Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Desperando οι περισσότεροι θέλουμε ΚΑΙ αποχώρηση Βρύζα αλλά ΚΑΙ Αναστασιάδη.

Τουλάχιστον ετσι νομίζω. Οπότε μη το γενικεύεις.

Απο εκεί και πέρα, το mail που έχεις δηλώσει ισχύει; Αν οχι, στείλε μου ένα mail θέλω να συζητήσουμε.
δεν χρειαζεται να μιλησουμε με μειλ
απο παικτες ειεναι σχεδον 100% σιγουρο οτι δεν προκειται να μαθεις τιποτα. εγω προσωπικα που μπορω και παιρνω κανα δυο παιδια στο τηλεφωνο μου ειπαν να παρω να μαθω απο τους υπαλληλους του ξενοδοχειου.
οποιος ειναι απο τα εκει μερη μπορει να περασει και καμια βολτα επισης
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Εγω ειμαι ασχετος ,εξηγησε μου γιατι τρεχαν στα Ελατοχώρια.
εγω τι να σου εξηγησω ?
τα ειπε παραπανω το παλικαρει που ειναι απαγγελματιας γυμναστης στο εξωτερικο αλλα κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Μαλλον εσυ κανεις πως δε καταλαβες.Μιση προετοιμασία έκαναν αλλα δε μαμεις ,με ανθρωπο που αλλάζει αποψεις κατα το δοκουν τι συζήτηση να κανεις.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:
εγω τι να σου εξηγησω ?
τα ειπε παραπανω το παλικαρει που ειναι απαγγελματιας γυμναστης στο εξωτερικο αλλα κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Μαλλον εσυ κανεις πως δε καταλαβες.Μιση προετοιμασια έκαναν αλλα δε μαμεις ,με ανθρωπο που αλλάζει αποψεις κατα το δοκουν τη συζήτηση να κανεις.
kataramenos5, το θέμα είναι οτι ομάδες όπως Ρεαλ, Μπαγιερν κτλ, είχαν παίχτες στο Μουντιάλ που έφτασαν μεχρι τελικό. Εγώ δεν έχω δει τον Μίλλερ, ή τον Λαμ να αντιμετωπίζει θέμα με την φυσική του κατάσταση μέσα στην χρονιά. Ο χ,ψ που μπαίνει πιο μετά στην προετοιμασία, αντιμετωπίζεται με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα. Μπορεί να φτάσει τα επίπεδα των συμπαικτών του, αλλά θέλει πολυ ειδική μεταχείριση (ιδιαιτέρως τα φορτία που μπορεί να αντέξει).

Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Και πίστεψέ με, δεν είναι μόνο θέμα ΠΑΟΚ. Όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν θέμα, λόγω μη ειδικευμένου προσωπικού, ή ατόμων με ελλειπή γνώση.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

"Μας εγκατέλειψε ο Θεός"

ΑΑ, 20/02/2015
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

touboflo4 έγραψε:Επειδή έγινε αναφορά στην φυσική κατάσταση και στην προετοιμασία, σαφώς και πρέπει το τεχνικοτιμ να ενσωματώσει τους αθλητ'ες που για ορισμένους λόγους δεν ενσωματώθηκαν νωρίς. Όλες οι ομάδες στον κόσμο αντιμετωπίζουν οριμένα προβλήματα. Εκεί φαίνεται η διαφορά αυτού που έχει γνώση.

Για την Φ.Κ. της ομάδας, δυστυχώς δεν έχω στοιχεία από το Prozone, για τα τρεξίματα υψηλης έντασης, σπριντ, και την πτώση τους από τοτ 1ο στο 2ο ημίχρονο. Σαφώς όμως δεν δικαιολογείται μια ομάδα που πλέον έχει 1 παιχνίδιτην εβδομάδα να αντιμετωπίζει τόση δυσκολία στην πίεση που ασκεί στο 1ο δεκάλεπτο.

Πρέπει να καταλάβουμε οτι και η αποκάτασταση των τραυματιων είναι και ευθύνη του γυμναστή. Δεν είναι οτι έχω κάτι συγκεκριμένο με το συγκεκριμένο τιμ, αλλά δεν μπορώ να ακούω οτι είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Τα δεδομένα και τα γεγονότα αποδεικνύουν το αντίθετο.

