Μακεδονικός - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 17:45 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεν

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο

Ποιός ήταν ο ΜVP του Π.Α.Ο.Κ.(Αποψή σας)?

Π.Γλύκος
2
1%
Ν.Αραμπατζής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μ.Σνάουτσνερ
2
1%
Τ.Μπιζέρα
1
1%
Μ.Αντόνιο
1
1%
Σ.Μπαλάφας
7
4%
Σ.Ηλιάδης
3
2%
Β.Λάκης
1
1%
Β.Γεωργίου
17
10%
Ι.Μπακαγιόκο
131
77%
Σ.Αθανασιάδης
2
1%
Π.Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζ.Μουσλίμοβιτς
3
2%

Σύνολο ψήφων: 170

Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Μακεδονικός - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 17:45 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από trelogiatros »

Αδέρφια θεωρώ ότι το ματς του κυπέλλου που γίνεται μεθαύριο χρειάζεται ένα ξεχωριστό τόπικ εκτός από το γενικό τόπικ για το κύπελλο όπου συζητιέται και το συγκεκριμένο ματς:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=135

Αν και θεωρώ ότι πρέπει φέτος να θεωρήσουμε πρωταρχικό μας στόχο την 4η θέση και την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ και να αφήσουμε το κύπελλο σε δεύτερη μοίρα (χωρίς να το αγνοήσουμε και τελείως βέβαια, ή να παραβλέψουμε το γεγονός ότι μπορούμε να το θεωρήσουμε στόχο μας), με ανησυχεί το γεγονός ότι μ'αυτό το ματς δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα εδώ στο φόρουμ ενώ π.χ. με το ματς με Ηρακλή που είναι αρκετές μέρες αργότερα έχει γίνει πόσος θόρυβος.

Μην υποτιμάτε το κυπελλάκι και τον Μακεδονικό λοιπόν. Ξέρουμε ήδη από τα ποστ στο τόπικ του κυπέλλου για τα εισητήρια του αγώνα και επίσης ότι το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον Άλφα.

Όμως εκτός από εμάς δεν έχουν ασχοληθεί και τα ΜΜΕ με το ματς. Η δική μου απορία είναι τι ομάδα θα κατεβάσει ο Σάντος; Με τα στραπάτσα που έχουμε φάει από Αγροτικούς Αστέρες, Θρασύβουλους κλπ. τα τελευταία χρόνια, φαντάζομαι ότι δεν θα κατεβούμε πάλι με όλους τους ξεχασμένους και τις ρεζέρβες. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Η ομάδα με την σοβαρότητα που έχει δείξει φέτος δεν είναι να την φοβάσε. Και ειδίκα σε τέτοια ματς.. Μια καλή ευκαιρία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι "παγκίτες". :evil:
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Kareena4ever έγραψε:Τι με νοιαζει τι ομαδα θα κατεβασει ο Σαντος;
Απαντησεις σε αυτο το ερωτημα ψαχνουν μονο οι προσωπολατρες.
Οι συγχρονοι εικονολατρες και εικονομαχοι του Σαντος. Οι Γαλαζοι και οι Βενετοι της εποχης μας, αν θελεις.

Συμφωνώ με την γενικότερη στάση σου, αδερφέ Kareena, αλλά εγώ δεν το πήγαινα καθόλου προς τα εκεί το θέμα. Δηλαδή δεν ρωτάω για να αξιολογήσω τον προπονητή είτε λέγοντας "είδατε ρε νιαμου ο προπονηταράς μας θα κατεβάσει τους βασικούς για να το καθαρίσει το ματς χωρίς εκπλήξεις" είτε "πω τον άχρηστο τον τυφλό τον πορτογάλο θα κατεβάσει τους βασικούς και θα τους κουράσει και θα χάσουμε απ την γριά, ενώ αν ήταν ο Άγγελος θα έπαιρνε το ματς με Ατματζίδη και Βόκολο και Σκαρμούτσο".

Όχι, εγώ απλά ρωτάω από απλή και αθώα οπαδική περιέργεια. Ρωτάω γιατί είμαι περίεργος τι και ποιους θα δω να ξεκινάνε απέναντι στον Μακεδονικό την Τρίτη. Και νομίζω ότι μια τέτοια απορία την έχουμε όλοι μας πάνω-κάτω.

