Στέλιος Ηλιάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

Ακουγεται συνεχεια αυτο με τον Βερον 10αρι και τον Ηλιαδη στα χαφ αλλα δεν πιστευω να γινει,ισως βεβαια αν χρησιμοποιηθει τελικα να καταφερει να δειξει οτι αξιζει να παιζει διπλα στον ΓΚΑΡΣΙΑ και απλα να μην παιρναει τιποτα.Η ομαδα εχει ποιοτητα αυτο που μπορει να δωσει ο ηλιαδης ειναι παθος και δυναμη
και γω νομιζω οτι θα φυγει ολγω σαντος και οχι επειδη υποστηριζει την ομαδουλα της παπαναστασιου. θα παει αλλου θα κανει καριερα και θα χτυπιομαστε. και στην τελικη και ο Θοδωρος ιδιο στυλ ηταν, οχι μπαλαδορος αλλα σκυλος σαν τον ηλιαδη. κριμα να χαθει ο στελιος και να παιζουν αλλοι που ουτε δελτιο δεν επρεπε να εχουν στον ΠΑΟΚ. ΜΠΑΛΑΑΦΡΑ ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε καραμπιλ πλακα κανει δεν τα πιανεις αυτα τα προχωρημένα :) :)

evripidis4 συμφωνώ.

Σναουτσνερ πιος ηλιαδης τωρα.... :wink:
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

H θεση του ειναι εκει που παιζει ο Βερον...Οποτε θα βλεοει την ενδεκαδα με το κυαλι...Και δικαια θα πω εγω γιατι για παγκο ειναι....Τωρα αν παρει την ευκαιρια και βγαλει ματια,μακαρι αλλα δεν το βλεπω...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Kostomanolis έγραψε:Δυστυχώς όλα τα golden boys του Κωστίκου
Λες αυτοί να ευθύνονται για τις χρεοκοπίες των τραπεζών και των οικονομικών κολοσσών? χαχαχα :) :)
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

Oλοι για τον μπαλαφα γραφουν, ας γραψω και γω για τον Στελακη που εκανε ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ χθες μετα απο 7 ματς,
νταξει δεν μπορω να τον κρινω για τα 6λεπτα που επαιξε, αν και κατι πηγε να κανει σε μια αντεπιθεση μονος του. τουλαχιστον εδειξε διαθεση το παληκαρι, επρεπε να πετουσε το γκολακι στο τελος για να τον κανουν και οσοι τον κραζουν παικταρα
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Aδερφε δεν εχεις καταλαβει οτι τον Μπαλαφα κραζουν οι περισσοτεροι...Τον Ηλιαδη σχεδον κανενας..Απλα αυτο που λεμε ειναι οτι τις πηρε τις ευκαιριες του τοσα χρονια και δεν εδειξε κατι σπουδαιο...Παντως το παραδειγμα του Μαλεζα ειναι το καλυτερο για να μας αποξειξει οτι οποιος δουλευει και βελτιωνεται,οΣαντος τον εμπιστευεται και τον βαζει στην ενδεκαδα...Απλα το δυσκολο για τον Ηλιαδη ειναι οτι εχει μπροστα του τα "βουνα" Γκαρσια και Βερον...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Αν και το οτι δεν εχει ανανεωσει το συμβολαιο του ειναι ενα ακομα θεμα παραγκωνισμου...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Kareena4ever έγραψε:Λαθος κανεις, αδερφε.
Εγω ανεφερα πως αυτοι που πιστευουν σε Μπαλαφα δε χανουν την ευκαιρια να μιλανε με θετικα σχολια για αυτον σε καθε τοπικ και χωρις λογο.
Οπως κανουν σιγουρα και καποιοι που δεν τον πιστευουν και ψαχνουν αφορμη να τον κραξουν.

Δες αυτο που κανεις κι εσυ αυτη τη στιγμη. Λες ο,τι εχεις να πεις για τον Μπαλαφα στο αντιστοιχο τοπικ και χωρις προθεση παρασυρεσαι στο να απολογηθεις για τη θετικη γνωμη που εχεις για το Μπαλαφα.
Αυτο το πραγμα που εχει γινει εδω κι ενα χρονο με το συγκεκριμενο παικτη δεν εχει προηγουμενο. Ξεκαθαρα ειναι ο Αναστασιαδης των ποδοσφαιριστων. Διχαζει χωρις ορια.

Ας αφησουμε επιτελους να μιλανε και για αλλους παικτες στα καταλληλα τοπικ, χωρις παντα να ψαχνομαστε για αφορμες να γραφουμε θετικα κι αρνητικα σχολια για Μπαλαφα.

