Άγγελος Αναστασιάδης (II)
- kataramenos5
Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)
Τι γνώστη τον βρίσκεις? Αφού γράφεις στη τοποθεσία από πού είσαι.τσιριγώτης έγραψε:Γνώστη σε βρίσκω. .έχεις κατέβει; ;alejio4 έγραψε:Πες τα ρε Κηθυριώτη.
Επειδή έγραψε "πες τα ρε Κυθηριωτη" , τί γνώστης είναι ?
Του "πέστα" ή του "Κυθηριώτη"?
Της Ελληνικής ανάγνωσης? Γραφής σίγουρα όχι γιατί απο τα 3 ι , τα 2 είναι λάθος.
εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.θα ηταν απελευθερωμενος απο πιεση και θα μπορουσε απερισπαστος να βαλει ταξη και να απογειωσει την ομαδα.αντε μωρη αγγελαρα τρελανε μας επιτελους.ριξε ενα διετες να πεταξουμε!
- thanos-xanthi
barlow διευκρινισε οτι δε μιλας σοβαρα γιατι θα σε πιστεψουν κιολας μερικοι
τι απελευθερωμενος απο πιεση ο αα
οποιος δε μπορει την πιεση ας παει να δουλεψει στον Πλατανια και τα Γιαννενα..
να απογειωσει την ομαδα λιγο ζορικο ο ηδη παραιτημενος
τι απελευθερωμενος απο πιεση ο αα
οποιος δε μπορει την πιεση ας παει να δουλεψει στον Πλατανια και τα Γιαννενα..
να απογειωσει την ομαδα λιγο ζορικο ο ηδη παραιτημενος
- kataramenos5
++++ και βοηθό ΓΧ .Φερνεις και Ζηση για ΤΔ και χτυπάμε τίτλο(η Παναγια ξεκουραστηκε και θα ναι μαζί μας)barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.θα ηταν απελευθερωμενος απο πιεση και θα μπορουσε απερισπαστος να βαλει ταξη και να απογειωσει την ομαδα.αντε μωρη αγγελαρα τρελανε μας επιτελους.ριξε ενα διετες να πεταξουμε!
Πες τα ρε Μπαμπινιώτη και εσύ.
giapas έγραψε:Τι γνώστη τον βρίσκεις? Αφού γράφεις στη τοποθεσία από πού είσαι.τσιριγώτης έγραψε:Γνώστη σε βρίσκω. .έχεις κατέβει; ;alejio4 έγραψε:Πες τα ρε Κηθυριώτη.
Της Ελληνικής ανάγνωσης? Γραφής σίγουρα όχι γιατί απο τα 3 ι , τα 2 είναι λάθος.
- Kid Shelleen
Τώρα θα δείτε τι σας έχω ετοιμάσειkataramenos5 έγραψε:++++ και βοηθό ΓΧ .Φερνεις και Ζηση για ΤΔ και χτυπάμε τίτλο(η Παναγια ξεκουραστηκε και θα ναι μαζί μας)barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.θα ηταν απελευθερωμενος απο πιεση και θα μπορουσε απερισπαστος να βαλει ταξη και να απογειωσει την ομαδα.αντε μωρη αγγελαρα τρελανε μας επιτελους.ριξε ενα διετες να πεταξουμε!

Γμτ, το έχω αδειάσει, την γλυτώσατε

-
Το λάθος είναι το κυθηριωτης. ..Κυθήριος είναι το σωστό. ...τα άλλα ασχολιασταgiapas έγραψε:Τι γνώστη τον βρίσκεις? Αφού γράφεις στη τοποθεσία από πού είσαι.τσιριγώτης έγραψε:Γνώστη σε βρίσκω. .έχεις κατέβει; ;alejio4 έγραψε:Πες τα ρε Κηθυριώτη.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι. Όπως ακριβώς έγινε και με τον Santos που οι περισσότεροι έβριζαν το πρώτο χρόνο.barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.