"Υποτίθεται" οτι προσλήφθηκε και γυμναστής αποκατάστασης φέτος....
Για εμένα το θέμα είναι τακτικής και όχι εκγύμνασης.
Ο γαύρος π.χ. είχε εμφανές θέμα μετά το 60-65 (τώρα πώς το καλύπτει σιγά - σιγά μπορεί να το εξηγήσει κανένας "γιατρός"). Ο ΟΦΗ επίσης όσο έπαιζε "πλήρης".
Η ομάδα παρατάσσεται όχι όπως μπορεί, αλλά όπως θέλει ο προπονητής που έχει την τακτική της "μεγάλης ομάδας" στο μυαλό του.
Το είχε πεί άλλωστε στην συνέντευξη, όταν ανέλαβε, ότι θα παίζει έτσι.
Τα υλικά, όπως έχω εξηγήσει σε προηγούμενο, δεν ήταν για τακτική μεγάλης ομάδας.
Μας πήρανε χαμπάρι και με 2-3 μπαλιές μας βάζουν γκολ.
Πρώτα φέρνεις τους κατάλληλους παίκτες και μετά παίζεις αντίστοιχα.
Εν ολίγοις η ομάδα πρέπει να φτιάχνεται σύμφωνα με το στυλ και τις δυνατότητες των παικτών.
Με αργά κεντρικά μπακ (ο Κατσικάς πιο γρήγορος) και με Μαντούρο κόφτη, τι πρέσσινγκ να κάνεις και που να ανοιχτείς για να πιέσεις ?
Ο Τζιόλης φέτος ήταν πιο γρήγορος, αλλά δεν είναι και ο Μπόλτ.
Ο Κάτσε δεν μπορεί να μαρκάρει με το σώμα. Ειδικά με δυνατούς αντιπάλους έχει μειονέκτημα.
Τα πλάγια μπάκ κατά το σύγχρονο ποδόσφαιρο που θέλει να πάιζει ο ΑΑ είναι εξτρέμ ....
Αρα υπάρχουν ζητήματα.
Για να παίξεις ως μεγάλη ομάδα, χρειάζεσαι πολύ γρήγορα κεντρικά μπάκ ή τέτοιας ποιότητας που θα διαβάζουν φάσεις και θα κόβουν. Χρειάζεσαι γρήγορους κόφτες και όχι αργοκαρούτα.
Πριν τραυματιστεί για πρώτη φορά ο Μαντούρο είχε βελτιώσει την ταχύτητά του. Μετά ... ασε τα.
Αν πάλι θέλεις να παίξεις με αντεπιθέσεις χρειάζεσαι ένα επιτελικό μέσο καλό, κοντό και γρήγορο με καλή μεταβίβαση στα 20-25 μέτρα. Δεν έχουμε, δεν αποκτήσαμε.
Για το ολοκληρωτικό επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής χρειάζεσαι παικταράδες, με 1-1, τρίπλα, κίνηση σε κλειστούς χώρους και βέβαια επιτελικό με τα μάτια σε όλο το γήπεδο. Τι έχουμε ?
Κυρίως όμως, αυτό το επιθετικό ποδόσφαιρο στηρίζεται στην σιγουριά της μεταβίβασης. Ενα λάθος μπορεί να εκθέσει την ομάδα που είναι ψηλά. Σε εμάς τα λάθη είναι πολλές φορές περισσότερα από τα σωστά.
Ολα σχεδόν τα γκολ που έχουμε δεχτεί ξεκινούν από λάθος μπαλιά ή λάθος κοντρολ (σε αυτό φταίει και η μπαλιά που έρχεται).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αρα και το υλικο του δεν ηξερε τι μπορει να κανει και λαθη στην τακτικη εκανε και την ομαδα καταφερε και εσκασε ολους τους παιχτες.... καλα λεω ειναι ο χειροτερος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ε ρε η στραβοστομιά και οι μαγκιές στου δημοσιογκράφιτι, πόσο σε βοήθησαν...
αν λεγόσουνα anastasiadov στον πλατανιά θα ήσουν ακόμα

για τη φυσική κατάσταση, τα λέγαμε από τον αύγουστο ακόμα που η ομάδα έτρεχε σίφουνας

πήγες καλά το καράβι μέχρι ένα σημείο, και μετά έχασες τα αυγά και τα πασχάλια
πήρες ήρεμα τα αποδυτήρια και θα τα αφήσεις στον επόμενο, μπάχαλο

τα "πάμε παιδιά" δε φτάνουν για να χτίσεις ομάδα
πρέπει να έχεις και την κατάρτιση

θα έπρεπε αν έχεις ήθος, όπως διαλαλείς παντού, να μην κάνεις δηλώσεις, από τη στιγμή που έχεις παραιτηθεί

