Άγγελος Αναστασιάδης
- navigator11
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Δεδομένα πρέπει να ολοκληρώσει τη σεζόν. Από εκεί και πέρα, σηκώνει πολλή μεγάλη κουβέντα το θέμα. Προσωπικά, πιστεύω πως πρέπει να βρούμε έναν προπονητή με πιο πειστική για τον ΠΑΟΚ και την περιρέουσα αυτού ατμόσφαιρα προσωπικότητα. Όχι ειδικά σε επίπεδο προπονητικό.
Ωσπου δεν καθαριζει η κλικα μεσα και εξω απο την ΠΑΕ σε συνδιασμο με το διωχνω παικτες και προπονητες 24 δεν πρεπει να φυγει ο Αγγελος
γιατι θα γινει ετσι και με τον επομενο προπονητη
και αυτο ειναι πιο σημαντικο απ το πρωταθλημα γιατι αυτο ειναι για ολα τα επομενα χρονια
γιατι θα γινει ετσι και με τον επομενο προπονητη
και αυτο ειναι πιο σημαντικο απ το πρωταθλημα γιατι αυτο ειναι για ολα τα επομενα χρονια
Είδαμε και τους προπονητές με προσωπικότητα (Μπόλονι-Στέφενς) πόσο στηρίχθηκαν από το παρεάκι...navigator11 έγραψε:Δεδομένα πρέπει να ολοκληρώσει τη σεζόν. Από εκεί και πέρα, σηκώνει πολλή μεγάλη κουβέντα το θέμα. Προσωπικά, πιστεύω πως πρέπει να βρούμε έναν προπονητή με πιο πειστική για τον ΠΑΟΚ και την περιρέουσα αυτού ατμόσφαιρα προσωπικότητα. Όχι ειδικά σε επίπεδο προπονητικό.
- paokovios1974
Αγγελος μεχρι το τελος της χρονιας αυτο πρεπει να ειναι δεδομενο.Εγω πιστευω ακομα παρολαυτα που εγιναν παρολη την αγωνιστικη καθιζιση παρολο τον πολεμο που δεχεται Ο ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικα και κυριως με απανθρωπες διαιτιηκες αποφασεις σε καθε παιχνιδι μετα το καραιταβλι(εχω χασει το μετρημα ποσα πεναλτυ ποσες κοκκινες και ποσες καρτες εχουμε φαει απο τοτε)Παρολαυτα τελος παντων,πιστευω ακραδαντα οτι μπορουμε να το παλεψουμε ακομα.
Και μαλιστα το απαιτω αυτο απο την ομαδα μου και απο τον Αγγελο.
Νικη στα 2 επομενα παιχνιδια και ολα αλλαζουν.
Ειδικα στο παιχνιδι της Κυριακης θελω να δω τον Καλυτερο ΠΑΟΚ της 30κονταετιας και να διαλυσουμε το κοκκινο συνοθυλευμα που χρειαζεται 2 πεναλτυ 2 κοκκινες και αμετρητα φαουλ εξω απο την περιοχη για να κερδιζει ακομα και φιλικες προς αυτο ομαδες.
Και μαλιστα το απαιτω αυτο απο την ομαδα μου και απο τον Αγγελο.
Νικη στα 2 επομενα παιχνιδια και ολα αλλαζουν.
Ειδικα στο παιχνιδι της Κυριακης θελω να δω τον Καλυτερο ΠΑΟΚ της 30κονταετιας και να διαλυσουμε το κοκκινο συνοθυλευμα που χρειαζεται 2 πεναλτυ 2 κοκκινες και αμετρητα φαουλ εξω απο την περιοχη για να κερδιζει ακομα και φιλικες προς αυτο ομαδες.
