Στέλιος Ηλιάδης
-
τον βλέπουμε φίλε.Είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος,βολοδέρνει και δεν μπορεί να πασάρει στο ένα μέτρο.Ούτε στο Μακεδονικό δεν θα έπαιζε βασικός,είναι άμπαλος και άσχετος,τέρμαfree4 έγραψε:Επειδή άκουγα διάφορα σήμερα για τη μη χρησιμοποίηση, ιδίως του Ηλιάδη και τρελάθηκα..
Δηλαδή να βγάλει Βερόν και Γκαρσία για να κάνει το χατήρι σας ρε?
Αντε να τον δούμε σήμερα με το Μακεδονικό και μετά ας πούμε οτιδήποτε..
ΥΓ Τρελάθηκες για την μη χρησιμοποίηση του....Ηλιάδη?έλεος,ούτε ο Κούδας να ήτανε!
Μάλλον είσαι από αυτούς που πανηγυρίζανε για το Χ με Εργοτέλη,όταν ο Πανιώνιος του έριξε 5 τεμάχια.
εδειξε τα γνωστα του στοιχεια.....πολυ καλος ανασταλτικα αλλα τρομερο προβλημα στην πασα και γενικα στην αναπτυξη....
κακα τα ψεματα ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορει να εχει ο σαντος(αυτη την στιγμη) στον παγκο.....
για τον αμπαλο που επαιζει διπλα του δεν θελω να ξαναμιλησω....
μαζι με γεωργιου(τι εχει παθει ξερουμε???????),σναουτσερ και μπακαγιοκο διακριθηκε σημερα.....

κακα τα ψεματα ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορει να εχει ο σαντος(αυτη την στιγμη) στον παγκο.....
για τον αμπαλο που επαιζει διπλα του δεν θελω να ξαναμιλησω....
μαζι με γεωργιου(τι εχει παθει ξερουμε???????),σναουτσερ και μπακαγιοκο διακριθηκε σημερα.....

Τέλος τα ψέματα!
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ site και θα λέμε τις πραγματικές αλήθειες εκτός και αν θελουμε να κοροιδεύει ο ένας τον άλλον.
ΜΠΑΛΑΦΑΣ και ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ αλλά σημερα στο Α' ημίχρονο μας πήρε το κέντρο μια ομάδα Γ'εθνικής.
Δηλαδή πόσες ευκαιρίες να δωσουμε(ειδικά στον Α-μπαλαφά)αν και σε ένα τετοιο ματς δεν έλιωσαν μια συνοικιακή ομάδα ...
Σταματήστε επιτέλους να κράζετε τον Fernando και να δημιουργείτε εντυπώσεις χωρίς λόγο με κραυγές τύπου:<βάλε τον τάδε ρεεεε!> ...
αιώνιοι προπονητοφάγοι καρκίνος του ΠΑΟΚ μας ...
ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες επιπέδου contreras,muslimovic,pablo garcia,veron κανένα συμβιβασμό με παίκτες που δεν ιδρώνουν,ή αν ιδρώνουν το κάνουν χωρίς λόγο ...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ και ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ αλλά σημερα στο Α' ημίχρονο μας πήρε το κέντρο μια ομάδα Γ'εθνικής.
Δηλαδή πόσες ευκαιρίες να δωσουμε(ειδικά στον Α-μπαλαφά)αν και σε ένα τετοιο ματς δεν έλιωσαν μια συνοικιακή ομάδα ...
Σταματήστε επιτέλους να κράζετε τον Fernando και να δημιουργείτε εντυπώσεις χωρίς λόγο με κραυγές τύπου:<βάλε τον τάδε ρεεεε!> ...
αιώνιοι προπονητοφάγοι καρκίνος του ΠΑΟΚ μας ...
ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες επιπέδου contreras,muslimovic,pablo garcia,veron κανένα συμβιβασμό με παίκτες που δεν ιδρώνουν,ή αν ιδρώνουν το κάνουν χωρίς λόγο ...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Σήμερα δεν έτρεξε και δεν πίεσε όπως θα περιμέναμε. Είχε βέβαια δίπλα και πίσω του τους χειρότερους της ομάδας (Μπαλάφας και Μπιζέρα) που ίσως να συνέβαλαν στη μέτρια εμφάνισή του.Οι περισσότερες πάσες που έκανε πάντως ήταν καλές. Η αλήθεια είναι ότι δεν δικαιολόγησε την αναστάτωση που προκαλούν πολλοίΠΑΟΚτσήδες για τη μη χρησιμοποίησή του.novito έγραψε:Στελλάρα μιας και είσαι καλός στο pro, άρπαξε κανά χειριστήριο ή άλλαξε ομάδα...
Θα ήθελα να τον δω και στην καλή ενδεκάδα για να τον κρίνουμε συγκριτικά και ολοκληρωμένα...
- costacurtaG4
...
