Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος
- maikopoulos
- maikopoulos
Το ωμέγα πάει στη γαλλική χροιά της λέξης π.χ. nouveau - νουβώ.novito έγραψε:kαι γω για πανό (με όμικρον ρε τάνγκαλοι) ψυλλιάστηκα, αλλά...maikopoulos έγραψε:Μάλλον πανώ εννοεί το παλληκάρι.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η καθώς πρέπει κοινωνία έχει μεγαλώσει με γαλλικά και πιάνο.
ΔΙΚΕΦΑΛΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ, ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ.

έλεος ρε συ....
Σύμφωνα με το SPORT24 άρχισε η προπονητολογία. Τα ονόματα είναι:
Γιώργος Καλαφατάκης Πίνι Γκέρσον και Νέναντ Μάρκοβιτς. Εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί κανένα και θεωρώ λάθος την αλλαγή προπονητή τώρα. Άλλωστε και πέρυσι ο Πεδουλάκης άρχισε άσχημα (με τον νεοφώτιστο ΑΓΟΡ) αλλά στο τέλος με τρελή κούρσα παραλίγο να σώσει τον καταδικασμένο ΑΓΟΡ. Να είναι καλά η ΑΕΚ του Δρόσου............

Σύμφωνα με το SPORT24 άρχισε η προπονητολογία. Τα ονόματα είναι:
Γιώργος Καλαφατάκης Πίνι Γκέρσον και Νέναντ Μάρκοβιτς. Εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί κανένα και θεωρώ λάθος την αλλαγή προπονητή τώρα. Άλλωστε και πέρυσι ο Πεδουλάκης άρχισε άσχημα (με τον νεοφώτιστο ΑΓΟΡ) αλλά στο τέλος με τρελή κούρσα παραλίγο να σώσει τον καταδικασμένο ΑΓΟΡ. Να είναι καλά η ΑΕΚ του Δρόσου............

αν θες να κανεις σοβαρη ομαδα δεν αλλαζεις προπονητη ουτε τους στοχους σου μεσα στη χρονια.ο ΠΟΛΙΤΗΣ εφαγε τον ΓΚΑΛΗ και ο γιαννακοπουλος δεν τον αλλαξε,ο αγγελοπουλος ειχε 2 χρονια τον μυρουδια τον κασλαουκας και αλλα 2 τον πινι.ετσι ειναι παιδια κανεις τις επιλογες σου και τις στηριζεις ,κανεις ταμειο στο τελος και αν σουαρεσει συνεχιζεις αν οχι κουνας μαντηλι και πας για αλλα.....Αυτο δειχνει αν μη τι αλλο σοβαροτητα και οτι βλεπεις την ομαδα με προοπτικη σε βαθος χρονου και οχι για αρπαχτη μιας χρονιας............
και ειναι σοβαρη αντιμετωπιση αυτη φιλε kostaff ? οσο για τον κοσμο οταν η ομαδα στρωσει και παιζει ωραιο μπασκετ,θα ξαναγυρισει.το χρονο φιλε μου δε μπορεις να τον βιασεις.40 χρονια μου πηρε να το μαθω αυτο.δε γινεται να σπειρεις σιταρι και σε ενα μηνα να περιμενεις να θερισεις δε γινεται οσο και να το θελεις.......