- Kostas_Peraia4
24 φιλαρακι,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι παιζει ρολο η ηλικιαAthens έγραψε:ποσο ετων εισαι ρε παλικαρι μου που στηριζεις τον Αγγελο?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Είδαμε τα χα'ί'ρια και με τους προηγούμενους προπονητές που τους έφυγαν στη μέση της σαιζόν! Ας μην κάνουμε το λάθος και το διώξουμε κι αυτόν. Δεν είμαι "αγγελοσκυλο" είμαι με το προπονητή του ΠΑΟΚ. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Αυτό το πράγμα κάθε φεβρουαριο να θέλουμε να διώξουμε όλους τους προπονητές είναι απίστευτο
Τα πραγματα ειναι απλα. Για να μεινει ο Αγγελος πρεπει τουλαχιστον να μας βγαλει Τσαμπιονς Λιγκ.
απλα εμεις οι μεγαλυτεροι (43 ετων) ξερυμε ποσο εγωιστης και ξεροκεφαλος ειναι...ο Αγγελος δεν αλλαζει παλικαρι μου γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του...ολοι οι μεγαλυτεροι ξερουμε οτι μισει τις μεταγραφες εκτος αν ειναι δικες του απο το πανερι...ολοι ξερουμε οτι εφυγε με το ζορι την προηγουμενη φορα λεγοντας οτι εμενα απο τον ΠΑΟΚ μονο η Παναγια μπορει να με διωξει....δυστυχως δεν αλλαξε ο Αγγελος θελει να δουλευει με τους δικους του...δεν θελει κανεναν αλλο οπως εδιωξε και τον Αλεξανδριδη που μολις ειχε παρει τιτλο με την αντιστοιχη ομαδα των ακαδημιων λεγοντας του "δεν σε θελω γιατι εχεις το βλεμμα του διαβολου"....Kostas_Peraia4 έγραψε:24 φιλαρακι,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι παιζει ρολο η ηλικιαAthens έγραψε:ποσο ετων εισαι ρε παλικαρι μου που στηριζεις τον Αγγελο?
οχι παλικαρι μου δεν παιζει η ηλικια ρολο, απλα καποια πραγματα δεν τα εζησες
- mitsotakis
Athens έγραψε:απλα εμεις οι μεγαλυτεροι (43 ετων) ξερυμε ποσο εγωιστης και ξεροκεφαλος ειναι...ο Αγγελος δεν αλλαζει παλικαρι μου γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του...ολοι οι μεγαλυτεροι ξερουμε οτι μισει τις μεταγραφες εκτος αν ειναι δικες του απο το πανερι...ολοι ξερουμε οτι εφυγε με το ζορι την προηγουμενη φορα λεγοντας οτι εμενα απο τον ΠΑΟΚ μονο η Παναγια μπορει να με διωξει....δυστυχως δεν αλλαξε ο Αγγελος θελει να δουλευει με τους δικους του...δεν θελει κανεναν αλλο οπως εδιωξε και τον Αλεξανδριδη που μολις ειχε παρει τιτλο με την αντιστοιχη ομαδα των ακαδημιων λεγοντας του "δεν σε θελω γιατι εχεις το βλεμμα του διαβολου"....Kostas_Peraia4 έγραψε:24 φιλαρακι,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι παιζει ρολο η ηλικιαAthens έγραψε:ποσο ετων εισαι ρε παλικαρι μου που στηριζεις τον Αγγελο?
οχι παλικαρι μου δεν παιζει η ηλικια ρολο, απλα καποια πραγματα δεν τα εζησες

- Dinos_Liverpool
σορρι αλλα δεν αναφερομαι σε τωρινα γεγονοτα αλλα το 1996-97Dinos_Liverpool έγραψε:Άσχετο, αλλά τον τίτλο με την Κ20 τον πήρε ο Ιβιτς και όχι ο Αλεξανδρίδης.
- abc_o_ karpouzas
εγω απο την αλλη γιατι φοβαμε ρε παιδια οτι την κυριακη εκτος απο τον αα θα τελειωσει και ολος ο ΠΑΟΚ.....