιτησεις να συνεργαστει με καποιον τεχνικο διευθυντη δεδομενου οτι ποτε δεν το χει κανει.Γι αυτο κιολας ακουγοταν διαφορες ατακες οπως "εδωσε ο Ιβαν τα κλειδια της ομαδας στον ΑΑ",κοκ.Το πως γινεται ενω εχεις τεχνικο διευθυντη και υποτιθεται εχεις μια συγκεκριμμενη δομη να προσλαμβανεις τετοιου ειδους προπονητη απλα δειχνει τι μπαχαλο επικρατουσε στην ομαδα.
Με βαση αυτα πιστευαμε οτι αυτος θα ειναι ο μοναδικος υπευθυνος στο αγωνιστικο κομματι και οι αποφασεις του θα ειναι νομος.Η διοικηση θα στηριζε πληρως τις αποφασεις του οποιες κι αν ηταν.
Ο ΑΑ σιγουρα δεν ειναι ορθολογιστης προπονητης σαν τον Σαντος.Δεν ασχολειται με τακτικη με τοση αφοσιωση και λεπτομερεια.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ασχετος η δεν δουλευει τακτικη.Αντιμετωπιζει το ποδοσφαιρο με μια πιο απλη λογικη.Δινει εμφαση στην ομαδικοτητα,την ψυχολογια και την νοοτροπια μιας ομαδας.Στην κυκλοφορια της μπαλας, στο παιξιμο της με τη μια και στο πρεσινγκ.
Αν αφησουμε στην ακρη ολους τους αλλους παραγοντες κι επικεντρωθουμε στο αγωνιστικο,για μενα η ομαδα καταρευσε απο τοτε που χαλασαν τα αποδυτηρια.Δεν γινεται μια ζωη ολα να ειναι συμπτωσεις.Απ τη στιγμη που τσακωθηκε με Τζαβελλα και Σπυροπουλο η ομαδα αλλαξε αρδην.Ο Τζαβελλας ειδικα δεν θα επρεπε ουτε να μπορει να περασει απ την τουμπα,παραπανω δεν θα πω γιατι αποδειξεις δεν εχω.Εχω δει απλα πολλες περιεργες συμπτωσεις.Απο τοτε η ανομοιογενεια βασιλευει στους αγωνες που δινει η ομαδα.Η ανισορροπια που εμφανιζει η ομαδα μεταξυ των γραμμων ειναι ο κυριος λογος που εχουμε δεχτει και τοσα γκολ στην πλατη της αμυνας.
Απ την αρχη της περιοδου οταν επιτεθοταν η ομαδα η αμυνα ηταν στη σεντρα απλα τα χαφ και τα μπακ τοτε επεστρεφαν πισω αστραπιαια.
Ενω στην αρχη της περιοδου το πρεσινγκ ηταν οργανωμενο και η ομαδα ειχε ισορροπημενη τακτικη συμπεριφορα ξαφνικα αυτο αλλαξε.
Για μενα αφου δεν διωξαν αυτους που τελειωσε επρεπε να διωξουν τον ιδιο κι ας ειχε την ομαδα στο +5.
Δυστυχως απ τη νικη στο καραιταβλι και μετα ολα εγιναν και πηγαν στραβα.Επεσαν ολα μαζι.Κακα αποδυτηρια,διαιτησιες,ατυχια,λαθη απ τη διοικηση,λαθη απ τον προπονητη.
Σιγουρα δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ο ΑΑ.Προσωπικα δεν το θελω προπονητη στον ΠΑΟΚ για χιλιους δυο λογους.
Αλλα δεν αποδεχομαι και ευκολα αρδοσυμπερασματα του τυπου"δεν εχει πλανο",κοκ που σιγοψιθυριζονταν απο τοτε που ο ΠΑΟΚ εριχνε τεσσαρες.Δηλαδη ρε μαγκες ειναι τοσο ξυπνιος που εχει κοροιδεψει ενα σωρο ομαδες που τον εχουν παρει προπονητη τα τελευταια 20 χρονια;;Εκανε πορεια πρωταθλητισμου το 2003-04 με παικτες που μετα τον ΠΑΟΚ πηγαν σε ομαδες β εθνικης ενω ειναι τοσο ασχετος;;Πως επαιζε τοτε αριστα η ομαδα το 4-3-3 στην αρχη της περιοδου;; Τετοιες εκτιμησεις δεν κανουν ουτε παιδακια δημοτικου..
Πρεπει να εισαι τελειως ασχετος η εμπαθης για να τα λες αυτα.
Σιγουρα θα μπορουσε να διαχειριστει πολλες καταστασεις αλλιως.Σιγουρα εχει κανει λαθη σε διαφορες επιλογες του.Σιγουρα δεν ταιριαζει στο προφιλ ενος μοντερνου συλλογου.Αλλα δεν φταιει για τα παντα αυτος και το επιτελειο του.Στην τελικη δε ξερανε ποιος ειναι ο ΑΑ και πως δουλευει;;Αφου δεν ειχαν σκοπο να υποστηριξουν αυτον και τις επιλογες του δεν επρεπε να τον φερουν.Δηλαδη τις αδυναμιες του δεν τις γνωριζαν;Δεν επρεπε να προφυλλαξουν την ομαδα απ τα αρνητικα της επιλογης τουπ.χ κακη εκγυμναση αν ισχυει;
Μεγαλο προβλημα να μην υπαρχει συγκεκριμμενη στρατηγικη..
Η τον φερνεις και οι προσταγες του ειναι ευαγγελιο (πχ αν καθαρισει παιχτη αυτοματα αποτελει ξενο σωμα) και ειναι
ο απολυτος υπευθυνος στα παντα,η τον φερνεις και παρεμβαινεις σ ολα οσα θεωρεις αρνητικα του ωστε να προφυλλαξεις την ομαδα κι αν δεν το αποδεχτει δεν συνεργαζεσαι μαζι του(πχ του επιβαλεις δικο σου γυμναστη) η δεν τον φερνεις καν κι ακολουθεις ενα διαφορετικο πλανο που αποδεδειγμενα δεν ταιριαζει σ αυτο προπονητης με στυλ ΠΑΟΚΑΡΧΗ.
Χωρις ξεκαθαρα δεδομενα και με ημιτελη τηρηση καποιας στρατηγικης σιγουρα δεν μπορεις να πας πουθενα.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Μετά το μπαναρισμα που έφαγα για μια εβδομάδα επειδή έλεγα τα αυτονόητα ,επιστρέφω δυστυχώς δίκαιομενος για αυτά που έλεγα ,οσο για έναν που κατηγόρησε για τον λεω αα το κάνω για λόγους συντομίας.Μπραβο τσακαλε κλείδωσες την τρίτη θέση ουαουυυυυυ γιεςςςς ,τελικά ο κοστα με σωστή αλληλοκαλυψη δεν είναι και τόσο τραγι τελικά ε αα?δεν μπορούσες να κανεις το ίδιο και με αυτούς που μας έκαναν κουδούνια?Ισχύει ότι η θέση του κυπελουχου βγάζει κατευθηαν ομίλους ελ?αν ναι ας τα δώσουμε όλα να βγούμε 3 να έχουμε σίγουρους τους ομίλους και να έρθει ένας τδ μαζί με εναν ΞΕΝΟ προπονητή να κάνουν με άνεση τις μεταγραφές τους και να παρουσιασουν κάτι για το οποίο να μην ντρεπόμαστε.Ρε αα σε 5 παιχνίδια 7 βαθμοί?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Να φύγεις, να πας αλλού. .. σε σιχάθηκα πια
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ε δεν θα φτάσω να εύχομαι να πάρει το κύπελλο ο διορισμένος, επειδή τα έκανε μαντάρα ο Αγγελος ...

