Η μουρμούρα

Η συνέντευξη τύπου μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ έχει γίνει η πιο cult εκπομπή. Αραλίκι, ποτάκι και Άγγελος να στηλιτεύει συνοφρυωμένος τα αίτια της κακοδαιμονίας μας, ακροβατώντας μεταξύ πραγματικότητας και μεταφυσικού

αντε τα άλλα, αλλά αυτο απο που απορεει; και πλζ, μη μου πεις απο τη χθεσινη (μια) φαση που εδειξε η νοβα να λεει ανεβειτε, γιατι αν ειδες τη συνεχεια, οντως οι παιχτες εκεινο το διαστημα πηγαν να παρουν μετρα.prist64 έγραψε:ΔΕν σε προβληματιζει οτι πλεον ,δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στον προπονητη?
Οτι δεν εισακούονται οι οδηγιες που δινει?
+++++παοκαρα23 έγραψε:O AA ειναι γνωστος σε ολους νομιζω.Ολοι γνωριζουν οτι ειναι ενας προπονητης που δουλευει σε στυλ προπονητη-μανατζερ.Εφοσον τον προσελαβαν δεν γινεται ν υπηρχαν απαιτησεις να συνεργαστει με καποιον τεχνικο διευθυντη δεδομενου οτι ποτε δεν το χει κανει.Γι αυτο κιολας ακουγοταν διαφορες ατακες οπως "εδωσε ο Ιβαν τα κλειδια της ομαδας στον ΑΑ",κοκ.Το πως γινεται ενω εχεις τεχνικο διευθυντη και υποτιθεται εχεις μια συγκεκριμμενη δομη να προσλαμβανεις τετοιου ειδους προπονητη απλα δειχνει τι μπαχαλο επικρατουσε στην ομαδα.
τον εχω ικανο για πολλα χαζα τον αναστασιαδη αλλα λογω του αγυριστου κεφαλιου του.οχι για μηχανορραφιες.ειλικρινα δε θαυμαζω σχεδον τιποτα απο τις ικανοτητες του αναστασιαδη παρα μονο οτι κινειται τοσο αυτιστικα βασει της ορθοδοξης ηθικης του που δεν μπορω να φανταστω οτι πλερω αρδ για να περναει επικοινωνιακο παπα υπερ του.επισης ο μονος ρολος πιστευω οτι του ταιριαζει ειναι του ταμια.μπορει να μην ξερει οικονομικα αλλα ουτε χερι βαζει ουτε χερι πλησιαζει στο ταμειο.με αλλα λογια τον εχω για εντιμο αλλα ειναι λιγος κατα τα αλλα.KOSTAS54 έγραψε:Barlow4, θα αναφερθώ μόνο στο αν έβγαλε στον "τακο" τον ΖΒ. Το εκανε δια του γραφείου του τύπου, (πετρουλακης, ,στελλας) και μη μου πεις οτι τα στοιχεία που έβγαζαν στον αέρα δεν ήταν από ΑΑ ή κύκλους ΑΑ. Αν δεν ήταν, είχε υποχρέωση να τα διαψεύσει, εξάλλου γνωστές οι σχέσεις του με τους δυο βρικόλακες του ΠΑΟΚ. Με συμπάθεια.
Καλώς ήρθες. ......ace79grpaok έγραψε:Γεια σας παιδιά,το λέμε τα στραβά του αα και να περιμένουμε να τα αλλάξει είναι σαν να περιμένεις να βγει ο ήλιος από την δυση ,να τελειώνει το μαρτύριο γρήγορα και να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.