ή βγαίνεις και λες τα πάντα και τους εκθέτεις όλους, ή δε βγάζεις μιλιά
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Φτάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε τη φυσική κατάσταση & τις αντοχές παικτών που από 10 χρονών προπονούνται σε άριστες συνθήκες με κάτι δείγματα αθλητών που μεγάλωσαν στις αλάνες τής Χαλκηδόνας και του Μπουένος Άιρες.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:
εγω τι να σου εξηγησω ?
Μαλλον εσυ κανεις πως δε καταλαβες.Μιση προετοιμασία έκαναν αλλα δε μαμεις ,με ανθρωπο που αλλάζει αποψεις κατα το δοκουν τι συζήτηση να κανεις.
με το σκεπτικό σου όλοι οι μουντιαλικοι παίκτες έχουν κάνει μισή προετοιμασία και θα έπρεπε να έχουν κρεμάσει όπως τα δικά μας παλικάρια.
τώρα το αν εσύ πιστεύεις ότι αλλάζω απόψεις κατά το δοκούν και όχι επειδή κρίνω μεμονωμένα τα γεγονότα αυτό είναι πρόβλημα σου και δεν νιώθω ούτε άσχημα ούτε ενοχές για κάτι τέτοιο.
εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ Μεγάλο και δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα σε αντίθεση με κάποιους που προτιμούν να βλέπουν τους αγαπημένους τους στην ομάδα και ας παραπαίει αυτή και ας μένουν στις κερκίδες αυτοί, οι συγγενείς και οι φίλοι τους
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Asimos έγραψε:"Μας εγκατέλειψε ο Θεός"

ΑΑ, 20/02/2015
Δικαιολογία αρ 7272828929827278291 .αυτος και ο παπας εχουν το αλαθητο ΠΟΤΕ δεν φταιει για τιποτα. Ποτε θα μας εγκαταλείψει αυτός να υσυχασουμε?μέχρι και ο Βρύζας που τον λέγαμε γαντζωμενο στην ομάδα για τα 7000 τον μήνα δεν σε άντεξε εσένα και το παρεακι σου ρε αα και πήρε τα βουνά και τον ψαχνει η νικολουλη εμεις ου πληρώνουμε για την ομάδα πως να σε αντέξουμε ?ΦΥΓΕ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ παραδινομαι δεν αντεχω άλλο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Asimos έγραψε:"Μας εγκατέλειψε ο Θεός"

ΑΑ, 20/02/2015
και ναι. αυτη ειναι η επισημη αιτιολογια του Προπονητη για ολα οσα συμβαινουν τους τελευταιους μηνες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 20 Φεβ 2015, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

K_geo έγραψε:αρα και το υλικο του δεν ηξερε τι μπορει να κανει και λαθη στην τακτικη εκανε και την ομαδα καταφερε και εσκασε ολους τους παιχτες.... καλα λεω ειναι ο χειροτερος.
Κατάλαβες ποιό ήταν το λάθος του ΤΔ ?
Ο ΑΑ θέλει τον ΠΑΟΚ να παίζει σαν ΠΑΟΚ (έτσι είχε πει).
Ομως οι παίκτες που έχει, είχαν μάθει να παίζουν αλλιώς (οι περισσότεροι). Δηλαδή πίσω και με χώρους μπροστά - αντεπιθέσεις.
Ο ΑΑ θεώρησε ότι μπορεί να τους κάνει να παίζουν, όπως αυτός ήθελε και όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί κάποια στιγμή να του βγει το πείραμα (μαθηματικά έχει περ. 15% να γίνει).
Αλλά η ομάδα αυτή δεν επιτρέπει πειράματα, εκτός εάν συμφωνηθεί από την αρχή. Από την άλλη όμως παίρνεις παίκτες που έχουν τα αντίστοιχα προσόντα - στυλ.

Δεν πιστεύω και δεν βλέπω να έχει "σκάσει" η ομάδα.
Ακόμα και με τον Ατρόμητο είχε περισσότερα τρεξίματα από τον αντίπαλο πριν απογοητευτεί εντελώς. Απλά ήταν ανούσια.

