Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Διαβάζω, χαίρομαι και επανακαλωσορίζω Psy, PAOK_NORTH και Alekakious...
Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που γίνεται στα τόπικ των Αναστασιάδη και Βρύζα.
Κανένα νόημα και είναι κρίμα.
Η τωρινή κατάντια της ομάδας δεν έχει να κάνει με ένα πρόσωπο, το ένα ή το άλλο,
η όλη της δομή είναι λάθος.
Κανένα νόημα και είναι κρίμα.
Η τωρινή κατάντια της ομάδας δεν έχει να κάνει με ένα πρόσωπο, το ένα ή το άλλο,
η όλη της δομή είναι λάθος.
εγώ δυστυχώς βλέπω έναν πόλεμο του σαιτ κατά του βρύζα (άσχετα αν είναι δικαιολογημένος ή αδικαιολόγητος) και ούτε κιχ για τον αναστασιάδη
πείτε ό,τι θέλετε, δεν είμαι υπέρμαχος κανενός, αλλά δυστυχώς βλέπω διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα σε αυτούς που βλάπτουν τον ΠΑΟΚ
περίμενα μεγαλύτερη αντικειμενικότητα
πείτε ό,τι θέλετε, δεν είμαι υπέρμαχος κανενός, αλλά δυστυχώς βλέπω διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα σε αυτούς που βλάπτουν τον ΠΑΟΚ
περίμενα μεγαλύτερη αντικειμενικότητα
Δεν ξέρω αν ισχύει δεν κάθομαι να διαβάσω τα πάντα και στα δύο τόπικ γιατί είναι θλιβερό ολίγον τι κι έχω αρκετούς στο ignore.
Αλλά σαν γενική εικόνα, είναι μια εικόνα ξεκατινιάσματος.
Είπε ο ένας, δεν είπε ο άλλος, είναι ο Βρύζας, δεν είναι ο Βρύζας, είναι ο Άγγελος, δεν είναι ο Άγγελος ενώ το πρόβλημα είναι καταφανώς αλλού.
Κρίμα.
Αλλά σαν γενική εικόνα, είναι μια εικόνα ξεκατινιάσματος.
Είπε ο ένας, δεν είπε ο άλλος, είναι ο Βρύζας, δεν είναι ο Βρύζας, είναι ο Άγγελος, δεν είναι ο Άγγελος ενώ το πρόβλημα είναι καταφανώς αλλού.
Κρίμα.
- sourmenetes
- Moderator
ειναι απαραδεκτο και ντροπιαστικο για σαιτ του ΠΑΟΚ να αφηνετε ποστ που να μιλουν για στημενο βεροια-ΠΑΟΚ...ντροπη πραγματικα

Όποιος θέλει να βοηθήσει στη διατήρηση της τάξης, είναι ευπρόσδεκτος.
Όποιος θέλει απλά να κάνει σχόλια χωρίς ξεκάθαρη αναφορά σε συγκεκριμένα γεγονότα, με ύφος αφ υψηλού ενώ θα έπρεπε να απολογείται για τις κατά καιρούς συμπεριφορές του, απλά δεν προσφέρει τίποτα.
Τις τελευταίες μέρες μεγάλο μέρος των μελών έχει πάθει αμόκ και εκτοξεύει κατηγορίες προς διάφορες κατευθύνσεις και περιμένετε απο εμάς να κάνουμε τι;
Συμμαζευτείτε λίγο όλοι και μια χαρά θα πάει το πράγμα.
Όποιος θέλει απλά να κάνει σχόλια χωρίς ξεκάθαρη αναφορά σε συγκεκριμένα γεγονότα, με ύφος αφ υψηλού ενώ θα έπρεπε να απολογείται για τις κατά καιρούς συμπεριφορές του, απλά δεν προσφέρει τίποτα.
Τις τελευταίες μέρες μεγάλο μέρος των μελών έχει πάθει αμόκ και εκτοξεύει κατηγορίες προς διάφορες κατευθύνσεις και περιμένετε απο εμάς να κάνουμε τι;
Συμμαζευτείτε λίγο όλοι και μια χαρά θα πάει το πράγμα.
tracker έγραψε:Συγχαρητήρια για το forum.
Για το ματς να πω πως έγινε η ανάσταση του Λαζάρου.
