Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και μετα λεμε γιατι σιχάθηκε ο κοσμος και δε παταει γήπεδο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

τσιριγώτης έγραψε:
alejio4 έγραψε:Πες τα ρε Κηθυριώτη.
Γνώστη σε βρίσκω. .έχεις κατέβει; ;
Τι γνώστη τον βρίσκεις? Αφού γράφεις στη τοποθεσία από πού είσαι.
Επειδή έγραψε "πες τα ρε Κυθηριωτη" , τί γνώστης είναι ?
Του "πέστα" ή του "Κυθηριώτη"?
Της Ελληνικής ανάγνωσης? Γραφής σίγουρα όχι γιατί απο τα 3 ι , τα 2 είναι λάθος.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.θα ηταν απελευθερωμενος απο πιεση και θα μπορουσε απερισπαστος να βαλει ταξη και να απογειωσει την ομαδα.αντε μωρη αγγελαρα τρελανε μας επιτελους.ριξε ενα διετες να πεταξουμε!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

barlow διευκρινισε οτι δε μιλας σοβαρα γιατι θα σε πιστεψουν κιολας μερικοι
τι απελευθερωμενος απο πιεση ο αα
οποιος δε μπορει την πιεση ας παει να δουλεψει στον Πλατανια και τα Γιαννενα..
να απογειωσει την ομαδα λιγο ζορικο ο ηδη παραιτημενος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.θα ηταν απελευθερωμενος απο πιεση και θα μπορουσε απερισπαστος να βαλει ταξη και να απογειωσει την ομαδα.αντε μωρη αγγελαρα τρελανε μας επιτελους.ριξε ενα διετες να πεταξουμε!
++++ και βοηθό ΓΧ .Φερνεις και Ζηση για ΤΔ και χτυπάμε τίτλο(η Παναγια ξεκουραστηκε και θα ναι μαζί μας)
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Πες τα ρε Μπαμπινιώτη και εσύ.
giapas έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:
Της Ελληνικής ανάγνωσης? Γραφής σίγουρα όχι γιατί απο τα 3 ι , τα 2 είναι λάθος.
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

kataramenos5 έγραψε:
barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.θα ηταν απελευθερωμενος απο πιεση και θα μπορουσε απερισπαστος να βαλει ταξη και να απογειωσει την ομαδα.αντε μωρη αγγελαρα τρελανε μας επιτελους.ριξε ενα διετες να πεταξουμε!
++++ και βοηθό ΓΧ .Φερνεις και Ζηση για ΤΔ και χτυπάμε τίτλο(η Παναγια ξεκουραστηκε και θα ναι μαζί μας)
Τώρα θα δείτε τι σας έχω ετοιμάσει :evil:

Εικόνα

Γμτ, το έχω αδειάσει, την γλυτώσατε :lol:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

giapas έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:
Το λάθος είναι το κυθηριωτης. ..Κυθήριος είναι το σωστό. ...τα άλλα ασχολιαστα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.
Έτσι. Όπως ακριβώς έγινε και με τον Santos που οι περισσότεροι έβριζαν το πρώτο χρόνο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mε άλλο γυμναστή ή τέλος πάντων με διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης απ΄ότι τώρα.
Η ομάδα φαίνεται ότι δεν δουλεύτηκε σωστά, αφού τους τελευταίους 3 μήνες δεν έχει τρεξίματα.
Επιπλέον ο Άγγελος αποδείχτηκε ότι δεν έχει δουλέψει ούτε πλάνο ανάπτυξης, ούτε αμυντικό.

Παρωχημένος προπονητής, μιας άλλης εποχής, όταν ο πιο φωνακλάς ήταν και ο καλύτερος, μετέδιδε στον έλληνα παίκτη το πάθος. Τώρα με τόσους ξένους παίκτες δεν τον καταλαβαίνουν. Άραγε ο Νομπόα τί να καταλαβαίνει όταν τους λέει "πάμε παλικάρια", "η Παναγιά μαζί μας", "θα σε σχίσω" κλπ.