Και συμφωνώ με fuzztone. Μπαίνουμε δυναμικά, καθαρίζουμε το ματς από νωρίς και δεν χρειάζεται μετά να ιδρώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Και δευτερα να βαλει εχουμε καλους παιχτες ...

Ηλιαδης -Αραμπατζης-Αθανασιαδης-Αναστασακος
Μαρκος Αντονιο -Μπιζερα -Γεωργιου -Μπακαγιοκο
Καλο θα ναι να ξεκουρασει μερικους γιατι ακολουθει πολυ δυσκολο ματς
Παμε για 2 πλο !!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Και για να απαντήσω εν μέρει στην ερώτησή μου μόνος μου, προσωπικά θα θελα να δω ένα αξιόμαχο σύνολο, χωρίς πολλές αλλαγές και πολλούς "ξεχασμένους" μέσα, αν και φέτος έχουμε πιο συμπαγές και περιποιημένο ρόστερ και όχι το τερατώδες σύμπλεγμα των 30-35 παικτών που είχαμε τις προηγούμενες χρονιές από τους οποίους μερικοί υπήρχαν μόνο για τέτοια ματς.

Προσωπικά θα ήθελα να δω τους "μικρούς" Γεωργίου, Γλύκο, Αθανασιάδη και από κει και πέρα τον Αραμπατζή (για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορέσει τελικά να ξαναπιάσει τα επίπεδα που είχε προ τραυματισμού) και τον Ηλιάδη (εφόσον δεν είναι σίγουρο ότι σκοπεύει να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει).
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Καλο θα ηταν να δουμε μερικους απο τους παγκιτες οπως αθανασιαδη,γεωργιου,αραμπατζη και ηλιαδη.Προτεινω να κρατησει ενα βασικο κορμο της βασικης ενδεκαδας για να μην βρεθουμε προ εκπληξεως.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Όχι αδερφέ δεν το λέω υποτιμητικά. Άλλωστε όλοι παίχτες του ΠΑΟΚ είναι.. Απλά με το παγκίτες ενωώ τους παίχτες με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής :lol: :)
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

Zlatan - Makedonikos 3-0

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Προπόνηση περιείχε σήμερα το πρόγραμμα λόγω του αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Μακεδονικού την προσεχή Τρίτη. Οι βασικοί του χθεσινού αγώνα έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Ο Κώστας Χαλκιάς υποφέρει από διάταση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και η αποθεραπεία του αναμένεται να κρατήσει περίπου μια εβδομάδα. Ο Sergio Conceicao αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εγω θελω να δω μονο μια νικη... Τιποτε περισσοτερο και τιποτε λιγοτερο!!!

Μονο η νικη μετραει...κι ας παιξει οποιος κρινει ο προπονητης μας. Επιτελους ας του δειξουμε και λιγο εμπιστοσυνη για τις επιλογες του.

ΥΓ Ειναι σιγουρο οτι θα δειξει τον αγωνα ο alpha?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

sidpanos έγραψε:Πλάτωνα ίσως είμαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι ο σάντος είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ...
Απλώς θέλω να προλάβω μερικούς....

Ειθε αδερφε....ειθε...

novito έγραψε:το χουν στο πρόγραμμα τους Πλάτωνα
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=25838

Νοβιτο εισαι αρχοντας!!!!!! Ευχαριστω πολυ!!!!
Stamatakis

Δημοσίευση από Stamatakis »

Ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε εισητήρια για τον Μακεδονικό....; Στον σύνδεσμο τους θα μας δώσουν ή μήπως είναι καλύτερα να πάρουμε απ'το ζαχαροπλαστείο «Μασκωτίτσα» Α. Παπανδρέου 75, Νεάπολη...;
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

Εγώ πάντως φίλε το πήρα σήμερα απο το ζαχαροπλαστείο "Μασκωτίτσα" και έχει αρκετά των 25 ευρώ
Stamatakis

Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω μια βόλτα επειδή είμαι απο επαρχία... Τελοσπάντων, αφού σε κούρασα τόσο με τις ερωτήσεις μου, δεν ξαναρωτάω.... Θα έρθω την Τρίτη το μεσημεράκι Θεσσαλονίκη κ ότι γίνει.....
Stamatakis

Ok φίλε μου...Το κανόνισα...θα έρθω αύριο το πρωί Θεσσαλονίκη να βρω 2-3 εισητήρια(15αρια αν γίνεται)....Και θα πάω πρώτα στο γήπεδο κ μετά στο ζαχαροπλαστείο....

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”