Είμαι Βέροια και φιλοΠαοκτσης. Το 80% της πόλης είναι ΠΑΟΚ. Άρα δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι το ματς ήτο φιλικό, για να μη πω κάτι άλλο και με πάνε στα δικαστήρια. Όλη η πόλη το ήξερε, μία εβδομάδα πριν ότι θα βγει over.
Ντρέπομαι για τη κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δε χρειάζεται να πω άλλα. Τα λέει "η Δίκη στο ΣΚΑΙ". Στο παιχνίδι Βέροια - Ολυμπιακός κερδίθηκαν 6 εκατ. ευρώ, την ίδια ώρα που στο Ατλέτικο - Ρεάλ μόλις 1.
Λυπάμαι πραγματικά όσους δίνουν λέφτα για να δουν ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτούς βάλτε και εμένα.
Εύχομαι ολόψυχα να γίνει ο ΠΑΟΚ αυτό που πραγματικά θέλει και αυτό που θέλουμε όλοι μας.
Εύχομαι ολόψυχα να υπάρχουν επενδυτές που θα είναι πρώτα οπαδοί και μετά επιχειρηματίες. Όχι μόνο επιχειρηματίες.
Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει το Παναθηναϊκό, είτε στα δικαστήρια όπως έκανε αυτός πέρσι, είτε στο γήπεδο και να μη κατέβει με μισή ομάδα. Αν και εδώ που τα λέμε δε βρίσκω το λόγο γιατί να μη τα κάνει.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία!!
Roman έγραψε:Καλωσόρισες κι από εμένα! Εγώ ενέκρινα το σχόλιό σου, ελπίζω το υπόλοιπο forum να μην έχει κάποιο θέμα...
tracker έγραψε:Σας ευχαριστώ και τους δύο. Εάν το σχόλιο μου δεν αρέσει παρακαλώ σβήστε το.
Έγραψα κάτι που είναι προφανές. Ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στη Βέροια είναι ο μεγαλύτερος (πληθυσμιακά) εκτός Θεσσαλονίκης (αν κάνω λάθος συγχωρέστε με).
Τα ανέφερα για να μην υπάρχουν αυταπάτες. Γίνεται κάθε χρόνο αυτό, δεν είναι κάτι πρωτοφανές για τη πόλη.
Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι εδώ. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι φτιαγμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτρεχα και εγώ σε κάτι Γιάννενα και κάτι χαριλάου με ντου από τους αντιπάλους, αλλά ειλικρινά δν αξίζει πλέον. Δεν αξίζει να τους δώσω ούτε ένα ευρώ.
Ας λέμε και καμιά αλήθεια στον εαυτό μας. Μόνο έτσι θα διαφέρουμε από τους Ολυμπιακούς που δε δέχονται τα πληρωμένα πρωταθλήματα του Κόκκαλη. Τι να κάνουμε? Ο Ιβαν είναι επιχειρηματίας και σίγουρα σκέφτεται ως τέτοιος και μετά ως ΠΑΟΚτσης, αν είναι κιόλας.
Μαλώνω και με τους εδώ παοκτσίδες. Δεν είναι όλα ρόδινα. Θα φανεί στο επόμενα παιχνίδια.
να τη χαιρεστε την ταξη σας...δεν εχω τιποτα αλλο να απαντησω...tracker έγραψε:Σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα.
Αυτό που γράφω είναι το προφανές, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς.
Δεν έχει σημασία να μιλήσω για κάρτες και για το παιχνίδι. Απλά για την ιστορία να ξέρεις row-swanson ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε με δέκα παίχτες, μετά από τη καρατιά του Κοστά (αν θυμάμαι καλά) στο κέντρο του γηπέδου= δεύτερη κίτρινη.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το δεχτούμε ως αλήθεια, αλλά ας πούμε και κάτι που αληθεύει, να διαφέρουμε τουλάχιστον από τους γαύρους που δε δέχονται τα πληρωμένα πρωταθλήματα του Κόκκαλη.
Εντάξει στη Βέροια ήρθατε (στο μεγαλύτερο συνδεσμο του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης (νομίζω), μη τρελαθούμε κιόλας.
