Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεδομένα πρέπει να ολοκληρώσει τη σεζόν. Από εκεί και πέρα, σηκώνει πολλή μεγάλη κουβέντα το θέμα. Προσωπικά, πιστεύω πως πρέπει να βρούμε έναν προπονητή με πιο πειστική για τον ΠΑΟΚ και την περιρέουσα αυτού ατμόσφαιρα προσωπικότητα. Όχι ειδικά σε επίπεδο προπονητικό.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ωσπου δεν καθαριζει η κλικα μεσα και εξω απο την ΠΑΕ σε συνδιασμο με το διωχνω παικτες και προπονητες 24 δεν πρεπει να φυγει ο Αγγελος
γιατι θα γινει ετσι και με τον επομενο προπονητη

και αυτο ειναι πιο σημαντικο απ το πρωταθλημα γιατι αυτο ειναι για ολα τα επομενα χρονια
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

navigator11 έγραψε:Δεδομένα πρέπει να ολοκληρώσει τη σεζόν. Από εκεί και πέρα, σηκώνει πολλή μεγάλη κουβέντα το θέμα. Προσωπικά, πιστεύω πως πρέπει να βρούμε έναν προπονητή με πιο πειστική για τον ΠΑΟΚ και την περιρέουσα αυτού ατμόσφαιρα προσωπικότητα. Όχι ειδικά σε επίπεδο προπονητικό.
Είδαμε και τους προπονητές με προσωπικότητα (Μπόλονι-Στέφενς) πόσο στηρίχθηκαν από το παρεάκι...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αγγελος μεχρι το τελος της χρονιας αυτο πρεπει να ειναι δεδομενο.Εγω πιστευω ακομα παρολαυτα που εγιναν παρολη την αγωνιστικη καθιζιση παρολο τον πολεμο που δεχεται Ο ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικα και κυριως με απανθρωπες διαιτιηκες αποφασεις σε καθε παιχνιδι μετα το καραιταβλι(εχω χασει το μετρημα ποσα πεναλτυ ποσες κοκκινες και ποσες καρτες εχουμε φαει απο τοτε)Παρολαυτα τελος παντων,πιστευω ακραδαντα οτι μπορουμε να το παλεψουμε ακομα.
Και μαλιστα το απαιτω αυτο απο την ομαδα μου και απο τον Αγγελο.
Νικη στα 2 επομενα παιχνιδια και ολα αλλαζουν.
Ειδικα στο παιχνιδι της Κυριακης θελω να δω τον Καλυτερο ΠΑΟΚ της 30κονταετιας και να διαλυσουμε το κοκκινο συνοθυλευμα που χρειαζεται 2 πεναλτυ 2 κοκκινες και αμετρητα φαουλ εξω απο την περιοχη για να κερδιζει ακομα και φιλικες προς αυτο ομαδες.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Athens έγραψε:ποσο ετων εισαι ρε παλικαρι μου που στηριζεις τον Αγγελο?
24 φιλαρακι,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι παιζει ρολο η ηλικια
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Είδαμε τα χα'ί'ρια και με τους προηγούμενους προπονητές που τους έφυγαν στη μέση της σαιζόν! Ας μην κάνουμε το λάθος και το διώξουμε κι αυτόν. Δεν είμαι "αγγελοσκυλο" είμαι με το προπονητή του ΠΑΟΚ. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτό το πράγμα κάθε φεβρουαριο να θέλουμε να διώξουμε όλους τους προπονητές είναι απίστευτο
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

απιστευτο αλλα παρεακικο
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Τα πραγματα ειναι απλα. Για να μεινει ο Αγγελος πρεπει τουλαχιστον να μας βγαλει Τσαμπιονς Λιγκ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
απλα εμεις οι μεγαλυτεροι (43 ετων) ξερυμε ποσο εγωιστης και ξεροκεφαλος ειναι...ο Αγγελος δεν αλλαζει παλικαρι μου γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του...ολοι οι μεγαλυτεροι ξερουμε οτι μισει τις μεταγραφες εκτος αν ειναι δικες του απο το πανερι...ολοι ξερουμε οτι εφυγε με το ζορι την προηγουμενη φορα λεγοντας οτι εμενα απο τον ΠΑΟΚ μονο η Παναγια μπορει να με διωξει....δυστυχως δεν αλλαξε ο Αγγελος θελει να δουλευει με τους δικους του...δεν θελει κανεναν αλλο οπως εδιωξε και τον Αλεξανδριδη που μολις ειχε παρει τιτλο με την αντιστοιχη ομαδα των ακαδημιων λεγοντας του "δεν σε θελω γιατι εχεις το βλεμμα του διαβολου"....
οχι παλικαρι μου δεν παιζει η ηλικια ρολο, απλα καποια πραγματα δεν τα εζησες
giapas

Δημοσίευση από giapas »

43 χρόνια εξέλιξης , οδήγησαν στη παραπάνω νουθεσία?
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Athens έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
απλα εμεις οι μεγαλυτεροι (43 ετων) ξερυμε ποσο εγωιστης και ξεροκεφαλος ειναι...ο Αγγελος δεν αλλαζει παλικαρι μου γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του...ολοι οι μεγαλυτεροι ξερουμε οτι μισει τις μεταγραφες εκτος αν ειναι δικες του απο το πανερι...ολοι ξερουμε οτι εφυγε με το ζορι την προηγουμενη φορα λεγοντας οτι εμενα απο τον ΠΑΟΚ μονο η Παναγια μπορει να με διωξει....δυστυχως δεν αλλαξε ο Αγγελος θελει να δουλευει με τους δικους του...δεν θελει κανεναν αλλο οπως εδιωξε και τον Αλεξανδριδη που μολις ειχε παρει τιτλο με την αντιστοιχη ομαδα των ακαδημιων λεγοντας του "δεν σε θελω γιατι εχεις το βλεμμα του διαβολου"....
οχι παλικαρι μου δεν παιζει η ηλικια ρολο, απλα καποια πραγματα δεν τα εζησες

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άσχετο, αλλά τον τίτλο με την Κ20 τον πήρε ο Ιβιτς και όχι ο Αλεξανδρίδης.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άσχετο, αλλά τον τίτλο με την Κ20 τον πήρε ο Ιβιτς και όχι ο Αλεξανδρίδης.
σορρι αλλα δεν αναφερομαι σε τωρινα γεγονοτα αλλα το 1996-97
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω απο την αλλη γιατι φοβαμε ρε παιδια οτι την κυριακη εκτος απο τον αα θα τελειωσει και ολος ο ΠΑΟΚ.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”