tracker έγραψε:Συγχαρητήρια για το forum.
Για το ματς να πω πως έγινε η ανάσταση του Λαζάρου.
Είμαι Βέροια και φιλοΠαοκτσης. Το 80% της πόλης είναι ΠΑΟΚ. Άρα δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι το ματς ήτο φιλικό, για να μη πω κάτι άλλο και με πάνε στα δικαστήρια. Όλη η πόλη το ήξερε, μία εβδομάδα πριν ότι θα βγει over.
Ντρέπομαι για τη κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δε χρειάζεται να πω άλλα. Τα λέει "η Δίκη στο ΣΚΑΙ". Στο παιχνίδι Βέροια - Ολυμπιακός κερδίθηκαν 6 εκατ. ευρώ, την ίδια ώρα που στο Ατλέτικο - Ρεάλ μόλις 1.
Λυπάμαι πραγματικά όσους δίνουν λέφτα για να δουν ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτούς βάλτε και εμένα.
Εύχομαι ολόψυχα να γίνει ο ΠΑΟΚ αυτό που πραγματικά θέλει και αυτό που θέλουμε όλοι μας.
Εύχομαι ολόψυχα να υπάρχουν επενδυτές που θα είναι πρώτα οπαδοί και μετά επιχειρηματίες. Όχι μόνο επιχειρηματίες.
Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει το Παναθηναϊκό, είτε στα δικαστήρια όπως έκανε αυτός πέρσι, είτε στο γήπεδο και να μη κατέβει με μισή ομάδα. Αν και εδώ που τα λέμε δε βρίσκω το λόγο γιατί να μη τα κάνει.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία!!
Roman έγραψε:Καλωσόρισες κι από εμένα! Εγώ ενέκρινα το σχόλιό σου, ελπίζω το υπόλοιπο forum να μην έχει κάποιο θέμα...
tracker έγραψε:Σας ευχαριστώ και τους δύο. Εάν το σχόλιο μου δεν αρέσει παρακαλώ σβήστε το.
Έγραψα κάτι που είναι προφανές. Ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στη Βέροια είναι ο μεγαλύτερος (πληθυσμιακά) εκτός Θεσσαλονίκης (αν κάνω λάθος συγχωρέστε με).
Τα ανέφερα για να μην υπάρχουν αυταπάτες. Γίνεται κάθε χρόνο αυτό, δεν είναι κάτι πρωτοφανές για τη πόλη.
Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι εδώ. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι φτιαγμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτρεχα και εγώ σε κάτι Γιάννενα και κάτι χαριλάου με ντου από τους αντιπάλους, αλλά ειλικρινά δν αξίζει πλέον. Δεν αξίζει να τους δώσω ούτε ένα ευρώ.
Ας λέμε και καμιά αλήθεια στον εαυτό μας. Μόνο έτσι θα διαφέρουμε από τους Ολυμπιακούς που δε δέχονται τα πληρωμένα πρωταθλήματα του Κόκκαλη. Τι να κάνουμε? Ο Ιβαν είναι επιχειρηματίας και σίγουρα σκέφτεται ως τέτοιος και μετά ως ΠΑΟΚτσης, αν είναι κιόλας.
Μαλώνω και με τους εδώ παοκτσίδες. Δεν είναι όλα ρόδινα. Θα φανεί στο επόμενα παιχνίδια.
tracker έγραψε:Σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα.
Αυτό που γράφω είναι το προφανές, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς.
Δεν έχει σημασία να μιλήσω για κάρτες και για το παιχνίδι. Απλά για την ιστορία να ξέρεις row-swanson ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε με δέκα παίχτες, μετά από τη καρατιά του Κοστά (αν θυμάμαι καλά) στο κέντρο του γηπέδου= δεύτερη κίτρινη.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το δεχτούμε ως αλήθεια, αλλά ας πούμε και κάτι που αληθεύει, να διαφέρουμε τουλάχιστον από τους γαύρους που δε δέχονται τα πληρωμένα πρωταθλήματα του Κόκκαλη.
Εντάξει στη Βέροια ήρθατε (στο μεγαλύτερο συνδεσμο του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης (νομίζω), μη τρελαθούμε κιόλας.
Ξαφνικά ότι η Βέροια έπαιξε στα ίσια το ΠΑΟΚ. Όλη η πόλη το γνώριζε, δεν είναι καν μυστικό.
Έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ή το αποδέχεσε, είτε όχι.
να τη χαιρεστε την ταξη σας...δεν εχω τιποτα αλλο να απαντησω...