δεν λεω ότι αξιζει να παίζει βασικός, αλλά αυτό το πάθος που τουλαχιστον τον διέκρινε σε καθε ματς, έλειπε ακομα κ αυτό σημερα!!!
γνώμη μου... ξέρει ότι φεύγει και δεν έχει καθόλου όρεξη!!
αν μπορέσουν γιατί να μην τον πουλησουν τον χειμώνα να πάρουμε και κανενα χιλιάρικο? να βγει και κανενα συμβολαιο πιο ευκολα!!
γνώμη μου... ξέρει ότι φεύγει και δεν έχει καθόλου όρεξη!!
αν μπορέσουν γιατί να μην τον πουλησουν τον χειμώνα να πάρουμε και κανενα χιλιάρικο? να βγει και κανενα συμβολαιο πιο ευκολα!!
Η αληθεια πρεπει να λεγετε!!!! Συμφωνω απολυτα!!!riquelme έγραψε:Θεωρω πως για αλλη μια φορα ο Ηλιαδης εδειξε πως δεν μπορει,οπως δεν μπορει ουτε ο Μπαλαφας που εχει παρει πολλες περισοτερες ευκαιριες αλλα παιρνει 0 η στο πηλικο οπως και ο Ηλιαδης.Και οι δυο ειναι ισως καλοι για εναν ΠΑΟΚ οπως τον περσινο αλλα για τον ΠΑΟΚ τον φετινο και τον ΠΑΟΚ που ολοι ονειρευομαστε δεν εχουν θεση.Ισως απλα δεν κολλησαν με την ομαδα,παντως απο ευκαιριες πηραν πολυ περισσοτερες απο αυτες που τελικα δικαιοταν.
εγω πιστεύω ότι άδικα θα φύγει αν φύγει.
Πιστεύω ότι τον πήγε πολύ πίσω ο στρατός. Τον θεωρώ μεγάλο παίκτη, και ότι μπορούσε να χτιστεί γύρω του ο ΠΑΟΚ.
Όταν έπαιζε στον Απόλλωνα και την 1η χρονιά του στον ΠΑΟΚ ήταν σε καλό επίπεδο. Τότε ο σάντος δεν ήταν ελλάδα νομίζω.
Μετά, η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Λες και τον υπνωτίσαν. Και δεν είναι παίκτης ψυχολογίας, όπως π.χ. ο Βαγγελής π.χ. Πιστεύω ότι ο στρατός τον πήγε πολύ πίσω. Ίσως κάτι άλλο, δεν ξέρω. Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι αυτό που συχνά γίνεται με πάικτες - πυροτεχνήματα, δηλαδή την 1η χρονιά να πηγαίνουν καλά, και μετά που τους μαθαίνουν αντίπαλοι αμυντικοί και προπονητές χάνονται, καταπίνονται.
Μεγάλος παίκτης είσαι (για μένα) όταν κάνεις το ΠΑΝ για να κερδίσει η ομάδα σου. Και μόνο που σε 1,5 βδομάδες έμαθε μια εντελώς νέα θέση, αυτή του δεξιού μπακ, σημαίνει πολλά για μένα. Προσαρμόστηκε και έπαιξε σωστά εκεί. Την έμαθε γρήγορα, την έμαθε καλά.
Και τα τριγωνάκια με το εξτρεμ έκανε (με ΓΧ), και ανίκητος ήταν πίσω, γρήγορος, ασσίστ έδωσε κτλ.
Παίκτες που μπορούν να παίξουν 2-3 θέσεις στην ενδεκάδα δεν είναι άχρηστοι παίκτες, έχουν ποιότητα.
ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Δεν σημαίνουν τίποτα τα πρόσωπα. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει για το καλό του ΠΑΟΚ.
Πιστεύω όμως ότι είναι ποιοτικός, καλός παίκτης, αξίζει να μείνει. Είναι πολύ πεσμένος. Ίσως να κάνει σαν μικρό παιδί, που "δεν το παίζουν". Ίσως η μη χρησιμοποίηση του να τον έκανε αδιάφορο, δεν ξέρω.
Το αντίθετο δηλαδή με Μαλεζά και Μελίσση. Που δεν πτοήθηκαν από το ότι δεν τους υπολόγιζαν, έσκυψαν το κεφάλι, πίστεψαν στον ευατό τους και κέρδισαν θέση στην ενδεκάδα.
Ίσως να φταίει μια γυναίκα, όπως πιστεύω ότι έφταιγε στην περίπτωση του Γιωργάκη του Τουρσουνίδη.
Είναι πεσμένος, σαν να μην έχει καθόλου "ζουμί" ο οργανισμός του. Λες και σαν τον Σαμψών, με το που κούρεψε το μαλλί, έγινε άλλος παίκτης !
Αλλά εγώ τον πιστεύω πολύ.
Τις περισσότερες φορές, όταν ραγίσει το γυαλί, δεν κολλάει.
ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. όλα τα πρόσωπα, πάνω από όλα.
