Μακεδονικός - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 17:45 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεν
κοστασκ μου, όλοι τα βλεπουμε και δεν είπε κανένας ότι γίνεσαι κακός.
Η διοίκηση ενός συλλόγου είναι η τέχνη του εφικτού. Σε αυτά τα πλαίσια (του εφικτού δλδ) υπάρχουν εξυπνες κινήσεις και υπάρχουν και συζητήσεις γενικώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Ούτε γω γουστάρω μπαλάφα αλλά το διαρκείας που αγόρασα και τα λεφτά που έβαλα και θα βάλω στην ΑΜΚ δεν φτάνουν για κάτι πολύ καλό και το ξέρω.
Η διοίκηση ενός συλλόγου είναι η τέχνη του εφικτού. Σε αυτά τα πλαίσια (του εφικτού δλδ) υπάρχουν εξυπνες κινήσεις και υπάρχουν και συζητήσεις γενικώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Ούτε γω γουστάρω μπαλάφα αλλά το διαρκείας που αγόρασα και τα λεφτά που έβαλα και θα βάλω στην ΑΜΚ δεν φτάνουν για κάτι πολύ καλό και το ξέρω.
Ναι ρε αδερφε μου φαλεγκο αλλα μου λες για νοοτροπιες οπαδων. Συμφωνουμε οτι ολα θα γινουν σε καποιο χρονικο διαστημα χωρις να βιαζομαστε. Αλλα μη μου λετε για νοοτροπια οπαδων επειδη απλα μερικοι λεμε αυτα που ειδαμε στο γηπεδο. Δηλαδη επρεπε να βγουμε και να πουμε μπραβο και αυτο ηταν ολο? Και το μπραβο το αξιζουν σαν ομαδα για την προκριση και μονο για αυτη. Τιποτα αλλο.
θα ψήφιζα μπακαγιόκο αλλα δε μου καθόταν καλά σε ένα παιχνίδι με ομάδα 3ής εθνικής.
σε αντιδιαστολή με τους περισσοτερους με άρεσε ο μπαλάφας σήμερα, αν εξαιρέσουμε τα σουτ.
είναι το πρώτο παιχνίδι που είδα κάποια βελτίωση όπως την οριοθετώ εγώ. αυτή η βελτίωση είναι ότι ήταν μέσα στις φάσεις και επιθετικά και ανασταλτικά, άσχετος αν έκανε κάποια λάθη. δε θυμάμαι να ξαναείχε τόσο πολύ συμμετοχη σε παλιότερα παιχνίδια,
τελοσπάντων mvp για μένα ο μπαλάφας
σε αντιδιαστολή με τους περισσοτερους με άρεσε ο μπαλάφας σήμερα, αν εξαιρέσουμε τα σουτ.
είναι το πρώτο παιχνίδι που είδα κάποια βελτίωση όπως την οριοθετώ εγώ. αυτή η βελτίωση είναι ότι ήταν μέσα στις φάσεις και επιθετικά και ανασταλτικά, άσχετος αν έκανε κάποια λάθη. δε θυμάμαι να ξαναείχε τόσο πολύ συμμετοχη σε παλιότερα παιχνίδια,
τελοσπάντων mvp για μένα ο μπαλάφας
Τον μπιζέρα θυμάστε πως τον πήραμε?
Τελευταία στιγμή ψάχναμε άλλον ένα αμυντικό και τα χαλάσαμε με τη Χαρτς για κάτι χιλιάρικα. Αυτό δείχνει πόσα λεφτα είχαν μεινει εκείνη τη στιγμή για μεταγραφές. Απ΄'οτι μάθαμε αργότερα βασικά δεν είχε μείνει τίποτα, ψάχνανε τις τσεπες τους σαν αυτόν στη διαφήμηση για μεταφορά υπολοίπου.
Με τόσα πήραμε τον μπιζέρα. Μεταφορά υπολοίπου είναι, και πάλι καλός είναι, καλύτερος από μένα που θα έβαζε ο Σάντος αν δεν τον είχε.