Ξαφνικά ότι η Βέροια έπαιξε στα ίσια το ΠΑΟΚ. Όλη η πόλη το γνώριζε, δεν είναι καν μυστικό.
Έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ή το αποδέχεσε, είτε όχι.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Οποιος νοιωθει πως μπορει να ξεφυγει το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να μην ποσταρει μεχρι να ηρεμησει.
Φυσικα,ως γνησιοι νεοελληνες,προσπαθει ο καθε ενας να δειξει πως την εχει μεγαλυτερη απο τον αλλο.Ειναι η "μαγκια" του ιντενρετ αυτη!!...Γιατι η συντριπτικη πλειψηφια,ΜΟΝΟ εκει μπορει να τη βγαλει!!!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!!
Λες και τους υποχρεωνουν να μπαινουν εδω μεσα......
Οποιος νοιωθει πως μπορει να ξεφυγει το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να μην ποσταρει μεχρι να ηρεμησει.
Φυσικα,ως γνησιοι νεοελληνες,προσπαθει ο καθε ενας να δειξει πως την εχει μεγαλυτερη απο τον αλλο.Ειναι η "μαγκια" του ιντενρετ αυτη!!...Γιατι η συντριπτικη πλειψηφια,ΜΟΝΟ εκει μπορει να τη βγαλει!!!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!!
Λες και τους υποχρεωνουν να μπαινουν εδω μεσα......
Sera .... είναι τόσο προφανές ότι ο τύπος "ξέφυγε" από κάποιο έλεγχο που δε χρειάζεται ( κατά τη γνώμη μου ) να τη πούμε σε κάποιον.
Προσωπικά ούτε που έδωσα σημεσία και ήμουν βέβαιος ότι σε 2-3 μέρες θα σβηνόταν... θέλω να πω είναι προφανές , δε βλέπω αντιδικία.
Προσωπικά ούτε που έδωσα σημεσία και ήμουν βέβαιος ότι σε 2-3 μέρες θα σβηνόταν... θέλω να πω είναι προφανές , δε βλέπω αντιδικία.
Sera εννιά στις δέκα αναρτήσεις σου απο το 2012 μέχρι σήμερα οδηγούν σε διενέξεις. Μην αρχίζεις αυτή τη κουβέντα γιατί ούτε νόημα έχει να αναρτήσουμε απο την πλευρά μας στατιστικά στοιχεία, ούτε καταλήγει και κάπου όλο αυτό.
Ωραία, έχεις παράπονο απο συγκεκριμένα ποστ (έχεις και δίκιο για το συγκεκριμένο) αλλά το να γενικεύεις και να καταγγέλεις όλο το site λες και έγινε συμβούλιο και καραγουστάραμε όλοι να εγκρίνουμε αυτό το ποστ, ε είναι λίγο τραβηγμένο. Γι αυτό η πρώτη μου κουβέντα ήταν, όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει. Διότι θεώρησα οτι είναι προφανές οτι ήταν πρόβλημα ελλιπούς ελέγχου και οχι βούλησής μας να περάσει τέτοιο μήνυμα, περί στησίματος.
Λήξτο λοιπόν και η ένστασή σου έγινε αντιληπτή.
Ωραία, έχεις παράπονο απο συγκεκριμένα ποστ (έχεις και δίκιο για το συγκεκριμένο) αλλά το να γενικεύεις και να καταγγέλεις όλο το site λες και έγινε συμβούλιο και καραγουστάραμε όλοι να εγκρίνουμε αυτό το ποστ, ε είναι λίγο τραβηγμένο. Γι αυτό η πρώτη μου κουβέντα ήταν, όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει. Διότι θεώρησα οτι είναι προφανές οτι ήταν πρόβλημα ελλιπούς ελέγχου και οχι βούλησής μας να περάσει τέτοιο μήνυμα, περί στησίματος.
Λήξτο λοιπόν και η ένστασή σου έγινε αντιληπτή.
η διαφορα μας ρειν ειναι οτι εγω μιλαω για ΠΑΟΚ και εσυ μιλας συγκεκριμενα για μενα συνεχως με επιθεσεις που δε σε τιμανε...προσωπικα ομως δεν με πειραζει καθολου που επιλεγεις να μην ασχοληθεις με την ουσια...
