Επειδη δεν ξερω αν το προπονητικο τιμ δουλευει στην ατομικη βελτιωση των παιχτων, προτεινω να ακολουθησουμε την ιδια μεθοδο που ακολουθησαμε με τον Κατσε και τον Κλαους. Βαλτον να παιζει συνεχεια. Ο Σαλπι 34 ειναι σχεδον δεν μπορει να παιζει (συνεχεια
7.Eyal Golasa
-
ron-swanson
Re: 7.Eyal Golasa
Κι εγω τον πιστευω και θεωρω οτι μπορει να κανει μεγαλη καριερα και σπουδαια πραγματα στον ΠΑΟΚ. Ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο του Ισραηλ της γενιας του και ολοι λενε πολυ καλα λογια για την ποιοτητα του.
Επειδη δεν ξερω αν το προπονητικο τιμ δουλευει στην ατομικη βελτιωση των παιχτων, προτεινω να ακολουθησουμε την ιδια μεθοδο που ακολουθησαμε με τον Κατσε και τον Κλαους. Βαλτον να παιζει συνεχεια. Ο Σαλπι 34 ειναι σχεδον δεν μπορει να παιζει (συνεχεια
).
- The_Stalker
Επειδή σήμερα κατόρθωσα να δω τα στιγμιότυπα, κάποιος πρέπει να σε πει ότι ΠΑΟΚτσής και βουτηχτής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Σε παρακαλώ να μην το ξαναδούμε.
εγω τον ειδα σαν τουριστα χθες παντως.. αδιαφορος.. και γενικα δεν εχω δει παιχνιδι του που να μου κανει καλη εντυπωση.. μονο στην προετοιμασία εδειξε κατι..
Εγώ πάλι είδα καμιά εικοσαριά ντρίπλες από πάρτη του. Και επίσης μια (αντισημιτική;) αντιμετώπιση από τον «άρχοντα του αγώνα»: Από τα φάουλ που του έγιναν, ζήτημα να πήρε τα μισά.
- aisiodoksos
Ρε παιδια μονο εμενα δεν με εξιταρει ο γιαννης? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχει ουσια καθολου στο παιχνιδι του. Ενω το κατεχει το ρημαδι το τοπι και καλη τεχνικη εχει και ωραια τριπλιτσα δεν κανει ουσιαστικο για την ομαδα του..και το αρνητικοτερο για μενα ειναι χαφ που δεν απειλει με σουτ.
και ομως προχθες το μοναδικο σουτ εξω απο την περιοχη ηταν δικο του (που απεκρουσε με μπλοζον ο τερμαρης του οφη).
παντως θελει χρονο ακομα απο οτι φαινεται και καλο θα ηταν αν παρει και αλλες ευκαιριες. επισης περιμενω πολλα περισσοτερα στο που και ποτε πασαρει.
την τριπλα που εχει δεν ξερω αν την εχει αλλος στην ομαδα. οκ ο μακ ειναι γρηγορος αλλα δεν εχει τοσο καλη κλειστη τριπλα παρα μονο οταν ειναι αριστερα και συγκλινει στο κεντρο με το δεξι.
παντως θελει χρονο ακομα απο οτι φαινεται και καλο θα ηταν αν παρει και αλλες ευκαιριες. επισης περιμενω πολλα περισσοτερα στο που και ποτε πασαρει.
την τριπλα που εχει δεν ξερω αν την εχει αλλος στην ομαδα. οκ ο μακ ειναι γρηγορος αλλα δεν εχει τοσο καλη κλειστη τριπλα παρα μονο οταν ειναι αριστερα και συγκλινει στο κεντρο με το δεξι.
- Amon Tobin
stephanos έγραψε:Εγώ πάλι είδα καμιά εικοσαριά ντρίπλες από πάρτη του. Και επίσης μια (αντισημιτική;) αντιμετώπιση από τον «άρχοντα του αγώνα»: Από τα φάουλ που του έγιναν, ζήτημα να πήρε τα μισά.
- back in black
Είχε ένα αρκετά καλό σουτ στο 0-0 στο 8ο λεπτό λίγο έξω απο την περιοχή του ΟΦΗ απο δεξιά, που το απεκρουσε ο τερματάς με καλη επέμβαση.Spiros_S έγραψε:Εγώ ένα του Νομπόα θυμάμαι.
Ο Γκολάσα ειναι ο μονος παικτης αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα που μπορει να κανει τριπλα σε τηλεφωνικο θάλαμο.
Εχει παιξει λιγα παιχνιδια ως βασικος ενω μην ξεχνατε οτι ειχε τραυματισμο.Εγω τον παικτη τον πιστευω πολυ.
Νομιζω μαζι με Περευρα και Νομποα ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει αυτη η ομαδα.
Εχει παιξει λιγα παιχνιδια ως βασικος ενω μην ξεχνατε οτι ειχε τραυματισμο.Εγω τον παικτη τον πιστευω πολυ.
Νομιζω μαζι με Περευρα και Νομποα ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει αυτη η ομαδα.
- ΑποστόληςΑ
+1stephanos έγραψε:Εγώ πάλι είδα καμιά εικοσαριά ντρίπλες από πάρτη του. Και επίσης μια (αντισημιτική;) αντιμετώπιση από τον «άρχοντα του αγώνα»: Από τα φάουλ που του έγιναν, ζήτημα να πήρε τα μισά.
Καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος χαραμίζεται απο έναν άσχετο και κομπλεξικό προπονητή, ο οποίος προτιμά τους άμπαλους σαν τον (...) στην 11άδα. Κρίμα για τον παίκτη. Αν συνεχίστεί η αντιμετώπιση αυτή, θα αναγκαστεί φύγει.
Επεξεργάστηκε.
Roman
Επεξεργάστηκε.
Roman
Αφου σιγα-σιγα παιρνει θέση βασικου, πως χαραμίζεται. 23 συμμετοχές έχει. Ο "ασχετος και κομπλεξικός προπονητής" στηρίζει αυτούς που χρειάζονται στήριξη. Ο Γκολάσα δεν χρειαζεται στηριξη, χρόνο και εμπειρίες χρειάζεται.