Mε άλλο γυμναστή ή τέλος πάντων με διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης απ΄ότι τώρα.
Η ομάδα φαίνεται ότι δεν δουλεύτηκε σωστά, αφού τους τελευταίους 3 μήνες δεν έχει τρεξίματα.
Επιπλέον ο Άγγελος αποδείχτηκε ότι δεν έχει δουλέψει ούτε πλάνο ανάπτυξης, ούτε αμυντικό.
Παρωχημένος προπονητής, μιας άλλης εποχής, όταν ο πιο φωνακλάς ήταν και ο καλύτερος, μετέδιδε στον έλληνα παίκτη το πάθος. Τώρα με τόσους ξένους παίκτες δεν τον καταλαβαίνουν. Άραγε ο Νομπόα τί να καταλαβαίνει όταν τους λέει "πάμε παλικάρια", "η Παναγιά μαζί μας", "θα σε σχίσω" κλπ.
Eπιπλέον, είναι και πονηρός.
Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί ο Μαρκαριάν - και ενώ όταν τον είχανε ρωτήσει προηγουμένως για το ενδιαφέρον από την Εθνική και αυτός τό 'ριξε στη θέληση της Παναγιάς - υπέβαλε την παραίτησή του, προφανώς για να προλάβει να πάει στην Εθνική. Όταν όμως ανακοινώθηκε ο πιγκουίνος, τα γύρισε και είπε: "Ποιος παραιτηθηκε? Δεν καταλάβατε τις δηλώσεις μου".
Η Παναγιά πήγε περίπατο δηλαδή.
Η ομάδα φαίνεται ότι δεν δουλεύτηκε σωστά, αφού τους τελευταίους 3 μήνες δεν έχει τρεξίματα.
Επιπλέον ο Άγγελος αποδείχτηκε ότι δεν έχει δουλέψει ούτε πλάνο ανάπτυξης, ούτε αμυντικό.
Παρωχημένος προπονητής, μιας άλλης εποχής, όταν ο πιο φωνακλάς ήταν και ο καλύτερος, μετέδιδε στον έλληνα παίκτη το πάθος. Τώρα με τόσους ξένους παίκτες δεν τον καταλαβαίνουν. Άραγε ο Νομπόα τί να καταλαβαίνει όταν τους λέει "πάμε παλικάρια", "η Παναγιά μαζί μας", "θα σε σχίσω" κλπ.
Eπιπλέον, είναι και πονηρός.
Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί ο Μαρκαριάν - και ενώ όταν τον είχανε ρωτήσει προηγουμένως για το ενδιαφέρον από την Εθνική και αυτός τό 'ριξε στη θέληση της Παναγιάς - υπέβαλε την παραίτησή του, προφανώς για να προλάβει να πάει στην Εθνική. Όταν όμως ανακοινώθηκε ο πιγκουίνος, τα γύρισε και είπε: "Ποιος παραιτηθηκε? Δεν καταλάβατε τις δηλώσεις μου".
Η Παναγιά πήγε περίπατο δηλαδή.
Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις Σαντος και Αγγελος. Ουσιαστικά η πρώτη χρονια του Σαντος στον ΠΑΟΚ ήταν το 2008. Το 2007 ανέλαβε Αύγουστο αν θυμάμαι καλά. Δεν ήταν δικη του η ομάδα. Δεν είχε κάνει αυτός μεταγραφές. Η ομάδα που έφτιαξε την επομενη χρονια μπορεί να μην έπαιζε μπαλάρα αλλα μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν, αποκτούσε ένα χαρακτήρα και έκανε βήματα μπροστά. Ο Αναστασιάδης κάνει ένα βήμα μπροστά πέντε πίσω. Ο Σαντος έχει ένα πλάνο στο μυαλό του και έχει την ικανότητα να το μεταφέρει στο γήπεδο. Ο Άγγελος αλλιώς ξεκινάει αλλιώς συνεχίζει και αλλιώς τελειώνει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έτσι. Όπως ακριβώς έγινε και με τον Santos που οι περισσότεροι έβριζαν το πρώτο χρόνο.barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει ομως ως προπονητής και είναι αυτό που τον εμπόδισε από το να κάνει μεγάλη καριέρα είναι ότι όταν εμφανίζονται προβλήματα στην ομάδα είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά ποτε δε μπορούσε να βρει λύσεις και όχι μονο δε τα έλυνε αλλα συνήθως τα έκανε χειρότερα. Έχει μείνει παρα πολύ πίσω σαν προπονητής. Και δέκα χρονια να μείνει στον ΠΑΟΚ και τα δέκα χρονια θα είναι καρμπον με τη φετινή χρονια. Όλα θα πηγαίνουν καλά μέχρι τα πρώτα προβλήματα. Μετά ο ΠΑΟΚ θα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.