Τελευταία στιγμή ψάχναμε άλλον ένα αμυντικό και τα χαλάσαμε με τη Χαρτς για κάτι χιλιάρικα. Αυτό δείχνει πόσα λεφτα είχαν μεινει εκείνη τη στιγμή για μεταγραφές. Απ΄'οτι μάθαμε αργότερα βασικά δεν είχε μείνει τίποτα, ψάχνανε τις τσεπες τους σαν αυτόν στη διαφήμηση για μεταφορά υπολοίπου.
Με τόσα πήραμε τον μπιζέρα. Μεταφορά υπολοίπου είναι, και πάλι καλός είναι, καλύτερος από μένα που θα έβαζε ο Σάντος αν δεν τον είχε.
Τα είδαμε όλοι τα πράματα δυστυχώς με τις τόσες αλλαγές .. εμένα δεν με πείραξε αυτό, με πείραξε που φοβήθηκα μήπως φάμε 2ο γκολ. Αν είναι δυνατόν ..
Για τους παίχτες ψηφίζω mvp Γεωργίου γιατί ακόμα και σήμερα φάνηκε η διαφορά που έχει με τον Παντελή .. Ο Γεωργίου ήταν τρομερός μέχρι να βγει μαζί με τον Μπάκα και μετά που μπήκε ο Παντελής η αριστερή πλευρά πάπαλα .. μετά ανέβηκε ο Λάκης.
Ο Αραμπατζής ελπίζω να ανέβει, ο Μπαλάφας και ο Ηλιάδης είναι για πάγκο, Αθανασιάδης επίσης και κρίμα που δεν έπαιξε σήμερα ο Αναστασάκος, ο Μπιζέρα τραγικός και ο Αντόνιο δεν είναι για να τον αγοράσουμε.
Πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε .. δεν ανακαλύψαμε σήμερα ότι πέρα από 13-14 παίχτες οι άλλοι δεν κάνουν .. τα λέμε από το καλοκαίρι. Ηρεμία και στήριξη και όλα θα πάνε καλά!
Για τους παίχτες ψηφίζω mvp Γεωργίου γιατί ακόμα και σήμερα φάνηκε η διαφορά που έχει με τον Παντελή .. Ο Γεωργίου ήταν τρομερός μέχρι να βγει μαζί με τον Μπάκα και μετά που μπήκε ο Παντελής η αριστερή πλευρά πάπαλα .. μετά ανέβηκε ο Λάκης.
Ο Αραμπατζής ελπίζω να ανέβει, ο Μπαλάφας και ο Ηλιάδης είναι για πάγκο, Αθανασιάδης επίσης και κρίμα που δεν έπαιξε σήμερα ο Αναστασάκος, ο Μπιζέρα τραγικός και ο Αντόνιο δεν είναι για να τον αγοράσουμε.
Πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε .. δεν ανακαλύψαμε σήμερα ότι πέρα από 13-14 παίχτες οι άλλοι δεν κάνουν .. τα λέμε από το καλοκαίρι. Ηρεμία και στήριξη και όλα θα πάνε καλά!
να σας πω την αλήθεια θεωρώ κακό όλοι αυτοί που μας τα πρίζαν τόσο καιρό γιατί δε βάζει τον ένα και γιατί δε βάζει τον άλλον , να βγαίνουν τώρα και να κράζουν. λες και δε ξέρουμε τι έχουμε στο πάγκο, λες και δε βλέπαμε τα προηγούμενα 3 χρονια με καμια 10aria προπονητές τι ΠAOKάρα να σέρνεται με αυτούς τους παίκτες. λες και περιμέναμε το παιχνίδι με το Μακεδονικό για νa καταλάβουμε αν αυτοί οι παίκτες μπροούν να δώσουν στο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.
καταλάβετε επιτέλους τι έχουμε και προσπαθήστε να πάρετε από αυτούς ότι μπορούν να σας δώσουν για όσο μπορούν να σας το δώσουν. όχι να κράζουμε το κάθε ένα που μας έρχεται στο μυαλό χωρίς λόγο και αφορμή.
δε μπορείτε να λέτε ότι σήμερα ο Ηλιάδης πχ δε προσπάθησε. προσπάθησε όσο μπορούσε αυτές είναι οι δυνατότητες του, το ίδιο και με το μπαλάφα και με τους υπολοιπους. όταν ο santos , με τι βοήθεια όλον τον παικτών, θα βγάλει την ομάδα στην ευρώπη θα δούμε τι θα γίνει.