Καποιες φορες ειναι διασκεδαστικο. Οταν γινεται συνεχεια, κουραζει, αδερφε μου coolio4. Παντα φιλικα και ΠΑΟΚτσηδικα.
Kοιταξε...Με τον ασχημο τροπο που φερονται καποιοι στον Μπαλαφα δεν φερονται για τον Ηλιαδη ετσι?Εγω υποστηριζω τον Μπαλαφα ετσι σαν μια αντιδραση για την επιθεση που δεχεται....Αν το κανανε και για τον Ηλιαδη το ιδιο πραγμα θα εκανα...Γενικα δεν ανεχομαι τις ειρωνικες και χλευαστικες κριτικες για προσωπα της ομαδας...Αν δεις το ιδιο εχω κανει ακομα και για τον Πουρλιοτοπουλο οταν καποιος τον ειρωνευτηκε...Αν με καταλαβαινεις βγαζω αντιδραση....Οσο για τους 2 αυτους παιχτες που εχει γινει η συζητηση,εκει που "υπερεχει" ο Σωτηρακης ειναι οτι επαιρνε πολυ λιγοτερα χρηματα απο τον Στελιο και οτι ειναι πιο πολυ υπακουος στην ομαδα μας...Κατα τα αλλα δεν ειμαι εγω αρμοδιος να κρινω ποιος θα παιξει ή ποιος πρεπει να παρει "ποδι" απο την ομαδα οταν εχω Σαντος,Ζαγορακη,Βρυζα και Γεωργιαδη που ξερουν πολλα περισσοτερα απο εμενα για το ποιος ειναι καλος ή κακος για την ομαδα.....
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

φημολογείται ότι θα τον ανταλλάξουμε με τον Παπάζογλου!!!μη πέσετε να με φάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ είπα!πάντως καλή κίνηση αν γίνει :twisted:
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Αν λειτουργεις moderatoriaka ΟΚ....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπορεί να αδικείται από τον Σάντος, ο Πορτογάλος μάλλον έχει τους λόγους του, κάτι που δε γνωρίζουμε εμείς!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Εγω προσωπικα δεν λεω να βγει καποιος και να μπει βασικος ο στελιος.
ομος μπορει αντι πχ που βαζει μπαλαφα η λακι να βαλει και τον στελιο να τον δουμε (οχι 5 λεπτα) αν και σε αυτα τα 5 λεπτα εκανε μια επέλαση και μπουκαρε.
geopaokara

stelios

Δημοσίευση από geopaokara »

o ηλιαδης δν πιστεύω οι τιθεται θέμα να φύγει αν και γω στην θέση το θα την είχα κάνει εδς και καιρό..είναι μεγάλος παίχτης και γι αυτό μάλιστα είναι αρχηγός στην εθνική ελπίδων αυτό μαρτυρα τα παντα αν ξεκινήσει έστω και σε ένα παιχνιδι βασικός θα εκμεταλλευτή τν ευκαιρία και κατα την γνώμη μου θα κανεί πολυ καιρό να ξαναπαίξει ο ιβιτς με τν οποιο εχει ενα κολλημα ο σαντος..οχι οτι δν ειναι καλος ο ιβιτς αλλα τον ηλιαδη τν πιστεύω πιο πολύ..

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
coolio4

Re: stelios

Δημοσίευση από coolio4 »

geopaokara έγραψε:o ηλιαδης δν πιστεύω οι τιθεται θέμα να φύγει αν και γω στην θέση το θα την είχα κάνει εδς και καιρό..είναι μεγάλος παίχτης και γι αυτό μάλιστα είναι αρχηγός στην εθνική ελπίδων αυτό μαρτυρα τα παντα αν ξεκινήσει έστω και σε ένα παιχνιδι βασικός θα εκμεταλλευτή τν ευκαιρία και κατα την γνώμη μου θα κανεί πολυ καιρό να ξαναπαίξει ο ιβιτς με τν οποιο εχει ενα κολλημα ο σαντος..οχι οτι δν ειναι καλος ο ιβιτς αλλα τον ηλιαδη τν πιστεύω πιο πολύ..
Δεν ειναι δυνατον ρε αδερφε να συγκρινουμαι τον Ιβιτς με τον Ηλιαδη...Αν ειναι να παιξει καπου ο Στελιος ειναι δεξι μπακ (που δεν ειναι η θεση του) αν υπαρχει καποιος τραυματισμος ή εκει που παιζει ο Βερον...Επισης να μην κολλαμε στην φετινη σεζον γιατι ειχε χρονο συμμετοχης για να δειξει την αξια του τα προηγουμενα χρονια....Τωρα μακαρι σε κανενα ματς κυπελλου να τον βαλει και με την αποδοση του να τον αναγκασει να τον υπολογιζει γιατι στην τελικη αναλυση ολοι θελουμε να πηγαινουν καλα οι Ελληνες παιχτες μας...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

1 γκολακι τωρα θα παιταξει που θα παιξει στο κυπελλο :lol:

γερα στελιο με τα αλλα τα παιδια σκίστε τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”