εγω δεν τη λεω σε καποιον...η ενσταση μου ειναι οτι οι συγκεκριμενες δημοσιευσεις περασανε απο ελεγχο για να δημοσιευθουν...δεν δημοσιευσε καποιος κατι που ξεφυγε απο την αντιληψη του μοντερατορα αυτο θα μπορουσα να το δεχτω...ο ιδιος ο μοντερατορας περασε ποστ τα οποια μιλουν για στησιμο του ΠΑΟΚ...ποστ τα οποια μενουν ακομα ανερτημενα...
και αυτο ειναι ντροπη για ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ...αν αδυνατεις να το συλλαβεις προβλημα σου αλλα την επομενη φορα που αθ θελησεις να απαντησεις σε παρακαλω πολυ να μην ειναι επι προσωπικου...
εγω δεν τη λεω σε καποιον...η ενσταση μου ειναι οτι οι συγκεκριμενες δημοσιευσεις περασανε απο ελεγχο για να δημοσιευθουν...δεν δημοσιευσε καποιος κατι που ξεφυγε απο την αντιληψη του μοντερατορα αυτο θα μπορουσα να το δεχτω...ο ιδιος ο μοντερατορας περασε ποστ τα οποια μιλουν για στησιμο του ΠΑΟΚ...ποστ τα οποια μενουν ακομα ανερτημενα...
και αυτο ειναι ντροπη για ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ...αν αδυνατεις να το συλλαβεις προβλημα σου αλλα την επομενη φορα που αθ θελησεις να απαντησεις σε παρακαλω πολυ να μην ειναι επι προσωπικου...
- sourmenetes
- Moderator
Δε θα απαντησω επι προσωπικου...
Σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ καποιοι ειπανε στημενο και βαζελο τον προπονητη του ΠΑΟΚ..
Εκεινο γιατι το ανεχτηκανε πολλοι εδω μεσα???
για απαντησε μου...
δεν εξεραγεις εκεινη την ωρα???
και ειπωθηκε απο ατομα που δεν μπηκαν πρωτη μερα εδω μεσα.
Μπορει ο μοντ να εκανε λαθος εκεινη την ωρα.μαζι σου ειμαι και γω.
Δε βλεπω, οπως πολλες φορες ζητατε,ομοια ευαισθησια.
Σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ καποιοι ειπανε στημενο και βαζελο τον προπονητη του ΠΑΟΚ..
Εκεινο γιατι το ανεχτηκανε πολλοι εδω μεσα???
για απαντησε μου...
δεν εξεραγεις εκεινη την ωρα???
και ειπωθηκε απο ατομα που δεν μπηκαν πρωτη μερα εδω μεσα.
Μπορει ο μοντ να εκανε λαθος εκεινη την ωρα.μαζι σου ειμαι και γω.
Δε βλεπω, οπως πολλες φορες ζητατε,ομοια ευαισθησια.
- kataramenos5
Ειχανε πεσει βαρια και τα φαγκριαgiapas έγραψε:Sera .... είναι τόσο προφανές ότι ο τύπος "ξέφυγε" από κάποιο έλεγχο που δε χρειάζεται ( κατά τη γνώμη μου ) να τη πούμε σε κάποιον.

Σερα εχεις εν μερει δικιο αλλα συμβαινει (ανθρώπινο) αν και το ειδε ο Ρομαν νομίζω .Ηταν κι η διατύπωση κάπως που δε χτυπουσε στο ματι.
ΥΓ Μη σφαχτουμε ΚΑΙ σ αυτό το τοπικ.
- Μπαρκαρούτσος
Το post του tracker, το διάβασα πριν το εγκρίνω.
Δεν το ενέκρινα άμεσα, αν και το διάβασμα που έκανα στο post ήταν επιφανειακό.
Ζήτησα ήδη συγγνώμη από τους άλλους mods και τους admins, ζητάω και από όσους θιχτήκατε από την έγκριση του post.
Βρύζας τουλάχιστον δεν είμαι
Δεν το ενέκρινα άμεσα, αν και το διάβασμα που έκανα στο post ήταν επιφανειακό.
Ζήτησα ήδη συγγνώμη από τους άλλους mods και τους admins, ζητάω και από όσους θιχτήκατε από την έγκριση του post.
Βρύζας τουλάχιστον δεν είμαι