Και θα το ξαναπώ. Για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε και να εμπιστευόμαστε τη δημιουργία της ομάδας σε παράγωγα του.
- kataramenos5

με εχεις μαθει καλα ρε κουφαλα!
εγω για το καλο του φορουμ το εκανα αλλα μαλλον βρισκομαστε υπο την επιρροια βαρβιτουρικων.
ετσι λιγο για να αναψουν τα αιματα να δημιουργησω κινηση στο φορουμ.
πως βαζεις βυζαρου σερβιτορα και πλακωνουν πελατες?τετοιο πραγμα.
τζιφος ομως.που ειναι το παθος?που ειναι η κ@υλα??
που ειναι ο βαλνερ?που ειναι ο φουτσινι?που εχουν παει ολοι εκεινοι?
εγω για το καλο του φορουμ το εκανα αλλα μαλλον βρισκομαστε υπο την επιρροια βαρβιτουρικων.
ετσι λιγο για να αναψουν τα αιματα να δημιουργησω κινηση στο φορουμ.
πως βαζεις βυζαρου σερβιτορα και πλακωνουν πελατες?τετοιο πραγμα.
τζιφος ομως.που ειναι το παθος?που ειναι η κ@υλα??
που ειναι ο βαλνερ?που ειναι ο φουτσινι?που εχουν παει ολοι εκεινοι?
-
Το ότι δεν ασχολούμαστε άλλο με τον αα είναι δείγμα το ποσο απογοητευμένοι και χωρίς όρεξη έστω να μαλώσουμε είμαστε.Ευτυχως αα που είναι κεκλησμενων αύριο γιατί ούτε 5000 δε θα είχε εκεί μας καταντησες .εκτος αν το όνειρο σου είναι να μείνεις μόνος σου με τα σκυλια σου στην κερκίδα τωτε οκ.δεν λέω ότι όσοι πάνε στο γήπεδο είναι σκυλιά του .Θανο και τσιριγωτη πόσες μεινανε?παίζει η ομάδα αύριο και θα πάω με την κόρη μου σινεμά παρα να κάτσω να δω το ματς με την Τρίπολη ξερεις εσύ αα πάλι την άμυνα στο κέντρο και να κάνει πάρτι ο γιαννωτας και ο μασα σορυ αα το έχω ξαναδεί το έργο πάω να δω κάποιο που δεν έχω ξαναδει
-
Απλά ο σαντος είναι προπονητής και μπορείς να τον πιστέψεις. ...άλλωστε ολόκληρη εθνική Πορτογαλίας προπονεί. ..τον άγγελο μπορεί να τον πάρει κανείς στα σοβαρά; λανθασμένη η σύγκριση. .ΑποστόληςΑ έγραψε:Έτσι. Όπως ακριβώς έγινε και με τον Santos που οι περισσότεροι έβριζαν το πρώτο χρόνο.barlow4 έγραψε:εγω πιστευω οτι με μια διετη ανανεωση ο αγγελαρας θα εδειχνε εναν σπουδαιο ΠΑΟΚ.