7.Eyal Golasa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
ron-swanson

Re: 7.Eyal Golasa

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγω τον πιστευω και θεωρω οτι μπορει να κανει μεγαλη καριερα και σπουδαια πραγματα στον ΠΑΟΚ. Ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο του Ισραηλ της γενιας του και ολοι λενε πολυ καλα λογια για την ποιοτητα του.

Επειδη δεν ξερω αν το προπονητικο τιμ δουλευει στην ατομικη βελτιωση των παιχτων, προτεινω να ακολουθησουμε την ιδια μεθοδο που ακολουθησαμε με τον Κατσε και τον Κλαους. Βαλτον να παιζει συνεχεια. Ο Σαλπι 34 ειναι σχεδον δεν μπορει να παιζει (συνεχεια :mrgreen: ).
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Επειδή σήμερα κατόρθωσα να δω τα στιγμιότυπα, κάποιος πρέπει να σε πει ότι ΠΑΟΚτσής και βουτηχτής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Σε παρακαλώ να μην το ξαναδούμε.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

εγω τον ειδα σαν τουριστα χθες παντως.. αδιαφορος.. και γενικα δεν εχω δει παιχνιδι του που να μου κανει καλη εντυπωση.. μονο στην προετοιμασία εδειξε κατι..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Εγώ πάλι είδα καμιά εικοσαριά ντρίπλες από πάρτη του. Και επίσης μια (αντισημιτική;) αντιμετώπιση από τον «άρχοντα του αγώνα»: Από τα φάουλ που του έγιναν, ζήτημα να πήρε τα μισά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ρε παιδια μονο εμενα δεν με εξιταρει ο γιαννης? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχει ουσια καθολου στο παιχνιδι του. Ενω το κατεχει το ρημαδι το τοπι και καλη τεχνικη εχει και ωραια τριπλιτσα δεν κανει ουσιαστικο για την ομαδα του..και το αρνητικοτερο για μενα ειναι χαφ που δεν απειλει με σουτ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και ομως προχθες το μοναδικο σουτ εξω απο την περιοχη ηταν δικο του (που απεκρουσε με μπλοζον ο τερμαρης του οφη).

παντως θελει χρονο ακομα απο οτι φαινεται και καλο θα ηταν αν παρει και αλλες ευκαιριες. επισης περιμενω πολλα περισσοτερα στο που και ποτε πασαρει.

την τριπλα που εχει δεν ξερω αν την εχει αλλος στην ομαδα. οκ ο μακ ειναι γρηγορος αλλα δεν εχει τοσο καλη κλειστη τριπλα παρα μονο οταν ειναι αριστερα και συγκλινει στο κεντρο με το δεξι.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγώ ένα του Νομπόα θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

stephanos έγραψε:Εγώ πάλι είδα καμιά εικοσαριά ντρίπλες από πάρτη του. Και επίσης μια (αντισημιτική;) αντιμετώπιση από τον «άρχοντα του αγώνα»: Από τα φάουλ που του έγιναν, ζήτημα να πήρε τα μισά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Spiros_S έγραψε:Εγώ ένα του Νομπόα θυμάμαι.
Είχε ένα αρκετά καλό σουτ στο 0-0 στο 8ο λεπτό λίγο έξω απο την περιοχή του ΟΦΗ απο δεξιά, που το απεκρουσε ο τερματάς με καλη επέμβαση.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Έτσι εξηγείται. Εκείνη την ώρα δεν είχαμε ρεύμα.
Και που ήρθε, βέβαια.....
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Ο Γκολάσα ειναι ο μονος παικτης αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα που μπορει να κανει τριπλα σε τηλεφωνικο θάλαμο.

Εχει παιξει λιγα παιχνιδια ως βασικος ενω μην ξεχνατε οτι ειχε τραυματισμο.Εγω τον παικτη τον πιστευω πολυ.
Νομιζω μαζι με Περευρα και Νομποα ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει αυτη η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:Εγώ πάλι είδα καμιά εικοσαριά ντρίπλες από πάρτη του. Και επίσης μια (αντισημιτική;) αντιμετώπιση από τον «άρχοντα του αγώνα»: Από τα φάουλ που του έγιναν, ζήτημα να πήρε τα μισά.
+1
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος χαραμίζεται απο έναν άσχετο και κομπλεξικό προπονητή, ο οποίος προτιμά τους άμπαλους σαν τον (...) στην 11άδα. Κρίμα για τον παίκτη. Αν συνεχίστεί η αντιμετώπιση αυτή, θα αναγκαστεί φύγει.

Επεξεργάστηκε.
Roman
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αφου σιγα-σιγα παιρνει θέση βασικου, πως χαραμίζεται. 23 συμμετοχές έχει. Ο "ασχετος και κομπλεξικός προπονητής" στηρίζει αυτούς που χρειάζονται στήριξη. Ο Γκολάσα δεν χρειαζεται στηριξη, χρόνο και εμπειρίες χρειάζεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”