Ελεος ...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν περίμενα ότι θα υπάρχουν ακόμα οπαδοί που ακούνε συνεντεύξεις τύπου του ΑΑ, αλλά να τις αναλύουν κιόλας είναι άκρως σουρεαλιστικό μην πω εξωπραγματικό.

Ο άνθρωπος είναι ποιητής. Είναι μια οπτασία. Το να αναλύσεις συνεντεύξεις τύπου του άπτεται πολύ προχωρημένων γνώσεων σε τομεις όπως η πυρηνική φυσική, η μικροκοσμική βιολογία και η πολιτική φιλοσοφία. ΕΙμαστε πολύ μικροί για να κατανοήσουμε το νόημα των λόγων του ΑΑ.

PS: Kid, τώρα είδα αυτά που έγραψες και όχι δεν σε αντέγραψα, απλά ο Αγγελος ο ίδιος με την Αγγελική του υπόσταση με ώθησαν στο να τον εξυμνήσω με αναλογο τρόπο. Οτι και να κάνεις ο Αγγελος σε οδηγεί στο ίδιο μεταφυσικό γίγνεσθαι. ΕΙναι πάνω από τις γήϊνές μου δυνάμεις. Μην με καταδιώκετε ως στυγνό αντιγραφέα λοιπόν.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Barlow4, θα αναφερθώ μόνο στο αν έβγαλε στον "τακο" τον ΖΒ. Το εκανε δια του γραφείου του τύπου, (πετρουλακης, ,στελλας) και μη μου πεις οτι τα στοιχεία που έβγαζαν στον αέρα δεν ήταν από ΑΑ ή κύκλους ΑΑ. Αν δεν ήταν, είχε υποχρέωση να τα διαψεύσει, εξάλλου γνωστές οι σχέσεις του με τους δυο βρικόλακες του ΠΑΟΚ. Με συμπάθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 15 Μαρ 2015, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