Eπιπλέον, είναι και πονηρός.
Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί ο Μαρκαριάν - και ενώ όταν τον είχανε ρωτήσει προηγουμένως για το ενδιαφέρον από την Εθνική και αυτός τό 'ριξε στη θέληση της Παναγιάς - υπέβαλε την παραίτησή του, προφανώς για να προλάβει να πάει στην Εθνική. Όταν όμως ανακοινώθηκε ο πιγκουίνος, τα γύρισε και είπε: "Ποιος παραιτηθηκε? Δεν καταλάβατε τις δηλώσεις μου".
Η Παναγιά πήγε περίπατο δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.
Έτσι. Όπως ακριβώς έγινε και με τον Santos που οι περισσότεροι έβριζαν το πρώτο χρόνο.
Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις Σαντος και Αγγελος. Ουσιαστικά η πρώτη χρονια του Σαντος στον ΠΑΟΚ ήταν το 2008. Το 2007 ανέλαβε Αύγουστο αν θυμάμαι καλά. Δεν ήταν δικη του η ομάδα. Δεν είχε κάνει αυτός μεταγραφές. Η ομάδα που έφτιαξε την επομενη χρονια μπορεί να μην έπαιζε μπαλάρα αλλα μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν, αποκτούσε ένα χαρακτήρα και έκανε βήματα μπροστά. Ο Αναστασιάδης κάνει ένα βήμα μπροστά πέντε πίσω. Ο Σαντος έχει ένα πλάνο στο μυαλό του και έχει την ικανότητα να το μεταφέρει στο γήπεδο. Ο Άγγελος αλλιώς ξεκινάει αλλιώς συνεχίζει και αλλιώς τελειώνει.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει ομως ως προπονητής και είναι αυτό που τον εμπόδισε από το να κάνει μεγάλη καριέρα είναι ότι όταν εμφανίζονται προβλήματα στην ομάδα είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά ποτε δε μπορούσε να βρει λύσεις και όχι μονο δε τα έλυνε αλλα συνήθως τα έκανε χειρότερα. Έχει μείνει παρα πολύ πίσω σαν προπονητής. Και δέκα χρονια να μείνει στον ΠΑΟΚ και τα δέκα χρονια θα είναι καρμπον με τη φετινή χρονια. Όλα θα πηγαίνουν καλά μέχρι τα πρώτα προβλήματα. Μετά ο ΠΑΟΚ θα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Και θα το ξαναπώ. Για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε και να εμπιστευόμαστε τη δημιουργία της ομάδας σε παράγωγα του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: Τρολαρει κι ο Αποστόλης.Τι συγκριση να γινει αναμεσα σε Δον και ΑΑ?Μήλα με πορτοκάλια..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με εχεις μαθει καλα ρε κουφαλα!
εγω για το καλο του φορουμ το εκανα αλλα μαλλον βρισκομαστε υπο την επιρροια βαρβιτουρικων.
ετσι λιγο για να αναψουν τα αιματα να δημιουργησω κινηση στο φορουμ.
πως βαζεις βυζαρου σερβιτορα και πλακωνουν πελατες?τετοιο πραγμα.
τζιφος ομως.που ειναι το παθος?που ειναι η κ@υλα??
που ειναι ο βαλνερ?που ειναι ο φουτσινι?που εχουν παει ολοι εκεινοι?
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Το ότι δεν ασχολούμαστε άλλο με τον αα είναι δείγμα το ποσο απογοητευμένοι και χωρίς όρεξη έστω να μαλώσουμε είμαστε.Ευτυχως αα που είναι κεκλησμενων αύριο γιατί ούτε 5000 δε θα είχε εκεί μας καταντησες .εκτος αν το όνειρο σου είναι να μείνεις μόνος σου με τα σκυλια σου στην κερκίδα τωτε οκ.δεν λέω ότι όσοι πάνε στο γήπεδο είναι σκυλιά του .Θανο και τσιριγωτη πόσες μεινανε?παίζει η ομάδα αύριο και θα πάω με την κόρη μου σινεμά παρα να κάτσω να δω το ματς με την Τρίπολη ξερεις εσύ αα πάλι την άμυνα στο κέντρο και να κάνει πάρτι ο γιαννωτας και ο μασα σορυ αα το έχω ξαναδεί το έργο πάω να δω κάποιο που δεν έχω ξαναδει
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Απλά ο σαντος είναι προπονητής και μπορείς να τον πιστέψεις. ...άλλωστε ολόκληρη εθνική Πορτογαλίας προπονεί. ..τον άγγελο μπορεί να τον πάρει κανείς στα σοβαρά; λανθασμένη η σύγκριση. .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”