Μακεδονικός - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 17:45 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεν
- trelogiatros
Μακεδονικός - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 17:45 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεν
Αδέρφια θεωρώ ότι το ματς του κυπέλλου που γίνεται μεθαύριο χρειάζεται ένα ξεχωριστό τόπικ εκτός από το γενικό τόπικ για το κύπελλο όπου συζητιέται και το συγκεκριμένο ματς:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=135
Αν και θεωρώ ότι πρέπει φέτος να θεωρήσουμε πρωταρχικό μας στόχο την 4η θέση και την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ και να αφήσουμε το κύπελλο σε δεύτερη μοίρα (χωρίς να το αγνοήσουμε και τελείως βέβαια, ή να παραβλέψουμε το γεγονός ότι μπορούμε να το θεωρήσουμε στόχο μας), με ανησυχεί το γεγονός ότι μ'αυτό το ματς δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα εδώ στο φόρουμ ενώ π.χ. με το ματς με Ηρακλή που είναι αρκετές μέρες αργότερα έχει γίνει πόσος θόρυβος.
Μην υποτιμάτε το κυπελλάκι και τον Μακεδονικό λοιπόν. Ξέρουμε ήδη από τα ποστ στο τόπικ του κυπέλλου για τα εισητήρια του αγώνα και επίσης ότι το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον Άλφα.
Όμως εκτός από εμάς δεν έχουν ασχοληθεί και τα ΜΜΕ με το ματς. Η δική μου απορία είναι τι ομάδα θα κατεβάσει ο Σάντος; Με τα στραπάτσα που έχουμε φάει από Αγροτικούς Αστέρες, Θρασύβουλους κλπ. τα τελευταία χρόνια, φαντάζομαι ότι δεν θα κατεβούμε πάλι με όλους τους ξεχασμένους και τις ρεζέρβες. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=135
Αν και θεωρώ ότι πρέπει φέτος να θεωρήσουμε πρωταρχικό μας στόχο την 4η θέση και την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ και να αφήσουμε το κύπελλο σε δεύτερη μοίρα (χωρίς να το αγνοήσουμε και τελείως βέβαια, ή να παραβλέψουμε το γεγονός ότι μπορούμε να το θεωρήσουμε στόχο μας), με ανησυχεί το γεγονός ότι μ'αυτό το ματς δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα εδώ στο φόρουμ ενώ π.χ. με το ματς με Ηρακλή που είναι αρκετές μέρες αργότερα έχει γίνει πόσος θόρυβος.
Μην υποτιμάτε το κυπελλάκι και τον Μακεδονικό λοιπόν. Ξέρουμε ήδη από τα ποστ στο τόπικ του κυπέλλου για τα εισητήρια του αγώνα και επίσης ότι το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον Άλφα.
Όμως εκτός από εμάς δεν έχουν ασχοληθεί και τα ΜΜΕ με το ματς. Η δική μου απορία είναι τι ομάδα θα κατεβάσει ο Σάντος; Με τα στραπάτσα που έχουμε φάει από Αγροτικούς Αστέρες, Θρασύβουλους κλπ. τα τελευταία χρόνια, φαντάζομαι ότι δεν θα κατεβούμε πάλι με όλους τους ξεχασμένους και τις ρεζέρβες. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
- trelogiatros
Kareena4ever έγραψε:Τι με νοιαζει τι ομαδα θα κατεβασει ο Σαντος;
Απαντησεις σε αυτο το ερωτημα ψαχνουν μονο οι προσωπολατρες.
Οι συγχρονοι εικονολατρες και εικονομαχοι του Σαντος. Οι Γαλαζοι και οι Βενετοι της εποχης μας, αν θελεις.
Συμφωνώ με την γενικότερη στάση σου, αδερφέ Kareena, αλλά εγώ δεν το πήγαινα καθόλου προς τα εκεί το θέμα. Δηλαδή δεν ρωτάω για να αξιολογήσω τον προπονητή είτε λέγοντας "είδατε ρε νιαμου ο προπονηταράς μας θα κατεβάσει τους βασικούς για να το καθαρίσει το ματς χωρίς εκπλήξεις" είτε "πω τον άχρηστο τον τυφλό τον πορτογάλο θα κατεβάσει τους βασικούς και θα τους κουράσει και θα χάσουμε απ την γριά, ενώ αν ήταν ο Άγγελος θα έπαιρνε το ματς με Ατματζίδη και Βόκολο και Σκαρμούτσο".
Όχι, εγώ απλά ρωτάω από απλή και αθώα οπαδική περιέργεια. Ρωτάω γιατί είμαι περίεργος τι και ποιους θα δω να ξεκινάνε απέναντι στον Μακεδονικό την Τρίτη. Και νομίζω ότι μια τέτοια απορία την έχουμε όλοι μας πάνω-κάτω.
Και συμφωνώ με fuzztone. Μπαίνουμε δυναμικά, καθαρίζουμε το ματς από νωρίς και δεν χρειάζεται μετά να ιδρώνουμε.
- trelogiatros
Και για να απαντήσω εν μέρει στην ερώτησή μου μόνος μου, προσωπικά θα θελα να δω ένα αξιόμαχο σύνολο, χωρίς πολλές αλλαγές και πολλούς "ξεχασμένους" μέσα, αν και φέτος έχουμε πιο συμπαγές και περιποιημένο ρόστερ και όχι το τερατώδες σύμπλεγμα των 30-35 παικτών που είχαμε τις προηγούμενες χρονιές από τους οποίους μερικοί υπήρχαν μόνο για τέτοια ματς.
Προσωπικά θα ήθελα να δω τους "μικρούς" Γεωργίου, Γλύκο, Αθανασιάδη και από κει και πέρα τον Αραμπατζή (για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορέσει τελικά να ξαναπιάσει τα επίπεδα που είχε προ τραυματισμού) και τον Ηλιάδη (εφόσον δεν είναι σίγουρο ότι σκοπεύει να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει).
Προσωπικά θα ήθελα να δω τους "μικρούς" Γεωργίου, Γλύκο, Αθανασιάδη και από κει και πέρα τον Αραμπατζή (για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορέσει τελικά να ξαναπιάσει τα επίπεδα που είχε προ τραυματισμού) και τον Ηλιάδη (εφόσον δεν είναι σίγουρο ότι σκοπεύει να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει).
- paoktrella
Προπόνηση περιείχε σήμερα το πρόγραμμα λόγω του αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Μακεδονικού την προσεχή Τρίτη. Οι βασικοί του χθεσινού αγώνα έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Ο Κώστας Χαλκιάς υποφέρει από διάταση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και η αποθεραπεία του αναμένεται να κρατήσει περίπου μια εβδομάδα. Ο Sergio Conceicao αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο.
Ο Κώστας Χαλκιάς υποφέρει από διάταση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και η αποθεραπεία του αναμένεται να κρατήσει περίπου μια εβδομάδα. Ο Sergio Conceicao αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο.
sidpanos έγραψε:Πλάτωνα ίσως είμαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι ο σάντος είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ...
Απλώς θέλω να προλάβω μερικούς....
Ειθε αδερφε....ειθε...
novito έγραψε:το χουν στο πρόγραμμα τους Πλάτωνα
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=25838
Νοβιτο εισαι αρχοντας!!!!!! Ευχαριστω πολυ!!!!
-
-
-