Θεωρώ λάθος αυτό που βλέπω στα βίντεο της προπόνησης (μπορεί να τους κάνει και άλλα πράγματα και να μην τα δείχνουν). Τα "κορόϊδα" και η μπαλα με την μία δεν είναι για μεγάλες ομάδες.
Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βάλει 20 να αμύνονται και 3-4 επίθεση και να τους μαθαίνει να βγάζουν το φίδι από την τρύπα.
Επίσης αμυντική συμπεριφορά, αλληλοκάλυψη και σωστή μεταβίβαση. Πρώτα σωστή και μετά γρήγορη. .
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:αρα και το υλικο του δεν ηξερε υπερεκτιμησε ή ειχε παραλογα μεγαλες απαιτήσεις τι μπορει να κανει και λαθη στην τακτικη εκανε ισως δε μπορω να κρινω και την ομαδα καταφερε και εσκασε ολους τους παιχτες μεχρι το Δεκέμβρη ναι ,μετα ειναι αλλο καπέλο.... καλα λεω ειναι ο χειροτερος υποκειμενικο.
desperando έγραψε: με το σκεπτικό σου όλοι οι μουντιαλικοι παίκτες έχουν κάνει μισή προετοιμασία και θα έπρεπε να έχουν κρεμάσει όπως τα δικά μας παλικάρια.
τώρα το αν εσύ πιστεύεις ότι αλλάζω απόψεις κατά το δοκούν και όχι επειδή κρίνω μεμονωμένα τα γεγονότα αυτό είναι πρόβλημα σου και δεν νιώθω ούτε άσχημα ούτε ενοχές για κάτι τέτοιο.
εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ Μεγάλο και δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα σε αντίθεση με κάποιους που προτιμούν να βλέπουν τους αγαπημένους τους στην ομάδα και ας παραπαίει αυτή και ας μένουν στις κερκίδες αυτοί, οι συγγενείς και οι φίλοι τους
Καταρχην να αφησουμε κατα μερος τις προσωπικες προσβολές για να κανουμε κουβέντα?Ειλικρινά δε γουσταρω να τι λεω σε σενα αλλα δε γουσταρω και προκλήσεις.
Περι μουντιαλικών ,για να μη συγκρινουμε μήλα με πορτοκάλια και Σαλπι με Ρονάλντο :o :shock:
αν παρεις ολους τους Ελληνες που έπαιξαν μουντιαλ (για να εχουμε συγκρίσιμα μεγέθη)θα δεις οτι δε διανύουν
και την καλύτερη φορμα της ζωής τους.Πεσμένοι ειναι σε σχεση με περσι.Βαλε και τραυματισμους Ρατς ,Μακ κλπ στην εξίσωση και βγαλε συμπέρασμα.

Υγ Κακως συζητάμε.Ως γνήσιοι ΠΑΟΚτσηδες εχουμε απολυτο δικιο .ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε ναι. περυσι ο τουριστας επαιζε φουλ κοντρα. συνήθισαν και οι παιχτες... τι να λεμε τωρα....

τι αλλη δικαιολογια θα ακουσουμε ωστε να ξεχασουμε οτι εδω και δυο μηνες ειμαστε η χειροτερη ομαδα στη σουπερ λιγκ μετα το λεβαδειακο ενας Θεος ξερει (που μας εγκατελειψε μαλιστα...)

φαση θα εχει μεχρι το μαϊο. μετα αμπελαλε ο τρελος.

υγ: κατ5, οτι και να πω, επειδη τα λεω εγω, ειναι υποκειμενικα ουτως η αλλος. πχ το οτι τον θεωρω το χειροτερο και πλεον "λαοπλανο" προπονητη του ΠΑΟΚ ειναι υποκειμενικο..... χιλιες φορες μακη χαβο. χιλιες φορες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 20 Φεβ 2015, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αγγελε, επίσης εγώ δεν θα έστελνα και τα 2 κεντρικά μπακ να κάνουν τα σέντερ φορ 20 φορές σε ένα παιχνίδι και να φυλάνε καραούλι πίσω τα χαφ.
Πρώτα από όλα δεν είναι αποτελεσματικά μπροστά (αποδεδειγμένο). Γεμίζει και η περιοχή με κορμιά και κλείνουν οι χώροι μέσα. Μετά, δεν έχεις και τα χαφ στην περιφέρεια της περιοχής να κάνουν ενέργεια ή να κόψουν την μπάλα, αλλά τα έχεις στο κέντρο στην θέση των σέντερ μπακ.
Αντε σε κανένα κόρνερ και ο ένας μόνο, όχι και οι δύο.
Πολλά τα ρίσκα και έχουν κόστος χωρίς αποτέλεσμα.
Ασε τα μπακ πίσω και τα πλάγια ... . Μετρημένα πράγματα.
Συνέχεια ανοικτοί είμαστε πίσω ... για ποιόν λόγο ? μήπως βάλουν κανένα γκολ ?
Αν είχαμε βέβαια επιθετικό χαφ κεντρικό θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Δεν έχουμε, για αυτό τον λόγο : τσούκου - τσούκου. Δεν έχει γκάζια πολλά η ομάδα.
Αλλαξέ το λίγο το πράγμα αδελφέ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”