Πιστεύω ότι τον πήγε πολύ πίσω ο στρατός. Τον θεωρώ μεγάλο παίκτη, και ότι μπορούσε να χτιστεί γύρω του ο ΠΑΟΚ.
Όταν έπαιζε στον Απόλλωνα και την 1η χρονιά του στον ΠΑΟΚ ήταν σε καλό επίπεδο. Τότε ο σάντος δεν ήταν ελλάδα νομίζω.
Μετά, η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Λες και τον υπνωτίσαν. Και δεν είναι παίκτης ψυχολογίας, όπως π.χ. ο Βαγγελής π.χ. Πιστεύω ότι ο στρατός τον πήγε πολύ πίσω. Ίσως κάτι άλλο, δεν ξέρω. Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι αυτό που συχνά γίνεται με πάικτες - πυροτεχνήματα, δηλαδή την 1η χρονιά να πηγαίνουν καλά, και μετά που τους μαθαίνουν αντίπαλοι αμυντικοί και προπονητές χάνονται, καταπίνονται.
Μεγάλος παίκτης είσαι (για μένα) όταν κάνεις το ΠΑΝ για να κερδίσει η ομάδα σου. Και μόνο που σε 1,5 βδομάδες έμαθε μια εντελώς νέα θέση, αυτή του δεξιού μπακ, σημαίνει πολλά για μένα. Προσαρμόστηκε και έπαιξε σωστά εκεί. Την έμαθε γρήγορα, την έμαθε καλά.
Και τα τριγωνάκια με το εξτρεμ έκανε (με ΓΧ), και ανίκητος ήταν πίσω, γρήγορος, ασσίστ έδωσε κτλ.
Παίκτες που μπορούν να παίξουν 2-3 θέσεις στην ενδεκάδα δεν είναι άχρηστοι παίκτες, έχουν ποιότητα.
ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Δεν σημαίνουν τίποτα τα πρόσωπα. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει για το καλό του ΠΑΟΚ.
Πιστεύω όμως ότι είναι ποιοτικός, καλός παίκτης, αξίζει να μείνει. Είναι πολύ πεσμένος. Ίσως να κάνει σαν μικρό παιδί, που "δεν το παίζουν". Ίσως η μη χρησιμοποίηση του να τον έκανε αδιάφορο, δεν ξέρω.
Το αντίθετο δηλαδή με Μαλεζά και Μελίσση. Που δεν πτοήθηκαν από το ότι δεν τους υπολόγιζαν, έσκυψαν το κεφάλι, πίστεψαν στον ευατό τους και κέρδισαν θέση στην ενδεκάδα.
Ίσως να φταίει μια γυναίκα, όπως πιστεύω ότι έφταιγε στην περίπτωση του Γιωργάκη του Τουρσουνίδη.
Είναι πεσμένος, σαν να μην έχει καθόλου "ζουμί" ο οργανισμός του. Λες και σαν τον Σαμψών, με το που κούρεψε το μαλλί, έγινε άλλος παίκτης !
Πολυ καλο το σκεπτικο σου αδερφε...Το κακο ειναι ομως οτι την εποχη του ακρατου επαγγελματισμου,κανεις δεν μπορει να περιμενει να φτιαξουν τα κεφια του καθε ποδοσφαιριστη...Ολοι λεγαμε περσυ οτι για παιχτες που ειναι στην ομαδα πανω απο 3 χρονια,οπως ο Βαγγελης,ο Μαλεζας,ο Μπαλαφας και ο Ηλιαδης αυτη θα ειναι η τελευταια τους χρονια...Οτι κανουν φετος και τον Μαιο θα κριθουν οριστικα....Ακομα Οκτωβριο εχουμε και πρεπει να συγκεντρωθουν,να σκεφτουν σε ποια ομαδα παιζουν και να τα δωσουν ολα για να μην χασουν το τρενο...Ο Μαλεζας το πηρε το μηνυμα...Οι αλλοι 3 προς το παρων οχι....tron4 έγραψε:εγω πιστεύω ότι άδικα θα φύγει αν φύγει.
Και που τους είδατε, τι κερδίσατε; Να που και πάλι ο Σάντος δικαιώνεται. Οσοι είναι για πάγκο, μένουν πάγκο, όσοι αξίζουν 11άδα, παίζουν 11άδα. Το μόνο που λείπει από το φετινό ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα (λέω εγώ τώρα είναι το βάθος του πάγκου που είναι, συγκριτικά με τους αντιπάλους μας, σχεδόν ανύπαρκτο!!free4 έγραψε:Επειδή άκουγα διάφορα σήμερα για τη μη χρησιμοποίηση, ιδίως του Ηλιάδη και τρελάθηκα..
Δηλαδή να βγάλει Βερόν και Γκαρσία για να κάνει το χατήρι σας ρε?
Αντε να τον δούμε σήμερα με το Μακεδονικό και μετά ας πούμε οτιδήποτε..