παοκαρα23 έγραψε:O AA ειναι γνωστος σε ολους νομιζω.Ολοι γνωριζουν οτι ειναι ενας προπονητης που δουλευει σε στυλ προπονητη-μανατζερ.Εφοσον τον προσελαβαν δεν γινεται ν υπηρχαν απαιτησεις να συνεργαστει με καποιον τεχνικο διευθυντη δεδομενου οτι ποτε δεν το χει κανει.Γι αυτο κιολας ακουγοταν διαφορες ατακες οπως "εδωσε ο Ιβαν τα κλειδια της ομαδας στον ΑΑ",κοκ.Το πως γινεται ενω εχεις τεχνικο διευθυντη και υποτιθεται εχεις μια συγκεκριμμενη δομη να προσλαμβανεις τετοιου ειδους προπονητη απλα δειχνει τι μπαχαλο επικρατουσε στην ομαδα.
+++++
Τον ΑΑ τον ξέρουμε εδώ και πόσα χρόνια. Να κάνεις το ίδιο προσλαμβάνοντας αυτόν τον προπονητή και να περιμένεις κάτι διαφορετικό...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

KOSTAS54 έγραψε:Barlow4, θα αναφερθώ μόνο στο αν έβγαλε στον "τακο" τον ΖΒ. Το εκανε δια του γραφείου του τύπου, (πετρουλακης, ,στελλας) και μη μου πεις οτι τα στοιχεία που έβγαζαν στον αέρα δεν ήταν από ΑΑ ή κύκλους ΑΑ. Αν δεν ήταν, είχε υποχρέωση να τα διαψεύσει, εξάλλου γνωστές οι σχέσεις του με τους δυο βρικόλακες του ΠΑΟΚ. Με συμπάθεια.
τον εχω ικανο για πολλα χαζα τον αναστασιαδη αλλα λογω του αγυριστου κεφαλιου του.οχι για μηχανορραφιες.ειλικρινα δε θαυμαζω σχεδον τιποτα απο τις ικανοτητες του αναστασιαδη παρα μονο οτι κινειται τοσο αυτιστικα βασει της ορθοδοξης ηθικης του που δεν μπορω να φανταστω οτι πλερω αρδ για να περναει επικοινωνιακο παπα υπερ του.επισης ο μονος ρολος πιστευω οτι του ταιριαζει ειναι του ταμια.μπορει να μην ξερει οικονομικα αλλα ουτε χερι βαζει ουτε χερι πλησιαζει στο ταμειο.με αλλα λογια τον εχω για εντιμο αλλα ειναι λιγος κατα τα αλλα.
επισης δεν ξερω καν τι λενε οι αρδ που ανεφερες.ειλικρινα δεν ακουω καθολου ραδιο και δε διαβαζω καμια εφημεριδα τους προφανως.δεν μπορω να φανταστω οτι στηριζουν αυτο το εκτρωμα των τελευταιων μηνων.
κατα τα αλλα τι ακριβως να διαψευσει και με ποια ιδιοτητα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Γεια σας παιδιά,το λέμε τα στραβά του αα και να περιμένουμε να τα αλλάξει είναι σαν να περιμένεις να βγει ο ήλιος από την δυση ,να τελειώνει το μαρτύριο γρήγορα και να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ασε79 παρτο χαλαρα παληκαρι μου μεχρι το τελος του πρωταθληματος. Εδω θα μεινει να βγαλει τη χρονια και μετα θα παει στην ευχη του θεου. Ειναι φως φαναρι!
Και να σε πω και κατι; Ισως ειναι και η καλυτερη λυση αυτη απο το να παμε με ενα ΓΧ παλι στα πλει οφ
Γιαυτο σε λεω παρτο χαλαρα καιδε θα χασεις
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ace79grpaok έγραψε:Γεια σας παιδιά,το λέμε τα στραβά του αα και να περιμένουμε να τα αλλάξει είναι σαν να περιμένεις να βγει ο ήλιος από την δυση ,να τελειώνει το μαρτύριο γρήγορα και να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.
Καλώς ήρθες. ......
είναι το μαρτύριο της σταγόνας αυτό, δεν τελειώνει εύκολα. .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”