πέρσι κράζατε το santos για τις σαρδέλες, φέτος το κράζατε γιατί δε τους χρησιμοποιούσε ,τώρα κράζετε αυτούς που δίνουν όσα μπορούν.
μήπως πρέπει να κράξετε και λίγο τον εαυτό σας??
καταλάβετε επιτέλους τι έχουμε και προσπαθήστε να πάρετε από αυτούς ότι μπορούν να σας δώσουν για όσο μπορούν να σας το δώσουν. όχι να κράζουμε το κάθε ένα που μας έρχεται στο μυαλό χωρίς λόγο και αφορμή.
δε μπορείτε να λέτε ότι σήμερα ο Ηλιάδης πχ δε προσπάθησε. προσπάθησε όσο μπορούσε αυτές είναι οι δυνατότητες του, το ίδιο και με το μπαλάφα και με τους υπολοιπους. όταν ο santos , με τι βοήθεια όλον τον παικτών, θα βγάλει την ομάδα στην ευρώπη θα δούμε τι θα γίνει.
πέρσι κράζατε το santos για τις σαρδέλες, φέτος το κράζατε γιατί δε τους χρησιμοποιούσε ,τώρα κράζετε αυτούς που δίνουν όσα μπορούν.
μήπως πρέπει να κράξετε και λίγο τον εαυτό σας??
Απλα τα πραγματα..παιζουν αυτοι που αξιζουν..Ακομα και στις αλλαγες υπαρχει δικιο..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΝΤΟΣ..οποιος δε γουσταρει για το ρολο που εχει ας φυγει..κανεις δεν θα κλαψει..οποιος εχει την υπομονη και δουλεψει ειναι χαρα μας να ειναι στο ροστερ και ελπιζουμε να βελτιωθει..οποιος το κανει θα παιζει(π.χ. Μαλεζας..)Τωρα ολοι μουγκα για τις επιλογες του προπονητη γιατι απεδειξε σε ολους μας οτι αυτος εχει δικιο..
Αυτά να τα βλέπουν, αυτοί που πέρυσι αντί να ζητήσουν την αποσαρδελοποίηση θέλανε το κεφάλι του Σάντος και μιλούσαν για δικαιώσεις. Επειδή έθιξε τα Παοκτσάκια τον Ορφανό και τον Μουμίν και τον Γκονζάλεζ .. ο καρπουζάς ο looser ο ξέρω γω ..
Η ομάδα έκανε ένα βήμα το καλοκαίρι παίρνοντας κάποιους πολύ καλούς παίχτες και διώχνοντας αρκετές σαρδέλες ..
Φέτος πρέπει προσεχτικά να φύγουν οι εναπομείναντες σαρδέλες και να έρθουν στη θέση τους επίσης πάρα πολύ καλοί παίχτες.
Η ομάδα έκανε ένα βήμα το καλοκαίρι παίρνοντας κάποιους πολύ καλούς παίχτες και διώχνοντας αρκετές σαρδέλες ..
Φέτος πρέπει προσεχτικά να φύγουν οι εναπομείναντες σαρδέλες και να έρθουν στη θέση τους επίσης πάρα πολύ καλοί παίχτες.
- 11121969solitario
Ο "καρπουζάς" είναι πολύ καλός προπονητής.Καλός κόουτς δεν είναι.Για όσους είδαν το ματς,φάνηκε η βελτίωση στην τακτική ακόμα και με τους αναπληρωματικούς.Καλύτερες και πιο γρήγορες πάσες έστω και με λάθη.Ανάπτυξη με σκοπό τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου.Θα έλεγα ότι έπαιζε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας αλλά με αυτά που έχουμε δει από τον ΠΑΟΚ,και όχι μόνο,στο παρελθόν θα έλεγα ότι είναι πρόοδος το να παίρνεις χαλαρά το αποτέλεσμα με τη δεύτερη ομάδα σε τέτοια ματς.Επίσης ο Μπιζέρα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ξέρει τι σημαίνει τακτική γιατί έπαιζε σε πρωτάθλημα όπου η τακτική είναι το Α και το Ω.
Κοντρέρας όμως δεν είναι.Αυτό για όσους καταλαβαίνουν.
Κοντρέρας όμως δεν είναι.Αυτό για όσους καταλαβαίνουν.